Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?Niklas miért van még rosteren? Erre sem tudja senki megadni a választ.
csongi
több mint 7 éve
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?
több mint 7 éve
harras
515
Így is 13M halott pénz 😕.Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.
"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."
Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
Kexandro
több mint 7 éve
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.Attól még hogy pályán vannak, nem jelenti azt, hogy jók 😊 Veldheert akkor nem verte meg Lawrence, amikor nem akarta, Shipley is elég gyász volt. A "legszebb" az egészben, hogy a hat sackből szerintem 4 vagy 5 tuti blitz nélkül jött, tehát 3 vagy 4 emberes rush-al...
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.
"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."
Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
gondoltam keresek valami vidítót.harrasén találtam is 😊 Palmerünk dobogós!
ahogy elnézem a sackeke tekintetében is ott a megosztott harmadik helyen...
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
harras
több mint 7 éve
harras
515
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van. Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
tehát íme londoni MACSOK 😊A sört amúgy én sem ígérem 100%-ra, családdal leszek én is. Internetem lesz (éljen az ingyen adatroaming 😊), úgyhogy majd ha felrakjátok valahova, hogy pontosan mikor és hol lesztek, akkor értesülök róla.
Magyar Arizona Cardinals Szurkolói Országos Küldöttség 😊
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro, Löfli, Lazars, Emberke22.
Cardinalis
Akár kellhet isSzuper, szólj ha kell! M1 szektor egyébként.
lazars
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
tehát íme londoni MACSOK 😊Magyar Arizona Cardinals Szurkolói Országos Küldöttség 😊
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro, Löfli, Lazars, Emberke22.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Ha beilleszted ide az Instagram linket elvileg meg kell jelennie a képnek.Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.Löfli is jön. 😊Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
tehát eddig: Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro
Cardinalis
Majd meghirdetem a FB oldalon is.
Fucu
OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
harras
515
Nem vágom mi az a PM, de ha a vonalkódot is felraktad az nem annyira bölcs dolog, tudomásom szerint baj lehet belőle mikor bemennél a meccsre.Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.Löfli is jön. 😊Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
Cardinalis
Fucu
OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Meg én az utazásaimat a hazaérkezésem UTÁN szoktam feltenni. Amíg családom volt azért, mióta egyedül élek azért... Ne érts félre nem bántás, csak öreg bölcsesség, bocsánat ha kioktatásnak veszed.
több mint 7 éve
emberke22
574
Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.Löfli is jön. 😊Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
Cardinalis
Fucu
Szerkesztette: emberke22
több mint 7 éve
lazars
86
Akár kellhet isItt a véleményem elég kultúrált formában (dobjatok hozzá pár káromkodást és meg is van a teljes kép)Benne vagyok, én is megyek. Ja, amúgy valakinek nem kell még egy jegy? 😊 Apám vett kettőt a nagy felbuzdulásban, de kiderült hogy csak egyedül fog menni. (mármint plusz én ugye 😊)
www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/photos/a.759806297410845.1073741828.759801134078028/1596070833784383/?type=3&theater
Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.
Fucu
csongi
több mint 7 éve
lazars
86
Véssetek engem is a sör végére 😀Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
Cardinalis
több mint 7 éve
harras
515
Nem nagyon leszek internet közelben 20.-a után de bizalmasban adhatok telefonszámot.
több mint 7 éve
Löfli is jön. 😊Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
Cardinalis
több mint 7 éve
Nem néztem statisztikát de szerintem TOP5-ben vagyunk missed FG-ok tekintetében,top2
Kexandro
Redskins a másik
több mint 7 éve
harras
515
😀Amit vártam. A sivatagban eleve tilos ST-et összerakni ?de integetni mi tudunk a legjobban, hogyaszongya HELLO ST... 😊
www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/yardsPerPuntReturn
harras
www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/puntReturnFairCatches
Cardinalis
És akkor tavaly 31.-ek lettünk FG sikerességben és ezt a helyezést.... idén is tartjuk !
Mekkora szám lesz ha ST nélkül nyerünk majd SB-t !
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
Amit vártam. A sivatagban eleve tilos ST-et összerakni ?de integetni mi tudunk a legjobban, hogyaszongya HELLO ST... 😊
www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/yardsPerPuntReturn
harras
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras
515
elnézve a statisztikát, nekem valahogy a playhívás/gameplan sem gömbölyű:Első negyedet uraltuk de csak 1 TD, a többi vergődés.
75 totál play
22 1st down
36:15 labdabirtoklási idő
332 totál yard
és csak 17 ponty???
szóval amolyan nyögvenyelős-töketlen az egész... ráadásul 18 harmadik kísérlet is szerintem sok (ebből 8 lett meg)
nodemajd most vasárnap lesz az idő, amikor elválik a sz@r a fostól... 😊
Cardinalis
A másik a yardok: pont ezért néztem meg a stat.-ot amit betetettem, először a keddi mecssre aztán az eddigi szezonra.
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
elnézve a statisztikát, nekem valahogy a playhívás/gameplan sem gömbölyű:75 totál play
22 1st down
36:15 labdabirtoklási idő
332 totál yard
és csak 17 ponty???
szóval amolyan nyögvenyelős-töketlen az egész... ráadásul 18 harmadik kísérlet is szerintem sok (ebből 8 lett meg)
nodemajd most vasárnap lesz az idő, amikor elválik a sz@r a fostól... 😊
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.Fucutámogatom 😊 kik is jönnek innen?
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis
többiek?
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.Fucutámogatom 😊 kik is jönnek innen?
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis
többiek?
THIS IS THE WAY