NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Peter
1 224
Kik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Mély a class ilyen téren.
Janek
több mint 8 éve
Peter
1 224
combine előtt akartam csinálni egy mock, és ha már csináltam be is rakom ideVHIII milyen magas tulajdonjéppen mert 5"9'- től 5"11-ig mindenfélét olvasni és egy 5'9 mély slot cornernek meg nem örülnék 6-ra?
braxa88
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Erre konkrét példá(ka)t is tudsz mondani?Túlértékelt a sok pick miatt. Deep safetynek kockázatos mert hajlamos TD-t engedni akkor is ha könnyű a szitu.Thompsonban nem látom az első körtÉs miért nem?
Höri
vassadi
Pure SS-ként meg annyit nem ér.
Kezdő szint de premier prospectnek nem mondanám
Höri
több mint 8 éve
Úgy látom, a Senior Bowl rendesen feljavította Thompson megítélését, aminek én örülök és remélem fog bizonyítani az NFL-ben is. A Boiseból borzasztóan tetszik Correa játéka is. Szerintetek drafton kb. mi lesz az értéke?Futás ellwn rejtegetni kell.
Giowa
Szegény ember Kikahája?
Impakt pass rushert lehet belőle csinálni de csak megfelelô kőzegben
több mint 8 éve
1/31-re kit mondanátok a Denvernek ? Henry helyett én egy OLine játékost raktam volna be, Vadal Alexanderről (LSU) mi a véleményetek, őt találtam OLine-ba, de nem érzem 1. körösnek, szerintem a 2. körben is elvihetnénk2.kör vége.
Heisman Trophy
Runblocker guardért nem kell sietni, jutni fog.
Lsu hype megtévesztő
több mint 8 éve
Túlértékelt a sok pick miatt. Deep safetynek kockázatos mert hajlamos TD-t engedni akkor is ha könnyű a szitu.Thompsonban nem látom az első körtÉs miért nem?
Höri
vassadi
Pure SS-ként meg annyit nem ér.
Kezdő szint de premier prospectnek nem mondanám
több mint 8 éve
1/31-re kit mondanátok a Denvernek ? Henry helyett én egy OLine játékost raktam volna be, Vadal Alexanderről (LSU) mi a véleményetek, őt találtam OLine-ba, de nem érzem 1. körösnek, szerintem a 2. körben is elvihetnénk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Úgy látom, a Senior Bowl rendesen feljavította Thompson megítélését, aminek én örülök és remélem fog bizonyítani az NFL-ben is. A Boiseból borzasztóan tetszik Correa játéka is. Szerintetek drafton kb. mi lesz az értéke?
több mint 8 éve
Taz
349
combine előtt akartam csinálni egy mock, és ha már csináltam be is rakom ideHát ennek a forgatókönyvnek hogy a Giants 1/10re RB-t húzom, nem nagyon látom a valószínűségét . Sőt nagyot is csalódnék ha ezt az utat választaná a csapat, mikor a védelemben hatalmas lyukak vannak. A gyengélkedő futójáték inkább támadófal hibája, meg hogy idén nagyon megosztottam kapták a snapeket a játékosok. Bár év végére a Jennings-Vereen duó egész jól összeállt. Én a 3.-4.kör környékén várok futó draftolását a Collins-Dixon-Booker hármasból.
braxa88
több mint 8 éve
Nkemdiche annyira hiányzik a Raidersnek, mint ablakos tótnak a hanyatt esés.A Bills - Billings mókás szójáték, de kb. F-es osztályzat.
Washingtonban a védelem legerősebb egysége a DL, kötve hiszem h odahúznának elsőre (még úgyis h Knighton és Golston FA) vagy ha mégis akkor egy Rankinsnél nagyobb darab manus lenne indokolható.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
My Mock :docs.google.com/document/d/1sT1QW9jkHoCncO2ygZLhurFgWETfT1OuclQLtQIaTzg/pub
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
1. körös Braxton pick tetszik 😊 Kár,hogy a Bengalshoz írtad 😊
több mint 8 éve
combine előtt akartam csinálni egy mock, és ha már csináltam be is rakom idedriskel nincs, hiteltelen.
www.kepfeltoltes.hu/160216/mock_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpgbraxa88
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
combine előtt akartam csinálni egy mock, és ha már csináltam be is rakom idetöbb mint 8 éve
Tony Pauline nagyot megy:"Those around" Ole Miss' Laquon Treadwell would be pleased if the WR runs in the 4.5s for his Combine forty, according to Tony Pauline.
According to NFL draft insider Tony Pauline, Louisiana Tech QB Jeff Driskel has been stamped with a second-round grade by "a number of franchises."
Driskel has NFL-caliber arm strength and size (6'4/230), and scouts were reportedly impressed with the way he improved at the Senior Bowl as the week of practices progressed. Per Pauline, some evaluators believe a good Combine performance could push Driskel toward the top of the second quarterback tier, ahead of Michigan State's Connor Cook and Penn State's Christian Hackenberg.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Shaq Mason volt 4/131 a legjobbTavaly volt olyan első két körös, akit nem hívtak?Keenan Reynoldsot nem hivták el a combinera. grat...a draftoltak átlagosan 15%-át nem hívják meg.
braxa88
Höri
Giowa
több mint 8 éve
Tavaly volt olyan első két körös, akit nem hívtak?Keenan Reynoldsot nem hivták el a combinera. grat...a draftoltak átlagosan 15%-át nem hívják meg.
braxa88
Höri
több mint 8 éve
Keenan Reynoldsot nem hivták el a combinera. grat...a draftoltak átlagosan 15%-át nem hívják meg.
braxa88
több mint 8 éve
Az ACL+PCL műtétből nagyon nem ugyanolyan gyorsan lehet felépülni mint egy sima ACL szakadásból.Mahieu példája: 2013 novemberében acl+pcl szakadás. Külön műtötték a két sérülést pár hét különbséggel. A 2014-es szezon gyakorlatilag kuka volt neki. Idén meg már állat amíg nem jött az acl szakadás. De idé már azt mondják hogy edzőtáborra full contact edzésekere jó lesz.
Ha megkapja az engedélyt akkor mehet egyből de amúgy le kell töltenie a két év szolgálati időt.
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Keenan Reynoldsot nem hivták el a combinera. grat...NAVY játékos amúgy mehet egyből NFL-be ha draftolják vagy előbb szolgálnia kellene? Esetleg ezt külön engedélyeztetni kell?
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Keenan Reynoldsot nem hivták el a combinera. grat...