Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Hoppá, Fitzgerald Kolbot szeretné QBnak.
több mint 15 éve
A játékosok idén is a mi pályánkat választották a legjobbnak.Lenne inkább szar a pálya és jó a csapat... 😊
több mint 15 éve
Egy kis filmajánló a Cards oldaláról:- Az idei összefoglaló 2. része: http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=6775aeae-1d1e-4dd5-9a18-f49902f597d3
- Fitz interjú (egy kis meglepetéssel a végére): http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428
- A csajok meg elutaztak Japánba 😊 : http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=a27aaadc-1a04-4486-83e3-122f33d8aaab
több mint 15 éve
Spory: itt vagyok csak a háttérbe vonultam egy kicsit pihenni. Olvasgatom a híreket (Cards-nál semmi hír, hárman Pro Bowl-on, DC csak Super Bowl után lesz, találgatni meg nem szeretek 😊), meg jelen vagyok az oldalon, de nem kommentelek annyit.Szóval vagyok, de hagylak kibontakozni titeket is 😊
Lockout, igen valószínű, ha csak nem csap bele valamelyik félbe a ménykűű és enged.
több mint 15 éve
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/Cardinalislesz, csak impasse néven :/
több mint 15 éve
Ha véletlenül még nem láttátok volna: egy kis összefoglaló (első része) az idei szezonról kiemelve néhány szép pillanatot (igen, rövidfilm 😉 😊 )http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/2010-Year-in-Review---Part-1/50e96962-3feb-4c9d-8642-0e418df80ef8
Öööö, csak nekem tűnt fel, hogy Fucu nem járt erre már több, mint egy hete. Remélem, nem pártolt el a csapattól... :/
több mint 15 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csonginajólvan, a mi Fitzünk is megvillant egy szép End Zone TD elkapással hozzájárulva az NFC győzelméhez 😊
gondoltam csak végignézem már ezt a meccset is, hisz már csak a SB van hátra, aztán a többi néma csend... 😕
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/
több mint 15 éve
catattack
3 520
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csongi😀 Dreamteam!
több mint 15 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊
több mint 15 éve
ST:nem rajtuk múlt. érzésem szerint ha a Tampa és a Vikings meccs megvan egy egy pozitív szezon
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Top-5-Plays---Special-Teams/87d72dfc-bdbd-4214-9e41-7771452dac0dcatattack
több mint 15 éve
pont erre gondoltam 😛 ez kardinális kérdés 😂de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉CardinalisNanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛Spory
több mint 15 éve
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉CardinalisNanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛
több mint 15 éve
Jó kis meccsre van kilátás a Super Bowlon, bár a Pitt-NYJ meccsbe bealudtam, ma az ismétlésben majd megnézem rendesen. A Facebookon Fitz úgy örül a PB-re hívásának, mintha még életében nem játszott volna! Ezért kedvelem annyira a fiút, hogy egyáltalán nincs elszállva magától, pedig mind a 31 NFL csapat kezét lábát törné ha náluk játszhatna. Remélem szerződtetnek egy normális QB-t aki szórja a lasztit mint bolond a lisztet és akkor leszünk még pozitívak is!
Egyetértek Cardinalissal, természetesen a Green Bay győzelemnek szurkolok!

GO CARDINALS!!!
több mint 15 éve
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összecsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Sporyhamár SB akkor GBP vagy PS?
szerintem ez egy ARI topicban csak költői kérdés... :rolleyes:
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉
több mint 15 éve
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összacsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cardsnavégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛Cardinalis
több mint 15 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cardsnavégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛
több mint 15 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.A Pittsburgh úljabb győzelme befolyásolhatja a Cardinals új DC keresését. Pittsburghból két jelölt Keith Butler a linebackerek edzője és Ray Horton a defensive backok edzője. Továbbá Dick LeBeau neve került még szóba.
Az ESPN szerint a Cardinals rámozdulhat Carson Palmerre aki mindenképp távozni szeretne Cincinattiból.
a mai napi hírek 😊
jah és inkább Palmer mint McNabb vagy Young vagy Russell vagy Trent Edwards vagy Hasselbeck.
de egyébként Vick és Payton Manning is Unrestricted FA lesz 😊
több mint 15 éve
Dockett ismét megy Hawaii-ra a Pro Bowlra! (Kevin Williams helyett)Sőt, ha Green Bay győzelem lesz holnap, akkor Jenningset pedig nagy valószínűséggel Fitz fogja váltani.
Csak hogy Wilson ne legyen olyan egyedül 😊
több mint 15 éve
én első három helyen csak OL-t draftolnék legszívesebben 😊 kár hogy egy jó fal összerakása nem egy szezon műve, szóval csomó rookie-val egyelőre nem leszünk ki a vízből...
több mint 15 éve
reális, nem is csesztem le érte 😊mondjuk a nagyon korai OLB draft kockázatos, emlékezzünk csak Vernon Gholstonra, ja hogy senkinek nem ismerős a név? nem meglepő.
teljesen vállalható a posztokra nézve, a játékosokról sokat nem tudok. Egyedül Miller ismerős ő korrekt játékos
több mint 15 éve
haromt féle mock draft1. kör: Von Miller, OLB, Texas A&M
2. kör: Martez Wilson, ILB, Illinois
3. kör: Jason Pinkston, OL, Pittsburgh
vélemény? 😀
több mint 15 éve
Whiz interjúból kiderült, hogy DC jelöltjei vannak még a rájátszás csapatokban, de tárgyalni fog bizonyos emberekkel a Senior Bowl hetében is.http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Whisenhunt-Taking-Time-With-DC/bda9319c-bbb6-464b-a075-062c86e9ebdf
Felmerült Jim Mora Jr. neve is, de azt nyilatkozta, hogy 2011-ben nem fog edzősködni
szerk: azt el is felejtettem, hogy lehet Chris Miller (QB coach) távozik a csapattól, mert kinéz neki egy HC állás a Southern Oregon University-n.
több mint 15 éve
Amerikában mindig január harmadik hétfőjén ünneplik a Martin Luther King napot.nem ismertem, de korrekt 😊 mindig is híres white power állam volt 😀
"1987-ben Arizona állam bojkottálta az ünnepet, ezért 1991-ben a Superbowl megrendezésének jogát elvették Arizonától, és California állam kapta meg.1992-ben az arizóniaiak megszavazták a MLK Day megtartását, így visszakaták a jogot a Superbowl megtartásához."
Bocs ha ismert volt...bionic
igen a steelers LB edző, Keith Butler az elsődleges célpont, de olvastam másik edzőt is, de a nevét elfelejtetem 😊
a Senior Bowl-ig jó lenne találni valakit
Valaki esetleg: milyen 3-4 edzők vannak még szabadon?