NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
@LanceZierlein says on sports790.com that Shane Ray will need surgery on foot, 5 months recovery. "Could drop out of first"Egyre több hír kering arról, hogy Ray kés alá kell h feküdjön.
több mint 9 éve
Bullshit szerintem mind, de ne legyen ígyRight now, this feels like the Philip Rivers/Sam Bradford/Marcus Mariota Draft....Tons of chatter/speculation around these 3 QB's.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Felkerült ma Jamison Crowder (Duke WR), Max Garcia (Florida C) és Derron Smith (Fresno State S) ismertetője, így már 4 kört meg tudunk tölteni adatlaposokkal.
több mint 9 éve
Bud Dupree EDGE, Kentucky: insidehandoff.com/2015/04/22/coachs-view-bud-dupree/zolika26Tegyük hozzá, hogy az a Jimmy Brumbaugh mondja Dupreeről, hogy ilyen játékossal még nem dolgozott, aki anno Chandler Jones pozíciós edzője is volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bud Dupree EDGE, Kentucky: insidehandoff.com/2015/04/22/coachs-view-bud-dupree/
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
Josh Norris 7 körös mock draftja megvan vkinek? Csak csapatokra lebontva találtam meg...jó lenne egyben látni a dolgot 😕Habinem készült olyan.
szerintem átfedések is vannak
több mint 9 éve
Josh Norris 7 körös mock draftja megvan vkinek? Csak csapatokra lebontva találtam meg...jó lenne egyben látni a dolgot 😕
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Elkészült a FB eseménye a közvetítésünknek.Aki jönni akar szemlélődni, esetleg cameozni, az még most jelöljön, mert várhatóan milliós érdeklődés lesz.
www.facebook.com/events/1568634096740725/
több mint 9 éve
maiak:Kyle Emanuel, NDSU LB
Jeff Heuerman, Ohio State TE
Dres Anderson, Utah WR
utóbbi indokolatlanul részletes 😀 + Aki Gergely Robit embeddel, kapja a bant.
több mint 9 éve
Vajon Michael Bennett draft stockja emelkedett vagy csökkent azzal, hogy megnyuszifülezte Obamát? 😀😀több mint 9 éve
Ezt kifejezetten élveztem: Trae Waynes CB, Michigan State - insidehandoff.com/2015/04/21/coachs-view-trae-waynes/
több mint 9 éve
Contrary to reports, NCAA record-setting RB Jay Ajayi did NOT attend, nor was he asked to attend, the NFL Combine medical re-check.baggioBezony, most már hivatalosan is elérkeztünk ahhoz a fázishoz, amikor minden pletykát/híresztelést komoly kétkedéssel kell venni/olvasni. Ajayi kapcsán pl. beindultak a füstgépek rendesen.
több mint 9 éve
Contrary to reports, NCAA record-setting RB Jay Ajayi did NOT attend, nor was he asked to attend, the NFL Combine medical re-check.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ajayi térdével állítólag komoly gondok vannak. Emiatt akár a 3.napig is csúszhat.Bazzani1/32 😀
több mint 9 éve
Ajayi térdével állítólag komoly gondok vannak. Emiatt akár a 3.napig is csúszhat.
több mint 9 éve
A youtube remélhetőleg rögzíti majd nekünk 😊 csatornánkon a tavalyelőtti első kör is fenn van, választásonkéntRögzítitek a műsort, és utólag is meg lehet majd nézni?ZolikaNem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a hangot előtte (pár nappal) mindenféleképpen ellenőrizzétek le, mert Ustream-en tavaly PC-ről mindent maxra húzva is elég halkan lehetett hallani a közvetítéstZERO_Lilyen idén nem lesz, azt garantálom (eleve jobb technikával dolgozunk majd)
aki meg az nfl.com-on nézi majd a draftot, az magára vessen :p ha sokan eljönnek az endzone-ba, akkor nyugodtan kijelenthetem, a miénk jobb közvetítés lesz, mint az nfl networké 😊baggio
www.youtube.com/user/bowlhu
---
több mint 9 éve
Zolika
911
Rögzítitek a műsort, és utólag is meg lehet majd nézni?Nem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a hangot előtte (pár nappal) mindenféleképpen ellenőrizzétek le, mert Ustream-en tavaly PC-ről mindent maxra húzva is elég halkan lehetett hallani a közvetítéstZERO_Lilyen idén nem lesz, azt garantálom (eleve jobb technikával dolgozunk majd)
aki meg az nfl.com-on nézi majd a draftot, az magára vessen :p ha sokan eljönnek az endzone-ba, akkor nyugodtan kijelenthetem, a miénk jobb közvetítés lesz, mint az nfl networké 😊baggio
több mint 9 éve
tegnap pihentünk, de ma jön három:MyCole Pruitt, TE (Southern illinois)
BJ Finney, C (Kansas State)
Cody Prewitt, FS (Ole Miss)
több mint 9 éve
Jay Ajayi RB, Boise State: insidehandoff.com/2015/04/20/coachs-view-jay-ajayi/zolika26Na az ő edzője ezek szerint nem volt valami bőbeszédű 😊
több mint 9 éve
Jay Ajayi RB, Boise State: insidehandoff.com/2015/04/20/coachs-view-jay-ajayi/
több mint 9 éve
www.dailymotion.com/video/x2n6bf0_gruden-s-qb-camp-winston-mariota_sport?start=93(ha már volt esetleg, akkor sorry).
több mint 9 éve
Idén is van TOP100 tippelde: bowl.hu/forum/tippjatekok/draft_tippelde_2013
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a hangot előtte (pár nappal) mindenféleképpen ellenőrizzétek le, mert Ustream-en tavaly PC-ről mindent maxra húzva is elég halkan lehetett hallani a közvetítéstZERO_Lilyen idén nem lesz, azt garantálom (eleve jobb technikával dolgozunk majd)
aki meg az nfl.com-on nézi majd a draftot, az magára vessen :p ha sokan eljönnek az endzone-ba, akkor nyugodtan kijelenthetem, a miénk jobb közvetítés lesz, mint az nfl networké 😊
---
több mint 9 éve
Gondolom Höriék hangjára gondolt, hogy halk volt. Nekem fülesre kellett dugnom, mert hangfalon keresztül nem értettem semmit, de elég kellemetlen volt, mert néha bedobott reklámokat amik meg iszonyat hangosak voltak.tamasboldizsarigazad van én értettem félre elnézést
több mint 9 éve
tamasboldizsar
270
Gondolom Höriék hangjára gondolt, hogy halk volt. Nekem fülesre kellett dugnom, mert hangfalon keresztül nem értettem semmit, de elég kellemetlen volt, mert néha bedobott reklámokat amik meg iszonyat hangosak voltak.