Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
eddig egy mock draftot olvastam, ott nem volt első körös 😊Egy 3-4 körösre mernék fogadni. 😊Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
persze van egy kiváló kiszemeltem 😊Fucu
catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Egy 3-4 körösre mernék fogadni. 😊Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
kezdő QB-nk és kezdő futónk is kidőlt, de hasítunk, mint a szuvas fog fájása 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Fucu!bármi megtörténhet. Futni nehéz ellenük és amúgy sem erősségünk. Hiba nélkül kell megint játszania a támadóknak és a biztosakat megjátszani.
Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.silent7939
Ha a védelem tovább folytatja brutál játékát akkor annyira nem aggódnék. Meg ugye otthon játszunk.
Bízok a győzelemben.
több mint 12 éve
Fucu!nem érezhetik? 😛
Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.silent7939
több mint 12 éve
Fucu!Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.
több mint 12 éve
Pedig lehet hogy ő is megtenné... legaláb a labdára vigyáz.... eddigMcCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉dandeAsszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 12 éve
Adhattok néhány picket is még hozzá mondjuk második kör 😀 😀 😀 (bocs nem bírtam kihagyni)draftról volt szó 😉FucuMcCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉dandeAsszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 12 éve
draftról volt szó 😉McCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉dandeAsszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 12 éve
McCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 12 éve
Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
persze van egy kiváló kiszemeltem 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
aztakurva mennyi poszt...ráadásul nmagadnak válaszolsz. 😀jaja, valószínű ez a 3-0 mellékhatása 😉
majd egy esetleges L-nél is kérünk ennyit 😉 😛petey
nem tudok betelni, végre reflektorfénybe kerültünk! 😊
még 16-0 is lehet 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
aztakurva mennyi poszt...ráadásul nmagadnak válaszolsz. 😀majd egy esetleges L-nél is kérünk ennyit 😉 😛
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
én azt sem bántam volna túlságosan, ha most hétvégén nem otthon játszanánk... 😉THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
a top 10 play-ben is benne van a mi sack & 93-yd fumble return TD-énk, micsoda roham! 😊Cardinalisa mi fojtogató védelmünket elemezgetik 😊
Arizona Cardinals' suffocating defense
www.nfl.com/news/story/0ap1000000066512/article/arizona-cardinals-suffocating-defense-keys-surprising-30-start?module=HP11_content_stream
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
PP-n volt a Sound FX, jókedvű gyerek 😀kár hogy most nem csinált valami return TD-t...
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000066800/Sound-FX-Turning-up-the-heat?module=HP11_content_stream
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
a top 10 play-ben is benne van a mi sack & 93-yd fumble return TD-énk, micsoda roham! 😊 és sejtheted hogy melyik eksön lett az első...
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap1000000066335/Week-3-top-plays
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
most futottam csak bele ezekbe a fotókba, gondoltam itt is elfér 😉Larry lett a Hét Támadójátékosa az NFC-ben!mert megérdemli 😊Cardinalis
9 elkapás 114 yard 1 TDFucu
kár, hogy nem lett TD... de végül nem is hiányzott a győzelemhez 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
catattack
3 520
Asszem' kinéz egy RB draft...
több mint 12 éve
Cardinals announced that RB Beanie Wells (toe) has been placed on IR (designated for return). Ryan Williams is the guyBekifasza hírek így ébredés után
ez a "turf toe" Beanie esetében azt jelenti, hogy elszakadt egy szalag a bal nagylábujjában és nem elrugaszkodni róla. A legoptimistább esetben is 7 hetet kell kihagynia, de az új rendszer miatt visszatérhet az IR-ről.
Tehát az ő helyére érkezett Alfonso Smith.
A depth chart így néz ki a futóknál: Wiliiams, LSH, Powell, Smith
További nem jó, hír, hogy LSH ágyéksérüléssel, míg a FB Sherman térd-ín problémával küszködik.
Szóval van esély Powell és Smith játékára is vasárnap.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cardinals announced that RB Beanie Wells (toe) has been placed on IR (designated for return). Ryan Williams is the guy
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Larry lett a Hét Támadójátékosa az NFC-ben!mert megérdemli 😊
9 elkapás 114 yard 1 TDFucu
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Larry lett a Hét Támadójátékosa az NFC-ben!9 elkapás 114 yard 1 TD
több mint 12 éve
meglepően nagy roster mozgás volt tegnap.Alfinak örülnék ha láthatnám élesben... számomra meggyőző volt mindig is a teljesítménye és szurkoltam neki a rosterre kerülésért
Érkezett a FB, Korey Hall. Lehet Anthony Sherman megsérült az Eagles ellen, pedig milyen szép fumblet harcolt ki. Hall érkezése miatt Pat McQuistan leküldésre került.
A practice squadban is történt változás. Érkezett Zach Nash (LB), aki az edzőtábort a csapatnál töltötte, de kevés alkalommal edzett mert sérüléseel bajlódott. A PS-ből Ricky Elmore (LB) távozott.
Alfonso Smith is visszatért a csapathoz. Ez persze kérdéseket vet fel Beanie (turf toe) sérülésével kapcsolatban.
A mai edzés után többet fogunk tudni a sérültekről, mert a heti sérült lista ekkor fog kijönni.Fucu
több mint 12 éve
meglepően nagy roster mozgás volt tegnap.Érkezett a FB, Korey Hall. Lehet Anthony Sherman megsérült az Eagles ellen, pedig milyen szép fumblet harcolt ki. Hall érkezése miatt Pat McQuistan leküldésre került.
A practice squadban is történt változás. Érkezett Zach Nash (LB), aki az edzőtábort a csapatnál töltötte, de kevés alkalommal edzett mert sérüléseel bajlódott. A PS-ből Ricky Elmore (LB) távozott.
Alfonso Smith is visszatért a csapathoz. Ez persze kérdéseket vet fel Beanie (turf toe) sérülésével kapcsolatban.
A mai edzés után többet fogunk tudni a sérültekről, mert a heti sérült lista ekkor fog kijönni.