NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 286
40
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 15 éve
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀tenorx8 felhasználónál tartunk, szerintem meglesz a 20
több mint 15 éve
Egyébként nincs új a nap alatt!Ezt nézzétek meg!polonicKíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀tenorx
"Iowa quarterback Sammy Gross pulled off a one-of-a-kind quaterback sneak on November 8, 1914, against Northwestern. Throughout the game, Gross complained about nonexistent penalties. Finally, in the 4th quarter, at his own 16-yard line, Gross told the referee that if he wasn't going to call the penalty, then Gross would walk off the 15 yard himself. While everyone stood and watched, Gross began pacing off the imaginary penalty. Only after he crossed the line of scrimmage did he began to run. Before Northwestern realized they had been tricked, Gross gained 54 yards. Iowa won the game by the score of 27-0!"
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
Ezt nézzétek meg!polonicKíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀
több mint 15 éve
Ezt nézzétek meg!
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
gsn
3 548
A tavalyi évben is már átlagosan 50000 dollár fölött volt a heti büntetés, csak sokkal kisebb publicitást kapott. Évekkel ezelőtt, még Tagliabue alatt is élt már a rendszer, de akkor szinte semmit sem hoztak nyilvánosságra. Tavaly kezdték el írogatni a sajtóban hétről hétre a nagyobb összegű büntetéseket, idén meg minden büntetést publikálnak. Ez az átka a szigorításoknak. Sokan emiatt hiszik azt, hogy itt nagyon új dolgok vannak, pedig egyáltalán nem, közel sincs olyan drasztikus változás még mértéket tekintve sem.a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.szabaBár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
nonszenszJJ Tiller
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
😐 😀és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Hörimi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem
nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...JJ Tiller
child please!
több mint 15 éve
Ja igen, nálad! Fú az még jobb lenne!😊)Nálatok? 😊 Nálam. 😊Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.MakaEgy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!zavi27
FYI, tervezem a hokit is.Maka
több mint 15 éve
Nálatok? 😊 Nálam. 😊Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!zavi27Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szabaJavítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.Maka
FYI, tervezem a hokit is.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_hetnekem egy olyan blogpost hiányzik, hogy "miért pont a Jax?"
Eheti tipptornádó.Maka
😛
több mint 15 éve
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.Makahttp://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_hetSanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szaba
Eheti tipptornádó.Maka
több mint 15 éve
Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_hetSanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szaba
Eheti tipptornádó.Maka
több mint 15 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_hetSanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.
Eheti tipptornádó.Maka
több mint 15 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_hetEheti tipptornádó.
több mint 15 éve
Biztos a holdout miatt bünteti a játékosokat ezzel az NFL.Ha ti geciztek,akkor mi is gecizünk alapon.
több mint 15 éve
Szerintem annyira nem nevetséges, de az általad felsorolt témák valamivel nagyobb horderejűek, mint pár tízezer dollárnyi büntetés.és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Hörimi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem
nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...JJ Tiller
Szerintem túl van lihegve a dolog, mert már több hete minden héten kiosztja ezeket a commish következetesen. Ha jövő héten abbahagyná ezt a hülyeségét, akkor meg azok háborodnának fel, akik korábban lettek megbüntetve 😊 Szóval ez az év minden bizonnyal már így fog végigmenni, jobb beletörődni.
több mint 15 éve
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Hörimi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem
nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?HöriA fórumon az emberek véleményt alkotnak. 😉 Ennyi történt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?
több mint 15 éve
továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.engem se sűrűn érdekelt, de azért heti szinten ne osszon már ki egy profi liga sem 100ezer dollárnyi büntetést pár vélt vagy valósnak hitt túlzott keménységért, mert azzal csak magát jártja le szerintem...
a, nem tiltják el a játékost a további meccsekről
b, nem neked kell kifizetni
c, komolytalan összegek ezek a fizetéshez képest
szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Lehet nyomni megint ezt a demagóg maszlagot, de nemcsak nekem van ezzel problémám... És nem az zavar, hogy Steelers-playát büntetnek, hanem az,. hogy faszságot büntetnek.továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.te ezt nem értheted, mert a Steelers szív az eltört gerincek számával növekszik 😛haromt
szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.a, a liga eltiltással is fenyeget
b, elvi problémám van a büntetéssel, nem azzal, hogy kit büntet, mivel egyszerű tackle-t büntet a liga pluszban, ami sztem szánalmas és hosszútávon a focsi puhulásához vezethet
c, van olyan játékos, aki már 100k-nál tart.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.te ezt nem értheted, mert a Steelers szív az eltört gerincek számával növekszik 😛
több mint 15 éve
továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.a, nem tiltják el a játékost a további meccsekről
szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.
több mint 15 éve
És érdemes megnézni milyen röhejes tackle-kre osztotta ki... Egyszerűen National FlagFootball League... Szánalom.a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.szabaBár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
nonszenszJJ Tiller