NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
http://www.profootballweekly.com/2010/11/01/steelers-saints-tops-world-series-in-ratingsatapapa
Ez már évek óta így alakul...marci
A cikkben az van, hogy most először nyomtak primetime meccset a WS ellen

Persze a baseball nagyon a látókörömön kívül esik, igazából az utolsó mondat miatt linkeltem a cikket: az NFL sorra hozza a nézettségi rekordokat, őrület lenne ha pont egy ilyen idény után jönne a lockoutatapapa
Arra értettem, hogy gyenge a baseball ratingje. Az valóban igaz, hogy most volt először igazi párharc a két sport között vasárnap este, eddig az NBC óvatoskodott.
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 248 — #neverpunt
http://www.profootballweekly.com/2010/11/01/steelers-saints-tops-world-series-in-ratingsatapapa
Ez már évek óta így alakul...marci
A cikkben az van, hogy most először nyomtak primetime meccset a WS ellen

Persze a baseball nagyon a látókörömön kívül esik, igazából az utolsó mondat miatt linkeltem a cikket: az NFL sorra hozza a nézettségi rekordokat, őrület lenne ha pont egy ilyen idény után jönne a lockout

több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ez már évek óta így alakul, ha egy "big market" csapat sincs a WS-ben (még az egy sem mindig elég, 2008-ban benn volt a Philly és a mostaninál is gyengébb volt a rating), nyer az NFL. És ez valószínűleg így is marad, hiszen a focira nagyon jól lehet fogadni és népszerű a fantasy. (És Joe Buck és Tim McCarver kommentálják a WS-t. 😀)

Két hete pl. a Jacksonville-i MNF-t többen nézték, mint a Rangers-Yankees széria 3. mérkőzését, pedig a Rangers ásza és a Yankees egyik legnépszerűbb dobója kezdett.
több mint 15 éve
http://www.profootballweekly.com/2010/11/01/steelers-saints-tops-world-series-in-ratings

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
MIAMI SZURKOLO VAGYOK ,DE NEM TUDOM NÉZNI A MECCSEKET, VALAKI LEGYEN MÁR OLYAN KEDVES ÉS IRJON MÁR IDE EGY PÁR LINKET AHOL LEHET NÉZNI.MEG HOGY ELÖ KEL E RÁ FIZETNI VAGY SEM ,MEG HOGY HOGY MÜKÖDIK EZ AZ EGÉSZ. AMI LINKEK KINT VANNAK AZOK NEM MENNEK,ELINDULT ÉS LEÁL ELÖRE IS KÖSZI AKI SEGITMiami
látom a keresgélés nem erősséged. az eredménykövetőknél kellett volna a kiemelt, lezárt topikot megtalálni

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=131

a caps lock világnapja egy hete volt, ideje kikapcsolni, használatától nem tűnsz kétségbeesettebbnek. igaz ez a hsz halmozásra is, pláne úgy, hogy képes vagy a sajátodat szerkeszteni, ha valami még eszedbe jutott. a fentin kívül pedig az ultimate link: www.google.com
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
HALI MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI,HOGY A HÁLAADÁSI MECCSEK MIKOR LESZNEK?Miami
Háladáskor? 😉
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
ráadásul egy kis olvasgatás és megfelelő google használat után, még választ is kapsz, kisbetűkkel, stilizáltan leírva 😊
több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
1. nyugodj meg és kapcsold ki a Caps Lockot
2. a hálaadási meccsek Hálaadás napján lesznek, pontos infó később biztos lesz
3. nézz körül a linkek között, ha valamelyiknek van valamilyen szoftverigénye, akkor töltsd le és telepítsd. én ilyenkor más memóriazabáló programokat ki is szoktam lőni.
4. várd meg, hogy éppen Miaimi meccs is legyen
5. jó szórakozást!

több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
BIZTOS ÍRNAK MERT IMÁDJÁK HA VALAKI CSUPA NAGYBETŰVEL ÍR 3 HOZZÁSZÓLÁST 10 PERCEN BELÜL RÁADÁSUL ROSSZ TOPIKBA

több mint 15 éve
Miami Miami Dolphins 968
MIAMI SZURKOLO VAGYOK ,DE NEM TUDOM NÉZNI A MECCSEKET, VALAKI LEGYEN MÁR OLYAN KEDVES ÉS IRJON MÁR IDE EGY PÁR LINKET AHOL LEHET NÉZNI.MEG HOGY ELÖ KEL E RÁ FIZETNI VAGY SEM ,MEG HOGY HOGY MÜKÖDIK EZ AZ EGÉSZ. AMI LINKEK KINT VANNAK AZOK NEM MENNEK,ELINDULT ÉS LEÁL ELÖRE IS KÖSZI AKI SEGIT
több mint 15 éve
Miami Miami Dolphins 968
ÉS HOGY ADJA E A SPORT TV?
több mint 15 éve
Miami Miami Dolphins 968
HALI MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI,HOGY A HÁLAADÁSI MECCSEK MIKOR LESZNEK?
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/01/15_dolog_holgyeknek

Terjesszétek minden csaj ismerősnek. 😊

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Az európai franchise-vitához: az NBA góréja pont a napokban vizionált egy külön európai divízióról 5 csapattal, 10 éven belül. Bár szvsz ez is csak PRatapapa
na ott viszont sztem nagy baromság lenne (nem mintha az nfl-ben nem) mert sokkal sűrűbben vannak a meccsek, meg gondolom akkor moszkvában is lenne pl franchise.kristof
ott szerintem úgy menne, hogy az amerikai csapatok átjönnének évente egyszer pár hétre és lezavarnák az összes európai meccset. nekik még emészthető lenne.
Az európaiak viszont cumiznának rendesen évi 30-40 amerikai meccsel

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az európai franchise-vitához: az NBA góréja pont a napokban vizionált egy külön európai divízióról 5 csapattal, 10 éven belül. Bár szvsz ez is csak PRatapapa
na ott viszont sztem nagy baromság lenne (nem mintha az nfl-ben nem) mert sokkal sűrűbben vannak a meccsek, meg gondolom akkor moszkvában is lenne pl franchise.
több mint 15 éve
Az európai franchise-vitához: az NBA góréja pont a napokban vizionált egy külön európai divízióról 5 csapattal, 10 éven belül. Bár szvsz ez is csak PR

több mint 15 éve
http://nol.hu//mozaik/20101030-az_amerikaifutball_buvolete

Nem is tudtam, hogy Szalai Annamáriáé volt a kezdőrúgás a magyar döntőn. Hogy került oda? 😀

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
@ angol franchise
F1-es pilóták esete mellé
London és a keleti part közötti időeltolódás 5 óra
a keleti part és a nyugati között 3, nem lényeges különbség
pláne, ha azt vesszük, hogy korábbi meccseket kapnának az esetek túlnyomó részében, ami 19-22 között véget is ér, ez sima labdarúgásban is simán benne van, emiatt aztán nem kéne egy percet sem akklimatizálódniuk a játékosoknak
a gond nyilván azzal lenne, ha főműsoridőben, 2 után lenne meccsük, de ez kb 2-3 meccset érinthet egy évben, az megint nem olyan hihetetlenül sok, nyugatra is max kétszer utaznának egy évben, de az is csak az út miatt sok, a 22.05, 22.15-ös kezdés 1 körüli végződéssel még mindig nem kéne, hogy nagyon szétterheljen egy „európai” embert, legfeljebb úgy kell edzéseket igazítani, hogy nem reggel 8 körültől legyen, hanem mittudom én 11 felé
innentől kezdve szerintem az, hogy olyan nagyon sokszor nagyon sokat kéne átállniuk elég gyenge kifogás, ráadásul még azt is meg lehet oldani, hogy adott esetben kétszer hazai pályán, majd ugyanennyiszer egymásután idegenben lépjenek pályára, és akkor az utazással is lehet spórolni
(arról meg most tényleg ne beszéljünk, hogy van, akinek két hét alatt közel fél napot is át kell állniuk)

több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
http://sportmajom.blog.hu/2010/10/24/nfl_meccsmix

Eheti pickek és érdekességek.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 812
az 53-as rosteren kell rajta lenni 3 meccs erejéigJJ Tiller
Nem 6 meccs?
több mint 15 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 64 153 — no es importante
az 53-as rosteren kell rajta lenni 3 meccs erejéig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Igen ám, csak hogy az nem jutott eszébe - meg az okos ügynökeinek sem - hogy egy bizonyos mérkőzésmennyiséget le kell hozni egy évben ahhoz, hogy akkreditált szezonja legyen.szaba
És ha mondjuk akkora g*ci lenne az edző hogy, legalább egy meccsen inaktívnak rakja, akkor jövőre is RFA lenne? 😀adam8
Elvileg igen 😀 De lehet, h csak a rosteren kell lenni.
több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Igen ám, csak hogy az nem jutott eszébe - meg az okos ügynökeinek sem - hogy egy bizonyos mérkőzésmennyiséget le kell hozni egy évben ahhoz, hogy akkreditált szezonja legyen.szaba
És ha mondjuk akkora g*ci lenne az edző hogy, legalább egy meccsen inaktívnak rakja, akkor jövőre is RFA lenne? 😀

több mint 15 éve
Nem arra célzok,hogy VJ arra várt,hogy a szezonotok elmenjen,hogy is,viszont én SD drukkerként mérgelődnék és "köpködnék"hogy miért várt ennyit a tanderre ,magának is öngólt lőtt.
A lényeg,hogy a drukkereknek is betalált... 😐kátrány
Megfogadtam, hogy nem írok a Chargers topikba, ezért átteszem az nfl csevegőbe, és itt válaszolok.

VJ egy majom. Nem írta alá a 3.2-es tendert, mert hogy ő hosszútávút akar - tudta h nem kap. A holdout ismét hülyeség volt, ha van is GM, aki erre beadja a derekát, az nem AJ - ezt is tudta. Aztán mondta, hogy jó, ő akkor nem játszik idén. Igen ám, csak hogy az nem jutott eszébe - meg az okos ügynökeinek sem - hogy egy bizonyos mérkőzésmennyiséget le kell hozni egy évben ahhoz, hogy akkreditált szezonja legyen. Az NFLPA küldött neki egy levelet, hogy meddig kell aláírnia, hogy meglegyen ez neki, és idén végén UFA lehessen, különben marad a Chargersnél RFA-ként.

Mankins azért járt jobban, mert őt nem rakták roster exempt list-re, és így ő nem 3 meccs eltiltással startol. De ő is belenéz, így 3 hét múlva alá fog írni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
mexico city ?gabtsi
Iszonyatos állapotok uralkodnak most Mexico-ban bűnözésügyileg. Nincs ember aki ott be merne fektetni ilyenbe, hogy aztán minden másnap eltűnjön valaki az edzésről az emberrablások és a drogkartellek miatt.