Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez is megvolt. Jó szar volt. Szánalom tenger.A Sport tv-s közvetítés előnye szerintem az volt, hogy nem szereztünk újabb szurkolókat. 😊
Same old Cards!
több mint 13 éve
pár rövidhír a meccs előtt:- Snyder és Heap inaktív, Snydert Ohrnberger helyettesíti majd.
- Inaktív még Kolb, Toler, Kelemete, LaRon Byrd, Jamaal Westerman.
- Dockett és Washington is be lesz ma mikrofonozva.
- Nyitva lesz a stadion teteje, idén először.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
A mai dress code: piros mez, fehér nadrág.
több mint 13 éve
[quote=CardinalisMert ez a 49ers! Nyerünk, nincs mese!
www.youtube.com/watch?v=Wf0abybIl9o&feature=plcp
😛

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Mert ez a 49ers!Game Day!! 😊Nyerni kell, mert ez a 49ers!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/29/Merkozes_beharangozo__8_het_vs_49ers_-_MNF/
Beat The Bányászok 😛 😊Fucu
Ez elég feltüzelőre sikeredett!
catattack
Nyerünk, nincs mese!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Game Day!! 😊Nyerni kell, mert ez a 49ers!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/29/Merkozes_beharangozo__8_het_vs_49ers_-_MNF/
Beat The Bányászok 😛 😊Fucu
Ez elég feltüzelőre sikeredett!
több mint 13 éve
Game Day!! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/29/Merkozes_beharangozo__8_het_vs_49ers_-_MNF/
Beat The Bányászok 😛 😊
több mint 13 éve
Köszi... semmi extra... már melózok... mondták hogy maradjak bent megfigyelésre de nem lehet... kicsit sűrű a meló... kicsit lassabban dolgozok meg néha hülyeséget beszélek...assztaQrva! jobbulást! 😀Hát nem... 😀Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Mikor lesz? Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀silent7939csak nem amerikai foci csapatot?! 😉Cardinalis
De egész jól sikerült 😀 Vasárnap az Egri kórházban voltam CT-n mert állítólag szétfejeltem egy csúszós lépcsőt amire természetesen nem emléxem 😀
Vezetni még nem tudok magabiztosan meg néha a betűkkel is bajom van 😀silent7939
sisakba kellett volna bulizni! mondjuk abban az ivás kicsit nehézkesebb 😉Cardinalis
több mint 13 éve
assztaQrva! jobbulást! 😀Hát nem... 😀Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Mikor lesz? Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀silent7939csak nem amerikai foci csapatot?! 😉Cardinalis
De egész jól sikerült 😀 Vasárnap az Egri kórházban voltam CT-n mert állítólag szétfejeltem egy csúszós lépcsőt amire természetesen nem emléxem 😀
Vezetni még nem tudok magabiztosan meg néha a betűkkel is bajom van 😀silent7939
sisakba kellett volna bulizni! mondjuk abban az ivás kicsit nehézkesebb 😉
több mint 13 éve
Hát nem... 😀Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Vezetni még nem tudok magabiztosan meg néha a betűkkel is bajom van 😀
több mint 13 éve
ne feledjétek, ahogy Fucu is írta a beharangozóban:Arizona Cardinals - San Francisco 49ers, magyar idő szerint kedd 01:30!!!

addig is egy kis kedvcsináló 😊
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Zoom-Fitzgeralds-Evolution/e67627c7-6812-4a61-8a9a-c266d247a2c6
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?diverdoc
“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”JÖVÜNK!!!!GYERTEK!!!!
tárt karokkal várunk 😉
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/413593Cardinalis
több mint 13 éve
Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Mikor lesz? Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀silent7939csak nem amerikai foci csapatot?! 😉
több mint 13 éve
tippjáték: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/28/Tippjatek_nyolcadik_fordulo_MNF/

Don't blink!
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?
“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”
quote]
JÖVÜNK!!!!Cardinalis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
beírtam magam 😀November 4 az vasárnap 😀 itt a topicja amúgy: bowl.hu/forum/kozosseg/forum_foci 😊Dexxter Tailornov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...catattack
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?silent7939
több mint 13 éve
November 4 az vasárnap 😀 itt a topicja amúgy: 😊nov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?silent7939

Don't blink!
több mint 13 éve
nov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?
több mint 13 éve
catattack
3 520
nov 4.én!Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...
több mint 13 éve
Fórum focira nem jöttök?catattackMikor lesz?
Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Fórum focira nem jöttök?
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”
több mint 13 éve
Remélem a másik is, mert ha kevés a pont, akkor nagy az esély 😊Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?A mondatod első fele igaz lesz...catattack
Leon78
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?A mondatod első fele igaz lesz...
Leon78
több mint 13 éve
Kevés pontra van esély, ha a mi D-nk is felzárkózik a 49ers D-hez és limitálni tudjuk a Frisco O-t.Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?Leon78
A hivatalos sérült lista csak ma este jön ki (lévén csak hétfőn játszanak a csapatok). Valószínűleg Rhodes és Kolb meg Snyder nem edzenek a héten. Limitálva (vagy csütörtökön nem) edz Dockett, Lenon meg aki még sérült volt a múlt héten is.
Ezt most így fejből 😊 Majd meglátjuk kik lesznek elérhetők hétfőn.

JÖVÜNK!!!!Cardinalis