Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Takkot állítólag próbáljuk elcserélni, ezért nem játszik csütörtökön.
empty taxi
Jó ha egy 4. kör jönne érte

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Takkot állítólag próbáljuk elcserélni, ezért nem játszik csütörtökön.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
annyira szerencsétlennek vagyunk hogy az már szerethető...😂😂 de ha a dolgok jó oldalát nézzük...már tudjuk mit kellene csinálni...csak a kivitelezés...

több mint 4 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider

empty taxi
Amcsi major ligak történetének a legluzerebb franchisea ez a csapat? Oke vannak komoly jelentkezők, es ha nem is “leg”, de a dobogó stabil...
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Tényleg a legszebb az egészben, hogyha csak 98%-ig lennénk ekkora balfaszok, mint most, 4-3-mal állnánk.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.
Kampman
Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
peach
De az a "rakás paraszt", aki egy ilyen helyzetet nem képes kezelni, az most azért van Atlantában, mert itt ilyen a kultúra. Vagy a kultúra ilyenné tette őket, nem tudom.

Én értem, hogy a kultúra egy megfoghatatlan dolog, és nem is látok bele egyik csapat hátterébe sem, de azért csak nem véletlen, hogy már megint a Falcons-szal történt ez meg.
több mint 4 éve
Csak a szokásos, nincs itt semmi látnivaló.
Ha már látás, Land Clark bandája viszont mindent alulmúlt. Mindkét irányba tévedtek, szal nem miattuk kaptunk ki, plusz nem is szeretem bírókra fogni a vereséget. Ugyanakkor a teljes crewnak kijárna egy szemorvosi beutaló.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Tökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.
Kenny
Pont ezen gondolkodtam én is.
Gyurma Pappa
Én ebben nem hiszek
peach
Nem tudom a Home Depot számait, de szerintem azt is megtépázta a covid, szóval ha valamit választania kell nyilván azt tartaná meg. És válság ide válság oda, egy NFL franchise ára még mindig az egekben van,pláne korszerűsített stadionnal stb.

több mint 4 éve
Kampman
Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
peach
Egyébként nincs valami módszer arra, hogy visszavontass egy TD-t? Nem lehet utólag befutni a pályára hat cserének, vagy akármi?
nnntm
TD utáni büntetések már csak az extra pont/kickoff helyét befolyásolják
több mint 4 éve
Kampman
peach
Ha viszont a tankolás a cél, akkor zseniális, megmutattuk, hogy amúgy tudnánk mi nyerni, de azért mégse
több mint 4 éve
Kampman
peach
Egyébként nincs valami módszer arra, hogy visszavontass egy TD-t? Nem lehet utólag befutni a pályára hat cserének, vagy akármi?
több mint 4 éve
Kenny
Gyurma Pappa
Én ebben nem hiszek

több mint 4 éve
Kampman

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 212 — Egyéb témák lakó
Kenny

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.
ulpianus
😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
zekeffron
Pedig ez tényleg akkora balf.kodás volt, hogy szerintem ezt még fogjuk emlegetni.
Nem gyakran mondhatod el magadról, hogy véletlen megbotlasz TD-re és azért veszítesz.
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
ulpianus
😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
zekeffron
tekintve, hogy a penn state tegnap ezt kisértetiesen hasonló módon megcsinálta, azert usa-ban menni fog ez nagyot
több mint 4 éve
ulpianus

Szerkesztette: zekeffron
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Eközben a Falcons szurkolói klubokban:

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Bízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodás
peach
Erre jó indikátor lesz már az hogy hogyan fog zajlani a HC és a GM keresés, ill. hogy fog alakulni a szervezeti hierarchia.

Mindenesetre ha tényleg elkezdünk nyerni akk az egyértelművé válik szvsz h a Matty Ice-éra nem ér véget, túl hátul fogunk draftolni ahhoz h méltó utódot találjunk.
empty taxi
Egy 7-9-es szezon utan en latom magam elott a Morris-Ulbrich parost maradni.
Kenny
Azért jó, hogy hamar visszaestünk a földre
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 479 — playoffs???
Erre nehez mit mondani.....

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Looser kultúra, a kerettel együtt...ez nem vicc...ez van el kell fogadni.