Arizona Cardinals
35 feliratkozó
1 napja
Én se úgy gondoltam rá, hogy na jön morált építeni, azért még nálatok is lerakott egy jó teljesítményt tavaly.tavaly phinsben azert több volt mint locker room leader, ha van benne meg kakao akkor kellemes meglepetes lesz a teljesitmenyeVisszaigazoltuk Calais Campbellt. A 2015-ös védelem számomra az Ő nevével kezdődik 😊asztakurva, mekkora királyság, még akkor is, ha csak leader lesz az öltözőben
shagi0206
Löfli
Kúrfürst briareos
1 napja
tavaly phinsben azert több volt mint locker room leader, ha van benne meg kakao akkor kellemes meglepetes lesz a teljesitmenyeVisszaigazoltuk Calais Campbellt. A 2015-ös védelem számomra az Ő nevével kezdődik 😊asztakurva, mekkora királyság, még akkor is, ha csak leader lesz az öltözőben
shagi0206
Löfli

1 napja
Ott fejezi be, ahol elkezdte. Először azt hittem áprilisi tréfa. Én örülök neki, bár sok ismerős arcot már nem igen talál.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

1 napja
Visszaigazoltuk Calais Campbellt. A 2015-ös védelem számomra az Ő nevével kezdődik 😊asztakurva, mekkora királyság, még akkor is, ha csak leader lesz az öltözőben
shagi0206
1 napja
Visszaigazoltuk Calais Campbellt. A 2015-ös védelem számomra az Ő nevével kezdődik 😊
18 napja
Another early payday for Kyler Murray: By being on the #Cardinals at 4 p.m. ET today, his $22.835 million 2026 base salary and $10M of his $17M March 2026 roster bonus are fully guaranteed.Murray is due $32.6 million this season. Now another $32.835M is guaranteed for 2026.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
19 napja
Érkezett WR Simi Fehoko.championship
Gr3g0r
19 napja
Érkezett WR Simi Fehoko.
"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
21 napja
Dalvin Tomlinson gets 2 years, for $29M with $16M guaranteed. A really nice deal.
21 napja
The #AZCardinals announce they've agreed to terms with DL L.J. Collier. Former first-round pick of the #Seahawks is back in Arizona.
21 napja
Source: The #Cardinals are signing former #Commanders LB Mykal Walker. He has 241 career tackles, 4 INTs and 7 TFLs.
22 napja
Source: QB Jacoby Brissett plans to sign with the #Cardinals.
22 napja
Sources: The #Cardinals are re-signing WR Zay Jones to a 1-year, $4.4M deal.eh...mehetett volna.
Cruyffista
"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
22 napja
Sources: The #Cardinals are re-signing WR Zay Jones to a 1-year, $4.4M deal.
23 napja
Former #Bengals LB Akeem Davis-Gaither is signing a 2-year deal worth $11M with the #AZCardinals, source said.
23 napja
Josh Sweat and the Cardinals reached agreement on a 4-year deal worth $76.4 million, including $41 million guaranteed. Deal negotiated by Drew Rosenhaus.Pénzünk az végülis van a sapka alatt, belefér.
Beki
23 napja
Na gondoltam hogy kettő közül az egyik itt köt ki
23 napja
Josh Sweat and the Cardinals reached agreement on a 4-year deal worth $76.4 million, including $41 million guaranteed. Deal negotiated by Drew Rosenhaus.
23 napja
Another important re-sign in Arizona: G Evan Brown is heading back to the Cardinals on a two-year deal worth $11.5M, per The Insiders.
24 napja
Sources: The #Cardinals are re-signing free agent OLB Baron Browning to a 2-year, $15M deal.
29 napja
"We have looked at everybody...we have pinpointed the people we think can help us...we are going to be very aggressive to go get those guys."
— Johnny Venerable (@JohnnyVenerable) March 4, 2025
Jonathan Gannon doesn't mince words about the Arizona Cardinals free agent targets.@PHNX_Cardinals | #BirdGang pic.twitter.com/IfMveWLWwW
Na majd kiderül...
1 hónapja
Átfolyik az azon 😊Köszi 😀 AI-tól kértem 😀 egyébként a sisakrács biztos zavarná az ivásban 😀Mint a moziban 😀ijesztő az új profilképed 😀😀
www.azcardinals.com/video/the-best-cinematic-shots-from-the-cardinals-in-2024
Cardinalis
Löfli
Cardinalis
1 hónapja
Köszi 😀 AI-tól kértem 😀 egyébként a sisakrács biztos zavarná az ivásban 😀Mint a moziban 😀ijesztő az új profilképed 😀😀
Cardinalis
Löfli
1 hónapja
Mint a moziban 😀ijesztő az új profilképed 😀😀
Cardinalis
1 hónapja
Mint a moziban 😀www.azcardinals.com/video/the-best-cinematic-shots-from-the-cardinals-in-2024