NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Szerintem nem a jövő évi draftra gondolt.Hackenberg sem jöhet idén ki a draftraFucuSzerintem nincs túl nagy sanszunk rá...érdekes lenne egy 1/1-et húzni, de akkor nem is bánnám. Bár Hackenberg jobban tetszik.Klaci79BREAKING: Jameis Winston will not be charged in connection to sexual assault accusation source tells @JCameronShow.BekiPittsburgh Steelers drop interest in drafting him.braxa88
több mint 10 éve
Hackenberg sem jöhet idén ki a draftraSzerintem nincs túl nagy sanszunk rá...érdekes lenne egy 1/1-et húzni, de akkor nem is bánnám. Bár Hackenberg jobban tetszik.Klaci79BREAKING: Jameis Winston will not be charged in connection to sexual assault accusation source tells @JCameronShow.BekiPittsburgh Steelers drop interest in drafting him.braxa88
több mint 10 éve
Ez a mozgáskultúra annyira hihetetlen. Komolyan sutának mondanám, erre mi az eredménye. Bennem mondjuk felmerült, hogy ilyen ütközéseket bevállalva meddig lesz játékos.Geeri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez a mozgáskultúra annyira hihetetlen. Komolyan sutának mondanám, erre mi az eredménye. Bennem mondjuk felmerült, hogy ilyen ütközéseket bevállalva meddig lesz játékos.Élmény nézni a srácot, főleg mikor nem áll bele a passzba és mégis milyen pontosak a labdái, jó döntéseket hoz, erős keze van, jó lábmunka, mobilis is, elég magas, kell ennél több?ezután meccs után mondtam h ilyen jó QB teljesítményt még nem láttam (persze a heti MNF után már mást mondok)braxa88Megnézve gyorsan pár videót még róla a srác nagyon rendben van. 🏈BekiEz a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westera srác élete első egyetemi meccse (ugyan a pitt védelme nem volt ligaelit, sőt, de akkor is):baggio
(iktriad sztem egy évet még várjatok azzal a QB húzással 😀)Beki
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Szerintem nincs túl nagy sanszunk rá...érdekes lenne egy 1/1-et húzni, de akkor nem is bánnám. Bár Hackenberg jobban tetszik.BREAKING: Jameis Winston will not be charged in connection to sexual assault accusation source tells @JCameronShow.BekiPittsburgh Steelers drop interest in drafting him.braxa88
több mint 10 éve
Ráadásul nem is ide akartam írni. 😊Valaki át tudná helyezni a csevegőbe?
több mint 10 éve
Ezt a jövő heti Dallas-Packers meccsválasztást sem nagyon értem. Nulla izgalomfaktor. Ráadásul mindkét csapatot láttuk most Hálaadáskor.Mindkettő a PO-ért teper, a Titans csak papíron, a Rams még úgy se.
Nem lett volna jobb meccs egy Cards-Titans vagy egy Rams-Saints?Bazzani
Ráadásul ha 100%-nak veszed a Dallas és a Packers magyarországi szurkolóit, akkor a Cards-Titans kb 20% lehet, a Rams-Saints 25%.
Úgyis mondhatnám az a meccs kétszer annyi fant érint mint a másik kettő együtt.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Ezt a jövő heti Dallas-Packers meccsválasztást sem nagyon értem. Nulla izgalomfaktor. Ráadásul mindkét csapatot láttuk most Hálaadáskor.nincs kiemelkedő összecsapás az időpontban, így érthető h azt választották ahol a legtöbb a fan. a GB és a DAL is népszerű Mo-n
Nem lett volna jobb meccs egy Cards-Titans vagy egy Rams-Saints?Bazzani
több mint 10 éve
Ezt a jövő heti Dallas-Packers meccsválasztást sem nagyon értem. Nulla izgalomfaktor. Ráadásul mindkét csapatot láttuk most Hálaadáskor.Nem lett volna jobb meccs egy Cards-Titans vagy egy Rams-Saints?
több mint 10 éve
Russell Wilson nagyobb és erősebb kiadásban kb.Ez a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westersenkihez, ilyen ember még nem volt a ligában. :pHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westersenkihez, ilyen ember még nem volt a ligában. :p
több mint 10 éve
braxa88
12 534
BREAKING: Jameis Winston will not be charged in connection to sexual assault accusation source tells @JCameronShow.BekiPittsburgh Steelers drop interest in drafting him.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
BREAKING: Jameis Winston will not be charged in connection to sexual assault accusation source tells @JCameronShow.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Élmény nézni a srácot, főleg mikor nem áll bele a passzba és mégis milyen pontosak a labdái, jó döntéseket hoz, erős keze van, jó lábmunka, mobilis is, elég magas, kell ennél több?ezután meccs után mondtam h ilyen jó QB teljesítményt még nem láttam (persze a heti MNF után már mást mondok)braxa88Megnézve gyorsan pár videót még róla a srác nagyon rendben van. 🏈BekiEz a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westera srác élete első egyetemi meccse (ugyan a pitt védelme nem volt ligaelit, sőt, de akkor is):baggio
(iktriad sztem egy évet még várjatok azzal a QB húzással 😀)
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ezután meccs után mondtam h ilyen jó QB teljesítményt még nem láttam (persze a heti MNF után már mást mondok)Megnézve gyorsan pár videót még róla a srác nagyon rendben van. 🏈BekiEz a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westera srác élete első egyetemi meccse (ugyan a pitt védelme nem volt ligaelit, sőt, de akkor is):
baggio
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megnézve gyorsan pár videót még róla a srác nagyon rendben van. 🏈Ez a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westera srác élete első egyetemi meccse (ugyan a pitt védelme nem volt ligaelit, sőt, de akkor is):
baggio
több mint 10 éve
Ez a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?Westera srác élete első egyetemi meccse (ugyan a pitt védelme nem volt ligaelit, sőt, de akkor is):
---
több mint 10 éve
Ez a winston gyerek ennyire jó? Milyen a játéka? Kihez hasonlítanátok?
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
még egy évet kell egyetemen maradnia. msot elsőéves (amugy 2.éves mert igazi 1.évében redshirtöt kapott, nem játszott). összesen 3évet kell eltöltenie egyetemen draft előtt.Előfordulhat, hogy kijön idén Winston? Nem vágom hogy működik ez.D11Amennyiben Winstont felmentik mit kell tudni róla, milyen jövő várhat rá az NFL-ben?BekiMel Kiper Jr. said if Jameis Winston were in this year's draft he would be the No. 1 overall pick "by a mile."D11
több mint 10 éve
nemElőfordulhat, hogy kijön idén Winston? Nem vágom hogy működik ez.D11Amennyiben Winstont felmentik mit kell tudni róla, milyen jövő várhat rá az NFL-ben?BekiMel Kiper Jr. said if Jameis Winston were in this year's draft he would be the No. 1 overall pick "by a mile."D11
több mint 10 éve
Előfordulhat, hogy kijön idén Winston? Nem vágom hogy működik ez.Amennyiben Winstont felmentik mit kell tudni róla, milyen jövő várhat rá az NFL-ben?BekiMel Kiper Jr. said if Jameis Winston were in this year's draft he would be the No. 1 overall pick "by a mile."D11
több mint 10 éve
Amennyiben Winstont felmentik mit kell tudni róla, milyen jövő várhat rá az NFL-ben?BekiMel Kiper Jr. said if Jameis Winston were in this year's draft he would be the No. 1 overall pick "by a mile."
több mint 10 éve
Amennyiben Winstont felmentik mit kell tudni róla, milyen jövő várhat rá az NFL-ben?Beki4 darab hozzászólást kellett volna visszaolvasnod
---
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amennyiben Winstont felmentik mit kell tudni róla, milyen jövő várhat rá az NFL-ben?
több mint 10 éve
Lehet tudni vmit a Winston ügyről azon kívül hogy holnap lesz döntés? Csak ilyen dugassuk meg magunkat egy focistával aztán vádoljuk meg nemi erőszakkal vagy pedig van esély arra hogy lecsüccsen a kis barátunk?D11ma lesz bejelentés, 20 órakor, utána okosabbak leszünk
---