Atlanta Falcons
32 feliratkozó
3 hónapja
Höri likeolnápluszban norton is maródi, szóval jelenleg vagy nincs meg a week1 kezdő rt vagy a 6. körös jack nelson kezd vagy nemtudom ki.McGary was carted off the field with an apparent leg injury.Jó esetben csak Bye weekig lesz out, rossz esetben egesz szezonban. A futojatekot elegge kettevagja, Lindstrom mellett a legjobb a falban.
Kenny
Kivancsi vagyok ki helyettesiti majd.
Ray ray is lejott aznap egy egykezes elkapas utan, bar nem is tunt annyira sulyosnak, es nincs is akkora szerepe mint McGarynek.
Dennis90
peach
3 hónapja
Én átraknám Jake-et jobbra, ha már az Penix vakoldala...15 éve lt-t játszik, nem tudom hirtelen mit futna a túl oldalon.
empty taxi
bergeron tackle volt az egyetemen, azonban elvileg a karja hossza és a nem túl jó technikája miatt draftoltuk guardnak és tartotta annak a többi scout is.
szerintem a week1 starter nincs jelenleg a rosteren, bár norton tán felépülhet addig. a jobb oldalra talán amúgy egy fokkal könnyebb lesz kukazni valakit, a nagyobb baj ugye az, hogy az penix vak oldala
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Én átraknám Jake-et jobbra, ha már az Penix vakoldala...Azt olvastam, hogy Bergeron-rol beszelnek, hogy atteszik. (para)
empty taxi
A masik opcio hogy megvarjuk a keretszukiteseket, kb egy het, ott jo esellyel kikerul par RT akire lehet nehany hetig tamaszkodni.
3 hónapja
Én átraknám Jake-et jobbra, ha már az Penix vakoldala...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
pluszban norton is maródi, szóval jelenleg vagy nincs meg a week1 kezdő rt vagy a 6. körös jack nelson kezd vagy nemtudom ki.McGary was carted off the field with an apparent leg injury.Jó esetben csak Bye weekig lesz out, rossz esetben egesz szezonban. A futojatekot elegge kettevagja, Lindstrom mellett a legjobb a falban.
Kenny
Ray ray is lejott aznap egy egykezes elkapas utan, bar nem is tunt annyira sulyosnak, es nincs is akkora szerepe mint McGarynek.
Dennis90
3 hónapja
McGary was carted off the field with an apparent leg injury.Jó esetben csak Bye weekig lesz out, rossz esetben egesz szezonban. A futojatekot elegge kettevagja, Lindstrom mellett a legjobb a falban.
Kenny
3 hónapja
McGary was carted off the field with an apparent leg injury.
4 hónapja
csípem mikor digó maffiózók nyomják a csapat környékén 😊
4 hónapja
Most tenyleg jott egy uj QB: Ben Dinucci. Osszeeskuves elmelet: Kirk kapitany megy a Rams-be. (Stafford hatserulese miatt)DJ Chark-ot elengedtuk, jo esellyel visszavonul.
Szinten uj igazolas Ronnie Perkins, DE (Patriots 3. korose volt, utoljara UDFA Stallions, 3,5 sack)
Szerkesztette: Dennis90
4 hónapja
Looks like the Atlanta Falcons signed a new quarterback pic.twitter.com/Gg2zt18Ztu
— Pat Timlin (@pat_timlin) August 14, 2025
Poloska vagyok.
4 hónapja
Kaleb McGary signed a two-year $30 million extension, per his agent Collin Roberts.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
cj henderson van nálunk workouton. annó elvileg nagyon bele voltunk buzulva de szerencsére a jags segített a drafton. helyette jött terrel ugye 2020-ban. szerintem jobban jártunk mindenképpen 😊
4 hónapja
Mooney-nak megsérült a válla a camp második napján, illetve szintén tegnap Dj Chark írt alá egy évre.
5 hónapja
Höri szezonbeharangozója a Falconsról. Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Hosszú elemzés a keretrol, de uborka-szezonra tokeletes:www.youtube.com/watch?v=MCNQR8BJ46A
Hamarosan jon a Hori-e is. =)
6 hónapja
7 hónapja
az eleje tűnik nehezebbnek, egál körül kellene menni bostonba...
7 hónapja
Not great, not terrible a schedule, a bye van korán, ami szar, Bostonba meg New Yorkba is novemberben kell menni.Valamiért egyre több franchise választja ezt a megoldást...
Illetve fura, hogy a német meccs után nincs pihenő hanem fogadjuk a Pancserzt.
empty taxi
7 hónapja
Not great, not terrible a schedule, a bye van korán, ami szar, Bostonba meg New Yorkba is novemberben kell menni.Illetve fura, hogy a német meccs után nincs pihenő hanem fogadjuk a Pancserzt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Idei menetrend - jó sok (5!) prime time meccsel. 7 hónapja
info: nov 9, 15:30 (gmt+2), berlin, @ colts
7 hónapja
The NFL has confirmed that the #Falcons have been fined $250,000 and defensive coordinator Jeff Ulbrich $100,000 for failing to prevent the disclosure of confidential information distributed to the club in advance of the NFL Draft.Ezt vártam kb. Mondjuk nem lennèk a gyerek helyében amikor apa közli, hogy ezt a 100 ezer dodót le kéne melózni fiú 😀 fűnyírással hosszú lesz.
Cruyffista
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”