NFL Draft 2026

12 feliratkozó

5 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 993 — WHO DAT!!!!
Sellers ki is lehet húzni a listákról marad a Gamecoksnál.
dande2
Nem lepődtem meg.
zacknorb
Szerintem senki kb. Ilyen szezon után az sem biztos hogy draftolták volna egyáltalán.

7 órája
szaba Los Angeles Chargers 11 842
Louisville’s Chris Bell, one of the top receiver prospects in the upcoming NFL draft, suffered a torn ACL in a game at SMU on Nov. 22
zacknorb
Azt írják, jövőre a bika classban esélye lett volna bluechipre verekedni magát, így viszont valszeg már idén kijön a draftra, és sanszosan el is viszik első körben. Egyébként egy 2023 reportban red flagként volt nála említve: térd, boka. Erre most egy ACL.
Cruyffista
Az a WR, aki seniorként nem látszik kékcsipnek, az már utána sem lesz az. Nagyon szerencsétlen ez a sérülés, szerintem ugrott neki az első kör.
7 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 676 — Kinek mit intézett a kormánya
dande2
Nem lepődtem meg.

Poloska vagyok.
8 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 393
Louisville’s Chris Bell, one of the top receiver prospects in the upcoming NFL draft, suffered a torn ACL in a game at SMU on Nov. 22
zacknorb
Azt írják, jövőre a bika classban esélye lett volna bluechipre verekedni magát, így viszont valszeg már idén kijön a draftra, és sanszosan el is viszik első körben. Egyébként egy 2023 reportban red flagként volt nála említve: térd, boka. Erre most egy ACL.
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 676 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
3 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 762 — Jó ötletnek tűnt!
Na végre vmia draft első köre 10 perc helyett 8 perces választásokkal (tehát többet lehet reklamozni 😀)
dande2
Nem tetszik, pont azért amit a zárójelben írsz. Kevesebb idő lesz beszélni pickekről, csapatokról és a reklám időből nem fognak vágni
Wester
Arról előtte és utána is vannak hónapok, de így legalább élőben pörög jobban.
zacknorb
Ennyi erővel egy mock draft simulatort is levetíthetnének 10 perc alatt. Én szeretem hogy ennek megvolt egy struktúrája és ez a product számomra most egyszerűen rosszabb lesz.

Lesz ez még így se!
3 napja
Na végre vmia draft első köre 10 perc helyett 8 perces választásokkal (tehát többet lehet reklamozni 😀)
dande2
Nem tetszik, pont azért amit a zárójelben írsz. Kevesebb idő lesz beszélni pickekről, csapatokról és a reklám időből nem fognak vágni
Wester
Szerintem azért igen. Lehet naiv vagyok de annyira nem tudják elhúzni. Legalábbis bízom benne hogy nem fogják ès mondjuk már legkèsőbb 5-re megvagyunk.
dande2
ja nem fogják elhúzni, csak több csapat előtt lesz reklám

Lesz ez még így se!
3 napja
dande2
Wester
Arról előtte és utána is vannak hónapok, de így legalább élőben pörög jobban.

Poloska vagyok.
3 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Wester
Szerintem azért igen. Lehet naiv vagyok de annyira nem tudják elhúzni. Legalábbis bízom benne hogy nem fogják ès mondjuk már legkèsőbb 5-re megvagyunk.
3 napja
dande2

Lesz ez még így se!
3 napja
19 napja
Nandito Tennessee Titans 3 276 — Titans fan
Ezek az infók honnan vannak? Végig követtem a felkészülést, sehol sem olvastam hasonlókat, hogy feszkó lenne az FO-ban Ward miatt, vagy ki akarták volna ültetni. Komolyan el tudtad volna képzelni, hogy a tavaly botrányosan teljesítő Levist akartuk játszatni helyette?
Nandito
A forrást már meg nem mondom, arra emlékszem hogy ellenünk volt a week1 nyitómeccs, és broncos insiderek is átvették ezt a hírt. ill az oddszok is módosultak a denver irányába miután ez kijött. Azt nem tudom elképzelni, hogy Levis projekttől akartak bármit, de azt igen, hogy a háttérben akarták inkább építeni Wardot akár csak mondjuk week10-ig, és utána dobják be.
Cruyffista
Egy dolog jutott még eszembe: akkor miért Brandon Allen a csereirányító? Csak hoztak volna valami értelmes veteránt, ha tényleg akkora lett volna a baj az edzéseken Warddal. Mást már nem tudok hozzáfűzni, csak annyit, hogy továbbra sem értem, honnan kaptak ilyen infót az insiderek.

Music City Miracle
19 napja
Ezek az infók honnan vannak? Végig követtem a felkészülést, sehol sem olvastam hasonlókat, hogy feszkó lenne az FO-ban Ward miatt, vagy ki akarták volna ültetni. Komolyan el tudtad volna képzelni, hogy a tavaly botrányosan teljesítő Levist akartuk játszatni helyette?
Nandito
A forrást már meg nem mondom, arra emlékszem hogy ellenünk volt a week1 nyitómeccs, és broncos insiderek is átvették ezt a hírt. ill az oddszok is módosultak a denver irányába miután ez kijött. Azt nem tudom elképzelni, hogy Levis projekttől akartak bármit, de azt igen, hogy a háttérben akarták inkább építeni Wardot akár csak mondjuk week10-ig, és utána dobják be.
19 napja
Nandito Tennessee Titans 3 276 — Titans fan
Ha 1/1 es vagy viszel egy qb-tvmajd utána megint 1/1 leszel és megint qb-t viszel akkor ott álljon fel az egész FO, és soha ne kapjanak állást sehol az NFL ben ha ekkora baklövést sikerült elkövetniük.
kapitnono
A HC-t már kirúgták néhány forduló után. Wardról nyáron írták pár nap edzés után, hogy hatalmas a feszkó a Titans FO-ban, mert masszív bust szagot éreznek. Ki akarták ültetni egy évre, csak aztán Levisszal volt valami. Szóval inkább mindenkit kirúgni lenne logikus, mint Warddal tovább menni. Gyakorlilag csak azért nem ő az NFL legrosszabb irányítója, mert JJ McCarthy felépült sérüléséből. Mondjuk Sanders ma csatlakozhat ebbe a buliba.
Cruyffista
Ezek az infók honnan vannak? Végig követtem a felkészülést, sehol sem olvastam hasonlókat, hogy feszkó lenne az FO-ban Ward miatt, vagy ki akarták volna ültetni. Komolyan el tudtad volna képzelni, hogy a tavaly botrányosan teljesítő Levist akartuk játszatni helyette? Bocsánat, de ezt nem tudom elhinni. Arról volt szó, hogy legyen verseny köztük, de Levis vállműtétét már július 21-én, tehát egy nappal a TC kezdete előtt bejelentették. Még érdemi gyakorlás se volt addig, a rookie edzéseket azért ne vegyük annak. Amúgy a trade deadline előtt megmondták, hogy két játékos nem eladó: Ward és Simmons. Nekem nem tűnik úgy, hogy a csapat körül ne bíznának Wardan, de ahogy szokták mondani, meglátjuk!

Külön nem idézem be, de nemcsak a roster minőséggel volt baj, hanem azzal is, hogy Callahan alkalmatlan volt a HC munkára. Rengeteg rossz döntést hozott, a játékhívásai kiszámíthatóak voltak, a félidőt követően rendre outcoachingolták, és semmi fejlődés nem látszott rajta az első szezonjához képest. Hozott maga mellé egy báb OC-t, aki aztán nem kapta meg a játékhívást, pedig Callahan lemondott róla (vagy elvették tőle). Aztán Mike McCoy jött interimnek (27-42 a rekordja), a játékhívást pedig Bo Hardegree kapta meg, aki a Raidersnél volt beugrós OC, de utána el is küldték, így nem hiszem, hogy annyira jó munkát végzett volna. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a ligaalja roster mellett olyan edzői környezet se volt/van Ward körül, mely eredményesen tudnák segíteni a fejlődését.

A pick halmozás és az FO nyilatkozatai alapján azt gondolom, hogy rámegyünk a roster építésre. Remélhetőleg McCoy is távozik a szezon végén, és összeraknak egy értelmes stábot. Aztán a következő évet megkapja Ward, hogy bizonyítson. Én ezt tartom a legvalószínűbbnek. (De ciki lesz, ha nem így lesz. 😀 )

Music City Miracle
20 napja
Ha 1/1 es vagy viszel egy qb-tvmajd utána megint 1/1 leszel és megint qb-t viszel akkor ott álljon fel az egész FO, és soha ne kapjanak állást sehol az NFL ben ha ekkora baklövést sikerült elkövetniük.
kapitnono
A HC-t már kirúgták néhány forduló után. Wardról nyáron írták pár nap edzés után, hogy hatalmas a feszkó a Titans FO-ban, mert masszív bust szagot éreznek. Ki akarták ültetni egy évre, csak aztán Levisszal volt valami. Szóval inkább mindenkit kirúgni lenne logikus, mint Warddal tovább menni. Gyakorlilag csak azért nem ő az NFL legrosszabb irányítója, mert JJ McCarthy felépült sérüléséből. Mondjuk Sanders ma csatlakozhat ebbe a buliba.
Cruyffista
Mondjuk Wardot elég nehéz úgy értékelni, hogy körülötte kb alig van valaki és ráadásul top D-k ellen játszik. Lehet hogy csapatot kéne építeni a Titans-nél és nem még egy irányítót húzni reménykedve hogy szarból várat épít.

Wester
A társak minőségét tekintve abszolút egyetértek. Viszont a cserék ellen garbage time-ban sem játszik sokkal jobban. És ugye draft process során is red flag volt a falösszeomlasztási képessége (ő és sanders is kirívó volt ebben). Per pill 41 sacknél jár, és ez ma ugrik még. Bryce Youngot sikerült némileg helyrepofozni, hasonlót talán Wardból is lehet még kihozni, de Young sincs benne ezzel a korrigált formájában a 20 legjobb QB-ban, illetve kiforrottabb játékosként érkezett a ligába.
20 napja
kapitnono
Cruyffista
Mondjuk Wardot elég nehéz úgy értékelni, hogy körülötte kb alig van valaki és ráadásul top D-k ellen játszik. Lehet hogy csapatot kéne építeni a Titans-nél és nem még egy irányítót húzni reménykedve hogy szarból várat épít.

Lesz ez még így se!
20 napja
kapitnono
20 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 993 — WHO DAT!!!!
Egy merészebb bold: Ha Moore nem jön ki a draftra, meglesz minden idők első 1/1-es TE pickje Sadiq személyében. Arra számítok, hogy Downs, Love mellett Sadiq is megkapja márciusra a blue chip kategóriát, a S-RB-TE tengelyen pedig a TE a legértékesebb poszt. Ha Moore kijön, szerintem a Titans Levis és Ward után megint QB-t húz és elviszik. Ezeket a pass rushereket én nem élem 1/1 szinten, nagy részük projekt kategória konkrétan, de persze poszt értéke sokat nyom úgyhogy ezeket el fogják rusholni elől... Hallgatom a kontenteket, tényállás, hogy 27-ben az első kör végén jobb játékosok lesznek bent, mint a 25 vagy 26-os draft első 10 választásában. Ami a 25-ösök teljesítményét elnézve, meglepő lenne, ha nem így lenne...

Cruyffista

20 napja
Egy merészebb bold: Ha Moore nem jön ki a draftra, meglesz minden idők első 1/1-es TE pickje Sadiq személyében. Arra számítok, hogy Downs, Love mellett Sadiq is megkapja márciusra a blue chip kategóriát, a S-RB-TE tengelyen pedig a TE a legértékesebb poszt. Ha Moore kijön, szerintem a Titans Levis és Ward után megint QB-t húz és elviszik. Ezeket a pass rushereket én nem élem 1/1 szinten, nagy részük projekt kategória konkrétan, de persze poszt értéke sokat nyom úgyhogy ezeket el fogják rusholni elől... Hallgatom a kontenteket, tényállás, hogy 27-ben az első kör végén jobb játékosok lesznek bent, mint a 25 vagy 26-os draft első 10 választásában. Ami a 25-ösök teljesítményét elnézve, meglepő lenne, ha nem így lenne...

Cruyffista
Aztán majd jövőre beesnek páran és még sem jönnek ki, mert a NIL pénz fixebb, és megint lehet sírni hogy gyenge a class.

Poloska vagyok.
20 napja
22 napja
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F1121%2Fr1578400_1296x729_16-9.jpg
Reid's debut rankings for the 2026 NFL draft: The top 50 players in the class
Jordan Reid unveils his initial rankings for the 2026 draft class, with the top 50 players, scouting reports and standouts at every position.
24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 890 — Lucas Scott
De Dart kurva jó, csak ezt nem látták bele konszenzusosan.
De a Giantsben se rajta múlik, hogy ennyire ergya a csapat.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez igaz, de a Giants se látta bele teljesen, mert akkor hamarabb elvitték volna, így az összes csapatnak adtak sanszot jóformán, hogy lenyúlják. Illetve nem igazoltak volna 8 millió veterán irányítót.
Cruyffista
btw Daboll mar 1/3n vitte volna. just sayin'.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
28 napja

1 hónapja
lábmunkája oké? attól a dropbacktől egy jóérzésű ember elsírja magát. ilyenre nfl offenset nem lehet időzíteni és moore esetében ez nem vmi egyedi mutatvány amit klipen lehet látni. simpson szerintem simán jobb qb, mint moore. viszont mivel ő egy kihalt állatfaj képviselője (klasszik pocket qb, nem prototipikus csak elmegy méretekkel), ezért játékban és eredményekben gazdagon felül kell teljesítenie, hogy prospectként ne induljon el a lejtőn, amint vége a cfb szezonnak
fake.id
szerintem az utóbbi évek első körös irányítóihoz viszonyítva oké, főleg a kora miatt. ígyis-úgyis full háttérmunka lenne az első másfél-két szezonja. tehát még sokat fejlődhet mire pályára kerül. a dilemma, hogy a gm aki kihúzza, lehet ott se lesz már, mire beáll. de közben a tulaj nem engedné nem kihúzni. de fogalmam sincs kijön-e, úgy látom nem egyértelmű még:
 www.reddit.com/r/CFB/comments/1ovawa6/do_ty_simpson_and_dante_moore_have_anything_to/