NFL Draft 2025
20 feliratkozó
9 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
7 hónapja
Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Van két blue chip játékos, akire azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon nehéz őket elrontani bármilyen kókler kezébe kerülnek. Az egyik ebből egy unikornis, akinek az egyetlen egy red flagje, hogy meddig fogja bírni. Hunter jelenlegi mentalitásával (amit jelenleg csak sejtünk mennyire valós) nem látom benne a 7-8 prime évet mint egy Revisben vagy bármelyik blue chip first rounderben. Carter meg azért egy projekt játékos, baromi nagy a potenciálja, de azért ő nem egy Garett vagy Bosa típusú prospect, akire nulla NFLben lejátszott snappel is meg tudod mondani, hogy kurva jó lesz. És minden big boardon alsó hangon ő a második a rangsorban.
Rajtuk kívül meg nehéz olyan prospectet találni, akiket az ember nyugodt szívvel választ az első körben. Én már a 8-10 helyeken is vakargatnám a fejem, hogy most mégis kit húzzak, aki legalább egy kicsit megtestesíti az átlagos első kör követelményit és nem kell valami trade offot kötni közben.
Nincs egy fr LT propect (OT class iszonyat gyenge), egy olyan védő akire könnyen rá lehet mondani, hogy elit szintre érhet karrierjében. Se front7 se back7 téren. RB class, historikusan mélynek mondják, de sehol egy Bijan vagy Barkley. WR poszton egy elit prospect sincs, ilyen nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ne tudjuk legalább egy elkapót mondani, aki fixen kurva jó lesz.
TE-eket hagyjuk is, szokásos túlhypeolás zajlik. Az egész classt végül a QB felhozatal koronázza meg, ami szintén nem tartalmaz valódi első körös tehetséget, de mélységében is nagyon gyenge.
Szóval nem tudom mikor láttam ennyire unalmas classt, én lehet x év után most először nem fogom végignézni az egész első kört. Igazából lehet ez a GMek mennyországa, mert itt aztán tényleg minden picket meg lehet majd magyarázni. Még a Raiders Jeantry picket is, amivel fixen egy centit nem lesz előrébb a csapat és alap esetben jól ki kéne röhögni azt a stábot aki 1/6re RBt húz, de hát nagyon nincs kit húzni, aki sokkal de sokkal jobb döntés lenne. Egy "spy LB" , egy "egydimenziós cb", "non-faktor" DT, limitált WR, iszonyat rizikós QB, semmivel sem lenne jobb megoldás.
Nálam az a csapat nyeri az első kört, aki hátracserél és tud szerezni egy jövőévi első kört cserébe, annyira nem látok értéket ebben az egész draft classban.
Nagyon kíváncsi vagyok 5-6 év múlva is úgy nézünk vissza majd, hogy ez a class összeségében csak korrekt prospecteket hozott vagy brutális mennyiségben lesznek a gyémántok megtalalálva a 2-3-4 körben.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Ettől mondjuk nem kell félni, mindkettő el fog menni top10-ben az espn ma esti riportja szerint.Köszi a megtisztelő bizalmat de az asztal nem a guard picknél fog borulni, hanem ha elvisszük az egyik W-és Georgia focizni nem nagyon tudó szuperatléta védőfalembert.Még pár nap addig de ki mit hol fog nézni draft alatt?Én Net4+ TVn, EK topic meg gépen vagy telón.
Van e valami discord stb kibeszélő vagy szokott lenni EK?
Janek
Max benyomom az Fk-t hogy ala hogy akad ki a Packers guard picken 🤣
zacknorb
alatriste
7 hónapja
Top 300-as konszenzus big board (Arif Hassan 73 big board alapján készítette el):www.wideleft.football/p/2025-consensus-big-board-the-top
kinyomtatható google sheet formában:
docs.google.com/spreadsheets/d/1IUxTL9PXAmkasscUiGVYovtdKo7tawIuzXdMfDzmqI4/edit?gid=0#gid=0
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Uuuuu, tényleg, az nagyon Gute lenne, nézném (NEHOGY) 🤣🤣Köszi a megtisztelő bizalmat de az asztal nem a guard picknél fog borulni, hanem ha elvisszük az egyik W-és Georgia focizni nem nagyon tudó szuperatléta védőfalembert.Még pár nap addig de ki mit hol fog nézni draft alatt?Én Net4+ TVn, EK topic meg gépen vagy telón.
Janek
zacknorb
alatriste
Poloska vagyok.
7 hónapja
Köszi a megtisztelő bizalmat de az asztal nem a guard picknél fog borulni, hanem ha elvisszük az egyik W-és Georgia focizni nem nagyon tudó szuperatléta védőfalembert.Még pár nap addig de ki mit hol fog nézni draft alatt?Én Net4+ TVn, EK topic meg gépen vagy telón.
Janek
zacknorb

Liverpool Fc
7 hónapja
Ja. De most még lehet.egyszerre lehet elit WR és CB isEz a média hülyesítése, hogy a fantasy nation megkapja az eledelt. Hunter nem fog 2x-es alapszakasz snapet kapni, nem fog 2x-es edzésmunkát végezni, nem fogja a csapata úgy időzíteni az edzéseket, hogy Hunternek mindkét oldallal legyen lehetősége edzeni, nem fogja úgy tolni a kezdő O vs kedző D meccseket edzésen, hogy Hunter ide oda átáll. Ez nem Sanders vándorcirkusza. A Brown GM-je is szarkasztikus választ adott erre a faszságra. Még úgy is, hogy a CLE és NYG esetében az első 5 évében csak alapszakasszal kell számolnia. Szóval nyugodtan vegyük WR-nek. Csak tavaly kiment nála az első körben 3 jobb elkapó prospect.
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista
7 hónapja
egyszerre lehet elit WR és CB isEz a média hülyesítése, hogy a fantasy nation megkapja az eledelt. Hunter nem fog 2x-es alapszakasz snapet kapni, nem fog 2x-es edzésmunkát végezni, nem fogja a csapata úgy időzíteni az edzéseket, hogy Hunternek mindkét oldallal legyen lehetősége edzeni, nem fogja úgy tolni a kezdő O vs kedző D meccseket edzésen, hogy Hunter ide oda átáll. Ez nem Sanders vándorcirkusza. A Brown GM-je is szarkasztikus választ adott erre a faszságra. Még úgy is, hogy a CLE és NYG esetében az első 5 évében csak alapszakasszal kell számolnia. Szóval nyugodtan vegyük WR-nek. Csak tavaly kiment nála az első körben 3 jobb elkapó prospect.
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Mel Kiper Jr utoljára Elwaynek adott krisztus elott jobb ertekelest Hunternel. Ugy erzem picit kezd elszaladni a paci. Ez azt jelentene, hogy utoljara 42 eve volt nala jobb prospect. 🤣Úgy a pontos, hogy "akit a draft előtt jobbnak tartottak". De ez kb. semmit nem jelent, amikor van egy rakat bukott top3-as pick, és HoF játékosok harmadik napról, vagyis a predikciók csak lazán korrelálnak a valósággal.
Cruyffista
Amúgy draft előtt Hunter igazi unikornis prospect, kaphat bármennyire is top értékelést, védhető, hiszen egyszerre lehet elit WR és CB is, aztán draft után majd ennek kb. semmi jelentősége nem lesz.
7 hónapja
Még pár nap addig de ki mit hol fog nézni draft alatt?Én Net4+ TVn, EK topic meg gépen vagy telón.
Janek
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mel Kiper Jr utoljára Elwaynek adott krisztus elott jobb ertekelest Hunternel. Ugy erzem picit kezd elszaladni a paci. Ez azt jelentene, hogy utoljara 42 eve volt nala jobb prospect. 🤣
7 hónapja
Még pár nap addig de ki mit hol fog nézni draft alatt?EK szokott lenni, nálam az a terv hogy TV-n megy a dazn + EK gépen
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Készen van Andrew Mukuba (S) is.A húsvéti nyúl Sai'vion Jones (DE) ismertetőjét hozta.Meg Jackson Slaterét (IOL).
empty taxi
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Még pár nap addig de ki mit hol fog nézni draft alatt?Van e valami discord stb kibeszélő vagy szokott lenni EK?
7 hónapja
A húsvéti nyúl Sai'vion Jones (DE) ismertetőjét hozta.Meg Jackson Slaterét (IOL).
empty taxi

Madden hates me.
7 hónapja
A húsvéti nyúl Sai'vion Jones (DE) ismertetőjét hozta.

Madden hates me.
7 hónapja
www.bleedinggreennation.com/2025/4/18/24411472/2025-nfl-draft-ranking-the-top-155-playersSzóval egy olyan csávó, akiről draft műsorokban gumibábok kikerülését és földhöz csapkodását vágják be, előzi a kimagasló súlyát kimagasló sebességgel mozgató Grahamet, akinek run stopban és pass rushban is elit számai vannak, miközben a posztja is értékésebb és legalább tudva lévő.
dande2
7 hónapja
Ian Rapoport: My surprise 1st rounder pick is OT Aireontae Ersery, the teams love him.
7 hónapja
Jaja ilyenkor nagyobb a smokescreen, mint egy Omega koncerten.A draft előtti 2-3 hét nem véletlenül viseli a "lying season" nevet. 😀Őszintén már nem tudom mit kajáljak ès mit nem ès Rózsiból bármit kinèzek. Attól függetlenül, hogy a legtöbbször vègül igaza lesz a döntèseket nèzve, lenne amit nehezen nyelnèk be (ez is ilyen move lenne). S ugye nem zörög a harasztos....de legyen igazad 😉A legújabb "vicc" hogy Smitthyt beáldoznánk mondjuk a Miamihoz feltradelve ès Jalen Ramseyt kapnánk mèg mellè....hát rohadtul nem vicces, nem kène egy fordított AJ Brown trade.....maradjunk a seggünkön örüljünk hogy ilyen WR duónk van (úgy szerettem a Reggie Wayne Marv Harrison duót ès nem kellene elbszni....) ès akit dob a gèp azt dobja. Elèg lesz Goedertet elngedni....mert úgy tűnik el fogjuk...Ezeket a bullshiteket ennyi idő után még kajálod?
dande2
szaba
dande2
iktriad

Madden hates me.
7 hónapja
A draft előtti 2-3 hét nem véletlenül viseli a "lying season" nevet. 😀Őszintén már nem tudom mit kajáljak ès mit nem ès Rózsiból bármit kinèzek. Attól függetlenül, hogy a legtöbbször vègül igaza lesz a döntèseket nèzve, lenne amit nehezen nyelnèk be (ez is ilyen move lenne). S ugye nem zörög a harasztos....de legyen igazad 😉A legújabb "vicc" hogy Smitthyt beáldoznánk mondjuk a Miamihoz feltradelve ès Jalen Ramseyt kapnánk mèg mellè....hát rohadtul nem vicces, nem kène egy fordított AJ Brown trade.....maradjunk a seggünkön örüljünk hogy ilyen WR duónk van (úgy szerettem a Reggie Wayne Marv Harrison duót ès nem kellene elbszni....) ès akit dob a gèp azt dobja. Elèg lesz Goedertet elngedni....mert úgy tűnik el fogjuk...Ezeket a bullshiteket ennyi idő után még kajálod?
dande2
szaba
dande2
7 hónapja
Őszintén már nem tudom mit kajáljak ès mit nem ès Rózsiból bármit kinèzek. Attól függetlenül, hogy a legtöbbször vègül igaza lesz a döntèseket nèzve, lenne amit nehezen nyelnèk be (ez is ilyen move lenne). S ugye nem zörög a harasztos....de legyen igazad 😉A legújabb "vicc" hogy Smitthyt beáldoznánk mondjuk a Miamihoz feltradelve ès Jalen Ramseyt kapnánk mèg mellè....hát rohadtul nem vicces, nem kène egy fordított AJ Brown trade.....maradjunk a seggünkön örüljünk hogy ilyen WR duónk van (úgy szerettem a Reggie Wayne Marv Harrison duót ès nem kellene elbszni....) ès akit dob a gèp azt dobja. Elèg lesz Goedertet elngedni....mert úgy tűnik el fogjuk...Ezeket a bullshiteket ennyi idő után még kajálod?
dande2
szaba
7 hónapja
A legújabb "vicc" hogy Smitthyt beáldoznánk mondjuk a Miamihoz feltradelve ès Jalen Ramseyt kapnánk mèg mellè....hát rohadtul nem vicces, nem kène egy fordított AJ Brown trade.....maradjunk a seggünkön örüljünk hogy ilyen WR duónk van (úgy szerettem a Reggie Wayne Marv Harrison duót ès nem kellene elbszni....) ès akit dob a gèp azt dobja. Elèg lesz Goedertet elngedni....mert úgy tűnik el fogjuk...Ezeket a bullshiteket ennyi idő után még kajálod?
dande2
7 hónapja
A legújabb "vicc" hogy Smitthyt beáldoznánk mondjuk a Miamihoz feltradelve ès Jalen Ramseyt kapnánk mèg mellè....hát rohadtul nem vicces, nem kène egy fordított AJ Brown trade.....maradjunk a seggünkön örüljünk hogy ilyen WR duónk van (úgy szerettem a Reggie Wayne Marv Harrison duót ès nem kellene elbszni....) ès akit dob a gèp azt dobja. Elèg lesz Goedertet elngedni....mert úgy tűnik el fogjuk...
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Pelissero: Five potential surprise first-rounders: QB Tyler Shough, WR Emeka Egbuka, ILB Carson Schwesinger, C Jared Wilson, DT Tyleik WilliamsWilson wtf. Mondjuk Egbuka januárban fix top20 pick volt, ő nem tudom hogy jön ide.
Worst QBs by Career Sack EPA per Dropback + All QBs Drafted Rounds 1-3 [Since 2014], FBS Seasons Only:
1. Christian Hackenberg (-0.058)
2. Jalen Milroe (-0.056)
3. Malik Willis (-0.055)
4. Shedeur Sanders (-0.053)
5. Will Levis (-0.049)
6. C.J. Beathard (-0.048)
7. Caleb Williams (-0.045)
7. Jacoby Brissett (-0.045)
9. Desmond Ridder (-0.044)
10. Hendon Hooker (-0.043)
2018 óta 7 iDL játékos érkezett a ligába, akik 10% feletti run stop és pass rush rate-et hoztak egyetemen (Vea, Q. Williams, Barmore, Onwuzurike, Carter, Curtis Brooks, J. Simmons). Idén 4 ilyen van, Mason G, Nolen, Thor Griffith, Omarr Norman-Lott.
Curtis Brookson kívül a maradék 6 mind 1-2. körben mentek ki.