Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Na most reklamáljatok nekünk Kolb miatt 😉 Sejtem hogy nem rajta múlott. Ez kb olyan lehetett mint a tavalyik ellenünk való győzelmetek. Jövő héten találkozunk!
több mint 12 éve
fremen
25
Hát ilyen D mellett ha egy picit jobb irányítónk lenne... hatalmas meccs volt álmomban sem hittem volna hogy ez lesz a vége 😊
több mint 12 éve
Megérdemeletétek, grat.
több mint 12 éve
majdnem megőszültem!!!!!!!!!de ,meg van és ez a lényeg!go cards!
több mint 12 éve
Nyugodtság van, mondtam, hogy nem leszek eredménytkövetni.Gratulálok!
Még élek de fújtatok mint a málhás ló.
Ez hihetetlen volt, a védelem ELIT ezt most elég biztosra mondom.
Ryan Williams szerencsétlen soha többet nem fogja majd egy kézzel a labdát. Sajnáltam nagyon, látszott az arcán, hogy maga alatt van és lesz is egy darabig. Nagyon kedvelem őt.
iktriad: egyszer érezhetnéd az iróniát 😛Fucu
Ha vége a meccseknek keresek valami szép avatart magamnak 1 hétig 😀 😛
több mint 12 éve
Nyugodtság van, mondtam, hogy nem leszek eredménytkövetni.Még élek de fújtatok mint a málhás ló.
Ez hihetetlen volt, a védelem ELIT ezt most elég biztosra mondom.
Ryan Williams szerencsétlen soha többet nem fogja majd egy kézzel a labdát. Sajnáltam nagyon, látszott az arcán, hogy maga alatt van és lesz is egy darabig. Nagyon kedvelem őt.
iktriad: egyszer érezhetnéd az iróniát 😛
több mint 12 éve
Gratulálok srácok , megérdemeltétek!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Hát sima lett volna, ha az utsó 8 percet nem szerencsétlenkedjük végig folyamatában...Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊Leon78Twitteren azért aktív volt és szerinte sima meccs volt. 😊iktriad
több mint 12 éve
Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊Leon78Twitteren azért aktív volt és szerinte sima meccs volt. 😊
több mint 12 éve
Köszi fiúk. Szép volt. Már csak nekünk kell kétszer elverni őket.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊Leon78Vagy 1 perccel a vége előtt lekapcsolta 😊
több mint 12 éve
A D isteni, nyugodtan mondhatjuk, hogy 90% az övék a győzelemból 😊Leon78meg az spec teamé a blokkolt puntért 😊
több mint 12 éve
Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊
több mint 12 éve
Aki nem látta ezt a meccset az nagyon is bánhatja! 😀
több mint 12 éve
A D isteni, nyugodtan mondhatjuk, hogy 90% az övék a győzelemból 😊
több mint 12 éve
Gratula Cards- Az év upsetje. it's time to
több mint 12 éve
Rohadt nagy skalp. Gratula a csopitársaknak.Szép volt!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Na gyerekek, ki számított egy ilyen kezdésre? Van nálam egy söre 😊
több mint 12 éve
Igen jó volt a Cards védelem.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Gz megérdemelten nyertetek! Piszok jó ez a Cards D, ezt még Kolbi se tudja elrontani 😊
több mint 12 éve
hattalmas!
több mint 12 éve
Grat a csapatnak! 😊 Mindig jó nézni ha valaki legyőzi a Pats-t, bár majdnem sikerült elszúrni 😀
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
szííívroham!!! meghaltam!
és a Mennyben érzem magam!!! 😀
GYŐŐŐŐZTŰŰŰNK!!!!
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Hát ezt megéreztem...faszom az ötöst érezném így meg....😀 Amúgy grat.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"