NFL Draft 2025
20 feliratkozó
9 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
7 hónapja
Kennesaw Stateről milyen jótékonyan elfelejti mindenki hogy triple optiont tolnak, ami hát nem igazán menő.Két napja követem őket, es rögtön kiderült hogy nem is menő. Grincs vagy.
És így is D Lineból draftoltak onnan.
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
Kennesaw Stateről milyen jótékonyan elfelejti mindenki hogy triple optiont tolnak, ami hát nem igazán menő.És így is D Lineból draftoltak onnan.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Jaja pont ezt akartam írni, hogy 2015 volt az első szezon, ahhoz képest az az 1 draftolt tök menő dolog 😀Mivel az egész fociprogramjuk uszkve 10 éves. Miközben a 7 draftoltat adó ULM-é meg majdnem 100.3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
San Diego StateAz elit programok közül Clemson milyen alacsonyan van.
zacknorb
A 62. az melyik egyetem?
Dzsokijuing
7 hónapja
Az elit programok közül Clemson milyen alacsonyan van.
zacknorb
A 62. az melyik egyetem?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Mivel az egész fociprogramjuk uszkve 10 éves. Miközben a 7 draftoltat adó ULM-é meg majdnem 100.3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
iktriad
7 hónapja
Largest undrafted deals in total guarantees, signing bonus, plus guaranteed portion of salary: #Buccaneers Benjamin Chukwuma $300,000, $55K bonus, $245K of salary guaranteed)
#Commanders Tim McKay $275K
#Cardinals Val Senn $274K #Cardinals Josh Fryar $269K #Seahawks Connor O'Toole
#Giants Da'Quan Felton $264K
$264K #Chiefs Jake Briningstool $264K #Cardinals Bryson Green $264K #Cowboys Alijah Clark
#Seahawks Nick Kallerup $259K #Buccaneers Jake Majors $260K #Chiefs Dalton Cooper $259K #Commanders Car'lin Vigers $259K #Viking Tyler Batty $259K #Titans Brandon Crenshaw-Dickson $255K
#Vikings Ben Yurosek $254K #Jaguars Danny Striggow $254K #Chiefs Eddie Czaplicki $254K #Seahawks Federico Maranges $250K #Texans Eli Cox $250K #Seahawks Zy Alexander $249K
#Jets Leander Wiegand $249K
#Vikings Max Brosmer $246K
#Titans Jermari Harris $244K
buhloone mindstate
7 hónapja
Höri 4. körös túlreagálása3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Egyetemi alapvetően, de nyilván csak viccből írtad. A FAU, a Temple és a Rice is amúgy Owls mascottal nyomja.Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
7 hónapja
Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
7 hónapja
Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
Poloska vagyok.
7 hónapja
Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Melyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
7 hónapja
Na én belököm a top100-amat, poszton belül sorrenddel. r.baggio - Fifita gang 😀Na már érdekel, ez hogy sült el:
QB
Noah Fifita, Arizona
Carson Beck, Georgia
Quinn Ewers, Texas
Shedeur Sanders, Colorado
Haynes King, Georgia Tech
RB
Ollie Gordon II, Oklahoma St
Damien Martinez, Miami
Quinshon Judkins, Ohio St
Jaydn Ott, California
Omarion Hampton, North Carolina
Trevor Etienne, Georgia
Ashton Jeanty, Boise St
TreVeyon Henderson, Ohio St
Desmond Reid, Pitt
WR
Tetairoa McMillan, Arizona
Luther Burden III, Missouri
Emeka Egbuka, Ohio St
Tre Harris, Ole Miss
Chris Brazzell II, Tennessee
J Michael Sturdivant, UCLA
Tez Johnson, Oregon
Antonio Williams, Clemson
LaJohntay Wester, Colorado
Xavier Restrepo, Miami
Evan Stewart, Oregon
Noah Thomas, Texas A&M
Tory Horton, Colorado St
Daniel Jackson, Minnesota
Omarion Miller, Colorado
Nick Nash, San Jose St
Matthew Golden, Texas
Ricky White, UNLV
TE
Mason Taylor, LSU
Colston Loveland, Michigan
Oronde Gadsden II, Syracuse
Luke Lachey, Iowa
Mitchell Evans, Notre Dame
Jalin Conyers, Texas Tech
Jake Briningstool, Clemson
OT
Will Campbell, LSU
Kelvin Banks Jr, Texas
Jack Nelson, Wisconsin
Ajani Cornelius, Oregon
Wyatt Milum, West Virginia
Drew Shelton, Penn St
Aireontae Ersery, Minnesota
Josh Fryar, Ohio St
Emery Jones Jr, LSU
IOL
Donovan Jackson, Ohio St
Wendell Moe, Arizona
Tyler Booker, Alabama
Trey Wedig, Indiana
Jonah Savaiinaea, Arizona
Connor Colby, Iowa
DI
Deone Walker, Kentucky
Mason Graham, Michigan
Dontay Corleone, Cincinnati
Rylie Mills, Notre Dame
Kenneth Grant, Michigan
Bear Alexander, USC
EDGE
James Pearce Jr, Tennessee
Mykel Williams, Georgia
Landon Jackson, Arkansas
Ashton Gillotte, Louisville
Jack Sawyer, Ohio St
Trey Moore, Texas
JT Tuimoloau, Ohio St
Nic Scourton, Texas A&M
Abdul Carter, Penn St
Fadil Diggs, Syracuse
BJ Green II, Colorado
Tyler Baron, Louisville
Ethan Downs, Oklahoma
Princely Umanmielen, Ole Miss
Dani Dennis-Sutton, Penn St
Jordan Burch, Oregon
LB
Harold Perkins Jr, LSU
Collin Oliver, Oklahoma St
Jack Kiser, Notre Dame
Jay Higgins, Iowa
Jamon Dumas-Johnson, Kentucky
Corey Flagg Jr, Missouri
Barrett Carter, Clemson
Chris Paul Jr, Ole Miss
CB
Will Johnson, Michigan
Benjamin Morrison, Notre Dame
Travis Hunter, Colorado
Denzel Burke, Ohio St
Dorian Strong, Virginia Tech
Sebastian Castro, Iowa
Tacario Davis, Arizona
Jabbar Muhammad, Oregon
Mansoor Delane, Virginia Tech
Josh Moten, Marshall
S
Xavier Nwankpa, Iowa
Xavier Watts, Notre Dame
Malaki Starks, Georgia
Kevin Winston Jr, Penn St
Cole Wisniewski, North Dakota St
Lathan Ransom, Ohio St
dancogo
top 100
draftolt
UDFA
77-en jelentkeztek végül a draftra, abból 14-en lettek UDFA-k, főleg a LB-eknél voltam teljesen vakon
7 hónapja
a Falcons DC fia betyárkodott Sandersszel 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Ki az az egy CB, akinek nála is rosszabb lett a RAS? 😊I know he has the injuries, but the fact Tommi Hill doesn’t have a UDFA deal yet is wildés ő?
zacknorb
This demon is still available pic.twitter.com/lGnOym4dni
— Josh Stecklein (@JmoneysteckNFL) April 26, 2025
deyell
7 hónapja
I know he has the injuries, but the fact Tommi Hill doesn’t have a UDFA deal yet is wildés ő?
zacknorb
This demon is still available pic.twitter.com/lGnOym4dni
— Josh Stecklein (@JmoneysteckNFL) April 26, 2025
buhloone mindstate
7 hónapja
I know he has the injuries, but the fact Tommi Hill doesn’t have a UDFA deal yet is wild
Poloska vagyok.
7 hónapja
ezt majd tegyük el a humorosbaLeSean McCoy: You can’t talk about football if you didn’t play
— Max Toscano (@maxtoscano1) April 27, 2025
People who played: https://t.co/4peozvE0od

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Isaiah Bond literally has a open rape case where he tried to pay off the woman he violated he shouldn’t have been draftedTörtént vele valami, azért nem draftolták?Illetve Isaiah Bond érdekelne még, róla megmaradt hogy még januárban 1. körbe várták és ő volt azt hiszem a nagydumás aki megdönti Worthy rekordját!?Bond leginkább a börtönvalogatott tagja lesz.
KeyG
somoskovig
KeyG
Poloska vagyok.
7 hónapja
Konkrétan feladta magát a rendőrségen majd letette az óvadékot.Történt vele valami, azért nem draftolták?Illetve Isaiah Bond érdekelne még, róla megmaradt hogy még januárban 1. körbe várták és ő volt azt hiszem a nagydumás aki megdönti Worthy rekordját!?Bond leginkább a börtönvalogatott tagja lesz.
KeyG
somoskovig
KeyG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Történt vele valami, azért nem draftolták?Illetve Isaiah Bond érdekelne még, róla megmaradt hogy még januárban 1. körbe várták és ő volt azt hiszem a nagydumás aki megdönti Worthy rekordját!?Bond leginkább a börtönvalogatott tagja lesz.
KeyG
somoskovig
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Illetve Isaiah Bond érdekelne még, róla megmaradt hogy még januárban 1. körbe várták és ő volt azt hiszem a nagydumás aki megdönti Worthy rekordját!?Bond leginkább a börtönvalogatott tagja lesz.
KeyG
7 hónapja
Illetve Isaiah Bond érdekelne még, róla megmaradt hogy még januárban 1. körbe várták és ő volt azt hiszem a nagydumás aki megdönti Worthy rekordját!?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!