Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Már csak hetet kell nyerni 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Egyre jobban tetszik ez a Morris-Ulbrich páros.
Koetter is értelmes volt ma kifejezetten.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Takk úgy látom mostanában megint túltolja a bogyót, mint ahogy anno a draft day-en is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

lehet a csoportból jött az ajánlat
Borbinho
omegalol.
Tavaly nem adták oda egy második körért? Nehezen hiszem el 😀

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

lehet a csoportból jött az ajánlat

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Meanwhile Viccet szezon közben vágta ki a Titans.

Madden hates me.
több mint 4 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

iktriad
Tehát a kutyának se kell ingyen se 😀
Jó pick volt ő is.

több mint 4 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

iktriad
Ő az új GM, majd tudja ő....
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 4 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Megvan az első két név mint HC-jelölt:

empty taxi
A Chiefs OC nak jobban örülnék
több mint 4 éve
Megvan az első két név mint HC-jelölt:

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ezt nem értetted az eredménykövetőben mikor magyaráztam 😛😊
peach
Akkor egyertelmu ki a hibas. Rosszul magyarazol!

Azt ertettem, mikepp lett "szerelem TD" belole, ami becsuszott. Viszont, minek kellett egyaltalan futni? Ehhez nem vagyok eleg kepzett.
ulpianus
Ez a lényeg. Nem kellett volna, elég lett volna térdelni kettőt.

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
peach
Akkor egyertelmu ki a hibas. Rosszul magyarazol!

Azt ertettem, mikepp lett "szerelem TD" belole, ami becsuszott. Viszont, minek kellett egyaltalan futni? Ehhez nem vagyok eleg kepzett.

Szoval, az eremdenykovetoben azt mondtatok, milyen hulye, hogy befutott, keson kapcsolt. En meg azt mondtam, tudta hogy nem kell TD. Mikor elindult is tudta. Errol lett video is.
Leirtam, sztem mi tortent. Nekiduralta magat, jon a vedo, nekifut lehajott fejjel erobol, hogy majd leviszik. De atjutott, es tul kozel kerult a vonalhoz. Vetodott ,de keso volt.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Biztos amúgy? Én úgy emlékszem, már nem volt időkérésük, amikor meglett a first down, szó szerint le lehetett volna térdelni kétszer és kész.
nnntm
Nem biztos. Red Zoneon neztem.
De ez fel sem merult bennnem. Akkor van ertelme futni, ha kell a first down. Ha nem kell, vagy nem is lehet (mert nincs mar 10 yard, nincs is sarga vonal), akkor nem is ertem minek futni? Amennyiben nem akarsz TDt, hanem rugni akarod, csak kockaztatsz egy fumblit. Vagyis kettot. Semmi ertelme nincs.
ulpianus

Amúgy nyertünk és már csak 8at kell a továbbiakban 💪

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
kellett a FD még ryan is azt mondta neki
Janek
 youtu.be/j3s4q1nMIh0
AkkornRyan is nem tuom mit làtott de neked is ennyibe tartott volna megnézni..... first & goalnal hova akarsz first downt?? ?? Bocs 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
kellett a FD még ryan is azt mondta neki

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Biztos amúgy? Én úgy emlékszem, már nem volt időkérésük, amikor meglett a first down, szó szerint le lehetett volna térdelni kétszer és kész.
nnntm
De ez fel sem merult bennnem. Akkor van ertelme futni, ha kell a first down. Ha nem kell, vagy nem is lehet (mert nincs mar 10 yard, nincs is sarga vonal), akkor nem is ertem minek futni? Amennyiben nem akarsz TDt, hanem rugni akarod, csak kockaztatsz egy fumblit. Vagyis kettot. Semmi ertelme nincs.
ulpianus
Pedig bizony most direkt megnéztem NEM KELLETT a first down goal szitu volt. Így valóban végképp érthetetlen, visszaszívok ez esetben mindent, amit a D kapcsán meg az eset kapcsán írtam. 😀 😀 Bennem teljesen az volt, hogy kellett a FD......A PSUnak kellett az kicsit más szitu...de mea culpa 😊
több mint 4 éve
nnntm

több mint 4 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
A meccs alatt mondtam, most is igy latom. Eleve az volt a terv, hogy rovid futas, majd leviszik. Csakhogy atjutott. Tul konnyen, es szinte beleszaladt a vonalba kis lokdosodes utan. Nagyon meglepodott, es vetodott, de az mar keso volt.
Mi nem vagyunk football expertek, megis egybehangzoan tudtuk, hogy ez hiba volt. Mar a play elott. Akkor nyilvan tudtak ott a palyan is. Persze erobol kell nekifutni, mert van ellenallas, ami most alig volt. De a first down kellett, szoval nem setalhatott. Fura egy jelent volt az biztos. A gond az lehetett, hogy nem nezett fel, harcolt, szoritotta a labdat, mert ha ott elejti, az is az het sztorija lett volna. Keson neztt fel, es vette eszre, tul kozel van.
ulpianus
több mint 4 éve
Nekem lehet le kell fújnom az idei focis házidolgozatokat, mert 7. hete képtelenek vagyunk olyan adatokat produkálni a csapatok 40%-nál, amelyeknél narrálni tudnánk a görbéket.... Szerinted?
Nekem egyre inkább az a véleményem, hogy csöccsre van téve a szurkolók jelentős része.
Helmut Zimmer
Irtam valamelyik NFC WEST topicban. En minden evben megnezem 4-5-6 fordulo utan, hogy kinek mennyi a pontatlaga. Vagyis aki tobb pontot szerez joval, mint kap, az PO eselyes, aki nagyon negativ (mondjuk minusz 30 alatt), az nem annyira. Hiaba allnak akkor epp nem ennek megfelelo helyen a csoportban.

Na most, az NFC Westben mindenki plusz 30-as, vagy tobb. Ilyen nincs,ebbol mit vonsz le? Semmit. Az NFC Eastben mindenki minusz 30-as vagy rosszabb. Aztan ott a Bears, stb. Fura egy szezon ez, a szokasos modszerek csodot mondanak.
Mert az en kis tulegyszerusitett modszerem (peldaul) marpedig mukodni szokott, tobbszor mint nem. Most kenhetem a hajamra. En magam sem hiszek abban amit latok.

több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
A meccs alatt mondtam, most is igy latom. Eleve az volt a terv, hogy rovid futas, majd leviszik. Csakhogy atjutott. Tul konnyen, es szinte beleszaladt a vonalba kis lokdosodes utan. Nagyon meglepodott, es vetodott, de az mar keso volt.
Mi nem vagyunk football expertek, megis egybehangzoan tudtuk, hogy ez hiba volt. Mar a play elott. Akkor nyilvan tudtak ott a palyan is. Persze erobol kell nekifutni, mert van ellenallas, ami most alig volt. De a first down kellett, szoval nem setalhatott. Fura egy jelent volt az biztos. A gond az lehetett, hogy nem nezett fel, harcolt, szoritotta a labdat, mert ha ott elejti, az is az het sztorija lett volna. Keson neztt fel, es vette eszre, tul kozel van.
ulpianus
Nekem lehet le kell fújnom az idei focis házidolgozatokat, mert 7. hete képtelenek vagyunk olyan adatokat produkálni a csapatok 40%-nál, amelyeknél narrálni tudnánk a görbéket.... Szerinted?
Nekem egyre inkább az a véleményem, hogy csöccsre van téve a szurkolók jelentős része.
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
Tökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.
Kenny
Pont ezen gondolkodtam én is.
Gyurma Pappa
Én ebben nem hiszek
peach
Nem tudom a Home Depot számait, de szerintem azt is megtépázta a covid, szóval ha valamit választania kell nyilván azt tartaná meg. És válság ide válság oda, egy NFL franchise ára még mindig az egekben van,pláne korszerűsített stadionnal stb.
Kenny
Szárnyal, otthon ül mindenki, és valami faszságot ácsol, vagy tapétázgat. Apósom pont szombaton panaszkodott, hogy elköltött 40 dodót a kertre meg ház*felújjításra.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Édes istenem, ez a videó kellett még nekem

Wyatt
Ilyen a kalendáriumban sincsen

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Édes istenem, ez a videó kellett még nekem