Atlanta Falcons
empty remekül tud kedvenc csapato(ka)t választani
#ATLvsLAC pic.twitter.com/hg5rxBxxGb
— Atlanta Falcons (@AtlantaFalcons) December 13, 2020
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
ESPN commentator and former Washington and Philadelphia pro personnel director Louis Riddick is among a list of candidates for Falcons' GM job, according to sources. Riddick, who played for the Falcons in 1992 and '96, has interviewed for other GM jobs in past. @TheAthleticNFL
— Jeff Schultz (@JeffSchultzATL) December 7, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Deion féle 10/10-es húzás a srác.Raheem Morris said the development of AJ Terrell has been critical for the team. He even shadowed Michael Thomas for a few plays yesterday
— Kelsey Conway (@FalconsKelsey) December 7, 2020
Nem alaptalan a bizalom, úgy tűnik tényleg játékos lesz belőle.
empty taxi
Raheem Morris said the development of AJ Terrell has been critical for the team. He even shadowed Michael Thomas for a few plays yesterday
— Kelsey Conway (@FalconsKelsey) December 7, 2020
Nem alaptalan a bizalom, úgy tűnik tényleg játékos lesz belőle.
Madden hates me.
Relatív ez a sérülékenység, greenhez képest nem az és ugye ő volt a nr1 target csak a bengals nem fogadta el az offert12-vel van több alapszakaszmeccse úgy Julionak h Green az egész '19-es évet kihagyta úgy szétszakította a bokáját.
peach
Szal röviden és tömören Julionak többször volt kisebb nyavalyája, ugye Green meg ritkábban sérül meg, de akkor súlyosabban.
Madden hates me.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Julio csak azért nem döntött meg minden létező rekordot mert üvegből vannak a lábai.JJ mióta a ligában van sérülékeny.JJ remelem innen megy nyugdíjba, és most kérdés hogy azért sérül ennyit mert agyon van használva vagy mert ennyire sérülékeny ? Bár én inkább az előbbire tippelek. Szerintem nem marad senki, de ha még is, akkor kottert rúgják ki. Amúgy kik lehetnek esélyesek HC-nek?Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Szerintem nyerni is fogtok. Bár én tudnék szurkolni Bradynek, de Arianstól okádnom kell, úgyhogy azért jól szórakoznék, ha a interim HC Morris ütné ki a szupersztár-offenseguru HC-t
Gyurma Pappa
peach
Midnight
Gyurma Pappa
JJ mióta a ligában van sérülékeny.JJ remelem innen megy nyugdíjba, és most kérdés hogy azért sérül ennyit mert agyon van használva vagy mert ennyire sérülékeny ? Bár én inkább az előbbire tippelek. Szerintem nem marad senki, de ha még is, akkor kottert rúgják ki. Amúgy kik lehetnek esélyesek HC-nek?Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Szerintem nyerni is fogtok. Bár én tudnék szurkolni Bradynek, de Arianstól okádnom kell, úgyhogy azért jól szórakoznék, ha a interim HC Morris ütné ki a szupersztár-offenseguru HC-t
Gyurma Pappa
peach
Midnight
JJ remelem innen megy nyugdíjba, és most kérdés hogy azért sérül ennyit mert agyon van használva vagy mert ennyire sérülékeny ? Bár én inkább az előbbire tippelek. Szerintem nem marad senki, de ha még is, akkor kottert rúgják ki. Amúgy kik lehetnek esélyesek HC-nek?Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
peach
Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
Mondjuk h a Chiefst hogy a vérbe verjük meg arról gőzöm sincs.
Itt jön be az a csodás faktor, hogy MNF volt a Packers elleni, így várt még 1 meccset a biliborítással Blank, hogy ne rövid hete legyen rögtön az 1. héten az új stábnak...
Madden hates me.
#Falcons LB Deion Jones now has five career pick-sixes, the most by a defensive player since entering NFL in 2016 and most by a linebacker since 2006.
— D. Orlando Ledbetter (@DOrlandoAJC) November 29, 2020
Madden hates me.
This is not just a Dirk Koetter stat but I found it kind of eye-popping regardless:
— The Falcoholic (@TheFalcoholic) November 24, 2020
In 4 seasons with Mike Mularkey as OC, Ryan was sacked 85 times
In 5 seasons with Koetter as OC, Ryan is on track to be sacked 194 times
For those curious, 66 in two seasons with Sark, 67 in two seasons with Shanahan
— The Falcoholic (@TheFalcoholic) November 24, 2020
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Borzasztó edzői hiba. Ha Julio fele ennyire profi lenne simán bemondta, volna, hogy kösz Főnök én már nem megyek vissza.
Nem tudom milyen rezsim jön ide, de kurva sok dolga lesz az biztos. A maradékot hozzuk le férfiasan aztán go next.
@Gyurma Pappa neked meg ismételten jár a big up amiért ennyire korrekt tudsz maradni.
Amúgy meg ahogy a követőbe is irtam. KAPTA HALT.
Szerkesztette: Kenny
Én értem, hogy rivaly, meg minden és meg kell mutatni, de őszintén mi realitása van egy PO-nak? És ha van, akkor mondjuk egy season ending JJ sérülés ezen hol segít? Úgy gondolom, ez hülyeség volt a csapat részéről.ja nem erről van szó, szerintem is igazad van hogy teljesen felesleges kockázat volt, csak azt mondtam hogy valahol meg tudom érteni azt a logikát is, ami miatt visszaküldték, ennyi
Végtelenül tisztelem Julio-t, a liga egyik legjobb játékosa, nem csak a posztján, hanem úgy általában is. Azt gondolom, hogy a ő sérülés történetével és a csapat jelenlegi helyzetében ez nem volt egy jó döntés.
Én kérek elnézést, hogy emberként állok hozzá, és nem mint egy hülye ujjongok hogy az ellenfél legjobb játékosa lebiceg...
Gyurma Pappa
Ellenben veletek, amíg Koetternek bármi köze van bármihez.Nagyon gyenge ez a csapat (bocs)semmi baj, majd lesztek még jobbak is
Gyurma Pappa
kaszo
Én értem, hogy rivaly, meg minden és meg kell mutatni, de őszintén mi realitása van egy PO-nak? És ha van, akkor mondjuk egy season ending JJ sérülés ezen hol segít? Úgy gondolom, ez hülyeség volt a csapat részéről.Jobbulást JJ-nek, kár volt visszaengedni a pályára.ezt meg azért kösz, és így valóban tök felesleges volt, de ha meg két hosszú jó elkapással át tudja billenteni a meccset meg a hangulatot főleg, akkor megint máshogy nézte volna az ember. utólag már könnyű mondani hogy faszság volt, de azért meccs közben mégiscsak mindent megpróbálsz hogy valami változzon a szarból
Gyurma Pappa
kaszo
Végtelenül tisztelem Julio-t, a liga egyik legjobb játékosa, nem csak a posztján, hanem úgy általában is. Azt gondolom, hogy a ő sérülés történetével és a csapat jelenlegi helyzetében ez nem volt egy jó döntés.
Én kérek elnézést, hogy emberként állok hozzá, és nem mint egy hülye ujjongok hogy az ellenfél legjobb játékosa lebiceg...
hát.. ezzel a meccsel az összes ilyen gondolat el kell, hogy illanjon 😀 teljes kultúraváltás kell, mindenkit ki kell ganézni Morrisostól, Koetterestől, mindenhogyan.
bár ha GM-nek tényleg Rick Smitht akarják hozni Houstonból, akkor hintsük be sóval inkább a stadiont.