Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezt te sem gondolod komolyan.The Name Of The Legend: KOLBén már akkor örülnék ha:Tom Brady
- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
Cardinalis
😊petey
😊Cardinalis
Attól hogy a sz.rkupac tetejére tejszínhabot nyomunk, az még sz.rkupac marad 😀
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
The Name Of The Legend: KOLBén már akkor örülnék ha:Tom Brady
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
Cardinalis
😊petey
😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Azt hittem Alex 😀én már akkor örülnék ha:Tom Brady
Cardinalis
😊petey
több mint 12 éve
én már akkor örülnék ha:Tom Brady
Cardinalis
😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Cardinalis: elég soknak örülnél 😀Fucunajó, akkor legyen csak az első és az utolsó 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
A Ravens ellen vezettünk 3 td-vel ha jól emléxem és onnan képesek voltunk elbukni 😊 (lehet hogy csak 2 volt)Tavaly is megvertük a Philly-t, idén is okozhatunk meglepetést egy nagy csapat ellen 😀 Igaz, előtte amikor korai meccsen játszottunk idegenben (Skins, Vikes, Ravens) mindig kikaptunk 😀Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?14 pontos underdogok vagyunk így hét közepén. egy ilyen arányú vereség belefér nálam tudva, hogy keletre utaznak és még 1 pm (ET) meccs is lesz, ami nagyon nem fekszik a csapatnak (még szerencse, hogy nem decemberben van a meccs és most nem lesz hóvihar).
Nagyon fontos meccs az biztos, egy jó eredmény meglendíthetné a csapatot, és itt nem csak a győzelemre, hanem egy szoros végeredményre is gondolok.Leon78
EZ egy jó alkalom lesz Hortonnak, hogy megtudja, hol tart a védelem.Fucu
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Igen, sajnos ez az időpont nem fekszik a csapatnak, a hosszú utazás után nem teljesítenek úgy, hogy kéne. De ez változzon meg vasárnap.Tavaly is megvertük a Philly-t, idén is okozhatunk meglepetést egy nagy csapat ellen 😀 Igaz, előtte amikor korai meccsen játszottunk idegenben (Skins, Vikes, Ravens) mindig kikaptunk 😀Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?14 pontos underdogok vagyunk így hét közepén. egy ilyen arányú vereség belefér nálam tudva, hogy keletre utaznak és még 1 pm (ET) meccs is lesz, ami nagyon nem fekszik a csapatnak (még szerencse, hogy nem decemberben van a meccs és most nem lesz hóvihar).
Nagyon fontos meccs az biztos, egy jó eredmény meglendíthetné a csapatot, és itt nem csak a győzelemre, hanem egy szoros végeredményre is gondolok.Leon78
Dexxter Tailor
Cardinalis: elég soknak örülnél 😀
több mint 12 éve
Tavaly is megvertük a Philly-t, idén is okozhatunk meglepetést egy nagy csapat ellen 😀 Igaz, előtte amikor korai meccsen játszottunk idegenben (Skins, Vikes, Ravens) mindig kikaptunk 😀Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?14 pontos underdogok vagyunk így hét közepén. egy ilyen arányú vereség belefér nálam tudva, hogy keletre utaznak és még 1 pm (ET) meccs is lesz, ami nagyon nem fekszik a csapatnak (még szerencse, hogy nem decemberben van a meccs és most nem lesz hóvihar).
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
én már akkor örülnék ha:- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Azért jó lenne, ha eleve kevés kapott ponttal megúsznánk a meccset és akkor talán lenne esély egy szoros derbire. Igazából nem tudom, hogy anagyon jó TE játékkal szemben mit tudunk kitalálni, és abból mennyit tudunk megvalósítani.
több mint 12 éve
Restellem, de mi az a kifejezés, hogy underdog? 😊ezért van a bowl.hu-nak egy nagyon remek dolga, amit úgy hívnak szótár (JJ rendkívüli munkája). 😉
Az biztos, hogy minden a védelmen fog múlni, szerintem.Leon78
De most és utoljára
underdog: alulértékelt, ellenfelénél gyengébbnek titulált csapat
Nem csak a védelmen fog múlni. A Pats védelme meglepően jól dolgozott a titans ellen. A futójátékot ők is fogják szépen, így Kolbnak kellhet megoldani a dolgokat, amiben jelenleg nem hiszek, hogy képes.
több mint 12 éve
Restellem, de mi az a kifejezés, hogy underdog? 😊 Az biztos, hogy minden a védelmen fog múlni, szerintem.
több mint 12 éve
Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?14 pontos underdogok vagyunk így hét közepén. egy ilyen arányú vereség belefér nálam tudva, hogy keletre utaznak és még 1 pm (ET) meccs is lesz, ami nagyon nem fekszik a csapatnak (még szerencse, hogy nem decemberben van a meccs és most nem lesz hóvihar).
EZ egy jó alkalom lesz Hortonnak, hogy megtudja, hol tart a védelem.
több mint 12 éve
Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?Nagyon fontos meccs az biztos, egy jó eredmény meglendíthetné a csapatot, és itt nem csak a győzelemre, hanem egy szoros végeredményre is gondolok.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Remélem ennél lejjebb egyszer sem leszünk a rankingon 😊Leon78ÁMEN
az itteni PR-unk is szépen javult 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Mint mondottam volt nekem 4-et. Szégyenlem is magam miatta 😊A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....Leon78masszív 6 pontot sikerült összehoznom 😊Fucu
több mint 12 éve
A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....Leon78masszív 6 pontot sikerült összehoznom 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
jaja, a lényeg, hogy a Hox és a Rams alattunk maradjon a szezon végéig... 😉Remélem ennél lejjebb egyszer sem leszünk a rankingon 😊Ennyit a power rankingokrol. A héten ha kikapunk akkor meg visszacsúszunk 10 helyet. Vicc az egész. A Cards mindig is underdog volt a rankingokon és mindig lesajnált és alábecsült csapat. Aztán rendszeresen jól megleptünk mindenkit az utóbbi időben... na jó a Derek Anderson érára ez nem igaz.silent7939
www.nfl.com/news/story/0ap1000000061073/article/nfl-power-rankings-robert-griffin-iiiled-redskins-shoot-up?module=HP11_hot_topicsLeon78
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....Leon78én csak itt tippelek, nincs kedvem máshol
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Remélem ennél lejjebb egyszer sem leszünk a rankingon 😊Ennyit a power rankingokrol. A héten ha kikapunk akkor meg visszacsúszunk 10 helyet. Vicc az egész. A Cards mindig is underdog volt a rankingokon és mindig lesajnált és alábecsült csapat. Aztán rendszeresen jól megleptünk mindenkit az utóbbi időben... na jó a Derek Anderson érára ez nem igaz.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000061073/article/nfl-power-rankings-robert-griffin-iiiled-redskins-shoot-up?module=HP11_hot_topicsLeon78
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/11/Utozongek__1_het_vs_Seahawks/azért nem tippeltem, mert nem volt kedvem
több mint 12 éve
A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
gagyi-verzióban 😉és Fitz is kezdett a végére tűzbe jönni 😀profi-verzióban (apró különbséggel...😉)
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
mennek nekem ezek a 4 pontos tippjátékok... a Bowl.hu-s játékon is annyi lett 😀Ez elég gyászos 😀