Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/10/Tippjatek_-_elso_kor_eredmenyek/ 😊Dexxter Tailorköszi, szupi, tényleg, Fucu miért nem tippeltél?
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Skeltonnak kisebb ficama van. Nem fog játszani vasárnap. Jamell Fleming is megsérült a második félidőben már nem lépett pályára. Neki vállsérülése van, de Whiz szerint nem komoly.
több mint 12 éve
Nem kell túlpörögni a tippjátékot Tailor kolléga este összesít és egy blogpostban meg is osztja veletek 😉Leon: még nem tudni. Ma lesz Whiz sajtótájékoztató ott el fogja mondani, hogy az MRI eredménye talán holnap fog megjönni.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
köszi, akkor ha minden igaz 7p, ez alapján számolva:- Nyerni fog a Cardinals a Seahawks ellen? igen
- Patrick Peterson fog puntot visszahordani TD-re? nem
- Beanie Wells hány TD-t fog szerezni? 0
- Hány interceptiont fog dobni Skelton? 1
- Sam Acho hány sackkel zárja a meccset? 0
- Lesz a meccsen blokkolt FG/extra pont/punt? igen
- Hány elkapással fog zárni Floyd? 0
- Jay Feely fog 50 yard feletti FG-t értékesíteni? nem
- Lesz Cards defense TD? nem
- Ki rúgja az első kickoffot, Feely vagy Hauschka? Feely
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Na akkor én is hozzászólok.Eddig orvosnál voltam, mert infarktus közeli állapotba kerültem a meccs alatt.😊Szóval a D egészen szuper volt, de a támadások egy idő után hatástalanok maradtak.
Lehet tudni, hogy Skelton meddig lesz sérült?
Ja és örülök, hogy letörtük a seahawks szurkolók szarvát. A visszavágóig mehet a zrika. 😊
több mint 12 éve
Feely, mert megnyertük a pénzfeldobást és Whiz a rúgást választotta, hogy a második félidőt kezdjük mi.tényleg, és ki rúgta az első kickoffot, Feely vagy Hauschka? ha Feely, akkor 7 pontom van 😉Cardinalisaz első mezőnygól kísérlet ami kimaradt seahawks részről azt blokkolták vagy sem?Calais Campbell ért bele, így technikailag blokknak számítFucu
a tippjáték miatt érdeklődök 😊emberke22
több mint 12 éve
hát nekem 3 v. 4 😀
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
tényleg, és ki rúgta az első kickoffot, Feely vagy Hauschka? ha Feely, akkor 7 pontom van 😉az első mezőnygól kísérlet ami kimaradt seahawks részről azt blokkolták vagy sem?Calais Campbell ért bele, így technikailag blokknak számítFucu
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
meccsek után szoktam könyvelgetni magamnak a történéseket, gondoltam felrakom ide is, pár megjegyzéssel 😊Skelton mélypontját simán a play hívásoknak tudom be. Sajnos nem változtattunk a játékon szünetben, amit a hox megtett. Tavaly is sokat szidtam a konzervatív playhívásokat de ahogy nézem idén sem lesz másképp. Bár Roberts futása az tricki volt de szerintem többet kellene trükközni mert nagyon kiismerhető ez a fajta játék. Az OL meglepően jól muzsikált... de van még min javítani.
1 2 3 4 OT Total
Seattle Seahawks 3 0 10 3 0 16
Arizona Cardinals 3 7 3 7 0 20
első félidőben vezettünk! de a szünet után, mintha egy másik csapat jött volna a pályára... a 3. negyed úgy volt felejthető, ahogy volt... a végjáték pedig a szokásos szívrohamközeli... még mindíg a Cards meccsek a legjobbak! 😀
Total Net Yards 253 lehetne több
Penalties Yards 10-102 túl sok!
Time of Possession 26:26 már megint a védelem volt fent többet!
Total Turnovers 2 túl sok!
Passing CP/AT YDS TD INT
John Skelton 14/28 149 0 1 szegény Johnny játéka továbbra is hullámzó ("Skelton got off to a fast start, going 11-of-17 passing in the first half for 124 yards. The second half was a disaster: 3-of-11 passing for 24 yards and an interception on a pass he was trying to throw away. "), de azért az első félidőben jól állta a sarat, legalább egy TD-t összeszedhetett volna a ficam és az INT-je mellé... két szép drájvot is vezetett:
FG: J.Feely 21 yd. Field Goal Drive: 13 plays, 75 yards in 6:52
TD: L.Stephens-Howling 1 yd. run (J.Feely kick is good) Drive: 11 plays, 58 yards in 5:22
Passing CP/AT YDS TD INT
Kevin Kolb 6/8 66 1 0 meglepő game-winning TD drive! ha ezt a szintet hozza a szezon végéig, hátradölhetünk gyerekek! 😀
TD: A.Roberts 6 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 11 plays, 80 yards in 4:21
a futás az siralmas, 50 yard alatt! Roberts a legjobb futónk?! LSH TD-je azért szép volt! 😀
Rushing ATT YDS TD LG
Andre Roberts 1 15 0 15
Beanie Wells 7 14 0 9
Ryan Williams 8 9 0 4
LaRod Stephens-Howling 2 4 1 3
Skelton+Roberts és Kolb-Fitz szerelem kamatozott a legjobban 😀
a TE passzok voltak! tán több kéne...
Receiving REC YDS TD LG
Larry Fitzgerald 4 63 0 23
Andre Roberts 5 54 1 19
Early Doucet 3 37 0 18
Todd Heap 3 32 0 13
Ryan Williams 2 17 0 12
Jeff King 2 8 0 5
LaRod Stephens-Howling 1 4 0 4
a ST csapnivaló volt, alig volt visszahordás:
Punt Returns (Number-Yards) 4 - 37
Kickoff Returns (Number-Yards) 1 - 22
annál több yardot engedtünk az ellennek:
Punt Returns (Number-Yards) 4 - 50
Kickoff Returns (Number-Yards) 3 - 133
a védelem pedig már harapott rendesen, jó volt látni, hogy a szezon elejére legalább már ők ilyen szépen összeálltak!
és Fitz is kezdett a végére tűzbe jönni 😀
Cardinalis
Rengeteg középső futást eröltetünk. Goal line szituban legalább egyszer meg lehetett volna próbálni egy vakoldali oldalsó futást a betömörült védelem ellen. Wiliams nem erőfutó, nem egy tank, de a gyorsaságát pont a goal line szitus szélső futással ki lehetne használni. Bár lehet hogy hülyeség amit írok 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
meccsek után szoktam könyvelgetni magamnak a történéseket, gondoltam felrakom ide is, pár megjegyzéssel 😊1 2 3 4 OT Total
Seattle Seahawks 3 0 10 3 0 16
Arizona Cardinals 3 7 3 7 0 20
első félidőben vezettünk! de a szünet után, mintha egy másik csapat jött volna a pályára... a 3. negyed úgy volt felejthető, ahogy volt... a végjáték pedig a szokásos szívrohamközeli... még mindíg a Cards meccsek a legjobbak! 😀
Total Net Yards 253 lehetne több
Penalties Yards 10-102 túl sok!
Time of Possession 26:26 már megint a védelem volt fent többet!
Total Turnovers 2 túl sok!
Passing CP/AT YDS TD INT
John Skelton 14/28 149 0 1 szegény Johnny játéka továbbra is hullámzó ("Skelton got off to a fast start, going 11-of-17 passing in the first half for 124 yards. The second half was a disaster: 3-of-11 passing for 24 yards and an interception on a pass he was trying to throw away. "), de azért az első félidőben jól állta a sarat, legalább egy TD-t összeszedhetett volna a ficam és az INT-je mellé... két szép drájvot is vezetett:
FG: J.Feely 21 yd. Field Goal Drive: 13 plays, 75 yards in 6:52
TD: L.Stephens-Howling 1 yd. run (J.Feely kick is good) Drive: 11 plays, 58 yards in 5:22
Passing CP/AT YDS TD INT
Kevin Kolb 6/8 66 1 0 meglepő game-winning TD drive! ha ezt a szintet hozza a szezon végéig, hátradölhetünk gyerekek! 😀
TD: A.Roberts 6 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 11 plays, 80 yards in 4:21
a futás az siralmas, 50 yard alatt! Roberts a legjobb futónk?! LSH TD-je azért szép volt! 😀
Rushing ATT YDS TD LG
Andre Roberts 1 15 0 15
Beanie Wells 7 14 0 9
Ryan Williams 8 9 0 4
LaRod Stephens-Howling 2 4 1 3
Skelton+Roberts és Kolb-Fitz szerelem kamatozott a legjobban 😀
a TE passzok voltak! tán több kéne...
Receiving REC YDS TD LG
Larry Fitzgerald 4 63 0 23
Andre Roberts 5 54 1 19
Early Doucet 3 37 0 18
Todd Heap 3 32 0 13
Ryan Williams 2 17 0 12
Jeff King 2 8 0 5
LaRod Stephens-Howling 1 4 0 4
a ST csapnivaló volt, alig volt visszahordás:
Punt Returns (Number-Yards) 4 - 37
Kickoff Returns (Number-Yards) 1 - 22
annál több yardot engedtünk az ellennek:
Punt Returns (Number-Yards) 4 - 50
Kickoff Returns (Number-Yards) 3 - 133
a védelem pedig már harapott rendesen, jó volt látni, hogy a szezon elejére legalább már ők ilyen szépen összeálltak!
és Fitz is kezdett a végére tűzbe jönni 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
az első mezőnygól kísérlet ami kimaradt seahawks részről azt blokkolták vagy sem?Calais Campbell ért bele, így technikailag blokknak számít
több mint 12 éve
emberke22
574
az első mezőnygól kísérlet ami kimaradt seahawks részről azt blokkolták vagy sem? a tippjáték miatt érdeklődök 😊
több mint 12 éve
Most mit mondjak... szar az angolom... csak kocsmázni tudok angolul 😀Állítólag nincs törése Skeltonnak, "csak" húzódás.az a húzódás inkább ficam és "szerencsére" nem a térde, hanem a bokája.
De ez is simán több hetes kihagyást jelent.
Welcome back Kevin... remélem rászolgálsz életed utolsó lehetőségére.silent7939
ahogy mondtad, utolsó utáni esély Kevinnek.Fucu
több mint 12 éve
Állítólag nincs törése Skeltonnak, "csak" húzódás.az a húzódás inkább ficam és "szerencsére" nem a térde, hanem a bokája.
De ez is simán több hetes kihagyást jelent.
Welcome back Kevin... remélem rászolgálsz életed utolsó lehetőségére.silent7939
ahogy mondtad, utolsó utáni esély Kevinnek.
több mint 12 éve
Gratulálok a győzelemhez! Aaa gátakat pedig meg kell erősíteni, ez speciális téma! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Állítólag nincs törése Skeltonnak, "csak" húzódás.De ez is simán több hetes kihagyást jelent.
Welcome back Kevin... remélem rászolgálsz életed utolsó lehetőségére.
több mint 12 éve
bírom hogy az NFCW div. meccsek mindig ilyen mocskos darálósak 😊peteylehet hogy ismerik egymást pötit 😊
több mint 12 éve
bírom hogy az NFCW div. meccsek mindig ilyen mocskos darálósak 😊
több mint 12 éve
Gratu a győzelemhez! 😊
több mint 12 éve
silent meg fog zavarodni hogy Kolb lesz a kezdő 😊 remélem sok xanax van otthon 😀 grat srácokpeteyMár megvagyok... azért remélem a kis szurker társaim nem hiszik el hogy Kolb konstans hozza ezt a teljesítményt... ennyi van benne... 1 drájv semmi több
több mint 12 éve
silent meg fog zavarodni hogy Kolb lesz a kezdő 😊 remélem sok xanax van otthon 😀 grat srácok
több mint 12 éve
catattack
3 520
Az első félidőben az offense még tűrhető volt és az OL-ban is kellemesen csalódtam. A második félidőt a D nyerte meg (és Kolb). 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nagy meccs volt. offense mind2 oldalon fos 😀Skletonnak jobbulást, de jobban jártok Kolbbal.
friscotol de fog szopni minednki te jó ég 😀
amugy: sztem simán büntetni kéne azt ha vki időtkér amikor nincs is neki, megállt ezzel az óra. és ynertünk vele egy időkérést ugye.
több mint 12 éve
catattack
3 520
aszta, már 15 tipp! nem is gondoltam volna, hogy ennyien vagyunk, de még nem elegen 😀CardinalisHonnan került elő 15 ember? :/