NFL Draft 2025
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
12 hónapja
Schefter szerint a draft 10. és 40. hely közötti része 'is a mess up'. Ezt gondolom a big board első 10 helyére érti, mert az első 10 húzásban benne lesz Ward, Sanders, meg 1-2 needre húzás BPA helyett. Ez azt jelentené, hogy csak 6-7 'fix' játékos van.
12 hónapja
Be kell tenni futonak. Justin Fields is rossz posztra lett draftolva.Milroe állítólag 4.44-4.45 körül futott, de van olyan csapat aki 4.5-re mérte. A 4.44 elég jó a súlyához mérten, de talán nem annyira jó, mint gondolták (4.38). Tegnap a Steelers egy több órás vacsorát ejtett vele Tomlinostul jelen voltak a fontos személyek.Megeszem a nem létező kalapom ha abból a gyerekből valid NFL kezdő QB lesz.....
Cruyffista
dande2
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
12 hónapja
milroe-hoz képest alualu meg carpenter teljesen legit nfl prospect voltszíháx sapka?Milroe állítólag 4.44-4.45 körül futott, de van olyan csapat aki 4.5-re mérte. A 4.44 elég jó a súlyához mérten, de talán nem annyira jó, mint gondolták (4.38). Tegnap a Steelers egy több órás vacsorát ejtett vele Tomlinostul jelen voltak a fontos személyek.Megeszem a nem létező kalapom ha abból a gyerekből valid NFL kezdő QB lesz.....
Cruyffista
dande2
Negritis, a vajda
12 hónapja
szíháx sapka?Milroe állítólag 4.44-4.45 körül futott, de van olyan csapat aki 4.5-re mérte. A 4.44 elég jó a súlyához mérten, de talán nem annyira jó, mint gondolták (4.38). Tegnap a Steelers egy több órás vacsorát ejtett vele Tomlinostul jelen voltak a fontos személyek.Megeszem a nem létező kalapom ha abból a gyerekből valid NFL kezdő QB lesz.....
Cruyffista
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
Milroe állítólag 4.44-4.45 körül futott, de van olyan csapat aki 4.5-re mérte. A 4.44 elég jó a súlyához mérten, de talán nem annyira jó, mint gondolták (4.38). Tegnap a Steelers egy több órás vacsorát ejtett vele Tomlinostul jelen voltak a fontos személyek.Megeszem a nem létező kalapom ha abból a gyerekből valid NFL kezdő QB lesz.....
Cruyffista
12 hónapja
Milroe állítólag 4.44-4.45 körül futott, de van olyan csapat aki 4.5-re mérte. A 4.44 elég jó a súlyához mérten, de talán nem annyira jó, mint gondolták (4.38). Tegnap a Steelers egy több órás vacsorát ejtett vele Tomlinostul jelen voltak a fontos személyek.
12 hónapja
Noha könnyen lehet Ward az 1/1, íme a legutóbbi 10 non-QB 1/1-esEbből 2 db ért 1/1-t, Pace és Garrett.
zacknorb
12 hónapja
Noha könnyen lehet Ward az 1/1, íme a legutóbbi 10 non-QB 1/1-esPoloska vagyok.
12 hónapja
Tmac lassan 20 helyes predicted csúszása kapcsán Jeremiah: It’s been 20 years since a WR was picked in the top 15 after running 4.55+. 2005 USC Mike Williams 4.56 then drafted 10th overall by Lions. Mike Evans was the last 4.50+ WR to get picked in the top 15. He ran 4.53 in 2014 & was selected 7th overall.Tet a tegnapi pro dayen 4.55 környékét futott (több csapat más időt mért), de már hetek óta csúszik egyébként is a durva route technikája miatt. Most már jellemzően 22-25. hely közé várják. Amikor először láttam mint blucsipp prospect, nekem is inkább első vége, második eleje beütésem volt vele kapcsolatban. De a plafon elég magasan van, én azért kivinném ha elfogynak a kimagasló védők.
12 hónapja
Btw lett egy DJ Giddens is (RB).Meg egy Demetrius Knight Jr. (LB)
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
12 hónapja
Btw lett egy DJ Giddens is (RB).

Madden hates me.
12 hónapja
Mai duó: Darien Porter (CB), Jared Wilson (C).

Madden hates me.
12 hónapja
So far, there have been no trades involving 1st-round picks in the 2025 NFL Draft. This is the closest to the start of the NFL Draft in which there have been no trades for 1st-round picks since 1993, when five days before that year’s Draft, the Chiefs traded a first-round pick to the 49ers in exchange for QB Joe Montana.
12 hónapja
keresem de Meg-re mindig a Family Guyt dobja kiMeg Seth McLaughlin (C)Meg Damien Martinez (RB)Mai ismertető: Terrance Ferguson (TE)Meg Miles Frazier (OG)
empty taxi
empty taxi
empty taxi
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
Meg Seth McLaughlin (C)Meg Damien Martinez (RB)Mai ismertető: Terrance Ferguson (TE)Meg Miles Frazier (OG)
empty taxi
empty taxi
empty taxi

Madden hates me.
12 hónapja
Meg Damien Martinez (RB)Mai ismertető: Terrance Ferguson (TE)Meg Miles Frazier (OG)
empty taxi
empty taxi

Madden hates me.
12 hónapja
Mai ismertető: Terrance Ferguson (TE)Meg Miles Frazier (OG)
empty taxi

Madden hates me.
12 hónapja
Mai ismertető: Terrance Ferguson (TE)

Madden hates me.
12 hónapja
Jah meg Tez Johnson (WR)Mai ismertető: Ozzy Trapilo (OT)Jah meg Ty Robinson (DT)
empty taxi
empty taxi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
12 hónapja
Mai ismertető: Ozzy Trapilo (OT)Jah meg Ty Robinson (DT)
empty taxi

Madden hates me.
12 hónapja
Mai ismertető: Ozzy Trapilo (OT)

Madden hates me.
több mint 1 éve
Én jelenleg azt nem látom magam előtt, hogy valaki elviszi 3. nap előtt.Mai ismertető: Will Howard (QB)Simán látom, hogy egy GM sem reachel érte és szépen elviszik az 5-6. körben ahol az értéke van.
empty taxi
Worst combine performance ever?
— James T. Yoder (@JamesYoder) March 2, 2025
pic.twitter.com/uZTIjklBYs
ZERO_L
Negyedik körben meg már rá tudom mondani, hogy meh, a reach helyett.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mai ismertető: Will Howard (QB)Simán látom, hogy egy GM sem reachel érte és szépen elviszik az 5-6. körben ahol az értéke van.
empty taxi
Worst combine performance ever?
— James T. Yoder (@JamesYoder) March 2, 2025
pic.twitter.com/uZTIjklBYs

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/