NFL Draft 2025
20 feliratkozó
9 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
8 hónapja
Egyre több csapat insidere hozza, hogy nincs a csapat boardján első körre értékelt WR, megérkezik Höri bástya egy komplett divízióra valóval.
8 hónapja
Konszenzus WR1 volt nagyon-nagyon sokáig. Sőt fix top5, de minimum top 10 pick...Egyrészt a videó freshman évében készült, másrészt szerintem a liga nagy része nem szeret filmet nézni. Ezt a csávót meg ne linkeljük már, mert még az aggregator accountok közül is a legalja
Nem csak arra vagyok kíváncsi mennyit fog csúszni, mert most csúszásban van a közvélemény szerint, de azt is nagyon várom a profik között mire lesz képes. Én eddig is nagyon fáztam tőle, szerintem ő egy normális classban második körös lenne.
Yikes: Arizona WR Tetairoa McMillan says he doesn’t watch football and doesn’t like watching game film:
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 30, 2025
“I don’t like watching film either…I don’t ever need to watch it by myself because we go over [film] as a receiver group.”
😬😬😬
(via TexansTalk Podcast) pic.twitter.com/7Fdrgi7mni
ZERO_L
Lesz ez még így se!
8 hónapja
Konszenzus WR1 volt nagyon-nagyon sokáig. Sőt fix top5, de minimum top 10 pick...Nem csak arra vagyok kíváncsi mennyit fog csúszni, mert most csúszásban van a közvélemény szerint, de azt is nagyon várom a profik között mire lesz képes. Én eddig is nagyon fáztam tőle, szerintem ő egy normális classban második körös lenne.
Yikes: Arizona WR Tetairoa McMillan says he doesn’t watch football and doesn’t like watching game film:
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 30, 2025
“I don’t like watching film either…I don’t ever need to watch it by myself because we go over [film] as a receiver group.”
😬😬😬
(via TexansTalk Podcast) pic.twitter.com/7Fdrgi7mni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 hónapja
Majd 5 és fél órás WR scouting Höritől. Tarr Béla elismerően csettintene erre a hosszra.8 hónapja
Here are the official 2025 New Era NFL Draft caps that players will wear once selected.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) March 28, 2025
This year, each design features a franchise-specific pin on every cap. pic.twitter.com/3GRBWpisS5
😬😬😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Mai arcok: Jaylin Lane (WR), RJ Harvey (RB), Jonas Sanker (S).Ráadás: Gunnar Helm (TE).
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 hónapja
Mai arcok: Jaylin Lane (WR), RJ Harvey (RB), Jonas Sanker (S).

Madden hates me.
8 hónapja
Egbuka sosem volt első körre értékelendő játékos a szememben, azért kérdés csak idén, mert gyenge a class. De az ő játékát sem a sebesség határozza meg. Ez látszik a filmen is. De mondom a másik példát: Matthew Golden. Marha jó 40-et futott. Nézd meg a filmet: nem gondolom, hogy a pályán bármennyire is látszik a mért idő. A futball nem atlétika. A jó játékosok megtalálják a módját, hogy nyerjenek, a rosszak meg nem. A 40 yard pont semmire nem jó mutató. Van, aminek bizonyos posztoknál van érvényessége, de a 40 yard legeslegfeljebb a cornereknél lehetne bármennyire is számba vehető.Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.A példák nem jók. Keenan Allen kimagasló foci IQ-val rendelkezik, az ő játékába nem is kell/kellett sebesség, anélkül is pillanatok alatt üresre játssza magát. AJ Brown az egyik legalulértékeltebb prospect az utóbbi időből, neki top10-ben kellett volna elmennie. Nagyon jó testalkata van, kimagaslóan tud helyet nyitni a labdának védő mellett is, és a nehezet is lekapja. Szóval nem éri hátrány a sebességéből. Az ő példája igazából Tetre ráhúzható lenne, de Tettel más a fő gond, a college filmje gyengébb szvsz.
Még ha a meccsen GPS-mért sebesség lenne szempont, azt értem. De annak örülök, hogy egyre több játékos inkább hagyja ezt az egészet, és nem fut.
szaba
Egbuka más mint az említett kettő, az ő játékában fontosabb a sebesség. Sok olyan szituáció lesz, ahol klasszikus értelemben le kell futnia a védőjét, mert ezeket a cirkuszi elkapásokat emberről az NFL-ben olykor ugyan hozhatja, de konzisztensen biztosan nem fogja így nyerni, ő nem egy izomkolosszus kimagasló magasság mellé, mint a nasty wideouts. És a védőket sem hipnotizálja úgy a mozgásával, mint K. Allen. Ez a 4.48 nem a világ vége, megvannak az erősségei hogy beváljon, de ezek az erősségek bizonytalanok. Ha 4.30-at fut mondjuk, azt is megkockáztatom hogy nem csak az első körbe, hanem a top10-be is bebetonozza magát.
Cruyffista
8 hónapja
Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.A példák nem jók. Keenan Allen kimagasló foci IQ-val rendelkezik, az ő játékába nem is kell/kellett sebesség, anélkül is pillanatok alatt üresre játssza magát. AJ Brown az egyik legalulértékeltebb prospect az utóbbi időből, neki top10-ben kellett volna elmennie. Nagyon jó testalkata van, kimagaslóan tud helyet nyitni a labdának védő mellett is, és a nehezet is lekapja. Szóval nem éri hátrány a sebességéből. Az ő példája igazából Tetre ráhúzható lenne, de Tettel más a fő gond, a college filmje gyengébb szvsz.
Még ha a meccsen GPS-mért sebesség lenne szempont, azt értem. De annak örülök, hogy egyre több játékos inkább hagyja ezt az egészet, és nem fut.
szaba
Egbuka más mint az említett kettő, az ő játékában fontosabb a sebesség. Sok olyan szituáció lesz, ahol klasszikus értelemben le kell futnia a védőjét, mert ezeket a cirkuszi elkapásokat emberről az NFL-ben olykor ugyan hozhatja, de konzisztensen biztosan nem fogja így nyerni, ő nem egy izomkolosszus kimagasló magasság mellé, mint a nasty wideouts. És a védőket sem hipnotizálja úgy a mozgásával, mint K. Allen. Ez a 4.48 nem a világ vége, megvannak az erősségei hogy beváljon, de ezek az erősségek bizonytalanok. Ha 4.30-at fut mondjuk, azt is megkockáztatom hogy nem csak az első körbe, hanem a top10-be is bebetonozza magát.
8 hónapja
Ketté választanám. Vannak olyan stílusú játékosok, akiknél kevésbé számít, mert filmeken megvan a szemmel látható előnyszerzés mozgástechnikából, klasszis útvonalfutásból rövid időn belül. Vagy csak hatalmas testfelülete van. Vannak olyanok, akik gyengébben szeparálódnak, és sok vertikális útvonalra mennek, náluk számít kritikusan. Illetve tudtommal nem csak combine-on és pro dayen lehet próbálkozni, hanem kérhetsz privát edzést is, vagy a csapat kérhet tőled. Egbuka valóban sokszor megy slotba, emiatt sokan hazudják rá, hogy elit route runner, de ez így nagyon nem igaz. Befut a zónák közé, és megpróbálja valamilyen irányú hirtelen kitörésekkel manipulálni. Az NFL-ben ezeket több védő fogja olvasni, mint amihez eddig szokott. Az utóbbi években el voltak kényesztetve a csapatok az időkkel, mert a legtöbben azt futották amit kellett. 4.2, 4.3 kezdetű idők tömtelege. Idén még a rekordért futó Bond is 4.41-4.45 környékét ment. Aki junior 100-200 méteres atléta, mint anno Hill.Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.
McMillan futását ~4.48 hozták először, amire pár csapat kiakadt, mert ők 4.55-re mérték, és hogy ez mekkora különbség. Na most ha McMillannél számít, aki már a szimpla testfelépítéséből hatalmas előnyben van a védőjével szemben, akkor Egbukánál pláne. És Egbuka pár hete az erre irányuló mockok tőbbségében (amik a játékosok pozíciójának alakulását hivatottak jelezni - pl jeremiah) kikerült az első körből. Ami vagy igaz, vagy nem. Általánosságban egyre inkább igaznak tűnik, hogy ennek a WR classnak nincs eleje és vége, csak közepe.
Cruyffista
8 hónapja
WR3-ra nem fog az Eagles első kört áldozni, EDGE vagy S lesz.Más: WR Jaylin Noel nagyon jön fel, 2. körös skill player rush kezdeténél lehet rá számítani. Legmagasabbra, legmesszebbre ugrott az elkapók közül. Hasonló profil, mint Egbuka. 4.39-et futott. Számomra ő sem 'real deal', zónázás ellen olykor hozzávágják lendületből, de egyébként folyamatosan ott az ember a nyakán, minimális szeparáció, ráadásul nem is magas. Nem vagyok benne biztos, hogy NFL DB-k ellen ez működne.Az általam csinált PFF mockoknál, ahol Packers első 3 kört viszek, az esetek 2/3 részében őt viszi a Philly 1/32-re
Cruyffista
zacknorb
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Más: WR Jaylin Noel nagyon jön fel, 2. körös skill player rush kezdeténél lehet rá számítani. Legmagasabbra, legmesszebbre ugrott az elkapók közül. Hasonló profil, mint Egbuka. 4.39-et futott. Számomra ő sem 'real deal', zónázás ellen olykor hozzávágják lendületből, de egyébként folyamatosan ott az ember a nyakán, minimális szeparáció, ráadásul nem is magas. Nem vagyok benne biztos, hogy NFL DB-k ellen ez működne.Az általam csinált PFF mockoknál, ahol Packers első 3 kört viszek, az esetek 2/3 részében őt viszi a Philly 1/32-re
Cruyffista
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
8 hónapja
Inkább csak érdekesség, mert top800-as big boardon sincsenek rajta, de udfa lehet elviszi őket valaki:- DT Desmond Watson, minden idők legnehezebb/legnagyobb térfogatú játékosa lenne, szolid 211 kg a faszi, 1.99m magassághoz
- Arkansas WR Tyrone Broden a legmagasabb WR lenne 1971 óta, emellé futott egy 4.37-et. 2.01m magas. 5 centivel Mike Evans felett van.
Más: WR Jaylin Noel nagyon jön fel, 2. körös skill player rush kezdeténél lehet rá számítani. Legmagasabbra, legmesszebbre ugrott az elkapók közül. Hasonló profil, mint Egbuka. 4.39-et futott. Számomra ő sem 'real deal', zónázás ellen olykor hozzávágják lendületből, de egyébként folyamatosan ott az ember a nyakán, minimális szeparáció, ráadásul nem is magas. Nem vagyok benne biztos, hogy NFL DB-k ellen ez működne.
8 hónapja
Ketté választanám. Vannak olyan stílusú játékosok, akiknél kevésbé számít, mert filmeken megvan a szemmel látható előnyszerzés mozgástechnikából, klasszis útvonalfutásból rövid időn belül. Vagy csak hatalmas testfelülete van. Vannak olyanok, akik gyengébben szeparálódnak, és sok vertikális útvonalra mennek, náluk számít kritikusan. Illetve tudtommal nem csak combine-on és pro dayen lehet próbálkozni, hanem kérhetsz privát edzést is, vagy a csapat kérhet tőled. Egbuka valóban sokszor megy slotba, emiatt sokan hazudják rá, hogy elit route runner, de ez így nagyon nem igaz. Befut a zónák közé, és megpróbálja valamilyen irányú hirtelen kitörésekkel manipulálni. Az NFL-ben ezeket több védő fogja olvasni, mint amihez eddig szokott. Az utóbbi években el voltak kényesztetve a csapatok az időkkel, mert a legtöbben azt futották amit kellett. 4.2, 4.3 kezdetű idők tömtelege. Idén még a rekordért futó Bond is 4.41-4.45 környékét ment. Aki junior 100-200 méteres atléta, mint anno Hill. McMillan futását ~4.48 hozták először, amire pár csapat kiakadt, mert ők 4.55-re mérték, és hogy ez mekkora különbség. Na most ha McMillannél számít, aki már a szimpla testfelépítéséből hatalmas előnyben van a védőjével szemben, akkor Egbukánál pláne. És Egbuka pár hete az erre irányuló mockok tőbbségében (amik a játékosok pozíciójának alakulását hivatottak jelezni - pl jeremiah) kikerült az első körből. Ami vagy igaz, vagy nem. Általánosságban egyre inkább igaznak tűnik, hogy ennek a WR classnak nincs eleje és vége, csak közepe.
8 hónapja
Keenan Allen pl. Azért lett anno 3. Körös, mert a térdében a PCL-szalag vmi 70%-os állapotban volt az futott így vmi nagyon lassút.Ráadásul egyetlenegyszer adott helyen, adott időben.Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
tier 1 - nfl ready - 1. Travis
tier 2 - difference makers - 2. Kyle Williams 3. Tet McMillan 4. Jaylin Noel
tier 3 - big upside - 5. Tre Harris
Egbuka közben 4.5 körül futott. Nála az mondjuk baj, mert sok vertikális route-ot megy.
Cruyffista
kapitnono
szaba
Lehet picit náthás vagy bágyadt, egyetlen rosszul letett talppárna vagy koncentrációs zavar vagy egy kósza fing beszorulva már 1-2 tizedet jelenthet.
Ha egy nap háromszor lefutná lenne 3 különböző idő, nem ha egy héten, miközben a draft évekre, futások százaira, ezreire szól, ráadásul éles helyzetben, stressz alatt, és nem felszerelés és ellenfelek nélkül.
Őszentsége Sobri Jóska

Madden hates me.
8 hónapja
Csak a combine-on kétszer futnak, aztán még ott vannak a pro dayek (amik most vannak)Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Ráadásul egyetlenegyszer adott helyen, adott időben.
szaba
Lehet picit náthás vagy bágyadt, egyetlen rosszul letett talppárna vagy koncentrációs zavar vagy egy kósza fing beszorulva már 1-2 tizedet jelenthet.
Ha egy nap háromszor lefutná lenne 3 különböző idő, nem ha egy héten, miközben a draft évekre, futások százaira, ezreire szól, ráadásul éles helyzetben, stressz alatt, és nem felszerelés és ellenfelek nélkül.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ráadásul egyetlenegyszer adott helyen, adott időben.Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
Egbuka közben 4.5 körül futott. Nála az mondjuk baj, mert sok vertikális route-ot megy.
Cruyffista
kapitnono
szaba
8 hónapja
Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
Cruyffista
kapitnono
8 hónapja
Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
Cruyffista

8 hónapja
Mai menü: Isaiah Bond (WR).A desszert pedig Billy Bowman Jr. (S) és Jordan James (RB).
empty taxi

Madden hates me.
8 hónapja
Mai menü: Isaiah Bond (WR).

Madden hates me.
8 hónapja
Chris Simms wr rankingja:4.48
Cruyffista
8 hónapja
Chris Simms wr rankingja:tier 1 - nfl ready - 1. Travis