Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
andree
1 737
Se Wilson, se Heap nem lesz ma. Ez azért nagyon nem jó hír.
több mint 12 éve
Álljon meg a gyászmenet, azért jó hogy nem terítünk Vick elé mindjárt egy vörös szőnyeget.😊 Le kell csapni gyorsan, hogy elmenjen az önbizalma, és hogy ne legyen annyira mozgékony.....😊jó az egy más téma, de mi nem kívánunk senkinek sérülést.FucuAzért nem nehéz úgy megütni, kicsit törékeny a lelkem... 😊MedvepapaEbben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78Ez azért csúnya volt.Petikievak01
(a gyengébbek kedvéért nem úgy megütni, hogy lent maradjon vagy megsérüljön)Fucu
Asszem ez ebbe a sportágba belefér, vagy nem ?
több mint 12 éve
Jóvanna, nem jutott jobb az eszembe 😊Ácsi, szó nem volt arról, hogy ne kellett volna megcsinálnunk, vagy nem érdemeltétek meg a győzelmet, vagy bármit. Még azt sem mondom, hogy nem volt szabálytalan, írta is Pereira tán, hogy végülis be lehet fújni (más kérdés, hogy annyi erővel kb majdnem mindent), de ez sem számít, mert Gronko hülyeséget csinált, nem is foglalkoztam a sporikkal. Én csak azon röhögtem, hogy akkora holding volt, mint a ház 😀WyattNa csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.Mint a ház 😂Wyattazért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀peteyott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.csongi
több mint 12 éve
nem csak ti. szerintem ez a 60 perc Kolbnak és Vicknek is fájni fog. jobban megnéztem volna ezt a meccset sporttv-n, bár a Texans defense-t is öröm lesz nézni. 😊jó az egy más téma, de mi nem kívánunk senkinek sérülést.FucuAzért nem nehéz úgy megütni, kicsit törékeny a lelkem... 😊MedvepapaEbben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78Ez azért csúnya volt.Petikievak01
(a gyengébbek kedvéért nem úgy megütni, hogy lent maradjon vagy megsérüljön)Fucu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
jó az egy más téma, de mi nem kívánunk senkinek sérülést.Azért nem nehéz úgy megütni, kicsit törékeny a lelkem... 😊MedvepapaEbben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78Ez azért csúnya volt.Petikievak01
több mint 12 éve
Azért nem nehéz úgy megütni, kicsit törékeny a lelkem... 😊Ebben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78Ez azért csúnya volt.Petikievak01
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
emberke22
574
jó lett Fucu 😊
több mint 12 éve
Game Day!! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/23/Merkozes_beharangozo__3_het_vs_Eagles/
több mint 12 éve
Ebben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78Ez azért csúnya volt.Petikievak01
(a gyengébbek kedvéért nem úgy megütni, hogy lent maradjon vagy megsérüljön)
több mint 12 éve
Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78Ez azért csúnya volt.
több mint 12 éve
Ezt már múlt hét óta kérdezgetik Whiztől is. a válasz: “it’s going to be the same thing we always do, we’re going to go with the player that we think gives us the best chance to win."Szerintem ha most Kolb lehoz egy jó meccset. 3-4 emberi drive, 250 passzolt yard, 2 TD, eladott labda nélkül. Akkor az övé. Ha nem akkor Skelton, mégis csak ő a kezdő.
több mint 12 éve
Pont ezt írtam hogy ha nyerünk akkor ő marad a kezdő mig újra fel nem sül. Bár a Philly után 4 kötelező győzelemnek kellene jönnieMindenkit kérdeztem, érdekel a véleményetek.😊 Gondolod, hogy egy esetleges harmadik győzelem után leültetné Kolbot Whíz? Igazából nehezen tudom elképzelni....Leon78Tudom nem engem kérdeztél... ha nyerünk holnap akkor szerintem maradni fog... ha nem akkor sztem 50-50 % az esélyük.silent7939cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/FucuHa már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊Leon78
több mint 12 éve
Mindenkit kérdeztem, érdekel a véleményetek.😊 Gondolod, hogy egy esetleges harmadik győzelem után leültetné Kolbot Whíz? Igazából nehezen tudom elképzelni....Tudom nem engem kérdeztél... ha nyerünk holnap akkor szerintem maradni fog... ha nem akkor sztem 50-50 % az esélyük.silent7939cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/FucuHa már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊Leon78
több mint 12 éve
Tudom nem engem kérdeztél... ha nyerünk holnap akkor szerintem maradni fog... ha nem akkor sztem 50-50 % az esélyük.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/FucuHa már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊Leon78
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/FucuHa már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Tippjatek_harmadik_kor/ 😊
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/
több mint 12 éve
pont idevág: "NFL officiating director Carl Johnson says official made right call on late Gronkowski hold vs Cardinals. "Grabbed and restricted"
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ácsi, szó nem volt arról, hogy ne kellett volna megcsinálnunk, vagy nem érdemeltétek meg a győzelmet, vagy bármit. Még azt sem mondom, hogy nem volt szabálytalan, írta is Pereira tán, hogy végülis be lehet fújni (más kérdés, hogy annyi erővel kb majdnem mindent), de ez sem számít, mert Gronko hülyeséget csinált, nem is foglalkoztam a sporikkal. Én csak azon röhögtem, hogy akkora holding volt, mint a ház 😀Na csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.Mint a ház 😂Wyattazért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀peteyott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.csongi
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
jééé, ilyen is van... sejthetitek hol dekkol Kolb...THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
remélem olyan barátságos meccs lesz, mint a tavalyi, hasonló végeredménnyel 😉remélem a D-énk most sem fogja hagyni kibontakozni Vick-et 😉
és jó lenne már látni végre egy-két Fitz TD-t is...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Még egy meccset várjon ha egy mód van rá aztán tőlem játszhat ahogy akar 😀Na ma megléptem amit nem akartam...én továbbra is kitartok Fitzi mellett, remélem végre összekapja magát... 😊Divat
Kivettem a kezdőből Fantasyban Larryt és Wells-t.
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕silent7939
több mint 12 éve
Natloz
300
Na ma megléptem amit nem akartam...Lehet, hogy én is padoztatom Larryt, Ryan Williams cut 😕
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕silent7939
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
Na ma megléptem amit nem akartam...én továbbra is kitartok Fitzi mellett, remélem végre összekapja magát... 😊
|
több mint 12 éve
Na ma megléptem amit nem akartam...Kivettem a kezdőből Fantasyban Larryt és Wells-t.
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕