Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 7 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?
csongi
Niklas miért van még rosteren? Erre sem tudja senki megadni a választ.
több mint 7 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?
több mint 7 éve
harras Arizona Cardinals 515
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.

"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."

Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
Kexandro
Így is 13M halott pénz 😕.
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.

"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."

Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
Attól még hogy pályán vannak, nem jelenti azt, hogy jók 😊 Veldheert akkor nem verte meg Lawrence, amikor nem akarta, Shipley is elég gyász volt. A "legszebb" az egészben, hogy a hat sackből szerintem 4 vagy 5 tuti blitz nélkül jött, tehát 3 vagy 4 emberes rush-al...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
gondoltam keresek valami vidítót.harras
én találtam is 😊 Palmerünk dobogós!
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/cruqs6qpbykh7a2whd7p
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

ahogy elnézem a sackeke tekintetében is ott a megosztott harmadik helyen...
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/cruqs6qpbykh7a2whd7p
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS

harras
Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
több mint 7 éve

Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
tehát íme londoni MACSOK 😊
Magyar Arizona Cardinals Szurkolói Országos Küldöttség 😊
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro, Löfli, Lazars, Emberke22.
Cardinalis
A sört amúgy én sem ígérem 100%-ra, családdal leszek én is. Internetem lesz (éljen az ingyen adatroaming 😊), úgyhogy majd ha felrakjátok valahova, hogy pontosan mikor és hol lesztek, akkor értesülök róla.

Akár kellhet is
lazars
Szuper, szólj ha kell! M1 szektor egyébként.
több mint 7 éve
tehát íme londoni MACSOK 😊
Magyar Arizona Cardinals Szurkolói Országos Küldöttség 😊
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro, Löfli, Lazars, Emberke22.

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandro
simán 😊
tehát eddig: Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro
Cardinalis
Löfli is jön. 😊
Majd meghirdetem a FB oldalon is.
Fucu
Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.

OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Ha beilleszted ide az Instagram linket elvileg meg kell jelennie a képnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
simán 😊
Cardinalis
Löfli is jön. 😊
Fucu
Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.

OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Nem vágom mi az a PM, de ha a vonalkódot is felraktad az nem annyira bölcs dolog, tudomásom szerint baj lehet belőle mikor bemennél a meccsre.

Meg én az utazásaimat a hazaérkezésem UTÁN szoktam feltenni. Amíg családom volt azért, mióta egyedül élek azért... Ne érts félre nem bántás, csak öreg bölcsesség, bocsánat ha kioktatásnak veszed.
több mint 7 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
simán 😊
Cardinalis
Löfli is jön. 😊
Fucu

Szerkesztette: emberke22
több mint 7 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Itt a véleményem elég kultúrált formában (dobjatok hozzá pár káromkodást és meg is van a teljes kép)
 www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/photos/a.759806297410845.1073741828.759801134078028/1596070833784383/?type=3&theater

Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.
Fucu
Benne vagyok, én is megyek. Ja, amúgy valakinek nem kell még egy jegy? 😊 Apám vett kettőt a nagy felbuzdulásban, de kiderült hogy csak egyedül fog menni. (mármint plusz én ugye 😊)
csongi
Akár kellhet is
több mint 7 éve
lazars Arizona Cardinals 86
simán 😊
Cardinalis
Véssetek engem is a sör végére 😀
több mint 7 éve
Nem nagyon leszek internet közelben 20.-a után de bizalmasban adhatok telefonszámot.
több mint 7 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
simán 😊
Cardinalis
Löfli is jön. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem néztem statisztikát de szerintem TOP5-ben vagyunk missed FG-ok tekintetében,
Kexandro
top2
Redskins a másik

több mint 7 éve
Amit vártam. A sivatagban eleve tilos ST-et összerakni ?
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/yardsPerPuntReturn
harras
de integetni mi tudunk a legjobban, hogyaszongya HELLO ST... 😊
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/puntReturnFairCatches
Cardinalis
😀
És akkor tavaly 31.-ek lettünk FG sikerességben és ezt a helyezést.... idén is tartjuk !
Mekkora szám lesz ha ST nélkül nyerünk majd SB-t !
több mint 7 éve
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/yardsPerPuntReturn
harras
de integetni mi tudunk a legjobban, hogyaszongya HELLO ST... 😊
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2024 NFL Offense Total Team Stat Leaders - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Find a list of the Offense Total team stat leaders for the 2024 NFL Regular Season.

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
elnézve a statisztikát, nekem valahogy a playhívás/gameplan sem gömbölyű:
75 totál play
22 1st down
36:15 labdabirtoklási idő
332 totál yard
és csak 17 ponty???
szóval amolyan nyögvenyelős-töketlen az egész... ráadásul 18 harmadik kísérlet is szerintem sok (ebből 8 lett meg)
nodemajd most vasárnap lesz az idő, amikor elválik a sz@r a fostól... 😊
Cardinalis
Első negyedet uraltuk de csak 1 TD, a többi vergődés.
A másik a yardok: pont ezért néztem meg a stat.-ot amit betetettem, először a keddi mecssre aztán az eddigi szezonra.
több mint 7 éve
simán 😊

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
elnézve a statisztikát, nekem valahogy a playhívás/gameplan sem gömbölyű:
75 totál play
22 1st down
36:15 labdabirtoklási idő
332 totál yard
és csak 17 ponty???
szóval amolyan nyögvenyelős-töketlen az egész... ráadásul 18 harmadik kísérlet is szerintem sok (ebből 8 lett meg)
nodemajd most vasárnap lesz az idő, amikor elválik a sz@r a fostól... 😊

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2024 NFL Offense Total Team Stat Leaders - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Find a list of the Offense Total team stat leaders for the 2024 NFL Regular Season.
több mint 7 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.Fucu
támogatom 😊 kik is jönnek innen?
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis
többiek?
Cardinalis
Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊
több mint 7 éve
Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.Fucu
támogatom 😊 kik is jönnek innen?