Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
5 évre 145...ez rengeteg érte. 100-nál többet biztos, hogy nem ér (bár ha egy csapatnak kell, akkor ajánljon fölé, de ez már bőven túlzás). Ennél már sokkal jobb opció, ha kihúzzuk Lamar Jacksont a drafton. Mert ok, hogy Cousinsnak már van NFL tapasztalata, és a liga jobbik felébe tartozik, de az elittől kurva messze áll. Nem beszélve arról, hogy a falunk mögött mit tud alkotni. Jackson meg lehet beválik (bár szerintem inkább nem, mint igen), és jóval olcsóbb lesz.
shagi0206
Egyébként a draft lassan nem lesz opció ahogy alakulnak a dolgok. Már a Bills is betradelt elénk, és még el sem kezdődött nagyon az FA. Minimum 5 csapat van aki előttünk van és QB-t akar draftolni, hacsak valamelyik nem viszi el Cousinst.

Szerkesztette: Leon78
több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
5 évre 145...ez rengeteg érte. 100-nál többet biztos, hogy nem ér (bár ha egy csapatnak kell, akkor ajánljon fölé, de ez már bőven túlzás). Ennél már sokkal jobb opció, ha kihúzzuk Lamar Jacksont a drafton. Mert ok, hogy Cousinsnak már van NFL tapasztalata, és a liga jobbik felébe tartozik, de az elittől kurva messze áll. Nem beszélve arról, hogy a falunk mögött mit tud alkotni. Jackson meg lehet beválik (bár szerintem inkább nem, mint igen), és jóval olcsóbb lesz.
több mint 7 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bz9tnm35ogcextz760sq
Quarterback rankings: Top 32 signal-callers across NFL
Gregg Rosenthal ranks the top 32 quarterbacks across the NFL. Kirk Cousins is about to reset the market, but is he a top-10 guy? Where does Andrew Luck currently stand? And how high is Jimmy Garoppolo?

Ez alapján nem tudom éri e a 145 millát 😕
több mint 7 éve
Állítólag egy 145M $-os szerződéssel kínáltuk meg Cousinst 5 évre... Ez már versenyképesnek tűnik azért 😊.
Nem egyértelmű amúgy hogy örülnék-e neki, mert ennyit közel sem ér, de mégiscsak betonbiztos pont lenne jópár évre... Talán egy Tyrod Taylor trade lett volna a legjobb; az első 1-2 pickünk úgysem szokott beválni 😊
Kexandro
Iszonyat nagy pénz. Ha nem jönne be, elásnánk magunkat jó pár évre. Ha viszont tudna hozni egy jó szintet, akkor nem bánnám a dolgot. Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel. Egyáltalán beférne a sapi alá?
több mint 7 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Állítólag egy 145M $-os szerződéssel kínáltuk meg Cousinst 5 évre... Ez már versenyképesnek tűnik azért 😊.
Nem egyértelmű amúgy hogy örülnék-e neki, mert ennyit közel sem ér, de mégiscsak betonbiztos pont lenne jópár évre... Talán egy Tyrod Taylor trade lett volna a legjobb; az első 1-2 pickünk úgysem szokott beválni 😊
Kexandro
Mondjuk nagyon jo QB azt meg kell hagyni es mostanaban az elit iranyitok ennyiert mennek. Joval emeszthetobb lenne, ha jobban allnank hellyel a sapka alatt.
több mint 7 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
több mint 7 éve
harras Arizona Cardinals 523
Bazm'eg mikor megláttam a címet az FK-n szívemhez kaptam, hogy kidobtuk Petersont..... de az Adriannal akarunk számunkra barátságosabb szerződést,
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 476 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Állítólag Tyrod Taylort mi is meg akartuk szerezni. Mindenesetre érdekes a hír, hiszen ezek után nem lenne meglepő, hogy a drafton feltrade nélkül is akár kihúznánk Jacksont.
Leon78
Kent Somers mást mond 😊
 twitter.com/kentsomers/status/972278852566188032

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Állítólag Tyrod Taylort mi is meg akartuk szerezni. Mindenesetre érdekes a hír, hiszen ezek után nem lenne meglepő, hogy a drafton feltrade nélkül is akár kihúznánk Jacksont.

Szerkesztette: Leon78
több mint 7 éve
Gondolom követitek az eseményeket. Elég mozgalmas a piac előtti este, no persze nem nekünk 😊 Ami ránk nézve szomorú, az a Rams tevékenysége. 2 elit CB-t összekanalaztak maguknak, ez nekünk semmilyen formában nem jelent jót. Ha szert tesznek 1 épkézláb ILB-re, meg 1 jobb OLB-re, az a védelem eszméletlen lesz. Az O meg tavaly bemutatkozott.
A Hawks nagytakarítása lehet nekünk "pozitívum", így talán nem leszünk csoportutolsók 😊
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy Matyi+2.kör plusz Foles tradet el tudnék képzelni, bár állítólag ennél erősebb ajánlatot utasítottunk már vissza.
több mint 7 éve
Matyikat paycutra kertuk, amit nem akar elfogadni, az atstrukturalasba belemenne. Dontes 14-en.
több mint 7 éve
Egyre tobb helyen olvasom, hogy Matyika tavozhat. Akkor viszont Keimek bevehetik a veget...
Danny
Én nem bánnám, helyette Tyvon Branch féláron megtartható lenne, és maradna pénz egy közepes WR-re. Bár jó lenne tudni mekkora összeget tudnánk felszabadítani, túl sok dead money jelen helyzetünkben nem fér bele sajnos...
Kexandro
Féláron is sok, állandóan sérült, inkább hozni kell egy olcsóbb FA-t, vagy draftolni valakit. Inkább azt sajnálom, hogy Gresham-et nem lehet kivágni a szar szerződése miatt. Mocskos drága.
Leon78
Azt már tudták, mikor elhozták, hogy nincs olyan szezon, amiben ne sérülne meg. Bár az elmúlt szezonban majdnem tátva maradt a szám, önmagához képest nagyon sokáig húzta.

shagi0206
Az baj, hogy még nekem is feltűnt, mennyire vigyázott is magára. Nyoma se volt a sérülés előtti Matyinak. Kulcsszitukban kisétált a szerelésekből.
harras
de itt most Branchről volt szó 😊
több mint 7 éve
Egyre tobb helyen olvasom, hogy Matyika tavozhat. Akkor viszont Keimek bevehetik a veget...
Danny
Én nem bánnám, helyette Tyvon Branch féláron megtartható lenne, és maradna pénz egy közepes WR-re. Bár jó lenne tudni mekkora összeget tudnánk felszabadítani, túl sok dead money jelen helyzetünkben nem fér bele sajnos...
Kexandro
Féláron is sok, állandóan sérült, inkább hozni kell egy olcsóbb FA-t, vagy draftolni valakit. Inkább azt sajnálom, hogy Gresham-et nem lehet kivágni a szar szerződése miatt. Mocskos drága.
Leon78
Azt már tudták, mikor elhozták, hogy nincs olyan szezon, amiben ne sérülne meg. Bár az elmúlt szezonban majdnem tátva maradt a szám, önmagához képest nagyon sokáig húzta.

shagi0206
Az baj, hogy még nekem is feltűnt, mennyire vigyázott is magára. Nyoma se volt a sérülés előtti Matyinak. Kulcsszitukban kisétált a szerelésekből.
több mint 7 éve
Danny
Kexandro
Leon78
Ezen egy éve zsörtölődünk.
több mint 7 éve
Mit szólnátok Teddy macihoz? 😊
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000917188/article/freeagency-fun-nfc-teddy-bridgewater-to-arizona-cardinals
Cardinalis
Hát semmi jót. Ha a fal nem javul fel tavalyhoz képest, 4 meccset nem adok neki.
shagi0206
Egyetértek. Ehhez képest a DL a fő csapásirány a drafton.
több mint 7 éve
Állítólag benne vagyunk a 4 legesélyesebb csapatban akik harcban vannak Cousins kegyeiért. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy elég mélynek tűnik ez a QB class, ráadásul sokkal olcsóbb megoldás is. Úgyhogy szeretnék egy első körös QB draftot. Az utána következő 3 körben van még 4 választásunk, ott megerősíteni a védelmet és a falat. Stantont vissza kell hozni nem túl sokért, WR meg jöhet FA-ról, esetleg Dansby vissza apróért, mehet Branch, Matyi fizu csökkentés, Iupati, Veldheer mehet amerre lát, és a maradék pénzből mélyítés. Röviden ennyi, milyen egyszerűnek is tűnik 😊
több mint 8 éve
Danny
Kexandro
Leon78
Greshamről már korábban is kifejtettem a véleményem, miszerint akkora pocséklás, hogy nem igaz. Még az hogy szar, de hogy ennyit is fizessenek neki érte?! Érthetetlen. Vagy csak mi látjuk rosszul, és valójában egy top10-es TE lenne? 😊
több mint 8 éve
Danny
Kexandro
több mint 8 éve
az új ligaév (márc. 14 körül asszem) elején kapna egy 5 milliós bónuszt, amivel a kövi két évben 14 milliós caphitje lenne, viszont ha kivágjuk előtte, csak 3,1 millió dead money keletkezik, és 11 milliót felszabadítunk.

szóval engem nem lepne meg, ha átstrukturálnák a szerződését, de az se, ha elcserélnénk/kivágnánk

Don't blink!
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Danny
több mint 8 éve

Szerkesztette: Danny
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Foles-nak jobban örülnék azért 😊
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000917346/article/best-team-fits-for-top-qbs-available-in-2018-nfl-offseason
Cardinalis
neki én is, csak nem hiszem, hogy eladják 😊
Löfli
Ráadásul hazatérne, Wildcats-ből jött ki.
több mint 8 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000917346/article/best-team-fits-for-top-qbs-available-in-2018-nfl-offseason
Cardinalis
neki én is, csak nem hiszem, hogy eladják 😊

Don't blink!
több mint 8 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 955
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ecahumww0cgbn8dy5gzl
Best team fits for top QBs available in 2018 NFL offseason
Which team is the best fit for QBs like Kirk Cousins, Baker Mayfield, and Sam Darnold? See Daniel Jeremiah's take, as well as Bucky Brooks' pick for the top prospect to watch on each day of the NFL Scouting Combine.