NFL Draft 2025
20 feliratkozó
9 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
7 hónapja
GULP (ha ez minket takar)... Ja és nálunk 1. évben G lenne.Much higher than everyone thinks https://t.co/fDdCPbQNfM
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) April 23, 2025
7 hónapja
A Panthers akkor 1 szezonnal volt a SB után és a Falcons ledominálta a ligát, a Saints pedig elkezdett felemelkedni, nem a mostani Jax szintjén álltak. + CMC az előtte és utána kivett WR-nél valszeg jobb elkapó is (Mike Williams, John Ross). De előttük kiment, Fournette, Corey Davis is, Solomon Thomasszal, Trubival karöltve. Szóval a Panthers abszolút stealt csinált egy többszörös all pro futóval, akiért rokkantan is kaptak aztán egy csomó picket. Nyilván húzhatták volna Mahomest, TJ Wattot vagy akár Bollest, de akkor egy olyan csávó köré akartak csapatot tenni, aki egy éve volt MVP.Csapatot építeni valaki köré nem RB-vel teszed.
Cruyffista
Pont ez a probléma, hogy még mindig itt tartunk: Jó RB = jó futójáték.
Még senki nem tudott rácáfolni a korai RB pick feleslegességére.
Bijan mint "draft legjobb játékosa" is mennyit emelt a Falconson, de Barkleyt is lehetne mondani, aki egy totál szar csapatba került és nem lettek előrébb, pedig mindkettő az utóbbi 10 év top3 RB prospectjében van.
Az a felfogás hibás, hogy majd egy jó futó bármit is megold. Nem old meg semmit, egy jó csapatnak tud adni egy komoly boostot, de ennyi.
Felőlem aztán égethetik a csapatok a top10es cetlijüket erre, amíg nem az én csapatom csinálja addig csak max jót mulatok rajta.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Adam Schefter said on ESPN this AM… He does not expect Mason Graham to be the pick for the Jacksonville.VAGY... szeretnék, ha a Bears/Raiders bejönne elénk, vinnék Jeanty-t 1/4-n és mi meg visszük Campbell-t, aki az OL1-ünk. 😉 Ha meg nem harapnak rá, kivisszük Jeanty-t. 😎 De hogy neked is dobjak egy csontot, tudod ki került képbe nálunk mint állítólagos OL2? Kelvin Banks a Texasból. Na az tényleg nagy faszság lenne, még letradenél is. De ez is csak állítólagos pletyi, mert annyi füstöt fúj James Gladstone és az új Jags front office, hogy az több Scooter koncertre elég lenne. 😂Lásd még:
Lefordítom a szituációt: A Jaguars csapata talált valami teljesen nonszensz picket (McMillan/Golden/Warren), és mivel érzik hogy már az ötlet is szar, löktek egy kis pénzt Schefternek és Rapoportnak hogy próbálják meg beugrasztani a Bearst, mert a játékost akit kinéztek ott is el tudják vinni, ezért most épp 5-töl lefele épp mindenki fuldokol a smoke-ban.
Cruyffista
x.com/E_Dilla/status/1914789969886904802
Baldinger szerint blockbuster tradek(!) várhatóak a Top 5-ben!
#nfldraft could a major trade be brewing in the top 5 in the next 48 hours?? I am having premonitions #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/lYSeoMvOOM
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) April 22, 2025
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Adam Schefter said on ESPN this AM… He does not expect Mason Graham to be the pick for the Jacksonville.Lefordítom a szituációt: A Jaguars csapata talált valami teljesen nonszensz picket (McMillan/Golden/Warren), és mivel érzik hogy már az ötlet is szar, löktek egy kis pénzt Schefternek és Rapoportnak hogy próbálják meg beugrasztani a Bearst, mert a játékost akit kinéztek ott is el tudják vinni, ezért most épp 5-töl lefele épp mindenki fuldokol a smoke-ban.
7 hónapja
#ViccekPontosan, a Jax jó csapat, jó az új GM, jó az új HC, jók a játékosok, akiket eddig egy szar HC szarul használt.Ne menjünk már vissza 10 évet az időben és kezdjünk azon elmélkedni, mi a jó futójáték alapja.McCaffreyvel is milyen sokra ment a Panthers.És ez szerinted McCaffrey vagy a Panthers hibája?
ZERO_L
Az Eagles pl. Barkleyval sokra ment.
Őszentsége Sobri Jóska
Szar csapatba, jó futót betenni totálisan felesleges.
Jó csapatban, jó futó nyilván sokat segít, duh.
(ha egyesek szerint a Jags jó csapatnak számít, akkor én kérek elnézést, más adást nézünk)
ZERO_L
Ha valahol igazán hasznos lenne Jeanty, akkor az pont a Jax.
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Pontosan, a Jax jó csapat, jó az új GM, jó az új HC, jók a játékosok, akiket eddig egy szar HC szarul használt.Ne menjünk már vissza 10 évet az időben és kezdjünk azon elmélkedni, mi a jó futójáték alapja.McCaffreyvel is milyen sokra ment a Panthers.És ez szerinted McCaffrey vagy a Panthers hibája?
ZERO_L
Őszentsége Sobri Jóska
(ha egyesek szerint a Jags jó csapatnak számít, akkor én kérek elnézést, más adást nézünk)
ZERO_L
Ha valahol igazán hasznos lenne Jeanty, akkor az pont a Jax.
7 hónapja
A Panthers akkor 1 szezonnal volt a SB után és a Falcons ledominálta a ligát, a Saints pedig elkezdett felemelkedni, nem a mostani Jax szintjén álltak. + CMC az előtte és utána kivett WR-nél valszeg jobb elkapó is (Mike Williams, John Ross). De előttük kiment, Fournette, Corey Davis is, Solomon Thomasszal, Trubival karöltve. Szóval a Panthers abszolút stealt csinált egy többszörös all pro futóval, akiért rokkantan is kaptak aztán egy csomó picket. Nyilván húzhatták volna Mahomest, TJ Wattot vagy akár Bollest, de akkor egy olyan csávó köré akartak csapatot tenni, aki egy éve volt MVP.
Szerkesztette: Cruyffista
7 hónapja
Ne menjünk már vissza 10 évet az időben és kezdjünk azon elmélkedni, mi a jó futójáték alapja.McCaffreyvel is milyen sokra ment a Panthers.És ez szerinted McCaffrey vagy a Panthers hibája?
ZERO_L
Őszentsége Sobri Jóska

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
McCaffreyvel is milyen sokra ment a Panthers.És ez szerinted McCaffrey vagy a Panthers hibája?
ZERO_L
7 hónapja
McCaffreyvel is milyen sokra ment a Panthers.

7 hónapja
Persze, hogy van ennyire jó. Jaguars megint talált valami fogyimogyi gm-et és hc-t, ha WR-t visznek helyette.7 hónapja
Schefter: At least one team does not have a first-round grade on any of the quarterbacks in this draft. The GM of another team said there are “no surefire quarterback solutions”, and Cam Ward would be the seventh-rated QB in last year’s class.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Új ismertető: Sebastian Castro (S).és Jackson Hawes (TE).
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
senki nem kötött beléd, tény lett leírva. gyerekes vagy sokszor ilyen téren. nem kell besérülni.Reagáltam Bazza hszra (aki nem èrtem mièrt kötött belèm sose nem bántottam 🤷), de muszáj volt neked is belekötnöd mèg egy kört, egèszsègedre... de most mit mondjak erre... Falconssal kapcsolatos rekciók jöjjenek???? Maradhatnánk annyiban, hogy azt mondnám csak azèrt nem írok Falconssal kapcsolatosakat mert nem Falcons fan vagyok de lehetne mas okot is mondani rá mièrt nem de azt akkor inkább feszegessük..... 😏 Peacenincs olyan komment amire ne valami eaglesel kapcsolatos reakció jönne tőle 🤦Azt azért vágod ugye, hogy itt nem az Eagles draftjairól van szó hanem általánosságban?Mondjuk ott a kèsőbbi körökben voltak jó playák ès nekünk is sikerült kihúzni egy LJt ès egy Zach Ertzt. 😛Nekünk aztán jöttek a kvázi kuka draftok. Mèg Slay is ahhoz a draft classhoz tartozik vagy T.Kelce vagy Csengettyű úr 😏 szóval ha az a szint jön, akkor annyira nem lesz tragikus.Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Így előzetesen visszatekintve 2013 at tudom mondani hasonló gyengének..
Van két blue chip játékos, akire azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon nehéz őket elrontani bármilyen kókler kezébe kerülnek. Az egyik ebből egy unikornis, akinek az egyetlen egy red flagje, hogy meddig fogja bírni. Hunter jelenlegi mentalitásával (amit jelenleg csak sejtünk mennyire valós) nem látom benne a 7-8 prime évet mint egy Revisben vagy bármelyik blue chip first rounderben. Carter meg azért egy projekt játékos, baromi nagy a potenciálja, de azért ő nem egy Garett vagy Bosa típusú prospect, akire nulla NFLben lejátszott snappel is meg tudod mondani, hogy kurva jó lesz. És minden big boardon alsó hangon ő a második a rangsorban.
Rajtuk kívül meg nehéz olyan prospectet találni, akiket az ember nyugodt szívvel választ az első körben. Én már a 8-10 helyeken is vakargatnám a fejem, hogy most mégis kit húzzak, aki legalább egy kicsit megtestesíti az átlagos első kör követelményit és nem kell valami trade offot kötni közben.
Nincs egy fr LT propect (OT class iszonyat gyenge), egy olyan védő akire könnyen rá lehet mondani, hogy elit szintre érhet karrierjében. Se front7 se back7 téren. RB class, historikusan mélynek mondják, de sehol egy Bijan vagy Barkley. WR poszton egy elit prospect sincs, ilyen nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ne tudjuk legalább egy elkapót mondani, aki fixen kurva jó lesz.
TE-eket hagyjuk is, szokásos túlhypeolás zajlik. Az egész classt végül a QB felhozatal koronázza meg, ami szintén nem tartalmaz valódi első körös tehetséget, de mélységében is nagyon gyenge.
Szóval nem tudom mikor láttam ennyire unalmas classt, én lehet x év után most először nem fogom végignézni az egész első kört. Igazából lehet ez a GMek mennyországa, mert itt aztán tényleg minden picket meg lehet majd magyarázni. Még a Raiders Jeantry picket is, amivel fixen egy centit nem lesz előrébb a csapat és alap esetben jól ki kéne röhögni azt a stábot aki 1/6re RBt húz, de hát nagyon nincs kit húzni, aki sokkal de sokkal jobb döntés lenne. Egy "spy LB" , egy "egydimenziós cb", "non-faktor" DT, limitált WR, iszonyat rizikós QB, semmivel sem lenne jobb megoldás.
Nálam az a csapat nyeri az első kört, aki hátracserél és tud szerezni egy jövőévi első kört cserébe, annyira nem látok értéket ebben az egész draft classban.
Nagyon kíváncsi vagyok 5-6 év múlva is úgy nézünk vissza majd, hogy ez a class összeségében csak korrekt prospecteket hozott vagy brutális mennyiségben lesznek a gyémántok megtalalálva a 2-3-4 körben.
ZERO_L
kapitnono
dande2
Bazzani
peach
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Új ismertető: Sebastian Castro (S).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Reagáltam Bazza hszra (aki nem èrtem mièrt kötött belèm sose nem bántottam 🤷), de muszáj volt neked is belekötnöd mèg egy kört, egèszsègedre... de most mit mondjak erre... Falconssal kapcsolatos rekciók jöjjenek???? Maradhatnánk annyiban, hogy azt mondnám csak azèrt nem írok Falconssal kapcsolatosakat mert nem Falcons fan vagyok de lehetne mas okot is mondani rá mièrt nem de azt akkor inkább feszegessük..... 😏 Peacenincs olyan komment amire ne valami eaglesel kapcsolatos reakció jönne tőle 🤦Azt azért vágod ugye, hogy itt nem az Eagles draftjairól van szó hanem általánosságban?Mondjuk ott a kèsőbbi körökben voltak jó playák ès nekünk is sikerült kihúzni egy LJt ès egy Zach Ertzt. 😛Nekünk aztán jöttek a kvázi kuka draftok. Mèg Slay is ahhoz a draft classhoz tartozik vagy T.Kelce vagy Csengettyű úr 😏 szóval ha az a szint jön, akkor annyira nem lesz tragikus.Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Így előzetesen visszatekintve 2013 at tudom mondani hasonló gyengének..
Van két blue chip játékos, akire azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon nehéz őket elrontani bármilyen kókler kezébe kerülnek. Az egyik ebből egy unikornis, akinek az egyetlen egy red flagje, hogy meddig fogja bírni. Hunter jelenlegi mentalitásával (amit jelenleg csak sejtünk mennyire valós) nem látom benne a 7-8 prime évet mint egy Revisben vagy bármelyik blue chip first rounderben. Carter meg azért egy projekt játékos, baromi nagy a potenciálja, de azért ő nem egy Garett vagy Bosa típusú prospect, akire nulla NFLben lejátszott snappel is meg tudod mondani, hogy kurva jó lesz. És minden big boardon alsó hangon ő a második a rangsorban.
Rajtuk kívül meg nehéz olyan prospectet találni, akiket az ember nyugodt szívvel választ az első körben. Én már a 8-10 helyeken is vakargatnám a fejem, hogy most mégis kit húzzak, aki legalább egy kicsit megtestesíti az átlagos első kör követelményit és nem kell valami trade offot kötni közben.
Nincs egy fr LT propect (OT class iszonyat gyenge), egy olyan védő akire könnyen rá lehet mondani, hogy elit szintre érhet karrierjében. Se front7 se back7 téren. RB class, historikusan mélynek mondják, de sehol egy Bijan vagy Barkley. WR poszton egy elit prospect sincs, ilyen nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ne tudjuk legalább egy elkapót mondani, aki fixen kurva jó lesz.
TE-eket hagyjuk is, szokásos túlhypeolás zajlik. Az egész classt végül a QB felhozatal koronázza meg, ami szintén nem tartalmaz valódi első körös tehetséget, de mélységében is nagyon gyenge.
Szóval nem tudom mikor láttam ennyire unalmas classt, én lehet x év után most először nem fogom végignézni az egész első kört. Igazából lehet ez a GMek mennyországa, mert itt aztán tényleg minden picket meg lehet majd magyarázni. Még a Raiders Jeantry picket is, amivel fixen egy centit nem lesz előrébb a csapat és alap esetben jól ki kéne röhögni azt a stábot aki 1/6re RBt húz, de hát nagyon nincs kit húzni, aki sokkal de sokkal jobb döntés lenne. Egy "spy LB" , egy "egydimenziós cb", "non-faktor" DT, limitált WR, iszonyat rizikós QB, semmivel sem lenne jobb megoldás.
Nálam az a csapat nyeri az első kört, aki hátracserél és tud szerezni egy jövőévi első kört cserébe, annyira nem látok értéket ebben az egész draft classban.
Nagyon kíváncsi vagyok 5-6 év múlva is úgy nézünk vissza majd, hogy ez a class összeségében csak korrekt prospecteket hozott vagy brutális mennyiségben lesznek a gyémántok megtalalálva a 2-3-4 körben.
ZERO_L
kapitnono
dande2
Bazzani
peach
7 hónapja
Szerintem meg Barkley sokkal jobb, de Bijan is igencsak jó prospect volt, nem söpörném le az összehasonlítást. Én inkább azt látom, hogy Jeanty az NFL-ben nem lesz olyan hosszú életű, mint Robinson.Jeanty ekkora ász?Bijan szerintem sehol nincs hozzá képest mégis top 10 lett, ahogy én gondolom Barkleyval is kb egy szinten van minimum. Csak hogy így az utóbbi pár top 10 es futóhoz mérjem
Penn State ellen meccset láttam, 3.5 avg, 0TD 2 Fumbli.
Persze jó a #D, meg nem egy meccsből kell kiindulni.
De megér Top 10 picket?
steelwolf
kapitnono
7 hónapja
nincs olyan komment amire ne valami eaglesel kapcsolatos reakció jönne tőle 🤦Azt azért vágod ugye, hogy itt nem az Eagles draftjairól van szó hanem általánosságban?Mondjuk ott a kèsőbbi körökben voltak jó playák ès nekünk is sikerült kihúzni egy LJt ès egy Zach Ertzt. 😛Nekünk aztán jöttek a kvázi kuka draftok. Mèg Slay is ahhoz a draft classhoz tartozik vagy T.Kelce vagy Csengettyű úr 😏 szóval ha az a szint jön, akkor annyira nem lesz tragikus.Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Így előzetesen visszatekintve 2013 at tudom mondani hasonló gyengének..
ZERO_L
kapitnono
dande2
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Aztán az ilyenekből szokott jönni a legnagyobb besülés (ne így legyen persze)...Jeanty ekkora ász?Bijan szerintem sehol nincs hozzá képest mégis top 10 lett, ahogy én gondolom Barkleyval is kb egy szinten van minimum. Csak hogy így az utóbbi pár top 10 es futóhoz mérjem
De megér Top 10 picket?
steelwolf
kapitnono
Vagy edzőtáborban/preseason meccsen egy ACL 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Jeanty ekkora ász?Bijan szerintem sehol nincs hozzá képest mégis top 10 lett, ahogy én gondolom Barkleyval is kb egy szinten van minimum. Csak hogy így az utóbbi pár top 10 es futóhoz mérjem
De megér Top 10 picket?
steelwolf

7 hónapja
Jeanty ekkora ász?Ha már csak statisztikából indulunk ki: több futott yardja volt a 24es szezonban az első kontakt után, mint Hamptonnak összesen. És ő is legitim első körös tehetség szerintem.
De megér Top 10 picket?
steelwolf
7 hónapja
Jeanty ekkora ász?Ha egy kurva jó futó megér, akkor Jeanty simán.
De megér Top 10 picket?
steelwolf
7 hónapja
Jeanty ekkora ász?Penn State ellen meccset láttam, 3.5 avg, 0TD 2 Fumbli.
De megér Top 10 picket?
7 hónapja
Hát nem pont ezt írta de írt róla:Nem baj, menjen csak ki minél korábban(4.-5. kör). Lehet ő ennek a QB classnak a sleepere, főleg hogy nem túl acélos a konkurencia.
Once again, North Dakota State has a quarterback prospect in the NFL pipeline in Cam Miller, who threw 33 touchdown passes and had just four interceptions last season. The Steelers, Jets and Broncos all sent their quarterback coaches to North Dakota State last month to meet with Miller, who is expected to be a late-round pick.
Itt:
www.espn.com/nfl/draft2025/insider/story/_/id/44715900/2025-nfl-draft-notes-intel-buzz-adam-schefter-first-round-picks-teams-shedeur-sanders
warr_b
7 hónapja
Jeremiah top150: Schefter: Teams interested in trading back in the 1st round includes:
— Underdog NFL (@UnderdogNFL) April 21, 2025
Jaguars (Pick No. 5)
Panthers (8)
49ers (11)
Falcons (15)
Seahawks (18)
Buccaneers (19)
Steelers (21)
Vikings (24)