Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Game Day! 😊Jó lett a meccsbeharangozó grat!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/16/Merkozes_beharangozo__2_het__Patriots/Fucu
Azért azt megnézem hogy a porcelánbaba Kolb mit tud nyújtani, igaz GW drive-ot összehozta múltkor, de akkor is a védelmetek hozta a meccset, simán top 10-es D a tiétek, Bradynek azért fel kell kötnie a naciját. De azért Kolbász is jobb ha figyel majd a 95-ös számú pats játékosra😊
Jó kis meccs lesz ez este 7-kor!
több mint 12 éve
Game Day! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/16/Merkozes_beharangozo__2_het__Patriots/
több mint 12 éve
ok!holnapra marad!cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/15/Tippjatek_week_2/Dexxter Tailoralakul-a-molekula 😀
már 11 tipp!
üdv a klubban Janisz! tippelj te is nyugodtan, úgy érdekesebb 😊Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/15/Tippjatek_week_2/Dexxter Tailoralakul-a-molekula 😀
már 11 tipp!
üdv a klubban Janisz! tippelj te is nyugodtan, úgy érdekesebb 😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Az espn-es nfc west blogon volt ez a statisztika táblázatban, de az első nem volt rajta csak a div csapatai és a heti ellenfelek.Két érdekes statisztika a védelemről.ezt már többször olvastam, de ki az első?
- öt vagy több emberrel a snap-ek felénél blitzeltetett Horton. Ez a második legmagasabb százalék az előző fordulóban.
Fucu
más. szerintem ez a come back down to Earth dolog, inkább arra utal, hogy előző meccsen annyira 'mennyeien' játszott, hogy vajon a köv. meccsen régi önmagát idézi-e, vagy újra God modeba kapcsol...sapka
több mint 12 éve
lehet bepötyögte a google translate-be és örült annak, hogy azt kapta meg hogy Kolb Ace 😀Üdv közöttünk janisz, ha valami nem tiszta akkor kérdezz nyugodtan vagyunk már szép számmal segítünk amiben tudunk 😊
több mint 12 éve
egy pici hozzáfűzés,a Kolbman kifejezéshez!!!!a saját honlapján(facebook),egyszerűen csak Kolb-ász nak aposztrofáltam!teljes megdöbbenésemre ,másnap lájkolta!lehet hogy tud magyarul ,vagy van valamilyen magyar vonatkozása a származását illetőleg???akkor mondjuk lehetne Szegedi Erős!!!!én csAK NAGY KEDVELŐJE VAGYOK a Cardinalsnak évek óta!!!!!!!!még csak tanulgatom a kifejezéseket amiket írtok!!!!!!azért öröm köztetek lenni, de šzakmailag"nem fogok belefolyni!!!!!!!!!(egyenlőre:😊)))!próbálom a humoros oldalt megtalálni az írásaimban!!előre is bocs!go Cards!!!!!
Janisz
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/15/Tippjatek_week_2/
több mint 12 éve
Két érdekes statisztika a védelemről.ezt már többször olvastam, de ki az első?
- öt vagy több emberrel a snap-ek felénél blitzeltetett Horton. Ez a második legmagasabb százalék az előző fordulóban.
Fucu
más. szerintem ez a come back down to Earth dolog, inkább arra utal, hogy előző meccsen annyira 'mennyeien' játszott, hogy vajon a köv. meccsen régi önmagát idézi-e, vagy újra God modeba kapcsol...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
"A kezdőből csere, majd újra kezdő Kevin Kolb John Skelton sérülésének köszönhetően visszatért a "rivaldafénybe". Annyit tett, hogy a meccsnyerő TD passzával lezárta a múlt heti drámai mérkőzést. Visszatér a földre? És Bill Belichick védeleme óvatosan teszi oda?Valahogy így lehetne fordítani."
Ezt a "will he come back down to Earth" dolgot nem értem (nem angolul). Mikor szállt el? Bejött, dobott egy TD-t, nagyon örült, ennyi. Tudja ő is, hogy utolsó utáni lehetőség.
A hurry-up offense nagyon fekszik neki (középiskolában és egyetemen is ilyen stílusban játszott), de ezt nem lehet egész meccsen csinálni (NFL-ben, NCAA-ben jó sok példa van rá).
több mint 12 éve
de hisz ez...Zuperman! izé Kolbman 😂Na ezt fordítsd le pls 😀silent7939a gugli fordító is belekavarodott 😉
Vajon jön vissza a Földre?Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Na ezt fordítsd le pls 😀silent7939a gugli fordító is belekavarodott 😉
A starter-be-backup-be-starter Kevin Kolb visszatért a reflektorfénybe sérülés után John Skelton. Minden ő volt, zárja ki drámai győzelmek a múlt héten, a játék-győztes touchdown pass. Vajon jön vissza a Földre? És, hogy milyen gyorsan fog Bill Belichick védelmi óvatosan helyezze ott?
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Na ezt fordítsd le pls 😀
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
What to watch:The starter-turned-backup-turned-starter Kevin Kolb is back in the spotlight after an injury to John Skelton. All he did was close out a dramatic win last week with the game-winning touchdown pass. Will he come back down to Earth? And how quickly will Bill Belichick's defense gently place him there?
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
A heti tipp játékomban a fő kérdés:Mikor jön be Lindley? 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Az milyen "amerikai àlom" lenne màr, ha Kolb gyõzelemre vezetné a Cards-t a Pats ellen! Annyira valòszerütlen, hogy màr-màr gyanús... 😊 Persze ettõl még Brady-nek fogok szurkolni... 😊Medvepapajaja, csak aztán nehogy belelógjon a bilibe a kezünk... 😊
egyébként titkon én is valami ilyesmiben reménykedek, amúgy pedig nyugodt szívvel vállalható egy L a jelenlegi Cardsnak a jelenlegi Pats-től...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Az milyen "amerikai àlom" lenne màr, ha Kolb gyõzelemre vezetné a Cards-t a Pats ellen! Annyira valòszerütlen, hogy màr-màr gyanús... 😊 Persze ettõl még Brady-nek fogok szurkolni... 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Két érdekes statisztika a védelemről.- öt vagy több emberrel a snap-ek felénél blitzeltetett Horton. Ez a második legmagasabb százalék az előző fordulóban.
- az első játékhét legproduktívabb pass rushere Darnell Dockett lett (3-4-es end létére). 38 alkalomból 3 irányító ütés és hét siettetést sikerült elérnie. (csóri Sweeny a cserepadra is került ezen a héten)
Kétségtelen, ha valamennyire limitálni tudja a védelem a Pats O-t, akkor elég jó úton haladnak.
több mint 12 éve
Silent: egy apró kiegészítés. Tavaly amikor Kolb 2-6-ot produkált (tehát egy meccs kivételével) a szezon első felében voltunk és a védelem egyáltalán nem volt harapós. Sőt kifejezetten gyengék voltak. Ezt képesek vagyunk elfelejteni a szezon második felében mutatott hatalmas javulást követőenAzért a Pats D nem annyira szar. Érdekes módon a Titans futójátékát teljesen megölték múlt héten. Ha nem tudunk futni akkor Kolbnak kell megnyerni és ezt hiszem ha látom.
több mint 12 éve
hát ja, ha nem kapunk ki nagyon a Pats-Philly kombótól, és nem zuhanunk össze, akkor a Phins, Rams, Vikes, Bills négyesből 3-at meg tudnánk verni 😊Csak arra gondoltam, hogy most vasárnap lesz (nagyon) jó, köszönhetően a Pats Def-nek, Whisenhunt ennek alapján megtartja kezdőnek, Te pedig rosszkedvű leszel emiatt.tomi-tomiCsak nem😀 Szerintem ahhoz nagyot kell teljesíteni hogy Skeltont kitúrja. Bár elnézve a következő meccsek nyerhetőek a Phily necces.silent7939
több mint 12 éve
Csak arra gondoltam, hogy most vasárnap lesz (nagyon) jó, köszönhetően a Pats Def-nek, Whisenhunt ennek alapján megtartja kezdőnek, Te pedig rosszkedvű leszel emiatt.tomi-tomiCsak nem😀 Szerintem ahhoz nagyot kell teljesíteni hogy Skeltont kitúrja. Bár elnézve a következő meccsek nyerhetőek a Phily necces.
több mint 12 éve
Csak arra gondoltam, hogy most vasárnap lesz (nagyon) jó, köszönhetően a Pats Def-nek, Whisenhunt ennek alapján megtartja kezdőnek, Te pedig rosszkedvű leszel emiatt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ezt most nem értem... arra gondolsz hogy Kolb konstans jó teljesítményt fog nyújtani? Ettől nem félek, bár örülnék neki. Tavaly mint kezdő sikerült egy 2-6-os szériát felmutatnia nemsokkal de a jelenleginél jobb fallal és kb a jelenlegivel egyezően vérmes védelemmel a háta mögött. Az eddigiek alapján 1 drive van benne és hajlamos összezuhanni. Sajnos a wr corp ra sem foghatjuk a gyenge teljesítményt mert el sem jut hozzájuk a bőr. A Pats sec szerintem elég sebezhető és ez lehet az egyetlen esélyünk. Fitz-et gondolom duplázni fogják ezért Roberts, Doucet, Floyd okozhat meglepetést mélyebb passzoknál. Ja és a fekete lovam LaRon Byrd. Szeretném látni mire képes élesben mert én látok benne fantáziát. Ehhez viszont kellenek a pontos 15-20 yardos passzok.Ez bizony igaz, de ettől még csodát láthatsz vasárnap. A Pats tavaly hajlamos volt minden újonc, éppen kezdő irányítót future HoF kaliberűnek láttatni. Akkor leszel bajban - a rangod alapján -, ha Kolb is így jár és az edzői stáb ennek alapján dönt a kezdő QB-tokról. 😀tomi-tomiEzt te sem gondolod komolyan.The Name Of The Legend: KOLBén már akkor örülnék ha:Tom Brady
- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
Cardinalis
😊petey
😊Cardinalis
Attól hogy a sz.rkupac tetejére tejszínhabot nyomunk, az még sz.rkupac marad 😀silent7939
Ha a pszichológiát nézzük akkor talán Kolb elhiheti a múlthét után hogy tud nyerni és pontosan játszani... ha ez így lesz akkor lehet nagy meglepi, de azért nem baj ha nem bízok benne.
több mint 12 éve
Ez bizony igaz, de ettől még csodát láthatsz vasárnap. A Pats tavaly hajlamos volt minden újonc, éppen kezdő irányítót future HoF kaliberűnek láttatni. Akkor leszel bajban - a rangod alapján -, ha Kolb is így jár és az edzői stáb ennek alapján dönt a kezdő QB-tokról. 😀Ezt te sem gondolod komolyan.The Name Of The Legend: KOLBén már akkor örülnék ha:Tom Brady
- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
Cardinalis
😊petey
😊Cardinalis
Attól hogy a sz.rkupac tetejére tejszínhabot nyomunk, az még sz.rkupac marad 😀silent7939
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)