Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Takkot állítólag próbáljuk elcserélni, ezért nem játszik csütörtökön.Jó ha egy 4. kör jönne érte
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Takkot állítólag próbáljuk elcserélni, ezért nem játszik csütörtökön.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
annyira szerencsétlennek vagyunk hogy az már szerethető...😂😂 de ha a dolgok jó oldalát nézzük...már tudjuk mit kellene csinálni...csak a kivitelezés...
több mint 4 éve
Amcsi major ligak történetének a legluzerebb franchisea ez a csapat? Oke vannak komoly jelentkezők, es ha nem is “leg”, de a dobogó stabil...
empty taxi
több mint 4 éve
Madden hates me.
több mint 4 éve
nnntm
932
Tényleg a legszebb az egészben, hogyha csak 98%-ig lennénk ekkora balfaszok, mint most, 4-3-mal állnánk.
több mint 4 éve
Kampman
28 323
De az a "rakás paraszt", aki egy ilyen helyzetet nem képes kezelni, az most azért van Atlantában, mert itt ilyen a kultúra. Vagy a kultúra ilyenné tette őket, nem tudom.Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
Kampman
peach
Én értem, hogy a kultúra egy megfoghatatlan dolog, és nem is látok bele egyik csapat hátterébe sem, de azért csak nem véletlen, hogy már megint a Falcons-szal történt ez meg.
több mint 4 éve
Csak a szokásos, nincs itt semmi látnivaló.Ha már látás, Land Clark bandája viszont mindent alulmúlt. Mindkét irányba tévedtek, szal nem miattuk kaptunk ki, plusz nem is szeretem bírókra fogni a vereséget. Ugyanakkor a teljes crewnak kijárna egy szemorvosi beutaló.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Nem tudom a Home Depot számait, de szerintem azt is megtépázta a covid, szóval ha valamit választania kell nyilván azt tartaná meg. És válság ide válság oda, egy NFL franchise ára még mindig az egekben van,pláne korszerűsített stadionnal stb.Én ebben nem hiszekTökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.Pont ezen gondolkodtam én is.
Kenny
Gyurma Pappa
peach
több mint 4 éve
Kampman
28 323
TD utáni büntetések már csak az extra pont/kickoff helyét befolyásoljákEgyébként nincs valami módszer arra, hogy visszavontass egy TD-t? Nem lehet utólag befutni a pályára hat cserének, vagy akármi?Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
Kampman
peach
nnntm
több mint 4 éve
nnntm
932
Ha viszont a tankolás a cél, akkor zseniális, megmutattuk, hogy amúgy tudnánk mi nyerni, de azért mégseRészvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
Kampman
peach
több mint 4 éve
nnntm
932
Egyébként nincs valami módszer arra, hogy visszavontass egy TD-t? Nem lehet utólag befutni a pályára hat cserének, vagy akármi?Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
Kampman
peach
több mint 4 éve
Én ebben nem hiszekTökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.Pont ezen gondolkodtam én is.
Kenny
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
Kampman
több mint 4 éve
Tökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.Pont ezen gondolkodtam én is.
Kenny
több mint 4 éve
Tökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.
több mint 4 éve
nnntm
932
Pedig ez tényleg akkora balf.kodás volt, hogy szerintem ezt még fogjuk emlegetni.Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
ulpianus
zekeffron
Nem gyakran mondhatod el magadról, hogy véletlen megbotlasz TD-re és azért veszítesz.
több mint 4 éve
tekintve, hogy a penn state tegnap ezt kisértetiesen hasonló módon megcsinálta, azert usa-ban menni fog ez nagyotEgy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
ulpianus
zekeffron
több mint 4 éve
Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
ulpianus
Szerkesztette: zekeffron
több mint 4 éve
Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
nnntm
932
Azért jó, hogy hamar visszaestünk a földreEgy 7-9-es szezon utan en latom magam elott a Morris-Ulbrich parost maradni.Bízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodásErre jó indikátor lesz már az hogy hogyan fog zajlani a HC és a GM keresés, ill. hogy fog alakulni a szervezeti hierarchia.
peach
Mindenesetre ha tényleg elkezdünk nyerni akk az egyértelművé válik szvsz h a Matty Ice-éra nem ér véget, túl hátul fogunk draftolni ahhoz h méltó utódot találjunk.
empty taxi
Kenny
több mint 4 éve
Kampman
28 323
Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.
több mint 4 éve
Looser kultúra, a kerettel együtt...ez nem vicc...ez van el kell fogadni.