NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀tenorx
8 felhasználónál tartunk, szerintem meglesz a 20

több mint 15 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Ezt nézzétek meg!polonic
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀tenorx
Egyébként nincs új a nap alatt!

"Iowa quarterback Sammy Gross pulled off a one-of-a-kind quaterback sneak on November 8, 1914, against Northwestern. Throughout the game, Gross complained about nonexistent penalties. Finally, in the 4th quarter, at his own 16-yard line, Gross told the referee that if he wasn't going to call the penalty, then Gross would walk off the 15 yard himself. While everyone stood and watched, Gross began pacing off the imaginary penalty. Only after he crossed the line of scrimmage did he began to run. Before Northwestern realized they had been tricked, Gross gained 54 yards. Iowa won the game by the score of 27-0!"

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 636 — Wrath of Khan
Ezt nézzétek meg!polonic
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀
több mint 15 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ezt nézzétek meg!

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
gsn 3 548
Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.szaba
Bár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...
nonszenszJJ Tiller
A tavalyi évben is már átlagosan 50000 dollár fölött volt a heti büntetés, csak sokkal kisebb publicitást kapott. Évekkel ezelőtt, még Tagliabue alatt is élt már a rendszer, de akkor szinte semmit sem hoztak nyilvánosságra. Tavaly kezdték el írogatni a sajtóban hétről hétre a nagyobb összegű büntetéseket, idén meg minden büntetést publikálnak. Ez az átka a szigorításoknak. Sokan emiatt hiszik azt, hogy itt nagyon új dolgok vannak, pedig egyáltalán nem, közel sincs olyan drasztikus változás még mértéket tekintve sem.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
miller108 Philadelphia Eagles 401 — Eagles fan
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Höri
mi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem

nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...JJ Tiller
😐 😀

child please!
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
http://www.theonion.com/articles/nfl-fines-monday-night-football-for-helmettohelmet,18312/

😂

több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 432 — Amerikai sportok rajongója
Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.Maka
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!zavi27
Nálatok? 😊 Nálam. 😊

FYI, tervezem a hokit is.Maka
Ja igen, nálad! Fú az még jobb lenne!😊)
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szaba
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!zavi27
Nálatok? 😊 Nálam. 😊

FYI, tervezem a hokit is.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_het

Eheti tipptornádó.Maka
nekem egy olyan blogpost hiányzik, hogy "miért pont a Jax?"
😛

több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 432 — Amerikai sportok rajongója

Eheti tipptornádó.Maka
Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szaba
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!
több mint 15 éve

Eheti tipptornádó.Maka
Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 812

Eheti tipptornádó.Maka
Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.
több mint 15 éve

Eheti tipptornádó.

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 001 — Axel Foley
Biztos a holdout miatt bünteti a játékosokat ezzel az NFL.
Ha ti geciztek,akkor mi is gecizünk alapon.

több mint 15 éve
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Höri
mi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem

nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...JJ Tiller
Szerintem annyira nem nevetséges, de az általad felsorolt témák valamivel nagyobb horderejűek, mint pár tízezer dollárnyi büntetés.

Szerintem túl van lihegve a dolog, mert már több hete minden héten kiosztja ezeket a commish következetesen. Ha jövő héten abbahagyná ezt a hülyeségét, akkor meg azok háborodnának fel, akik korábban lettek megbüntetve 😊 Szóval ez az év minden bizonnyal már így fog végigmenni, jobb beletörődni.

több mint 15 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 64 153 — no es importante

nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A fórumon az emberek véleményt alkotnak. 😉 Ennyi történt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?

több mint 15 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 64 153 — no es importante
továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.

a, nem tiltják el a játékost a további meccsekről
b, nem neked kell kifizetni
c, komolytalan összegek ezek a fizetéshez képest

szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.Höri
engem se sűrűn érdekelt, de azért heti szinten ne osszon már ki egy profi liga sem 100ezer dollárnyi büntetést pár vélt vagy valósnak hitt túlzott keménységért, mert azzal csak magát jártja le szerintem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.Höri
te ezt nem értheted, mert a Steelers szív az eltört gerincek számával növekszik 😛haromt
Lehet nyomni megint ezt a demagóg maszlagot, de nemcsak nekem van ezzel problémám... És nem az zavar, hogy Steelers-playát büntetnek, hanem az,. hogy faszságot büntetnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve

a, a liga eltiltással is fenyeget
b, elvi problémám van a büntetéssel, nem azzal, hogy kit büntet, mivel egyszerű tackle-t büntet a liga pluszban, ami sztem szánalmas és hosszútávon a focsi puhulásához vezethet
c, van olyan játékos, aki már 100k-nál tart.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó

te ezt nem értheted, mert a Steelers szív az eltört gerincek számával növekszik 😛
több mint 15 éve

szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.

több mint 15 éve
Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.szaba
Bár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...
nonszenszJJ Tiller
És érdemes megnézni milyen röhejes tackle-kre osztotta ki... Egyszerűen National FlagFootball League... Szánalom.