Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 216 — The only discipline that lasts, is self discipline
1) Figyu, ilyet asszem már hallottam. Egy kategóriába tartozik az "ilyen magasan nem lehet RB-t draftolni"-val és a "hülye Cowboys, ilyen fal mögé később is tudtak volna RB-t választani"-val.

2) Nincs egyenlőség jel, két játékos nem is nagyon lehet egyenlő. A hatás amit Zeke, a futó gyakorol a csapatra össze sem hasonlítható egy corner hatásával.

Képtelennek tűnsz a dolgokat mértékkel vagy épp méltósággal kezelni. 10 év alatt sacc/per kb. 9 top10 pick amik tele vannak ordas bustokkal, erre egy jónak tűnő húzás után máris Jerry Joneson kezdesz élcelődni. Szállj le a földre...
gyeek
Részben igazad van, egy játékos impactja nagyban függ a csapattól is ahová draftolták, nem csak a draft picktől. Ugyanakkor a semmin kaptad föl a vizet. A Dallasnak Ramsey ugyanannyira indokolható választása lehetett volna, mint Zeke. Mi abban a baj, ha Ik örül, mint a kisgyerek, hogy nem így történt? Nektek Zeke jött be, a Jagsnek Ramsey jött be nagyon. Még jó, hogy örül. (Fournette-nek már nem biztos hogy annyira, látva pl. Deshaun Watsont.)

Egyébként nem tisztem megvédeni Ikriad-ot, de azért álljon már meg a nászmenet. Ő sohasem sértegetett senkit itt a fórumon. Soha. És tudom, hogy soha meg se fordulna ilyen a fejében. Sok év után örül, mint a kisgyerek, hogy jó a csapata. És ezért örömében túl tolja? Hát istenem. Ez aztán a főbenjáró bűn. A szemembn sokkal szomorúbb, hogy erre nem egy jóvan haver, vagy egy félmosoly a válasz, hanem ilyen "oké, megtanultad jól rúgni a bőrt, de tudd hol a határ, cigánygyerek" stílusú nagyképű, pökhendi "tudd a helyed" reakció jön. 😕 Mérték és méltóság. Ja...

Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 761 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1) Figyu, ilyet asszem már hallottam. Egy kategóriába tartozik az "ilyen magasan nem lehet RB-t draftolni"-val és a "hülye Cowboys, ilyen fal mögé később is tudtak volna RB-t választani"-val.

2) Nincs egyenlőség jel, két játékos nem is nagyon lehet egyenlő. A hatás amit Zeke, a futó gyakorol a csapatra össze sem hasonlítható egy corner hatásával.

Képtelennek tűnsz a dolgokat mértékkel vagy épp méltósággal kezelni. 10 év alatt sacc/per kb. 9 top10 pick amik tele vannak ordas bustokkal, erre egy jónak tűnő húzás után máris Jerry Joneson kezdesz élcelődni. Szállj le a földre...
gyeek
Nem élcelődök, csak megköszöntem neki. 😊 És Ramsey hatását ne becsüld alul. Egy csapatnak baromi rosszat tud tenni, ha az 1. számú passz elkapó opciót nem tudod használni, mert kvázi nem lehet felé dobni. Már pedig ő erre képes (Bouye meg a 2.-at veszi le) 😉
A mértékkel vagy épp méltósággal kezelésre meg annyit, nem én veszem a lelkemre a legapróbb kritikát/zrikát. 😉

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 765 — Grady Judd fan
Milyen rosszul is járt a Cowboys 😊
Wyatt
Azért egy RB szavatossága gyorsabban lejár, mint egy CB-é. Mellesleg a CB azért fontosabb poszt napjaink NFL-jében, mint az RB...

Zeke > Ramsey.

"Nincs mit." -- Jerry bácsi
gyeek
Minimum egyenlőségjel van a 2 ember közt.
iktriad

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 761 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az sem lett volna egy rossz opció. Mondjuk ennyi top pickből már illett is eltalálni néhányat 😀
Wyatt
2012 óta 1,5/6 az arány Top 5-ös pickjeinket illetően. És azt a felet kb 3-an adják ki...
Justin "Füves Alkesz" Blackmon - (pályán kívüli ügyek miatt) bust
Luke Joeckel - bust
Blake Bortles - mint QB bust, mint RB hit 😊
Dante Fowler - eh
Jalen Ramsey - Jackpot
Leonard Fournette - TBD
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az sem lett volna egy rossz opció. Mondjuk ennyi top pickből már illett is eltalálni néhányat 😀

több mint 8 éve
De komolyra fordítva a szót, nyilván a CB fontosabb, viszont Elliott berobbanása egyrészt PO-ba juttatta a Cowboyst, másrészt újra elhitette a csapatokkal, hogy érdemes elöl RB-t húzni. Ki is szedtetek egyet.

Szerinted annyival rosszabbak lennétek, ha Elliottot és Lattimore-t húzzátok, mint Ramseyvel és Fournette-tel? 😊

Szerintem kb ugyanott lennétek, és én a Cowboyst sem hibáztatom az Elliott-húzás miatt.

De kétségtelen, hogy azzal, hogy ott hagyták Ramseyt, nektek nagy szolgálatot tettek 😊
Wyatt
(Not so) fun fact: Ha Ramsey ment volna Dallasba, és Elliott bent marad, akkor is 100%, hogy DeForest Buckner jött volna 1/5-n a Jagsbe.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
De komolyra fordítva a szót, nyilván a CB fontosabb, viszont Elliott berobbanása egyrészt PO-ba juttatta a Cowboyst, másrészt újra elhitette a csapatokkal, hogy érdemes elöl RB-t húzni. Ki is szedtetek egyet.

Szerinted annyival rosszabbak lennétek, ha Elliottot és Lattimore-t húzzátok, mint Ramseyvel és Fournette-tel? 😊

Szerintem kb ugyanott lennétek, és én a Cowboyst sem hibáztatom az Elliott-húzás miatt.

De kétségtelen, hogy azzal, hogy ott hagyták Ramseyt, nektek nagy szolgálatot tettek 😊

több mint 8 éve
Wyatt
Azért egy RB szavatossága gyorsabban lejár, mint egy CB-é. Mellesleg a CB azért fontosabb poszt napjaink NFL-jében, mint az RB...

Zeke > Ramsey.

gyeek
iktriad
Ezzel nincs semmi baj. Megkérdezhetem, mi volta 2017-es 1/4-etek?
Wyatt
Egyre több a gondom azzal a pickkel.
több mint 8 éve
Wyatt

Zeke > Ramsey.

gyeek
iktriad
Ezzel nincs semmi baj. Megkérdezhetem, mi volt a 2017-es 1/4-etek?

Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
Wyatt

Zeke > Ramsey.

gyeek
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 765 — Grady Judd fan
 pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpg
Black_Adder
Megérkezett a 2016os is.

alatriste
Még egyszer köszi Jerry bácsi, hogy Zeket vitted Ramsey helyett. 😊
iktriad
Zeke > Ramsey.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Black_Adder
Megérkezett a 2016os is.

alatriste
Még egyszer köszi Jerry bácsi, hogy Zeket vitted Ramsey helyett. 😊
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 257 — LIGHTS OUT!
Nah most komolyan bezártátok a Molnár Krisztián bebaszós live követőt ???

több mint 8 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Kicsit reklám, de igazából semmi közöm nem volt az elkészítéséhez, úgyhogy valamelyest kívülállóként és objektíven ajánlom a PFF QB Annual kiadványunkat, amelyben 300 oldalnyi anyag található az NFL irányítókról. Minden irányítóról 6-6 oldal és, nem, nem csak grade-ek, sőt inkább statok sokasága (red zone, 3rd/4th down, under pressure, route tree, stb.) található meg benne. Itt érhető el:  join.profootballfocus.com/qb/

Ha valaki ezen a linken keresztül fizet elő valamelyik PFF előfizetésre (mindkettőben benne van a QB Annual), akkor 10 dollár kedvezményt kap: pff.refr.cc/zoltanb Az előfizetések 365 napra szólnak, tehát nem járnak le a szezon végén.

Szerkesztette: zolika26

http://insidehandoff.com/
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 485
néhány gondolat pass rusheröktől
 www.youtube.com/watch?v=hlVXEIJoR28

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀
adam8
a Sport2-n akkor mentünk reklámra
Höri
Mindent értek. 😛

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀
adam8
a Sport2-n akkor mentünk reklámra

több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 753 — Patriot
Black_Adder
Megérkezett a 2016os is.

alatriste
Forfeited mekkorát játszott má!

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 8 éve
Black_Adder
Megérkezett a 2016os is.

alatriste
Amúgy ez egy erős top tíz volt, lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 994 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Black_Adder
Megérkezett a 2016os is.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 273 — no es importante
Black_Adder
Elég fura ez a skála 😀
adam8
Én Pl. Mahomest teljesen nem értem.
A 22 sikeres passz 35 kisérletből, 284 yardért, 0/1 TD/INT arány hogy adta ki a 79.9 PFF pontot?!
Miért nem 80? Vagy 73.45? És mitől több, mint Watsoné?
Valaki a választ?
Esetleg Buday Zoli?
Sobri Jóska
mai cikk, igaz angol:  www.profootballfocus.com/news/pro-pff-qb-grading-most-effective-tool-there-is

Mahomes-nél ez a négy dobás valószínűleg jól lefedi a "big time throw" fogalmát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 229 — #NoStress
Black_Adder
Elég fura ez a skála 😀
adam8
Én Pl. Mahomest teljesen nem értem.
A 22 sikeres passz 35 kisérletből, 284 yardért, 0/1 TD/INT arány hogy adta ki a 79.9 PFF pontot?!
Miért nem 80? Vagy 73.45? És mitől több, mint Watsoné?
Valaki a választ?
Esetleg Buday Zoli?

több mint 8 éve
Black_Adder
Elég fura ez a skála 😀

több mint 8 éve
richvar Detroit Lions UConn Huskies 38
Richie Incognito megint rosszalkodott a Jags DE szerint:

www.nytimes.com/2018/01/08/sports/football/richie-incognito-racist-slurs-yannick-ngakoue.html?rref=collection%2Fsectioncollection%2Fsports&action=click&contentCollection=sports®ion=rank&module=package&version=highlights&contentPlacement=7&pgtype=sectionfront