NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2025

20 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
9 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
Nick Emmanwori is arguably the best combine athlete in NFL history…
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

Cruyffista
Mik a 10 pontos értékek?
Mondjuk magasságnál, vagy akár 20 yard splitnél?
Őszentsége Sobri Jóska
A posztján elért legjobb eredmény valaha. Vagyis pontosabban, ameddig van adatbázis, asszem a 80-as évekig vannak meg a korábbi számok.
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 988 — #NoStress
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

Cruyffista
Mik a 10 pontos értékek?
Mondjuk magasságnál, vagy akár 20 yard splitnél?

9 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

“I think I’ll break the 40 record…4.1 or 4.20”
- Texas RB Jaydon Blue
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 808
A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.
gabokocka
Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
szaba
Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).
somoskovig
Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.
szaba
Francba. 😊

Ő egyébként Jets pick volt asszem, de most csakazértse fogok ráguglizni. 😀
somoskovig
Az volt az Ohio State-ről.
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
gabokocka
Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
szaba
Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).
somoskovig
Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.
szaba
Francba. 😊

Ő egyébként Jets pick volt asszem, de most csakazértse fogok ráguglizni. 😀

9 hónapja
gabokocka
szaba
somoskovig
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
gabokocka
szaba

9 hónapja
gabokocka
9 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 499 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Kár, hogy Stewart nem jó fodballista, mert egyébként szépek a számok.
9 hónapja
Stewart minden idők 3. legjobb DE (1802 játékos felmérője közül) combineja

Tyrion Ingram-Dawkins NFL Combine (ha jól látom eddig udfa-nak várták mockok, boardok alapján)
💨 4.86 40 Yd Dash (t-2nd in DTs today)
💨 1.69 10 Yd Split (t-1st in DTs today)
😮 10'04” Broad Jump (1st by a DT since 2003)
😮 36" Vertical (2nd by a DT since 2003)
Made some money today 💪 #GoDawgs

Szerkesztette: Cruyffista
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yikes 😛

Mondjuk ennyire azèrt nem "hülye" másik 31 csapat hogy őt is elhozhassuk mèg így se, de poènnak nem rossz 😉

9 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 499 — Keep pounding
Sztem ez a stress reaction nem repedés, inkább fáradásos törés lehet, de nem vagyok orvos...

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Ha jól értem el van repedve a csont, és félnek, hogy teljes töréshez vezet tovább terhelés esetén. Nem vagyok orvos, de nem értem, miért jó opció a csavar, ha 8 hetet kell kihagynia draft előtt már nem látjuk. Miért nem hagyományos módszert választanak? Nem értem hova sietnek.
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 727
Tests at the NFL Combine revealed that potential No. 1 pick and PSU star Abdul Carter has a stress reaction in his right foot and he may have surgery.

Option 1 would be to have the pre-emptive surgery, have a screw inserted in his foot, and be back in 8 weeks, agent Drew Rosenhaus said.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Abból hogy a Titans árulja Landryt lehet arra következtetni hogy Carter lesz az 1/1?🤔
dande2
Nyilván semmit nem jelent de mostanában minden mockban Carter az 1/1

9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Abból hogy a Titans árulja Landryt lehet arra következtetni hogy Carter lesz az 1/1?🤔
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
TE prospectek Höritől:

Poloska vagyok.
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 727
Edge rusher Mike Green said an accusation of sexual assault led to his suspension and decision to leave Virginia for Marshall.
Said he has no problems talking to teams about it because he knows who he is and knows the truth.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Játék, mivel eléggé dead zone van: Kik azok a prospectek, akiket személy szerint félre scoutoltam vagy éppen jól láttam meg. Én 2010-től néztem.

Akiket jónak tartottam egyetemen és profiként is beváltak, korán húzottak PÉLDÁUL: Ndamukong Suh, Joe Haden, Eric Berry, Julio Jones, Luke Kuechly, Mike Evans, Odell Beckham, Zack Martin, Deforest Buckner, Christian McCaffrey, Denzel Ward, Jeffery Simmons, Penei Sewell, Chris Olave, TJ Watt (nem érdekelt a mérete, a produktuma annál inkább)

Akik a hátsó(bb) körös hype-jaim voltak: Emmanuel Sanders, Geno Atkins, TY Hilton, Corey Linsley, Danielle Hunter, Javon Hargrave, Cooper Kupp, Chris Godwin, James Conner, DK Metcalf, Terry McLaurin, Antoine Winfield, Jonathan Greenard, James Cook, Josh Downs

Akiket nagyon benéztem, és koraiak: Jake Locker, Nick Fairley, Justin Blackmon, Barkevious Mingo, Kenny Vaccaro, Justin Pugh, Marcus Mariota, Trae Waynes, Shane Ray, Carson Wentz (mondjuk nála azt gondoltam, hogy kellene 1 év padozás, nem vártam, h 1/2 lesz), Leonard Floyd (dominánsnak gondoltam, nem kiegészítőnek), Karl Joseph, William Jackson III, Baker Mayfield (liga top 5-10 QB-nak láttam), Corey Davis (a fizikumét túlbecsültem), Haason Reddick (az első lépését túlbecsültem), OJ Howard (1000 yardos elkapót simán beleláttam), Kolton Miller (én azt hittem, hogy ő technikából jó lesz, nem közepes), Rashaan Evans, Darnell Savage, Johnathan Abram (mindkettőt side-to-side LB-nek gondoltam), EVan Neal, Peter Skoronski (őt úgy gondoltam, hogy rögtön felveszi a ritmust)

A túlhypeoltjaim, akikből (szinte) semmi nem lett: Johnny Manziel, Colt McCoy, Lamarr Houston, Austin Pettis, DaNoris Searcy, Coby Fleener, Trumaine Johnson, Josh Jackson, Malik Jefferson, Keke Coutee, Ross Blacklock, Cam Dantzler, Troy Pride, Skyy Moore
Willie Parker
Ennyire èn nem is tudok belemerülni, draft előtt semmikèpp csak legfeljebb miután megvannak a húzások vannak tippjeim ki hogy válhat be. Meg fôleg persze Eagles szempontból jönnek elő vágyálmok. Az elmúlt nègy draft kb 3. körig lènyegèben tökèletes (Smitthyt Dickersont Jurgenst Deant N Smitht QMt Coopot korábban Goedertet mind szerettem volna, Sanderst mint Barkley pótlèkot (aztán jött az igazi 🥳😎)a többi ráadás AJval az èlen 😛😊) Előtte meg folyamat a Dallas drafjaira irígykedtem de hál Istennek feleslegesen. Idènre mèg ez nincs (illetve van de pl Warren esèlytelen 😏 Arroyo esetleg jöhet majd oda)

Szerkesztette: dande2
9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 924
Játék, mivel eléggé dead zone van: Kik azok a prospectek, akiket személy szerint félre scoutoltam vagy éppen jól láttam meg. Én 2010-től néztem.

Akiket jónak tartottam egyetemen és profiként is beváltak, korán húzottak PÉLDÁUL: Ndamukong Suh, Joe Haden, Eric Berry, Julio Jones, Luke Kuechly, Mike Evans, Odell Beckham, Zack Martin, Deforest Buckner, Christian McCaffrey, Denzel Ward, Jeffery Simmons, Penei Sewell, Chris Olave, TJ Watt (nem érdekelt a mérete, a produktuma annál inkább)

Akik a hátsó(bb) körös hype-jaim voltak: Emmanuel Sanders, Geno Atkins, TY Hilton, Corey Linsley, Danielle Hunter, Javon Hargrave, Cooper Kupp, Chris Godwin, James Conner, DK Metcalf, Terry McLaurin, Antoine Winfield, Jonathan Greenard, James Cook, Josh Downs

Akiket nagyon benéztem, és koraiak: Jake Locker, Nick Fairley, Justin Blackmon, Barkevious Mingo, Kenny Vaccaro, Justin Pugh, Marcus Mariota, Trae Waynes, Shane Ray, Carson Wentz (mondjuk nála azt gondoltam, hogy kellene 1 év padozás, nem vártam, h 1/2 lesz), Leonard Floyd (dominánsnak gondoltam, nem kiegészítőnek), Karl Joseph, William Jackson III, Baker Mayfield (liga top 5-10 QB-nak láttam), Corey Davis (a fizikumét túlbecsültem), Haason Reddick (az első lépését túlbecsültem), OJ Howard (1000 yardos elkapót simán beleláttam), Kolton Miller (én azt hittem, hogy ő technikából jó lesz, nem közepes), Rashaan Evans, Darnell Savage, Johnathan Abram (mindkettőt side-to-side LB-nek gondoltam), EVan Neal, Peter Skoronski (őt úgy gondoltam, hogy rögtön felveszi a ritmust)

A túlhypeoltjaim, akikből (szinte) semmi nem lett: Johnny Manziel, Colt McCoy, Lamarr Houston, Austin Pettis, DaNoris Searcy, Coby Fleener, Trumaine Johnson, Josh Jackson, Malik Jefferson, Keke Coutee, Ross Blacklock, Cam Dantzler, Troy Pride, Skyy Moore

Szerkesztette: Willie Parker
9 hónapja
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Most is így gondolod Patrik? 😏

2 óra 27-től 😊

Nagyon szeretem vissza nèzni ezeket

www.youtube.com/live/8FO_jCtUmu0?si=mDF7O3KN6yyY9cMa
dande2
Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.

De ott akkor/múltbeli tudásunk alapjan ezt a picket nem gondolom túlságosan máshogy.

Surtaint szerettem, ahogy elhangzik a videóban is. Sztem ő volt a legjobb prospect CB poszton, ami mem volt egyertelmu.

De akkor ott lehetőség lett volna QB-t húzni. Fájdalommentesen. És ki tudja hogy alakul? Megkimeltuk volna magunkat plusz 3 fájdalmas évtől, a Russel Wilson sagatól, stb. Surtain mennyit segitett a korabbi evekben hogy ne legyen ugyanolyan szar mint az elotte lévő években?

Nix pedig jól nez ki, de ki tudja hogy Payton kezei alatt Fields hogy nezett volna ki egy elit kozeli OL mogott.

Szal jah ez azok köze a pickek koze tartozik, ahol bármilyen fura de nem gondolom úgy hogy akkor jó döntést hoztunk akkor. Mivel itt elsősorban nem a játékost kritizáltam hanem
A kihagyott lehetőséget.

Van ezekben a videókban jóval több reakció amit azóta sokkal máshogy gondolok 😀 Mert nagyon benéztem egy játékost vagy rgy játékos-csapat házasságot
Patrik007
De nem pont ezt a remek scoutingot kéne dicsérni és követendő példaként kezelni?

Azért Fieldsben is, napláne Jonesban is bőven voltak red flagek. És ezek nem olyanok, hogy "hát nincs tökéletes prospect", hanem legit red flagekről beszélünk. Meki konkrétan ez közepes (értsd, semmiben nem kiemelkedő) QB prospect volt.

Miért kell az ilyen prospecteket túlértékelni csak azért mert a pozijukban ott van az exponenciális növekedési faktor.

A Denver okos volt és nem dölt be a "mindenáron QB kell" mantrának. Kiválasztotta inkább a szintén fontos poszt legjobbját és többet nyert vele, mert hosszútávon gondolkodtak.

Szerintem ettől teljesen független a Wilson trade. Nyilván ha a QBt húznak nem jön Wilson, bár ki tudja ha olyan ótvar bust lesz az újonc, akkor lehet akkor is meglépik (bár nyilván kisebb rá az esély) .

Wilson trade-ben inkább az volt a sokkoló (főleg így már utólag), hogy mennyire nem számoltak azzal, ennyire beesik a teljesítménye és ilyen rosszul fog öregedni. Ez mind az érte kiadott pickeken és a látatlanban aláírt brutális szerződésén látszik.
(vetődik fel ilyenkor bennem a kérdés, hogy egy GMtől nem e elvárható, az ilyen kimenetellel való kalkulálás)

Egyébként teljesen jó stratégia amit csinált a Denver, persze QBt olcsóbb összeségében a draftról szerezni, de ha nincs megfelelő jelölt, akkor feleslegesen nem kell ellőni rá egy prémium picket, főleg ha más poszton meg elég jó játékost (magas beválási százalékkal) tudsz húzni
ZERO_L
Tehát akkor most is butaságot csináltak Bo Nixel? (Vagy a Commanders Danielsel?) Mert hogy Nix (Daniels) minden csak nem tökéletes prospect.

Régebben úgy gondolkodtam mint te. De 8 év Denverét látva eljutottam oda hogy próbalkozni kell.

Mindenkivel nem természetesen. De ha ott vagy a top10 közelében és keesik egy első körbe gradelt (ráadásul kör elejébe) QB prospect akk húzni kell.

Okos volt és kihuztak Surtaint. Megint felteszem a kérdést hogy mire volt elég? Szenvedésre éveken keresztül.

Meg lehet fogni úgy is ahogy te gondolod, de nem történik semmi ha nem próbálkozol. Wilson tradek pedig 6-8 évbe egyszer tortennek. És mostanában abból se jön ki soha senki jól
Patrik007
Egyrészt örülök, hogy ezek szerint vannak itt abból a "csapatból". Másrészt ez most nem "kritika" akart lenni mert ugyan olyan könnyű előre "hülyènek" lenni mint utólag okosnak. Azzal együtt hogy van igazsága a scoutinggal kapcsolatban Zero-nak (mert akkor kb minek) Inkább csak èrdekes "játèk" mindezt így visszanèzni ès erre akartam bátorítani mindenkit itt a "nihil"-ben. De hogy mást ne mondjunk Hurts kapcsán a húzás pillanatában mindenki a fejét fogta Rózsièkon kívül. Mondjuk abban szerintem ők se nagyon gondolták egèszenhogy vègül így sül el (Hörin kívül persze 🥳)

Off azèrt a SB èrtèkelő videóban Fangioval kapcsolatban kicsit túlzás volt azt mondani hogy sokat nem kellett hozzá tennie a vèdelmi gamplanehez, elèg volt beküldeni a srácokat ès tehetsègből oldják meg. Kívülről lehet így látszott de azért ez barokkos túlzás 😉 (ha mást nem csak az, (hogy on is legyek), hogy az ő szava is benne volt kiket hozzunk, draftoljunk ès őket megfelelő helyre kellett elhelyezni megfelelően használni) De köszi a munkátok termèszetesen!
dande2
Én örülök hogy írtál 😊 Nem is vettem magamra. Minden normális kritikát szívesen fogadok, ahogy a többiek is. Csak pont azért írtam, mert érdekes módon erről a dologról nem változott meg annyira a véleményem azóta.
9 hónapja
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.

De ott akkor/múltbeli tudásunk alapjan ezt a picket nem gondolom túlságosan máshogy.

Surtaint szerettem, ahogy elhangzik a videóban is. Sztem ő volt a legjobb prospect CB poszton, ami mem volt egyertelmu.

De akkor ott lehetőség lett volna QB-t húzni. Fájdalommentesen. És ki tudja hogy alakul? Megkimeltuk volna magunkat plusz 3 fájdalmas évtől, a Russel Wilson sagatól, stb. Surtain mennyit segitett a korabbi evekben hogy ne legyen ugyanolyan szar mint az elotte lévő években?

Nix pedig jól nez ki, de ki tudja hogy Payton kezei alatt Fields hogy nezett volna ki egy elit kozeli OL mogott.

Szal jah ez azok köze a pickek koze tartozik, ahol bármilyen fura de nem gondolom úgy hogy akkor jó döntést hoztunk akkor. Mivel itt elsősorban nem a játékost kritizáltam hanem
A kihagyott lehetőséget.

Van ezekben a videókban jóval több reakció amit azóta sokkal máshogy gondolok 😀 Mert nagyon benéztem egy játékost vagy rgy játékos-csapat házasságot
Patrik007
Pont ezért felesleges a húzás pillanatában szörnyűlködni (örömködni lehet, örömködni jó, még ha később bánat is lesz belőle), mert úgyse lehet tudni ott és akkor, hogy mi a valódi értéke, hasznossága a picknek, és csak azt mutatja kifelé, hogy ezzel nincs tisztában az ember.😉
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel azt akarod mondani, hogy semmiről ne fejezzük ki a rosszalló véleményünket, sőt pontosabban a csalódott érzéseinket, amiről abban a pillanatban nem tudjuk 100%-os pontossággal megmondani, hogy milyen hatása lesz ránk vagy akár kedvenc csapatunkra?

Egyrészt elég kivitelezhetetlen dolgot kérsz szerintem, már ami az emberek többségét illeti. Másrészt pedig elég egysikuak is lennének a várakozások ha mindig csak örülni szeretnénk 😀 Még ha lehet hogy alapvetően jobb is.

Én azt gondolom hogy színesebb egy-egy ilyen közvetités, akkor ha mindkét irányba vannak akár csapongó megnyilvánulésok. Pont ez a célja. Aztán sokszor tévedni fogunk. Ha nem igy lenne akkor valószínűleg vmeik csapat scouting csapatát vezetnénk 😀 De ezt ugyis tudjuk hogy nem lehetséges.

Szóval én nem gondolom, hogy ezzel gond lenne. Akit zavar vagy nem ért egyet az ugy se fogja nézni. De amugy meg pont hogy nézni fogja, mert szeretnek az emberek nem egyetérteni 😊
9 hónapja
....De ha ott vagy a top10 közelében és keesik egy első körbe gradelt (ráadásul kör elejébe) QB prospect akk húzni kell. ....
Patrik007
Teljesen egyetértek. Annyival fontosabb pozíció a QB, hogy ha jön valaki akiben érzik a potenciált, akkor azt kell húzni.
zinedine5
Ez így van, de szerencsére itt egyikben sem èreztèk 😛
9 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
....De ha ott vagy a top10 közelében és keesik egy első körbe gradelt (ráadásul kör elejébe) QB prospect akk húzni kell. ....
Patrik007
Teljesen egyetértek. Annyival fontosabb pozíció a QB, hogy ha jön valaki akiben érzik a potenciált, akkor azt kell húzni.