NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubSzerintem a Bears nem visz el még egy olyan játékost az első körben aki nagy valószínűséggel kihagyja az első évét.
My Mock 2.0
correctelő kommenteket várok 😀
Heisman Trophy
több mint 8 éve
azért Hargreaves, mert a Mockba már Ramsey-t "választotta" a Chargersdocs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubHa a Jags DBt visz 1/5an az csak Ramsey lesz (esetleg Myles Jack ha komolyan gondolja, hogy SS is lehet).
My Mock 2.0
Heisman Trophy
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jah, hogy azt te döntöd el.docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubHa a Jags DBt visz 1/5an az csak Ramsey lesz (esetleg Myles Jack ha komolyan gondolja, hogy SS is lehet).
My Mock 2.0
Heisman Trophy
iktriad
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubHa a Jags DBt visz 1/5an az csak Ramsey lesz (esetleg Myles Jack ha komolyan gondolja, hogy SS is lehet).
My Mock 2.0
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Vagy: 5-10 másodpercre képes játék közben elbambulni 😀Wentz-nél ezt írtátok:Én ezt úgy értelmezem, hogy végigmegy az összes célpontján, nem ragaszkodik az első számúhoz. Viszont ha már választott, akkor sokáig bámulja, amit a védő leolvashat.
erősség: "szépen végigméri a célpontjait"
gyengeség: "hajlamos sokáig bámulni a célpontjait"
ez nem ellentmondásos egy kicsit?
ZERO_L
Vito
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ha jól emlékszem a szezonban még simán első körös volt szinte mindenhol Cook, most meg olyan mockot is olvastam ahol 3. körre teszik...mert akkor még nem tudták ki az a Carson Wentz.
ZERO_L
Eleve idény közben csak a powerhouse-ok játékosait írják első körbe.
több mint 8 éve
Wentz-nél ezt írtátok:Én ezt úgy értelmezem, hogy végigmegy az összes célpontján, nem ragaszkodik az első számúhoz. Viszont ha már választott, akkor sokáig bámulja, amit a védő leolvashat.
ZERO_L
több mint 8 éve
Olvasgatva az ismertetőket a QB-knál számomra vannak furcsaságok:Cook-ot tényleg ennyire beárazta az Alabama elleni meccs?
Ha jól emlékszem a szezonban még simán első körös volt szinte mindenhol Cook, most meg olyan mockot is olvastam ahol 3. körre teszik... Lehet esélye visszakerülni az első körbe, vagy ez már szinte lehetetlen? Most nem a jó interjúkra gondolok, hanem olyan megmozdulásra, amivel nagyobb lesz a hype-ja, egy kiváló Pro Day, esetleg?
Wentz-nél ezt írtátok:
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Frissítettem az ismertetőket a combine eredményekkel azoknál, akik kiemelkedőt nyújtottak+ felkerült ma 3 új
Braxton Miller WR
Eli Apple CB
Will Redmond CB
több mint 8 éve
Viszont ez esetben ne lepődj meg ha kiválasztanak 😀Én is ideges lennék, ha a Brownsszal kéne interjúznom.Tehát semmi extra
Lehet, hogy még részeg is lennék.
Stez
Wyatt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
YouTube nfl csatornáján eléggé sokáig elérhető leszAz eddigi napok full videoi elérhetőek valahol?www.nfl.com/combine/live?module=HP11_traffic_driver
alatriste
nemtudom meddig lest ez így elérhető
braxa88
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Én is ideges lennék, ha a Brownsszal kéne interjúznom.Tehát semmi extra
Lehet, hogy még részeg is lennék.
Stez
több mint 8 éve
Remélem a héten még igen. Köszönöm!Az eddigi napok full videoi elérhetőek valahol?www.nfl.com/combine/live?module=HP11_traffic_driver
alatriste
braxa88
Liverpool Fc
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Az eddigi napok full videoi elérhetőek valahol?www.nfl.com/combine/live?module=HP11_traffic_driver
alatriste
több mint 8 éve
Az eddigi napok full videoi elérhetőek valahol?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Hánykor szoktak kezdeni?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
A legújabb 4:Taylor Decker T
Jeremy Cash SS
Nick Vannett TE
Rashard Robinson CB - őt ma nagyon meg kell nézni a combine-on
több mint 8 éve
Az Ohio State Big Tenes 😛docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubKöszönjük, de idén már nem kérünk első körös SEC playa-t. 😀
My Mock 2.0
Heisman Trophy
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pub2 év alatt két első körös DB és egy második körös. A kezdő Safety sorunk bitang jó (és van 3. számú emberünk is), és CB-ekkel is jól állunk, ha marad Hayward ha nem. Köszönjük, de idén már nem kérünk első körös SEC playa-t. 😀
My Mock 2.0
Heisman Trophy
ILB, DE/DT, max OL.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubjó lenne már látni egy mockot, ahol nem Tunsil van 1/1re írva, vannak frankó RT-k akik második kör elején ott lesznek és a TEN secondary vmi hihetetlen gyenge.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
A Ravens 34 védelmet tol, nem? ott Jack sztem inkább ILB lenne, bár sztem nagyobb need a támadó fal (jelenleg).
Spence nem hinném, hogy a combine után nagyon érdekelné a 43as csapatokat, főleg nem a 10. helyen
Ha Smith térde nem javul áprilisig, elég necces, hogy 1st picket bárki megadna érte. Nagyon szomorú az Ő esete.
Reed nálam óriási reach lenne a 12. helyen.
Decker>Conklin
Nkemdiche nálam továbbra sem 1st round picket érő játékos.
Fuller a kis kezével együtt eléggé szélsőséges játékos, nem hinném, hogy bármelyik csapat is adna érte 1st picket.
Bell sem hinném, hogy olyan marha vonzó lenne az első körben.
Zeke meg a 31. helynél többet megérő játékos
Ez persze mind magánvélemény, amúgy sok tetszetős pick van.
JT Daniels fan
több mint 8 éve
amúgy is vállalhatatlanok a mockok phillyben. Majd ha eldől Bradford sorsa akkor lehet tutit mondani 😀 😀docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubMagán vélemény, de nekem Philybe nem kellene Treadwell. Sokkal szívesebben látnám 1. körben a Ronnie Stanley (hátha nem megy ki előttünk), Jack Conklin, Taylor Decker hármas valamelyikét. A falat nagyobb neednek látom most.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
MirrMurr
több mint 8 éve
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubConklin -> Colts? Hol írjam alá?
My Mock 2.0
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
docs.google.com/document/d/1lO6SmuwNGJP8ocLoTJJcjS4AwNoGQVNtGf_QwtzfvHU/pubJaylon Smith meglepne, ha korán kimenne, pláne Chicagoba, ahol a tavaly 1. körös is IR-n volt végig.
My Mock 2.0
Heisman Trophy
criminal lawyer or criminal lawyer?