NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubsztem Jarren Reedet ilyen előre nem kellene rangsorolni, ha már DT akkor nekem Billings, Rankins, Day, Robinson is bőven előtte van a rangsorban, sztem még az első kör is túlzás.
My Mock 2.0
correctelő kommenteket várok 😀
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubÉn Pit-be nem húznám HH-t, szerintem nem akkora need HAley offensébe. A macik azt gondolom nem fognak olyan játékost húzni, aki jó eséllyel 2016-ban bevethető se lesz.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubMagán vélemény, de nekem Philybe nem kellene Treadwell. Sokkal szívesebben látnám 1. körben a Ronnie Stanley (hátha nem megy ki előttünk), Jack Conklin, Taylor Decker hármas valamelyikét. A falat nagyobb neednek látom most.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubMy Mock 2.0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."azóta jött már az ellentéte is...
Bazzani
több mint 8 éve
deyell
11 702
olyan létezik, aki direkt elbaszta az interjúját, Ryan Leaf például. nem akart a Coltshoz kerülni, inkább Kaliforniába vágyott saját bevallása szerint.Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
létezik olyan | QB | , aki direkt elbaszná az interjúját a Brownsal?
Borbinho
choose life
több mint 8 éve
deyell
11 702
Volt olyan QB az utóbbi években, akinél hasonlóan gyenge interjút emlegettek?Bridgewater?
mustaine
choose life
több mint 8 éve
Én is ideges lennék, ha a Brownsszal kéne interjúznom.Te vagy az
Lehet, hogy még részeg is lennék.
Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Én is ideges lennék, ha a Brownsszal kéne interjúznom.Lehet, hogy még részeg is lennék.
több mint 8 éve
Sajnos simán el tudom képzelni.Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Volt olyan QB az utóbbi években, akinél hasonlóan gyenge interjút emlegettek?
több mint 8 éve
Ott tartunk, hogy mostanra nem hülyeség ez a kérdés...úgyis volt interjún a többi csapatnál is... gondolom inkább menne a Dallasba 😊 Szerintem igen...úgyis kimegy első körben, és ha a Browns nem viszi el, ő csak nyer vele.Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
Borbinho
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Hackenberg nem dobált tegnap? Sehol nem találom.
több mint 8 éve
Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."
több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/703346089454411777?ref_src=twsrc%5Etfwtwitter.com/RapSheet/status/703376003750563841?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
twitter.com/RealJackAndrade/status/703303125600325633/photo/1
Szerkesztette: Borbinho
több mint 8 éve
Mikor lesznek a futók?szerintem 18 óra után, de csak tippelek
steelwolf
több mint 8 éve
A legújabb felkerült ismertetők:Vonn Bell, S
Germain Ifedi, OG
Charone Peake, WR
Karl Joseph, S
| Utóbbi az egyik kedvenc játékosom idén | .
több mint 8 éve
Mikor lesznek a futók?
több mint 8 éve
ez már perszonálisabb mint Respektlaci és az IP cím esetetwitter.com/gbellseattle/status/702674224536788992