NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Feltoltam még egy kérdéssort a tippjátékba, a 24-ből 24 pontot elérő(k)nek felajánlok egy amfocis könyvet 😊 (de ha nem lesz ilyen, a "sima" első helyezett is kap majd valamit)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pats, ott most hiány van a balhés játékosból. És megint mindenki istenítené BBt, hogy mekkora zseni. 😀Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Lions 😊Carmeloman
espn.go.com/nfl/draft2015/story/_/id/12777400/shane-ray-former-missouri-tigers-linebacker-cited-marijuana-possession
Megvan a draft nagy csúszója! 😀 Szerintem a 3.-4. körben is elérhető lesz. Fogadok, kiveszik az ESPNes intról csütörtökre.iktriad
több mint 9 éve
Rossz helyen jársz.Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Lions 😊Carmeloman
espn.go.com/nfl/draft2015/story/_/id/12777400/shane-ray-former-missouri-tigers-linebacker-cited-marijuana-possession
Megvan a draft nagy csúszója! 😀 Szerintem a 3.-4. körben is elérhető lesz. Fogadok, kiveszik az ESPNes intról csütörtökre.iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Carmeloman
644
Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Lions 😊
több mint 9 éve
Nem biztos az. Pl. Bill Polianról nemrég derült ki, hogy kb annyira imádja, mint Höri vagy a Jags egyik remek elemzője/egykori játékosa Jeff Lageman(=nagyon).jó isten mentsem meg az ilyenektől. mondjuk nem értem a nagy hírverést, kb 3. napos kaliber.gabtsiBreaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Sok sikert Cincinnatiben!Höri
több mint 9 éve
2 játékos lebukott a draft előtt fűvel, 79 pedig nem, pedig az is beszívva ment haza.Az arányok a megúszás mellett vannak.
több mint 9 éve
itt már mindenki füvezik? lassan az lesz a baj ha valaki nem szív!!Nem értem, hogy képes valaki több millió dollárt(mert a csúszásával kb ennyit veszít majd) eldobni egy pár spangliért.kapitnonoTalán mert nem így gondolkodnak.
Hány ember elveszít többmillió forintot, több évtizedet az átgondolatlan gyerekvállalással? Rengeteg. De ott és akkor nem ilyen szemlélettel döntenek, amennyiben döntés ez egyáltalán.
Na egy átlag egyetemi focista se sző hosszabbtávú terveket, mint az aznap este, meg tán egy randi a jövőhéten.
több mint 9 éve
Ez gyönyörű, az "Ostobaságát legmeggyőzőbben prezentáló prospect" díj egyértelmű esélyese idén, pedig azért van épp elég induló. Kb. három nappal a draft előtt, hihetetlen.dankodavidLehet szólt neki valamelyik csapat hogy tutira kiválasztják ha csúszik pár kört 😀
több mint 9 éve
Így akarja elérni, hogy a Colts az 5. körben elvihesse még.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Ez gyönyörű, az "Ostobaságát legmeggyőzőbben prezentáló prospect" díj egyértelmű esélyese idén, pedig azért van épp elég induló. Kb. három nappal a draft előtt, hihetetlen.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
jó isten mentsem meg az ilyenektől. mondjuk nem értem a nagy hírverést, kb 3. napos kaliber.Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Sok sikert Cincinnatiben!Höri
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
itt már mindenki füvezik? lassan az lesz a baj ha valaki nem szív!!.kapitnonoAz első héten több játékos is 5-10 meccses eltiltást kap majd mert a véletlenszerű doppingvizsgálaton kiderül, hogy az előző 3 nap alatt nem használtak marihuanat...
több mint 9 éve
itt már mindenki füvezik? lassan az lesz a baj ha valaki nem szív!!Nem értem, hogy képes valaki több millió dollárt(mert a csúszásával kb ennyit veszít majd) eldobni egy pár spangliért.
több mint 9 éve
Mi tuti nem visszük el. A karakterproblémás arcokat messziről fogjuk kerülni a Hardy eset után, jellemző, hogy Thomas Davis fogja bejelenteni az első körös pickünket, a WalterPayton dìj idei nyertese.Max Gregoryt tudom elképzelni, de ő nem fog hozzánk lecsúszni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Utólag is lehet még módosítani a tippjátékos válaszokon 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
PR katasztrófa után? Kizárt3-4.kör? akkor brandon ghee díjat már be is söpörheti 😊Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Sok sikert Cincinnatiben!Höri
sztem 2.kör közepe lesz és panthers 😊braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
3-4.kör? akkor brandon ghee díjat már be is söpörheti 😊Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Sok sikert Cincinnatiben!Höri
sztem 2.kör közepe lesz és panthers 😊
több mint 9 éve
Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)!Sok sikert Cincinnatiben!
több mint 9 éve
Azideidraftra csak úgy lehetett jelentkezni, ha a bejáratnál leadtad az agyadat?atapapa
több mint 9 éve
Az idei draftra csak úgy lehetett jelentkezni, ha a bejáratnál leadtad az agyadat?
több mint 9 éve
Breaking News: Shane Rayt letartoztatták marijuana birtoklásért (és forgalmi kihágásért)! espn.go.com/nfl/draft2015/story/_/id/12777400/shane-ray-former-missouri-tigers-linebacker-cited-marijuana-possession
Megvan a draft nagy csúszója! 😀 Szerintem a 3.-4. körben is elérhető lesz. Fogadok, kiveszik az ESPNes intról csütörtökre.
több mint 9 éve
hívjon ő, aztán beszélhetünk 😀Híívd le sörözni 😀Hulkeinsteinvelem pl nincs jóbanDexxter TailorSzerintem a sikerhez két dolog kell: természetes adottságok, és egy bizonyos hozzáállás. Mariota a legatletikusabb irányító az utóbbi években, mellette pedig a személyisége is olyan, hogy sosem fogja feladni. Persze lehet, hogy tévedek, de ha tényleg olyan ember, mint amilyennek mindenki írja, akkor kevés nála keményebben dolgozó ember lesz a ligában. Ebben az egyetemi szezonban mindenki a hozzáállása miatt éltette, egyszerűen nincs olyan ember a világon akivel ne lenne jóban.HulkeinsteinEgyszerűen annyira szimpatikus srácról van szó, hogy elképzelhetetlennek tartom azt, hogy csalódást keltsen az NFL-ben. HulkeinsteinHa arra gondolsz, hogy emberileg milyen, akkor adom. De az NFL csapatok ugye nem ezért választják ki elsősorban a játékosokat 😊samu09
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Híívd le sörözni 😀velem pl nincs jóbanDexxter TailorSzerintem a sikerhez két dolog kell: természetes adottságok, és egy bizonyos hozzáállás. Mariota a legatletikusabb irányító az utóbbi években, mellette pedig a személyisége is olyan, hogy sosem fogja feladni. Persze lehet, hogy tévedek, de ha tényleg olyan ember, mint amilyennek mindenki írja, akkor kevés nála keményebben dolgozó ember lesz a ligában. Ebben az egyetemi szezonban mindenki a hozzáállása miatt éltette, egyszerűen nincs olyan ember a világon akivel ne lenne jóban.HulkeinsteinEgyszerűen annyira szimpatikus srácról van szó, hogy elképzelhetetlennek tartom azt, hogy csalódást keltsen az NFL-ben. HulkeinsteinHa arra gondolsz, hogy emberileg milyen, akkor adom. De az NFL csapatok ugye nem ezért választják ki elsősorban a játékosokat 😊samu09
több mint 9 éve
velem pl nincs jóbanSzerintem a sikerhez két dolog kell: természetes adottságok, és egy bizonyos hozzáállás. Mariota a legatletikusabb irányító az utóbbi években, mellette pedig a személyisége is olyan, hogy sosem fogja feladni. Persze lehet, hogy tévedek, de ha tényleg olyan ember, mint amilyennek mindenki írja, akkor kevés nála keményebben dolgozó ember lesz a ligában. Ebben az egyetemi szezonban mindenki a hozzáállása miatt éltette, egyszerűen nincs olyan ember a világon akivel ne lenne jóban.HulkeinsteinEgyszerűen annyira szimpatikus srácról van szó, hogy elképzelhetetlennek tartom azt, hogy csalódást keltsen az NFL-ben. HulkeinsteinHa arra gondolsz, hogy emberileg milyen, akkor adom. De az NFL csapatok ugye nem ezért választják ki elsősorban a játékosokat 😊samu09
több mint 9 éve
Szerintem a sikerhez két dolog kell: természetes adottságok, és egy bizonyos hozzáállás. Mariota a legatletikusabb irányító az utóbbi években, mellette pedig a személyisége is olyan, hogy sosem fogja feladni. Persze lehet, hogy tévedek, de ha tényleg olyan ember, mint amilyennek mindenki írja, akkor kevés nála keményebben dolgozó ember lesz a ligában. Ebben az egyetemi szezonban mindenki a hozzáállása miatt éltette, egyszerűen nincs olyan ember a világon akivel ne lenne jóban.Egyszerűen annyira szimpatikus srácról van szó, hogy elképzelhetetlennek tartom azt, hogy csalódást keltsen az NFL-ben. HulkeinsteinHa arra gondolsz, hogy emberileg milyen, akkor adom. De az NFL csapatok ugye nem ezért választják ki elsősorban a játékosokat 😊samu09