NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem találtam (bár nem is kerestem sokáig) olyan statot, hogy mennyi volt a ligában egy szezon, vagy akár egy fordulóban (itt a byeweek-es fordulók gondolom eleve kiesnének) esett legtöbb INT, de az a nyitófordulós 39 nekem érzetre elég sokan tűnt.Csak pár dolgot voltam hajlandó összeadogatni és kiszámolni 😀
szezon: 2015; 2016; 2017; 2018*
össz int: 436; 415; 430; 39*
int/meccs: 1,70; 1,62; 1,68; 2,44*
* Week1 adatok
Szóval ebből a mintavételnek nem nevezett pár dologból a 39 felfelé lóg ki, de érdekes lesz, hogy a szezon végére visszaesik-e az előző évek szintjére, vagy kicsit tartja magát és 2-es átlag felett zár az év?
Közben talált érdekesség | ami lehet hogy jót tesz | a Ravens fanoknak (bár biztos tudták már eddig is micsoda ballhawk D-t köszönhetnek a "közkedvelt" Dean Pees utolsó éveinek 😛).
szezon: 2015; 2016; 2017
csapat intek: 6; 18; 22
helyezés: 32. 1. 1.
OFF:
Eddig nem tudtam, hogy még csak kispacezni sem lehet, hogy értelmesen nézzen ki egy bemásolt táblázat 😕
Szerkesztette: Gorcsev
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
www.nfl.com/gamecenter/2018090908/2018/REG1/chiefs@chargers#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000959789&tab=videosBevallom, már a drafton irigykedtem előre arra a csapatra amelyik behúzza Mahomes-t. Nagyon jó helyre került az egy év akklimatizálódást és magát a csapatot tekintve.
azt a kurva. ezt a passzt sztem ha 5 QB tudna igy megdobni...
persze a hosszu bombairol irnak mindig, de ezt ahogy odavarazsolta vedovel az arcaban...persze nem art ha Hill van ott, mert mondjuk egy DHB-tol kb 30 yardra pattant volna ez a passz 😀
fuh kb 10.szer nezem vissza.
Borbinho
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
azt a kurva. ezt a passzt sztem ha 5 QB tudna igy megdobni...
persze a hosszu bombairol irnak mindig, de ezt ahogy odavarazsolta vedovel az arcaban...persze nem art ha Hill van ott, mert mondjuk egy DHB-tol kb 30 yardra pattant volna ez a passz 😀
fuh kb 10.szer nezem vissza.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Sziasztok! Egy gyors kérdés. Ma megyek Raiders-Rams meccsre, mennyivel érdemes a kezdés előtt kiérni a meccsre? Plusz minden infot szivesen fogadok. 😀
több mint 7 éve
mennyi helmet rule-os flag volt? én amiket néztem azokon nem volt. (Shawn Williamst olvastam, azon kívűl?)haha, preseasonben is közelebb volt az egyhez, mint a kettőhöz.
szakértőSanyi ugye azt mondta több lesz mint 5 meccsenként.
braxa88
amúgy nem tudok pontos számot, de nem rémlik a Williamsen kívül (ettől még lehet volt, de alig)
Ami viszont felháborít, az ez a testsúlyt a QBra helyezős roughing the passer, ami nevetséges (ezt ugye az ARod sérülés miatt "szogirították")
több mint 7 éve
Azt azért mégsem lehet, hogy az ő statisztikái romoljanak, felküldi kicsit a cserét, aztán amikor ég a ház, jön megmentőkéntNa, Rodgers úgy látszik végre felkészült, és csak elengedte végre annyira az ellenfelet, hogy 112. nekifutásra összejöjjön egy 17+ pontos fordítás, először karrierje során 😀mármint Kizer
Wyatt
braxa88

több mint 7 éve
mennyi helmet rule-os flag volt? én amiket néztem azokon nem volt. (Shawn Williamst olvastam, azon kívűl?)szakértőSanyi ugye azt mondta több lesz mint 5 meccsenként.
több mint 7 éve
Beharangozó a mai duplához:fuzovelkifele.com/2018/09/hetfo-esti-foci-jon-grudennel-csak-kicsit-maskepp-mnf-beharangozo/
több mint 7 éve
Összefoglalók a tegnapi meccsekről:part 1: fuzovelkifele.com/2018/09/visszatert-a-foci-nem-is-akarhogy/
part2: fuzovelkifele.com/2018/09/dontetlen-vegelathatatlan-villamlas-es-sok-szenvedes/
part3: fuzovelkifele.com/2018/09/peterson-es-cousins-formaban-sherman-a-dallasi-offense-nem/
több mint 7 éve
Na, Rodgers úgy látszik végre felkészült, és csak elengedte végre annyira az ellenfelet, hogy 112. nekifutásra összejöjjön egy 17+ pontos fordítás, először karrierje során 😀mármint Kizer
Wyatt
több mint 7 éve
Na, Rodgers úgy látszik végre felkészült, és csak elengedte végre annyira az ellenfelet, hogy 112. nekifutásra összejöjjön egy 17+ pontos fordítás, először karrierje során 😀

több mint 7 éve
a technikai részletek még mindig kibogozás alatt, de olvassatok FK-t, mert bowl.hu-sok is írnak már oda ugyefuzovelkifele.com/2018/09/visszatert-a-foci-nem-is-akarhogy/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Akkor most hogy is volt ez a jó QB rossz QB kérdés? 😛
több mint 7 éve
#kabbeafaszomsaintsnekem is vitte, de remélem a Browns vitte a többiekét😊
ZERO_L
több mint 7 éve
#kabbeafaszomsaints

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Az elmúlt 10 év legalacsonyabb nézettségét hozta a tegnapi meccs, már ami a nyitómeccseket illeti. 😢Ennyit tesz, ha nem kezdenek időben.
Klaci79
több mint 7 éve
Ennyit tesz ha a falcons játszik 😀Az elmúlt 10 év legalacsonyabb nézettségét hozta a tegnapi meccs, már ami a nyitómeccseket illeti. 😢Ennyit tesz ha nem játszik a Pats XD
Klaci79
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Az elmúlt 10 év legalacsonyabb nézettségét hozta a tegnapi meccs, már ami a nyitómeccseket illeti. 😢Ennyit tesz ha nem játszik a Pats XD
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Az elmúlt 10 év legalacsonyabb nézettségét hozta a tegnapi meccs, már ami a nyitómeccseket illeti. 😢
több mint 7 éve
Jó kis meccs volt és D# csata az első meccs, de a sporik sárgái néha kiborítóak voltak...Komolyan néha elveszik az ember kedvét az értelmetlen barom sárgák.Sztem sokkal jobb az 50 yardos catch, ami videó után is catch, és valszeg min. (99%) 3 pont, mint ezek a buziságok.
Pl. mindkét oldalon volt 1-1 Roughing the passer...ekkora idióta zászlókat, de tényleg...Ryanre ráesett Long, és a térde felett érte el kézzel. Hova repüljön el? A másik szitu ugyanez, sőt...
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Jó kis meccs volt és D# csata az első meccs, de a sporik sárgái néha kiborítóak voltak...Komolyan néha elveszik az ember kedvét az értelmetlen barom sárgák.Pl. mindkét oldalon volt 1-1 Roughing the passer...ekkora idióta zászlókat, de tényleg...Ryanre ráesett Long, és a térde felett érte el kézzel. Hova repüljön el? A másik szitu ugyanez, sőt...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=uwSRhAjXA4Merdekes. alapbol birom cowherd-et, eleg minosegi a musora sztem, es meg jol is all neki az arroganciaja, bar nem mindig adom a velemenyet. a tozsden tenyleg 1 napig (se) tartott a nike lejtmenet. de azert erdekes, hogy a nike-rol es a businessrol beszelt a temaval kapcsolatban, amit adok, mert vegulis csak ok a ceg es Kaepernick "csak egy marketingfogas", de ez sztem akkor is most mas mint a tobbi. persze nem veletlen nem megy bele abba, h miert is harcol Kap, gondolom nem mostanaban akar uj allast keresni...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."