NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Talán Demarcus Robinson után ő számíthat a legkeményebb interjúkra. Volt egy piás balhéja, utána kiderült, hogy eki függő. Elvonóra járt, azóta sok tesztet csináltak nála és mindegyiken átment. Top10 tehetség, ha a beszélgetéseken jól szerepel sztem top15 pick lesz. Vagy a Chiefs behúzza a 3. körben majd őt is...Nála mennyit számít a pályán kívüli balhéi?hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
Mondjuk sztem idén olyan igazi elit 3-4 es OLB pass russher nem nagyon lesz.
kapitnono
braxa88
Ő sem egy mintagyerek khm...
Janek
JT Daniels fan
több mint 8 éve
Nála mennyit számít a pályán kívüli balhéi?hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
kapitnono
braxa88
Ő sem egy mintagyerek khm...
több mint 8 éve
Breaking: holnap jönnek a prospect ismertetők!Lájkvadász 😀
Höri
több mint 8 éve
Randy Toler idézés arra akart utalni, hogy hogy esett neki Danielnek, és milyen sötét, hogy NDSU a Div II ben játszik.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
braxa88
12 534
elemzős youtubechannel, nem a mainstream rangsorokat követi(kardél az első QB nála pl, de ő is 2.körös), érdekes, én bírom.www.youtube.com/user/FootballGameplan/videos
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Mindig is utáltam, mikor valaki interneten olyan kérdést tesz fel, hogy "who is xy?", na de Randy Tolenre még egy gyors keresés után se jöttem rá, hogy pontosan kicsoda 😊 Viszont ha jól látom, most komolyan egy clevelandi szurkoló kommentjét kell beidézni, aki még azzal sincs tisztában, hogy az NDSU nem Div2-es csapat?| titkon persze reménykedek benne, hogy én is hivatkozási alap vagyok már egy pakisztáni NCAA fórumon |
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jeremiah betépett ? :Wentz to Cleveland (bár mondjuk nem biztos hogy meglepődnék, de Goff az szinte biztosan 1/2)
Billings mock pickemet a Billsnél Empty lecseszte (utólag igaz), erre Jerehiah beírja hozzánk, amikor nincs jó O-Line játékosunk.
Rankinst nem hiszem, hogy elviszi a Saints, több sebből vérzik.
Correát szerintem bármelyik csapat eltudná vinni később
Randy Tolen (daniel le lett oltva)
Simply arsinine to even suggest the Browns or ANY team/organization would take a Div II QB who played against Madden video competition as the #2 pick in the draft, that would put jobs immediately on the line.....NOT going to happen. Jeremiah has some sort of agenda in throwing this nonsense out-Goff is EASILY the top QB in the draft.....he's played against real/top competition, has the size-arm-accuracy-pocket presence/leadership and accuracy read made for the NFL. Hue Jackson is still highly connected to Cal from his coaching days there-NO WAY do the Brown's pass on Goff for a Div II QB. Period.
Jeremiah gives Goff a higher grade than Wentz but suggests the Brown's would go Wentz because of Jeremiah's "AFC North" comment. Absurd and a CREDIBILITY CHECK.b.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
rossz lóra teszelNem tom ki ez a csávó, de az én emberem 😀www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/daniel-jeremiah/290600Úgy látom, a Senior Bowl rendesen feljavította Thompson megítélését, aminek én örülök és remélem fog bizonyítani az NFL-ben is. A Boiseból borzasztóan tetszik Correa játéka is. Szerintetek drafton kb. mi lesz az értéke?Futás ellwn rejtegetni kell.
Giowa
Szegény ember Kikahája?
Impakt pass rushert lehet belőle csinálni de csak megfelelô kőzegben
Höri
Jeremiahnál már 1.körös 😀
braxa88
Giowa
több mint 8 éve
Rendben. Azért is mondtam, mert a többi jobb Oline playert már írtam1/31-re kit mondanátok a Denvernek ? Henry helyett én egy OLine játékost raktam volna be, Vadal Alexanderről (LSU) mi a véleményetek, őt találtam OLine-ba, de nem érzem 1. körösnek, szerintem a 2. körben is elvihetnénk2.kör vége.
Heisman Trophy
Runblocker guardért nem kell sietni, jutni fog.
Lsu hype megtévesztő
Höri
több mint 8 éve
Nem tom ki ez a csávó, de az én emberem 😀www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/daniel-jeremiah/290600Úgy látom, a Senior Bowl rendesen feljavította Thompson megítélését, aminek én örülök és remélem fog bizonyítani az NFL-ben is. A Boiseból borzasztóan tetszik Correa játéka is. Szerintetek drafton kb. mi lesz az értéke?Futás ellwn rejtegetni kell.
Giowa
Szegény ember Kikahája?
Höri
braxa88
több mint 8 éve
Az csak nekem tűnik úgy,hogy évek óta több védő van első körben mint támadó?Nemtudom így van e, de ha igen abban nincs semmi meglepő. Offense oldalon van 3 premier poszt, qb,wr,lt a többire az a konszenzus, hogy nem éri meg első kört lőni. Valszeg amúgy ez a három az egyik legnehezebb poszt is. Míg védő oldalon talán az ilb és ss olyan, hogy nem feltétlen kell első körös talent oda. Egyszerű matekkal tehát offense oldalon van 4 poszt ( 2 wr-el számolva ) ami a prémium, míg defense oldalon ez a szám 9. így nyílván lehet eltérés a defense felé...
Janek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Az csak nekem tűnik úgy,hogy évek óta több védő van első körben mint támadó?Defense wins Championschips. 😀
Janek
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Az csak nekem tűnik úgy,hogy évek óta több védő van első körben mint támadó?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/daniel-jeremiah/290600Úgy látom, a Senior Bowl rendesen feljavította Thompson megítélését, aminek én örülök és remélem fog bizonyítani az NFL-ben is. A Boiseból borzasztóan tetszik Correa játéka is. Szerintetek drafton kb. mi lesz az értéke?Futás ellwn rejtegetni kell.
Giowa
Szegény ember Kikahája?
Höri
több mint 8 éve
3:50-nélyoutu.be/xi7tMC8454w
Itt 4:20 és 5:35 körül
youtu.be/Cs11hpBd7wA
Erre konkrét példá(ka)t is tudsz mondani?Túlértékelt a sok pick miatt. Deep safetynek kockázatos mert hajlamos TD-t engedni akkor is ha könnyű a szitu.Thompsonban nem látom az első körtÉs miért nem?
Höri
vassadi
Pure SS-ként meg annyit nem ér.
Kezdő szint de premier prospectnek nem mondanám
Höri
vassadi
Szerkesztette: Höri
több mint 8 éve
230 fonttal jó lehet?Technikája megvan hozzá, vki sztem meg fogja próbálni felgyúrni.
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
230 fonttal jó lehet?Floyd is.ugy értem h a felsoroltakbol max Spence a 34es OLBazértmondom, hogy nem mély a class ilyen téren.hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
kapitnono
braxa88
kapitnono
braxa88
empty taxi
több mint 8 éve
Floyd is.ugy értem h a felsoroltakbol max Spence a 34es OLBazértmondom, hogy nem mély a class ilyen téren.hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
kapitnono
braxa88
kapitnono
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ugy értem h a felsoroltakbol max Spence a 34es OLBazértmondom, hogy nem mély a class ilyen téren.hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
kapitnono
braxa88
kapitnono
több mint 8 éve
azértmondom, hogy nem mély a class ilyen téren.hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
kapitnono
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hát ezekből max SpenceKik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
kapitnono
több mint 8 éve
Kik jöhetnek szóba 3-4 es OLBnek a drafton?Szerintem pl.: Leonard Floyd, Noah Spence,Darron Lee, Deion Jones.
Janek
több mint 8 éve
braxa88
12 534
combineon kiderül.combine előtt akartam csinálni egy mock, és ha már csináltam be is rakom ideVHIII milyen magas tulajdonjéppen mert 5"9'- től 5"11-ig mindenfélét olvasni és egy 5'9 mély slot cornernek meg nem örülnék 6-ra?
braxa88
Peter