Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
ha a könnyebbnek ígérkező ellenfelekkel nem ment, akkor majd a nehezebb falatokat gyűrjük le...ha a Ciszkót meg tudjuk csípni a következő meccsen, akkor szerintem még van keresnivalónk ebben a szezonban, hiszen a vak tyúk is talál szemet... 😉
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/21/Merkozes_beharangozo_-_7_het__Vikings/ Elnézést a rövidségért és a késői posztolásért, de brutális házibuli volt (rendőrök is voltak 😀), és mocskosul másnapos vagyok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Végre újra van esélyünk nyerni:pbrd.co/QA290h
Eddig kizárólag ilyen előzetesek után nyertünk. 😀
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/20/Tippjatek_7_kor/ tippeljetek! 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailornamost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu

Don't blink!
több mint 13 éve
tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vannemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailornamost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu
több mint 13 éve
nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailornamost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mikor lesz ez a randi?
több mint 13 éve
ha jó idő lesz, én is megyek szerintem, cardsos pulcsiba meg kötött sapkába 😀Dexxter Tailorszuppper! csapadékmentes 20fok elég jó idő 😉 akkor a cardsos pulcsi és kötött sapkába is szkennelve lesz 😀
Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailornamost Fucu ment Prágába piálni? 😉
több mint 13 éve
ha jó idő lesz, én is megyek szerintem, cardsos pulcsiba meg kötött sapkába 😀jó neked, én a főnökömmel megyek...Zsír.HFL döntőre jön valaki?silent7939jelen!
ott a helyem, odaszól a jegyem!
amit már meg is vettem 😊
ha találsz egy Fitz mezes ürgét a lelátón, az leszek én 😀 akkor nyugodtan gyere oda, megisszuk a pertut a laposüvegemből 😉Cardinalis
Én is megyek a csajommal.
Card-os baseball sapiban 😊
Jegyem még nincs majd veszek a helyszinensilent7939
egyébként jó fej, anno ő fertőzött meg engem az amerikai focival 😊
OK, akkor majd én is keresem a Card-os baseball sapit 😊Cardinalis
Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
hamár Minnesotába megyünk, emlékezzünk egy labdaszedő fiú beteljesült álmára 😊"He was drafted third overall in the 2004 NFL Draft by the Arizona Cardinals, whose then coach, Dennis Green, knew Fitzgerald from his time as a Vikings ball boy."
video:
www.blinkx.com/watch-video/larry-fitzgerald-talks-about-being-a-ball-boy-for-cris-carter/cbueiTStx8NNE2WabgVP8Q
cikk:
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Larry-Fitzgeralds-Minnesota-Love-Affair/e3cb0f7e-7c09-45bf-944a-455fa6ef7747

több mint 13 éve
Felhívnám a figyelmet a "If the season ended today" bejegyzésre, még ne éld bele magad... 😛Medvepapareally? 😛
több mint 13 éve
bocsi, nem tudtam kihagyni, olyan jó nézegetni 😉Felhívnám a figyelmet a "If the season ended today" bejegyzésre, még ne éld bele magad... 😛
vajon ki marad képben, ARI-MIN...?
Cardinalis
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
bocsi, nem tudtam kihagyni, olyan jó nézegetni 😉vajon ki marad képben, ARI-MIN...?
több mint 13 éve
jó neked, én a főnökömmel megyek...Zsír.HFL döntőre jön valaki?silent7939jelen!
amit már meg is vettem 😊
ha találsz egy Fitz mezes ürgét a lelátón, az leszek én 😀 akkor nyugodtan gyere oda, megisszuk a pertut a laposüvegemből 😉Cardinalis
Jegyem még nincs majd veszek a helyszinensilent7939
egyébként jó fej, anno ő fertőzött meg engem az amerikai focival 😊
OK, akkor majd én is keresem a Card-os baseball sapit 😊
több mint 13 éve
Zsír.HFL döntőre jön valaki?silent7939jelen!
amit már meg is vettem 😊
Jegyem még nincs majd veszek a helyszinen
több mint 13 éve
HFL döntőre jön valaki?silent7939jelen!
amit már meg is vettem 😊
ha találsz egy Fitz mezes ürgét a lelátón, az leszek én 😀 akkor nyugodtan gyere oda, megisszuk a pertut a laposüvegemből 😉
több mint 13 éve
HFL döntőre jön valaki?
több mint 13 éve
Kerry Rhodes háta nem a legjobb. A heti Big Red Rage-es podcastban elmondta, hogy egy 10-es skálán 13-as a fájdalma. Tehát ismét Rashad Johnson és James Sanders fognak felváltva szerepelni, ahogy tették Adrian Wilson hiányázásakor is.A hét elején a Bearstől elküldött korábbi első körös tackle Chris Williams volt viziten a Cardsnál. Tud mind a két oldalon tackle-t játszani. Nem hinném, hogy leszerződtetnék Whizék.
Jah még nem is írtuk, hogy Pat McQuistant újra leszerződtette a csapat.
több mint 13 éve
na, csak elkészültem vele, még így a 7. forduló előtt 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/18/NFC_West_kitekinto_-_6_het/

Don't blink!
több mint 13 éve
az eheti:cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/16/Utozongek__6_het_vs_Bills/
petey: ez jó! 😊 De szerencsére Larrynek nincs szüksége ilyenekre. Egyszerűen zseni a csávó (meg jó kesztyűje van 😊 )
Skelton time!
több mint 13 éve
Kolb kidőlt pár hétre, Skelton baby is back! Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek 😀

Don't blink!