Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Bocs 😊
Adrian Peterson went from being a Saint to a Cardinal and next destination is the Pope.
dogbite
több mint 7 éve
harras
515
az milyen már hogy nem is én vettem a jegyeket, de a guglipontcom figyelmeztetett, hogy jövő héten Londonban kell lennem.....
több mint 7 éve
harras
515
Az ST-be akkor legalább öt kéne.Most komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Nézd a védelem jó és abban van Peterson, az O nem jó és abban nem volt Peterson, én értem a logikát 😊
Ha a marketingre mentünk akkor értem de jobb lett volna ha valami o line faszt kukazunk.
silent7939
empty taxi
több mint 7 éve
Most komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Nézd a védelem jó és abban van Peterson, az O nem jó és abban nem volt Peterson, én értem a logikát 😊
Ha a marketingre mentünk akkor értem de jobb lett volna ha valami o line faszt kukazunk.
silent7939
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
van új LS-ünk is Justin Drescher személyében, aki korábban a Saintsnél volt.Ez egy ilyen szentes nap.
több mint 7 éve
twitter.com/Fucu23/status/917794232353611776
több mint 7 éve
az NFC West legyen mostantól NFC WTFegyre mókásabb ez a csoport 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Most komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Ha a marketingre mentünk akkor értem de jobb lett volna ha valami o line faszt kukazunk.
több mint 7 éve
Bocs 😊Adrian Peterson went from being a Saint to a Cardinal and next destination is the Pope.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
Hoppáka, Adrian Peterson jött rontani a yard/carry átlagunkat!! 😀 Sokat nem várok tőle, de az tény, hogy itt több szerepet fog kapni, mint a SaintsnélReméljük minimum Larry kedvét feldobja, ha már szeretett volna vele egy csapatban játszani. 😊
Löfli
több mint 7 éve
Hoppáka, Adrian Peterson jött rontani a yard/carry átlagunkat!! 😀 Sokat nem várok tőle, de az tény, hogy itt több szerepet fog kapni, mint a Saintsnél
több mint 7 éve
Szerintem az utóbbi kb 10 évben csak "levezető" QB-kkal értünk el sikereket (Warner, Palmer), a többi kuka volt. Tényleg, ki volt az utolsó, 1. körben húzott irányítónk, Leinart? Na ő is ordas nagy bust lett.
több mint 7 éve
Én azért Gerappalóval vigyáznék. Égett meg néhány jónak kinéző csere QB aki a Pats-ben volt.Jogos, de egy Alex Smith kaliberű 30+ irányítót sem szeretnék akiben nincs 4 évnél több. Persze nem csak ők vannak a kalapban, de 0km-es irányítót semmiképp nem hoznék mert nem lenne kitől érdemben tanulnia, plusz mélyvíz lenne neki az tuti. Ha bebukik újabb 1 évet csesztünk el.
Nem adnék érte egy garast sem, főleg nem első kört.
silent7939
Persze ezek már a spekulációk spekulációi, Arians még vissza sem vonult 😊
több mint 7 éve
Én azért Gerappalóval vigyáznék. Égett meg néhány jónak kinéző csere QB aki a Pats-ben volt.Nem adnék érte egy garast sem, főleg nem első kört.
több mint 7 éve
Nézem a statokat, az NFC-ben a második, az egész ligában a 4. legrosszabb a pontarányunk (-44), és a második legkevesebb (8) TD-t szereztük eddig a 32 csapat közül. Bravó. Ehhez képest a 2-3-as mutató nem is rossz...
több mint 7 éve
harras
515
Szezon vegen elkoszon Fitz, Palmer es az oreg is. Lesz egy rakat helyunk a cap alatt. Remelem Garoppolot megszerezzuk.Pedig Iupatit mekkora szerzeménynek tartotta az egész szakma. Mármint akkor.
Botrany egyebkent mennyire nem tudunk OL-t igzolni. Brutalis merteku valtozas kell ott. Veldheer es Iupati paycut, vagy mehetnek, amerre latnak felolem.
Illetve az elso koros draftok valami borzalmasak evrol-evre. Valtozas kell es azt hiszem komplett stabcsere is.
Danny
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Danny
1 726
Szezon vegen elkoszon Fitz, Palmer es az oreg is. Lesz egy rakat helyunk a cap alatt. Remelem Garoppolot megszerezzuk. Botrany egyebkent mennyire nem tudunk OL-t igzolni. Brutalis merteku valtozas kell ott. Veldheer es Iupati paycut, vagy mehetnek, amerre latnak felolem.
Illetve az elso koros draftok valami borzalmasak evrol-evre. Valtozas kell es azt hiszem komplett stabcsere is.
több mint 7 éve
A ST nálam is végleg megbukott, de valójában minden csapatrész, nem csak a falak.-A WR állomány átlag alatti, jövőre Fitz nélkül a béka segge alatt lesz
-A futójátékunk siralmas, DJ-al sem lennénk TOP20-ban valószínűleg
-TE játék évek óta nulla
-PP hiába elit ha a másik oldalt akkor égetik meg amikor akarják
-Pass rushunk még a 8 emberes blitzekkel is nevetséges
-Draft: Nem mondom hogy Reddick bust lesz de már tavasszal sem teljesen értettem a hype-ot, mert a méretei nem ideálisak erre a posztra. Túl sok snapet nem kapott és nyilván fog is még fejlődni, de számomra eddig nem magaslik ki a Cooper/Humphries/Nkemdiche sormintából
Egy dologban bízom, mégpedig hogy Ariansék felismerik ezzel a brigáddal felesleges nagyon teperni ebben a szezonban, inkább feltankolnak a következő edzői csapatnak. Keim maradhat.
Ha sikerülne leakasztani egy Garoppolo szintű QB-t akkor jövőre hajthatnánk a középmezőnyért, 2019-ben pedig karcosan akár PO, de ehhez koncepció kell és nem az a fásultság ami az utóbbi 1 évünket jellemzi.
több mint 7 éve
harras
515
Húuuu de nagy a csend. Mondjuk megértemMobilnetem van és 32 GB limit per hó. Eddig minden meccset láttam de most mikor megkaptam a streamet pont egy hatalmas visszahordás volt (nyilván nem a mienk, ezt a dolgot hírből sem ismerjük). Aztán még potyogtak a TD-k. Bevallom nem néztem tovább.
silent7939
több mint 7 éve
Számomra már csak egy kérdés maradt. Mikor fogjuk kibaszni a ST koordinátort meg mindenkit akinek köze van ehhez a gyalázatos teljesítményhez? Meddig kell még ezt a sok faszkodást nézni? A meccs végi "TD helyett fumble, majd abból touchback" meg már csak a koronát tette fel az egész szenvedésre.
több mint 7 éve
Sajnos nem gondolom hogy a jelenlegi fal mögött komoly pluszt jelentene a játéka pl. Ellingtonhoz képest. Majd kiderül de nálam Golden hiánya fájóbb pont. Persze ki tudja, lehet hogy Reddick majd berobban a Philly ellen 3 sackkel 😊.Ezzel eszembe juttattad, hogy az egyik ilyen fogadó oldalon volt még kb 300 forintnyi maradék zsetonom, úgyhogy most rá is raktam a csapatra. Nem lesz nagy érvágás, ha bukó a meccs 😊
Érdekes amúgy hogy a holnapi győzelmünk ~3.5szeres pénzt ér, holott a matchup elég kedvezőnek tűnik. Emellett ha Cox nem játszik majd a pass protection is javulhat, ami a gyengélkedő Eagles secondary ellen nem árt.
Nem mondom hogy esélyesek vagyunk idegenben de ez a szorzó szerintem ajándék 😊.
Btw a Tampa sem volt túl meggyőző tegnap, egy kicsit jobb fallal akár 6-0 is állhatnánk jövő hét végére ezzel a sorsolással. Najó elkalandoztam... 😕
Kexandro
több mint 7 éve
Sajnos nem gondolom hogy a jelenlegi fal mögött komoly pluszt jelentene a játéka pl. Ellingtonhoz képest. Majd kiderül de nálam Golden hiánya fájóbb pont. Persze ki tudja, lehet hogy Reddick majd berobban a Philly ellen 3 sackkel 😊.DJ31 visszatéréséről tudunk valamit? Hogy mikorra várható kb. Egyáltalán fog-e játszani még idén.Elvileg szabály szerint leghamarabb nov. 9-én játszhatna a Seahawks ellen, de reális esély állítólag a Giants elleni karácsonyi meccsre van.
shagi0206
empty taxi
Érdekes amúgy hogy a holnapi győzelmünk ~3.5szeres pénzt ér, holott a matchup elég kedvezőnek tűnik. Emellett ha Cox nem játszik majd a pass protection is javulhat, ami a gyengélkedő Eagles secondary ellen nem árt.
Nem mondom hogy esélyesek vagyunk idegenben de ez a szorzó szerintem ajándék 😊.
Btw a Tampa sem volt túl meggyőző tegnap, egy kicsit jobb fallal akár 6-0 is állhatnánk jövő hét végére ezzel a sorsolással. Najó elkalandoztam... 😕
több mint 7 éve
DJ31 visszatéréséről tudunk valamit? Hogy mikorra várható kb. Egyáltalán fog-e játszani még idén.Elvileg szabály szerint leghamarabb nov. 9-én játszhatna a Seahawks ellen, de reális esély állítólag a Giants elleni karácsonyi meccsre van.
shagi0206
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...