NFL Draft 2016
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubsztem Jarren Reedet ilyen előre nem kellene rangsorolni, ha már DT akkor nekem Billings, Rankins, Day, Robinson is bőven előtte van a rangsorban, sztem még az első kör is túlzás.
My Mock 2.0
correctelő kommenteket várok 😀
Heisman Trophy

több mint 10 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubÉn Pit-be nem húznám HH-t, szerintem nem akkora need HAley offensébe. A macik azt gondolom nem fognak olyan játékost húzni, aki jó eséllyel 2016-ban bevethető se lesz.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
több mint 10 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubMagán vélemény, de nekem Philybe nem kellene Treadwell. Sokkal szívesebben látnám 1. körben a Ronnie Stanley (hátha nem megy ki előttünk), Jack Conklin, Taylor Decker hármas valamelyikét. A falat nagyobb neednek látom most.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
több mint 10 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubMy Mock 2.0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."azóta jött már az ellentéte is...
Bazzani
több mint 10 éve
olyan létezik, aki direkt elbaszta az interjúját, Ryan Leaf például. nem akart a Coltshoz kerülni, inkább Kaliforniába vágyott saját bevallása szerint.Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
létezik olyan | QB | , aki direkt elbaszná az interjúját a Brownsal?
Borbinho
internal primates forever
több mint 10 éve
Volt olyan QB az utóbbi években, akinél hasonlóan gyenge interjút emlegettek?Bridgewater?
mustaine
internal primates forever
több mint 10 éve
Én is ideges lennék, ha a Brownsszal kéne interjúznom.Te vagy az
Lehet, hogy még részeg is lennék.
Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Én is ideges lennék, ha a Brownsszal kéne interjúznom.Lehet, hogy még részeg is lennék.
több mint 10 éve
Sajnos simán el tudom képzelni.Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Volt olyan QB az utóbbi években, akinél hasonlóan gyenge interjút emlegettek?
több mint 10 éve
Ott tartunk, hogy mostanra nem hülyeség ez a kérdés...úgyis volt interjún a többi csapatnál is... gondolom inkább menne a Dallasba 😊 Szerintem igen...úgyis kimegy első körben, és ha a Browns nem viszi el, ő csak nyer vele.Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
Borbinho
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."full komoly a kérdésem:
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Hackenberg nem dobált tegnap? Sehol nem találom.
több mint 10 éve
Sources with the Cleveland #Browns say Jared Goff's interview was poor. He was very nervous. On Carson Wentz they say "Stud. Absolute Stud."
több mint 10 éve
twitter.com/RapSheet/status/703346089454411777?ref_src=twsrc%5Etfwtwitter.com/RapSheet/status/703376003750563841?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
twitter.com/RealJackAndrade/status/703303125600325633/photo/1
Szerkesztette: Borbinho
több mint 10 éve
Mikor lesznek a futók?szerintem 18 óra után, de csak tippelek
steelwolf
több mint 10 éve
A legújabb felkerült ismertetők:Vonn Bell, S
Germain Ifedi, OG
Charone Peake, WR
Karl Joseph, S
| Utóbbi az egyik kedvenc játékosom idén | .
több mint 10 éve
Mikor lesznek a futók?
több mint 10 éve
ez már perszonálisabb mint Respektlaci és az IP cím esetetwitter.com/gbellseattle/status/702674224536788992