NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Egész jó volt végigolvasgatni jó pár oldalt sok hasonló volt,nem csak Wentz de Zeke irányába is.
több mint 7 éve
Nee ne tedd ezt velem 😀 Bár szerintem nálunk rosszabb számokat hozott volna mint nálatokne is mondd egyre trendibb a Wentz>Browns párosítás ... a hideg ráz😀
Drip
Janek
több mint 7 éve
😀Már az 1. kör első fele is meredek volt Wenztzel kapcsolatban, de ez már egyenesen hajmeresztő:ne is mondd egyre trendibb a Wentz>Browns párosítás ... a hideg ráz
twitter.com/JeffRisdon/status/689269533777985537
Ok, van benne upside, meg tehetséges és mozgékony is (nekem elsősorban ez a legemlékezetesebb eleme a játékából a mostani FCS döntőt leszámítva, ahol tényleg volt pár remek passza, mindezt 3 hónapnyi kihagyás után), de pasas hiába 5×ös FCS bajnok, írd és mondd másfél szezonban volt kezdő!
De ha ez (is) hozzásegíti a Jaguars Jalen Ramseyhez esetleg Bosahoz csak vigyék ki a Top 5ben.
Gondolom még nem volt Top 5ös QB pick az FCSből, ugye?
iktriad
Drip
több mint 7 éve
lebuktunk, elhappoljuk a legnagyobb védőtehetségeket, jellemzően a 2. körben.Folyamatosan kapja a keze alá az all-time top20-as újonc elkapókat, aztán még védelem is kéne mellé. Na még mit nem 😛Ahám már értem 😀 !
Wyatt
Ti nem csak "csaló" .-) 😀, hanem szabotőr csapat is vagytok 😀 😊 A Ti kezetek van benne, hogy NO-ban nem jön össze legalább egy közepes védelem 😀 😀 😀
Fattyu
több mint 7 éve
Fattyu
1 907
Folyamatosan kapja a keze alá az all-time top20-as újonc elkapókat, aztán még védelem is kéne mellé. Na még mit nem 😛Ahám már értem 😀 !
Wyatt
Ti nem csak "csaló" .-) 😀, hanem szabotőr csapat is vagytok 😀 😊 A Ti kezetek van benne, hogy NO-ban nem jön össze legalább egy közepes védelem 😀 😀 😀
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Folyamatosan kapja a keze alá az all-time top20-as újonc elkapókat, aztán még védelem is kéne mellé. Na még mit nem 😛
több mint 7 éve
Én elfogult vagyok nyilván, de szvsz Thomas már a második körben is steal voltAz igen, TOP20-ban három Brees elkapó. Egy kicseszett közepes védelmet neki végre.
www.footballoutsiders.com/extra-points/2017/michael-thomas-and-rookie-wide-receiver-dyar-record
atapapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Én elfogult vagyok nyilván, de szvsz Thomas már a második körben is steal voltwww.footballoutsiders.com/extra-points/2017/michael-thomas-and-rookie-wide-receiver-dyar-record
több mint 7 éve
Örültem, hogy őt engedtük el preseasonban, a helyette bentmaradó roster végén lévő CB-k nagyot mentek az idén.Na eléggé sokan reagáltatok, ami jó...valami hasonlót akartam.Cre'Von LeBlanc is említést érdemel UDFA-ként.
Igaz Top5-öt írtam, de jó, hogy sok playa előkerült.
Nálam a Top5: Prescott, J. Howard, S. Shepard, Tyreek H., Y. Ngakoue, a +1 Jatavis Brown
Kakukktojás: M. Thomas, aki talán a draft legjobb elkapója volt
UDFA jelöltem: Romeo Okwara
Akiben nagy jövőt látok: Geronimo Allison
Chargers LT
Shawn84
több mint 7 éve
Shepard nem értem miért merül fel a top stealek között, szerintem pontosan ezt lehetett tőle várni(bár nyilván az is számít, hogy nem Osweiler dobált neki) és azért a második kör elején húzva nálam inkább még a value pick kategóriába esik
azt rótták fel neki, hogy fizikailag nem túl erős, de ezeket a paramétereket sokszor túlértékelik az NFL-ben, ettől függetlenül minden tudott amit egy elkapótól elvárhatsz, remek kezek, full route tree-t nyomott egyetemen, könnyen játssza tisztára magát
az egyik legkomplexebb elkapó volt a drafton
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Nem akarok "hazabeszélni", de a Raidersben Jalen Richard is nagyon jó húzásnak bizonyult UDFA-ként. Thomas szerintem is baromi jó elkapó, nekem csak annyi a "bajom" vele, hogy annyira törékenynek tűnik!
több mint 7 éve
Igen, és igen...ezért kakukktojás, mert Breesnél kötött ki, és első számú elkapónak húzták végtére is, ám, tényleg jó a keze, és mivel 2. körben húzták, így, vagy úgy, de steal... mert nem gyenge szezont hozott újoncként.Ez megint tipikusan olyan pelda, hogy jo helyre ment Thomas... ha Ricardo Louis v Keyarris Garrett megy NO-ba, most roluk beszelnenk...Az tény, hogy Brees meg Payton rendszere miatt is lettek ilyen számai Thomasnak, de azért eléggé jó képességű elkapó ő szerintem.
Szerintem a Prescott-Tyreek Hill-Jatavis Brown trio magasan kiemelkedik a stealek kozul... de pl.OL/DL eseteben folosleges 1 ev utan errol beszelni.
Igor
kapitnono
Greonimora is ezért írtam, hogy nagy jövőt jósolok neki, mert egyrészt remek kezei vannak és szerintem nagyon tehetséges, másrészt Rodgers dobál neki...ami nem épp hátrány 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Fattyu
1 907
Na jah ha így nézzük és vesszük a másik oldalt NO-ban akkor valószínű Deino Jones-ról se nagyon beszélgetnénk 😁😁😁Az tény, hogy Brees meg Payton rendszere miatt is lettek ilyen számai Thomasnak, de azért eléggé jó képességű elkapó ő szerintem.Kakukktojás: M. Thomas, aki talán a draft legjobb elkapója voltEz megint tipikusan olyan pelda, hogy jo helyre ment Thomas... ha Ricardo Louis v Keyarris Garrett megy NO-ba, most roluk beszelnenk...
Chargers LT
Szerintem a Prescott-Tyreek Hill-Jatavis Brown trio magasan kiemelkedik a stealek kozul... de pl.OL/DL eseteben folosleges 1 ev utan errol beszelni.
Igor
kapitnono
több mint 7 éve
Tavon Young se rossz huzas
több mint 7 éve
Az tény, hogy Brees meg Payton rendszere miatt is lettek ilyen számai Thomasnak, de azért eléggé jó képességű elkapó ő szerintem.Kakukktojás: M. Thomas, aki talán a draft legjobb elkapója voltEz megint tipikusan olyan pelda, hogy jo helyre ment Thomas... ha Ricardo Louis v Keyarris Garrett megy NO-ba, most roluk beszelnenk...
Chargers LT
Igor
több mint 7 éve
Kakukktojás: M. Thomas, aki talán a draft legjobb elkapója voltEz megint tipikusan olyan pelda, hogy jo helyre ment Thomas... ha Ricardo Louis v Keyarris Garrett megy NO-ba, most roluk beszelnenk...
Chargers LT
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Chris Jones sem volt rossz igaz ő a 2.kör elején ment ki... de volt elötte vagy 4 pick a posztján...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
na meg Robert KelleyNa eléggé sokan reagáltatok, ami jó...valami hasonlót akartam.Cre'Von LeBlanc is említést érdemel UDFA-ként.
Nálam a Top5: Prescott, J. Howard, S. Shepard, Tyreek H., Y. Ngakoue, a +1 Jatavis Brown
Chargers LT
Shawn84
több mint 7 éve
Shawn84
8 527
Na eléggé sokan reagáltatok, ami jó...valami hasonlót akartam.Cre'Von LeBlanc is említést érdemel UDFA-ként.
Chargers LT
több mint 7 éve
Na eléggé sokan reagáltatok, ami jó...valami hasonlót akartam.Igaz Top5-öt írtam, de jó, hogy sok playa előkerült.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Mikey
18 653
Ami tény, az tény...Dalton a Ződet szereti, csak erre utaltamA legkevésbé Daltonnal volt idén probléma, sőt, a körülményekhez képest szerintem kifejezetten korrekten teljesített.én bírtam Boydot nagyon egyetemistaként, szóval még többet is vártam volna tőle, ezért nem nevezném stealnek.Azé Andy Dalton vakfoltjában, simán instatsuparstar
Höri
sutianap
Mikey
sutianap
több mint 7 éve
Dalton a Ződet szereti, csak erre utaltamA legkevésbé Daltonnal volt idén probléma, sőt, a körülményekhez képest szerintem kifejezetten korrekten teljesített.én bírtam Boydot nagyon egyetemistaként, szóval még többet is vártam volna tőle, ezért nem nevezném stealnek.Azé Andy Dalton vakfoltjában, simán instatsuparstar
Höri
sutianap
Mikey
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Mikey
18 653
A legkevésbé Daltonnal volt idén probléma, sőt, a körülményekhez képest szerintem kifejezetten korrekten teljesített.én bírtam Boydot nagyon egyetemistaként, szóval még többet is vártam volna tőle, ezért nem nevezném stealnek.Azé Andy Dalton vakfoltjában, simán instatsuparstar
Höri
sutianap
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Azt isteni Cyrus Jonest bezzeg egyikőtök sem írja. Micsoda amatőr hozzáállás...
több mint 7 éve
én bírtam Boydot nagyon egyetemistaként, szóval még többet is vártam volna tőle, ezért nem nevezném stealnek.Azé Andy Dalton vakfoltjában, simán instatsuparstar
Höri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak