NFL Draft 2025
20 feliratkozó
9 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
9 hónapja
Egyrészt örülök, hogy ezek szerint vannak itt abból a "csapatból". Másrészt ez most nem "kritika" akart lenni mert ugyan olyan könnyű előre "hülyènek" lenni mint utólag okosnak. Azzal együtt hogy van igazsága a scoutinggal kapcsolatban Zero-nak (mert akkor kb minek) Inkább csak èrdekes "játèk" mindezt így visszanèzni ès erre akartam bátorítani mindenkit itt a "nihil"-ben. De hogy mást ne mondjunk Hurts kapcsán a húzás pillanatában mindenki a fejét fogta Rózsièkon kívül. Mondjuk abban szerintem ők se nagyon gondolták egèszenhogy vègül így sül el (Hörin kívül persze 🥳)Tehát akkor most is butaságot csináltak Bo Nixel? (Vagy a Commanders Danielsel?) Mert hogy Nix (Daniels) minden csak nem tökéletes prospect.De nem pont ezt a remek scoutingot kéne dicsérni és követendő példaként kezelni?Most is így gondolod Patrik? 😏Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.
2 óra 27-től 😊
Nagyon szeretem vissza nèzni ezeket
www.youtube.com/live/8FO_jCtUmu0?si=mDF7O3KN6yyY9cMa
dande2
De ott akkor/múltbeli tudásunk alapjan ezt a picket nem gondolom túlságosan máshogy.
Surtaint szerettem, ahogy elhangzik a videóban is. Sztem ő volt a legjobb prospect CB poszton, ami mem volt egyertelmu.
De akkor ott lehetőség lett volna QB-t húzni. Fájdalommentesen. És ki tudja hogy alakul? Megkimeltuk volna magunkat plusz 3 fájdalmas évtől, a Russel Wilson sagatól, stb. Surtain mennyit segitett a korabbi evekben hogy ne legyen ugyanolyan szar mint az elotte lévő években?
Nix pedig jól nez ki, de ki tudja hogy Payton kezei alatt Fields hogy nezett volna ki egy elit kozeli OL mogott.
Szal jah ez azok köze a pickek koze tartozik, ahol bármilyen fura de nem gondolom úgy hogy akkor jó döntést hoztunk akkor. Mivel itt elsősorban nem a játékost kritizáltam hanem
A kihagyott lehetőséget.
Van ezekben a videókban jóval több reakció amit azóta sokkal máshogy gondolok 😀 Mert nagyon benéztem egy játékost vagy rgy játékos-csapat házasságot
Patrik007
Azért Fieldsben is, napláne Jonesban is bőven voltak red flagek. És ezek nem olyanok, hogy "hát nincs tökéletes prospect", hanem legit red flagekről beszélünk. Meki konkrétan ez közepes (értsd, semmiben nem kiemelkedő) QB prospect volt.
Miért kell az ilyen prospecteket túlértékelni csak azért mert a pozijukban ott van az exponenciális növekedési faktor.
A Denver okos volt és nem dölt be a "mindenáron QB kell" mantrának. Kiválasztotta inkább a szintén fontos poszt legjobbját és többet nyert vele, mert hosszútávon gondolkodtak.
Szerintem ettől teljesen független a Wilson trade. Nyilván ha a QBt húznak nem jön Wilson, bár ki tudja ha olyan ótvar bust lesz az újonc, akkor lehet akkor is meglépik (bár nyilván kisebb rá az esély) .
Wilson trade-ben inkább az volt a sokkoló (főleg így már utólag), hogy mennyire nem számoltak azzal, ennyire beesik a teljesítménye és ilyen rosszul fog öregedni. Ez mind az érte kiadott pickeken és a látatlanban aláírt brutális szerződésén látszik.
(vetődik fel ilyenkor bennem a kérdés, hogy egy GMtől nem e elvárható, az ilyen kimenetellel való kalkulálás)
Egyébként teljesen jó stratégia amit csinált a Denver, persze QBt olcsóbb összeségében a draftról szerezni, de ha nincs megfelelő jelölt, akkor feleslegesen nem kell ellőni rá egy prémium picket, főleg ha más poszton meg elég jó játékost (magas beválási százalékkal) tudsz húzni
ZERO_L
Régebben úgy gondolkodtam mint te. De 8 év Denverét látva eljutottam oda hogy próbalkozni kell.
Mindenkivel nem természetesen. De ha ott vagy a top10 közelében és keesik egy első körbe gradelt (ráadásul kör elejébe) QB prospect akk húzni kell.
Okos volt és kihuztak Surtaint. Megint felteszem a kérdést hogy mire volt elég? Szenvedésre éveken keresztül.
Meg lehet fogni úgy is ahogy te gondolod, de nem történik semmi ha nem próbálkozol. Wilson tradek pedig 6-8 évbe egyszer tortennek. És mostanában abból se jön ki soha senki jól
Patrik007
Off azèrt a SB èrtèkelő videóban Fangioval kapcsolatban kicsit túlzás volt azt mondani hogy sokat nem kellett hozzá tennie a vèdelmi gamplanehez, elèg volt beküldeni a srácokat ès tehetsègből oldják meg. Kívülről lehet így látszott de azért ez barokkos túlzás 😉 (ha mást nem csak az, (hogy on is legyek), hogy az ő szava is benne volt kiket hozzunk, draftoljunk ès őket megfelelő helyre kellett elhelyezni megfelelően használni) De köszi a munkátok termèszetesen!
Szerkesztette: dande2
9 hónapja
Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.Pont ezért felesleges a húzás pillanatában szörnyűlködni (örömködni lehet, örömködni jó, még ha később bánat is lesz belőle), mert úgyse lehet tudni ott és akkor, hogy mi a valódi értéke, hasznossága a picknek, és csak azt mutatja kifelé, hogy ezzel nincs tisztában az ember.😉
De ott akkor/múltbeli tudásunk alapjan ezt a picket nem gondolom túlságosan máshogy.
Surtaint szerettem, ahogy elhangzik a videóban is. Sztem ő volt a legjobb prospect CB poszton, ami mem volt egyertelmu.
De akkor ott lehetőség lett volna QB-t húzni. Fájdalommentesen. És ki tudja hogy alakul? Megkimeltuk volna magunkat plusz 3 fájdalmas évtől, a Russel Wilson sagatól, stb. Surtain mennyit segitett a korabbi evekben hogy ne legyen ugyanolyan szar mint az elotte lévő években?
Nix pedig jól nez ki, de ki tudja hogy Payton kezei alatt Fields hogy nezett volna ki egy elit kozeli OL mogott.
Szal jah ez azok köze a pickek koze tartozik, ahol bármilyen fura de nem gondolom úgy hogy akkor jó döntést hoztunk akkor. Mivel itt elsősorban nem a játékost kritizáltam hanem
A kihagyott lehetőséget.
Van ezekben a videókban jóval több reakció amit azóta sokkal máshogy gondolok 😀 Mert nagyon benéztem egy játékost vagy rgy játékos-csapat házasságot
Patrik007
9 hónapja
Penn St. DE and potential No. 1 pick Abdul Carter will not work out at the combine because he has not fully recovered from the shoulder injury he suffered vs. Boise State, according to his agents Drew Rosenhaus and Robert Bailey. Carter played through the injury vs. Notre Dame in the semifinal playoff game, but only recently was cleared to resume training. “We fully expect Abdul to be recovered in time to work out at his pro day at Penn State and he will perform at a very high level,” Rosenhaus said. Carter will partake in the physical exams and interviews with teams at the combine.Rosenhaus said he also is sending a letter today to all NFL teams from Dr. Dan Cooper, stating that Carter has just now been cleared to resume training and will be cleared for his March 28 pro day. Cooper examined Carter’s shoulder in Dallas earlier this month.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Tehát akkor most is butaságot csináltak Bo Nixel? (Vagy a Commanders Danielsel?) Mert hogy Nix (Daniels) minden csak nem tökéletes prospect.De nem pont ezt a remek scoutingot kéne dicsérni és követendő példaként kezelni?Most is így gondolod Patrik? 😏Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.
2 óra 27-től 😊
dande2
A kihagyott lehetőséget.
Patrik007
Azért Fieldsben is, napláne Jonesban is bőven voltak red flagek. És ezek nem olyanok, hogy "hát nincs tökéletes prospect", hanem legit red flagekről beszélünk. Meki konkrétan ez közepes (értsd, semmiben nem kiemelkedő) QB prospect volt.
Miért kell az ilyen prospecteket túlértékelni csak azért mert a pozijukban ott van az exponenciális növekedési faktor.
A Denver okos volt és nem dölt be a "mindenáron QB kell" mantrának. Kiválasztotta inkább a szintén fontos poszt legjobbját és többet nyert vele, mert hosszútávon gondolkodtak.
Szerintem ettől teljesen független a Wilson trade. Nyilván ha a QBt húznak nem jön Wilson, bár ki tudja ha olyan ótvar bust lesz az újonc, akkor lehet akkor is meglépik (bár nyilván kisebb rá az esély) .
Wilson trade-ben inkább az volt a sokkoló (főleg így már utólag), hogy mennyire nem számoltak azzal, ennyire beesik a teljesítménye és ilyen rosszul fog öregedni. Ez mind az érte kiadott pickeken és a látatlanban aláírt brutális szerződésén látszik.
(vetődik fel ilyenkor bennem a kérdés, hogy egy GMtől nem e elvárható, az ilyen kimenetellel való kalkulálás)
Egyébként teljesen jó stratégia amit csinált a Denver, persze QBt olcsóbb összeségében a draftról szerezni, de ha nincs megfelelő jelölt, akkor feleslegesen nem kell ellőni rá egy prémium picket, főleg ha más poszton meg elég jó játékost (magas beválási százalékkal) tudsz húzni
ZERO_L
Régebben úgy gondolkodtam mint te. De 8 év Denverét látva eljutottam oda hogy próbalkozni kell.
Mindenkivel nem természetesen. De ha ott vagy a top10 közelében és keesik egy első körbe gradelt (ráadásul kör elejébe) QB prospect akk húzni kell.
Okos volt és kihuztak Surtaint. Megint felteszem a kérdést hogy mire volt elég? Szenvedésre éveken keresztül.
Meg lehet fogni úgy is ahogy te gondolod, de nem történik semmi ha nem próbálkozol. Wilson tradek pedig 6-8 évbe egyszer tortennek. És mostanában abból se jön ki soha senki jól
Szerkesztette: Patrik007
9 hónapja
De nem pont ezt a remek scoutingot kéne dicsérni és követendő példaként kezelni?Most is így gondolod Patrik? 😏Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.
2 óra 27-től 😊
dande2
A kihagyott lehetőséget.
Patrik007
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
9 hónapja
Én emlékszem, hogy mikor Titans kihúzta Derrick Henry-t, akkor megmondtam hogy faszság, mert ott van nekik DeMarco Murray aki tudja ugyanazt. Bejött 😀Most is így gondolod Patrik? 😏Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.
2 óra 27-től 😊
dande2
A kihagyott lehetőséget.
Patrik007
Lesz ez még így se!
9 hónapja
Shedeur Sanders will NOT throw at the NFL Combine, probably because he wants to put on a show in his state of Colorado at Pro Day
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Most is így gondolod Patrik? 😏Nagyon sok minden viccesen néz ki utolag. És sok mindennen gondolom úgy hogy megváltoztatnám a reakcióm.
2 óra 27-től 😊
dande2
A kihagyott lehetőséget.
9 hónapja
Most is így gondolod Patrik? 😏2 óra 27-től 😊
Szerkesztette: dande2
9 hónapja
Risers:Cam Wardnál a magabiztosság megvan
- Abdul Carter egyre több helyen jelenik meg Hunter helyett, mint potenciális 1/1, ha a Titans nem Wardot húzza, Vegas is Ward-Carter "csatát" valószínűsít
- TE Tyler Warrent már fix top15-ös pickként kezelik
- DT Walter Nolen top15-ben jelenik meg az első kör végéről, de általánosan igaz, hogy DT rusht várnak
- Úgy volt nem lesz első körös iOL idén, és második körben is csak 1-2, de Tyler Booker úgy látszik mégis beverekedheti magát az első körbe
- CB Will Johnson első pickek egyikén tűnik fel egyre több helyen
Fall:
- Sanders eléggé eltávolodott bármiféle 1/1 esélytől, ugyanakkor még mindig úgy tartják, valaki azért biztos elviszi top10-ben
- Tetairoa McMillan eltávolodni látszik a Patses 1/3 sansztól
- Első körbe várt WR-ek mind csúsznak korábban várt pozíciójukhoz képest
Stand:
- A többségnél továbbra is csak Ward és Sanders az első körös, Dartot láttam legutóbb Yatesnél és Kipernél 1/21 Steelers kimenni, de az indoklásuk nekik is annyi volt hogy a Steelersnek nincs más opciója
Cruyffista
Miami QB Can Ward: “OK, you’re either going to draft me or you’re not. If you don’t draft me, that’s your fault. You’ve got to remember you’re the same team that’s got to play me for the rest of my career, and I’ll remember that.”
— Adam Schefter - Mirror (@adamschefter-mirror.bluesky.botFebruary 18, 2025 at 2:00 PM
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Risers: - Abdul Carter egyre több helyen jelenik meg Hunter helyett, mint potenciális 1/1, ha a Titans nem Wardot húzza, Vegas is Ward-Carter "csatát" valószínűsít
- TE Tyler Warrent már fix top15-ös pickként kezelik
- DT Walter Nolen top15-ben jelenik meg az első kör végéről, de általánosan igaz, hogy DT rusht várnak
- Úgy volt nem lesz első körös iOL idén, és második körben is csak 1-2, de Tyler Booker úgy látszik mégis beverekedheti magát az első körbe
- CB Will Johnson első pickek egyikén tűnik fel egyre több helyen
Fall:
- Sanders eléggé eltávolodott bármiféle 1/1 esélytől, ugyanakkor még mindig úgy tartják, valaki azért biztos elviszi top10-ben
- Tetairoa McMillan eltávolodni látszik a Patses 1/4 sansztól
- Első körbe várt WR-ek mind csúsznak korábban várt pozíciójukhoz képest
Stand:
- A többségnél továbbra is csak Ward és Sanders az első körös, Dartot láttam legutóbb Yatesnél és Kipernél 1/21 Steelers kimenni, de az indoklásuk nekik is annyi volt hogy a Steelersnek nincs más opciója
Szerkesztette: Cruyffista
9 hónapja
Center prospectek a'la Höri:Poloska vagyok.
9 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Na és mi volt B Young első éve?Miket írtak Jayden Danielsről egy éve?Young emlékeim szerint kimondott 1/1 volt már ősszel, ami annak fényében is beszédes, hogy Stroud közben eléggé mászta a boardokat. Daniels meg ugye beelőzte a csapatok boardján Maye-t, és csak egy generációs QB-nak tartott Caleb előzte. Ezzel szemben Pelissero kb egy hónapja beszélt róla, hogy Sanders több csapatnál sokadik körös prospect csupán. Tehát nem szurkolók szerint, meg azt mondta valaki senior bowlon. Az úgy már picit más tészta szerintem.
2 éve B Youngról?
És sorolhatók a nevek
Janek
Cruyffista
Mint tuti fix 1/1?
JD meg kb mindenki elmondta hogy alig van minta de tuti tarthatattlan amit ncaa ban csinált a srác képzetlen és szerencsés
9 hónapja
Miket írtak Jayden Danielsről egy éve?Young emlékeim szerint kimondott 1/1 volt már ősszel, ami annak fényében is beszédes, hogy Stroud közben eléggé mászta a boardokat. Daniels meg ugye beelőzte a csapatok boardján Maye-t, és csak egy generációs QB-nak tartott Caleb előzte. Ezzel szemben Pelissero kb egy hónapja beszélt róla, hogy Sanders több csapatnál sokadik körös prospect csupán. Tehát nem szurkolók szerint, meg azt mondta valaki senior bowlon. Az úgy már picit más tészta szerintem.
2 éve B Youngról?
És sorolhatók a nevek
Janek
9 hónapja
Penix neve valamiért kitörlődöttHmm mondjuk ha akár Milroe-t akár McCarthyt láttad játszani a Washingtonban, akkor szokj le a halucinogénekről.Milroe a világon nem ér első kört az tuti. McCarthyról azért egyetemen meg eddig NFL-ben sem derült ki mennyire tehetséges, Washingtonban jól mutatott, /Pac 12-ben mondjuk ki nem/ sokat mondjuk nem játszottt eddig valóban újonc évében, de azért nem volt a legbiztatóbb a meccsein.Az idei QB class Höri szerint:Próbálják beleerőszakolni a QB-rush gondolatát tavaly is bevált alapon az idei classba, de én Wardon és Milroe-n kívül (náluk is csak a plafon miatt) nem látom ki érhetne itt nagyon wishful thinking első kört. Penix Jr, McCarthy és Nix azért ezeknél nem kicsit voltak tehetségesebbek. Én inkább onnan indulnék ki, hogy olyan kevés a valós 1st round grade-et érő prospectek száma idén, hogy egy top10 pickkel azzal próbálnék előnyt szerezni, hogy
iktriad
1. BPA
2. Eladom kontendernek egy komolyabb pickhalomért
Cruyffista
kapitnono
empty taxi

9 hónapja
Penix-ben benne volt mindig is a playmakerség, szerintem Wardban is benne van, csak nem kértek sokat tőle, de nem jeleni, hogy ne tudna többet.én is néztem hogy wtf de szerintem csak kimaradt az alany, Penix volt nem a legbiztatobb, jelentsen ez bármit is.Hmm mondjuk ha akár Milroe-t akár McCarthyt láttad játszani a Washingtonban, akkor szokj le a halucinogénekről.Milroe a világon nem ér első kört az tuti. McCarthyról azért egyetemen meg eddig NFL-ben sem derült ki mennyire tehetséges, Washingtonban jól mutatott, /Pac 12-ben mondjuk ki nem/ sokat mondjuk nem játszottt eddig valóban újonc évében, de azért nem volt a legbiztatóbb a meccsein.Az idei QB class Höri szerint:Próbálják beleerőszakolni a QB-rush gondolatát tavaly is bevált alapon az idei classba, de én Wardon és Milroe-n kívül (náluk is csak a plafon miatt) nem látom ki érhetne itt nagyon wishful thinking első kört. Penix Jr, McCarthy és Nix azért ezeknél nem kicsit voltak tehetségesebbek. Én inkább onnan indulnék ki, hogy olyan kevés a valós 1st round grade-et érő prospectek száma idén, hogy egy top10 pickkel azzal próbálnék előnyt szerezni, hogy
iktriad
1. BPA
Cruyffista
kapitnono
empty taxi
dancogo
Sanders nekem inkább egy vajazórobot, aki szépen elosztogatja a lasztikat, de köré kell egy tehetséghalmaz.
Dart-ban látm a legnagyobb ugrási lehetőséget, szerintem fejben ő a legjobb, legkeményebb, és jól fejleszthető a testalkata miatt.
9 hónapja
én is néztem hogy wtf de szerintem csak kimaradt az alany, Penix volt nem a legbiztatobb, jelentsen ez bármit is.Hmm mondjuk ha akár Milroe-t akár McCarthyt láttad játszani a Washingtonban, akkor szokj le a halucinogénekről.Milroe a világon nem ér első kört az tuti. McCarthyról azért egyetemen meg eddig NFL-ben sem derült ki mennyire tehetséges, Washingtonban jól mutatott, /Pac 12-ben mondjuk ki nem/ sokat mondjuk nem játszottt eddig valóban újonc évében, de azért nem volt a legbiztatóbb a meccsein.Az idei QB class Höri szerint:Próbálják beleerőszakolni a QB-rush gondolatát tavaly is bevált alapon az idei classba, de én Wardon és Milroe-n kívül (náluk is csak a plafon miatt) nem látom ki érhetne itt nagyon wishful thinking első kört. Penix Jr, McCarthy és Nix azért ezeknél nem kicsit voltak tehetségesebbek. Én inkább onnan indulnék ki, hogy olyan kevés a valós 1st round grade-et érő prospectek száma idén, hogy egy top10 pickkel azzal próbálnék előnyt szerezni, hogy
iktriad
1. BPA
Cruyffista
kapitnono
empty taxi
9 hónapja
Hmm mondjuk ha akár Milroe-t akár McCarthyt láttad játszani a Washingtonban, akkor szokj le a halucinogénekről.Milroe a világon nem ér első kört az tuti. McCarthyról azért egyetemen meg eddig NFL-ben sem derült ki mennyire tehetséges, Washingtonban jól mutatott, /Pac 12-ben mondjuk ki nem/ sokat mondjuk nem játszottt eddig valóban újonc évében, de azért nem volt a legbiztatóbb a meccsein.Az idei QB class Höri szerint:Próbálják beleerőszakolni a QB-rush gondolatát tavaly is bevált alapon az idei classba, de én Wardon és Milroe-n kívül (náluk is csak a plafon miatt) nem látom ki érhetne itt nagyon wishful thinking első kört. Penix Jr, McCarthy és Nix azért ezeknél nem kicsit voltak tehetségesebbek. Én inkább onnan indulnék ki, hogy olyan kevés a valós 1st round grade-et érő prospectek száma idén, hogy egy top10 pickkel azzal próbálnék előnyt szerezni, hogy
iktriad
1. BPA
Cruyffista
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
9 hónapja
Nem tudom én Wardot vagy Sanderst nem érzem semmivel szarabb prospectnek Nix-nél vagy McCarthynál. Az első év után még Mac Jones is mekkora királynak tűnt. Várjuk azért néhány szezont játékosok megítélésénél, néha több sem árt, lásd Mayfield vagy Geno. Unalomig ismételt frázis, hogy rengeteg múlik rajta, ki milyen környezetbe kerül, most ha a Titans mondjuk kiviszi Wardot, jó eséllyel áll bele a földbe, de sztem ott pl Penix vagy Nix is hasonló produktummal rukkolna elő.Ezt én se írtam még, de ugyanígy vagyok. Én bírom Wardot és Sanderst is. Simán elfogadnám bármelyiket. Alapvetően annyira fikázzák ezt a classt, hogy én szurkolok, hogy beválljanak (illetve a hátsó körökbe várt QB-kból is legyen az akár Milroe ha már fel lett hozva, hiába nem hiszek benne). 😊
gabokocka
9 hónapja
Miket írtak Jayden Danielsről egy éve?2 éve B Youngról?
És sorolhatók a nevek
9 hónapja
2025 NFL Draft QBs and the % of dropbacks where they were responsible for pressure:Cam Ward - 19.4%
Shedeur Sanders - 25.8%
A két legszarabb a teljes classban. Mind a kettőnek komoly sackgyár potenciálja van. Sanders ráadásul lábon kriminális, Ward viszont ha ki is menekül, nem csinál olyan százalékban pozítív játékot, ami átbillenti az ingát, sőt. Szóval nem lehet azzal indokolni, hogy hát zsenik, kifizetődő. Sanders 54%-kal passzolt nyomás alatt amivel spec első, de ez az 54% egyszerűen közel sem elég jó, ha kb 26%-ban te okozod a nyomást. Sandersnél 0.19 EPA/Play, tragikus.
Wardnál a tape némileg javít az összképen, mert jó karja van és lábon meg tud indulni. Összességében semmi közük a tavalyi első körösökhöz alappotenciált tekintve, plafonban Ward lehet top10 QB az NFL-ben, ha helyrepofozzák a döntési mechanizmusát.
9 hónapja
Dartot hagyjuk.Én nem hagynám, pláne a Raiders helyében.
Cruyffista
Ami tanulható azt meg tudja tanulni, ami ösztönös , alkati, leadership, elszántság, stb., abban top, tökéletes Raiders választás lehetne. Rajtuk múlna csak.
És nyilván nem a jelene miatt (kevés egyetemről kijövő evidens kurva jó QB van), hanem mert jó franchise arc, hatékony QB lehet. Nyilván nem az draftkori P.Manning, Luck, Burrow tierből, de a Wilson, Mahomes, Allen csoportból, akikkel bindzsiztek kicsit, aztán milyen fasza irányítók lettek.
Hát Dart is lehet az. Megérné a top10-es picket.
9 hónapja
Nem tudom én Wardot vagy Sanderst nem érzem semmivel szarabb prospectnek Nix-nél vagy McCarthynál. Az első év után még Mac Jones is mekkora királynak tűnt. Várjuk azért néhány szezont játékosok megítélésénél, néha több sem árt, lásd Mayfield vagy Geno. Unalomig ismételt frázis, hogy rengeteg múlik rajta, ki milyen környezetbe kerül, most ha a Titans mondjuk kiviszi Wardot, jó eséllyel áll bele a földbe, de sztem ott pl Penix vagy Nix is hasonló produktummal rukkolna elő.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.