NFL Draft 2025

20 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk én azt nem értem, hogy lett Banks guard a Beastben, egyedül egy helyen olvastam erről, de ott azt részletezték, miért lenne butaság.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Former Texas WR and current NFL Draft prospect Isaiah Bond turned himself in to Frisco (TX) Police this morning for a matter related to an outstanding warrant for sexual assault, Frisco PD told The Insiders.

He posted bond and was subsequently released.
7 hónapja
Hát nem tudom hogy értékelik, láttam idén az összes meccsét, de passz blokkban túl sok párharcot nem veszített. Nem egyszer meg DE-t meg jópár LB-t seggre ültetett úgy megblokkolta..
kapitnono
Henderson sem számít rossznak, sőt, inkább Allen számít nagyon durvának. Én azért első körben húznám a szám. Sokat kompenzált big playekkel, amikre az NFL-ben nem tudom lesz-e lehetősége ilyen arányban. 1st és 2nd downokon egy első körös futótól többet várok. Kamara szintű all around threatnek kell lennie így, hogy beváljon. Erre én nem fogadnék első kör értékben.
7 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
meg az egyik ha nem a legjobb passzblokkoló RB az idei classban
kapitnono
LeQuint Allen pff pass block grade-je duplája 100-as skálán Hendersonénak (81 vs 42), és ez a 2x-es arány filmeken is visszaköszön.
Cruyffista
Hát nem tudom hogy értékelik, láttam idén az összes meccsét, de passz blokkban túl sok párharcot nem veszített. Nem egyszer meg DE-t meg jópár LB-t seggre ültetett úgy megblokkolta..

7 hónapja
meg az egyik ha nem a legjobb passzblokkoló RB az idei classban
kapitnono
LeQuint Allen pff pass block grade-je duplája 100-as skálán Hendersonénak (81 vs 42), és ez a 2x-es arány filmeken is visszaköszön.
7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 808
nfl networkon várható első körösként hivatkoznak hendersonra. mikor ment ki utoljára 3 rb az első körben?
Cruyffista
Kár, hogy legalább 5 RB jobb nála alsó hangon.
szaba
Ha egészséges tudna maradni / ami tavaly sikerült neki, hogy Judkinssal megosztották a terhet/ akkor csak Jeanty meg talán Hampton. Nem véletlenül 2-3 RB a legtöbb komolyan vehető big boardon
kapitnono
Nálam Judkins, Hampton és Johnson simán jobb. Hendersonnál nagyon azt érzem, hogy igényli a kiváló OL játékot, mivel annyira nem jó a blokk setup, az előre látás, de nem is fizikális.
szaba
Fizikalitással azért vitatkoznék, elég sok missed tackle van rajta, meg az egyik ha nem a legjobb passzblokkoló RB az idei classban. Judkinssal talán egyetértek, egy picit nálam is előrébb van
kapitnono
Értem, hogy honnan közelíted meg, úgy értettem, hogy a belső futások nem fekszenek neki. Valóban a passzjátékban sokat ad, szóval nem azt mondom, hogy nem jó vagy hasznos, de az első kör számomra nem reális.
7 hónapja
nfl networkon várható első körösként hivatkoznak hendersonra. mikor ment ki utoljára 3 rb az első körben?
Cruyffista
szaba
Ha egészséges tudna maradni / ami tavaly sikerült neki, hogy Judkinssal megosztották a terhet/ akkor csak Jeanty meg talán Hampton. Nem véletlenül 2-3 RB a legtöbb komolyan vehető big boardon
kapitnono
Nálam Judkins, Hampton és Johnson simán jobb. Hendersonnál nagyon azt érzem, hogy igényli a kiváló OL játékot, mivel annyira nem jó a blokk setup, az előre látás, de nem is fizikális.
szaba
Fizikalitással azért vitatkoznék, elég sok missed tackle van rajta, meg az egyik ha nem a legjobb passzblokkoló RB az idei classban. Judkinssal talán egyetértek, egy picit nálam is előrébb van

7 hónapja
Cruyffista
szaba
kapitnono
7 hónapja
Cruyffista
szaba

7 hónapja
Cruyffista
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Cruyffista
2018, Saquan, Rashaad Penny, Sony Michel

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
7 hónapja
7 hónapja
rva 4 501 — Me for President!
 static01.nyt.com/athletic/uploads/wp/2025/04/08231021/2025-Beast.pdf
Jelszó: Th3!Be@$T!#2025

Lehet nyálazni a magazint
szaba
ha már ilyen kedves voltál, akkor az Athletic előfizetésem emlékére itt a 2019-2025 között megjelent összes Beast, jelszó nélküli változatban, a linken egy hétig elérhető:  limewire.com/d/FKkPF#ItEcMS75dp
7 hónapja
Jeremy Fowler:
- Walter Nolen 'highest ceiling in entire draft' but has concerns
- Will Campbell 'can be All-Pro...Don't overthink it'
- Riley Leonard: More love in NFL circles than in media
- Shemar Stewart: NFC exec: "The community is split on him."
- Jalen Milroe: "At some point someone will say he's too good an athlete to not take," an AFC executive said.
- Mike Green: "His tape was middle-of-first-round good," an NFC executive said.

Daniel Jeremiah @MoveTheSticks · 23 h
Every draft has polarizing players. Here are a few guys with a wide range of grades around the league:
McMillen (AZ WR)
Ezeiruaku (BC EDGE)
Revel (ECU CB)
Burch (OR EDGE)
Milroe (BAMA QB)

Draft age is an important factor to consider when looking at college production.

Five youngest in the 2025 class:
➖Dylan Sampson (20.61)
➖Nic Scourton (20.66)
➖LeQuint Allen (20.72)
➖Harold Fannin Jr. (20.76)
➖Trevor Etienne (20.79)

Five oldest:
➖Tyler Batty (25.98)
➖Nick Nash (25.8)
➖Caden Prieskorn (25.59)
➖Tyler Shough (25.57)
➖JJ Weaver (25.40)
8 hónapja
Höri szerint a safety class:

Poloska vagyok.
8 hónapja
Ennek örömére megírtam Barryn Sorrell (DE) ismertetőjét is.
empty taxi
Jövőre tőled is egy vadállatot várunk, 800 oldalon.
8 hónapja
Ennek örömére megírtam Barryn Sorrell (DE) ismertetőjét is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 747 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Királyság, lehet csemegézni, vannak jó nevek 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
 static01.nyt.com/athletic/uploads/wp/2025/04/08231021/2025-Beast.pdf
Jelszó: Th3!Be@$T!#2025

Lehet nyálazni a magazint
8 hónapja
Mai emberem: Danny Stutsman (LB)
empty taxi
Linebacker-nap van: Barrett Carter is kész.

Madden hates me.
8 hónapja
Mai emberem: Danny Stutsman (LB)

Madden hates me.
8 hónapja

Poloska vagyok.
8 hónapja
Mai emberünk: Kyle Kennard (DE)
empty taxi
Meg Jacob Parrish (CB).
empty taxi
Meg Tate Ratledge (OG) és Jack Sawyer (DE).

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
8 hónapja
empty taxi
Meg Jacob Parrish (CB).

Madden hates me.
8 hónapja

Madden hates me.