NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Matt Miller írt egy mockot 1. kör után, benne azt h Marcus Williamset visszük a 2. körben, aki sztem bitang jó játékos, de ha 3 választásunk van még összesen és úgy sikerül safetyt draftolni, ráadásul ilyen korán, attól bizony idegállapotba kerülnék Mónika!Én már nem lepődnék meg semmin. Tavaly is a s draft ellen voltam aztán meg mégis igaza lett az fo-nak nealel. Valljuk be, ricardonal vannak jobb játékosok, ha idén is úgy ítélik meg, hogy oda kell a talent m legyen. A draftjaink eléggé ülnek a quinn-pioli duó érkezése óta, mégha a pick bemondásakor mindenkivel nem is értetttem egyet. Sőt...
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Matt Miller írt egy mockot 1. kör után, benne azt h Marcus Williamset visszük a 2. körben, aki sztem bitang jó játékos, de ha 3 választásunk van még összesen és úgy sikerül safetyt draftolni, ráadásul ilyen korán, attól bizony idegállapotba kerülnék Mónika!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
McKinley a tegnapi produkciója alapján rászolgált a "brotherhood" eszmeiségre abszolút,én kivagyok vele békülve,ha egészséges.Ha esetleg maradna Freeney is,akkor nagyon beteg front7 lesz itt.Én még egy jövő évi pick beáldozását sem tartom valószínűtlennek ha mondjuk a második kör közepén még bent lenne Lamp esetlen Moton vagy Dawkins.
Annak viszont nem örülök,hogy Howard a csoportban kötött ki,amúgy is problémánk volt a TE-k levédekezésével,erre most kapunk egy szörnyet,akinek Wintson dobálhat.
több mint 7 éve
Nem tom milyen bogyó volt McKinleyben, de elég durva ámokfutást nyomott a színpadon.Ezek szerint Dimitroffnál annyival előrébb volt, mint Taco Charlton, hogy muszájnak vélte felcserélni.
Mondjuk simán benne van h base downokra elefánt SLB-t kerestünk (elvégre ez a szerepkör nem ment Beasleynek) azt arra tényleg a takarító a legjobb opció.
Ellenben jelen állás szerint McKinleyn kívül írd és mondd 3 pickünk maradt (2., 4., 5. kör), két opció van:
1. Azt mondjuk h fullra telített a keret, azt jó napot. Az LB-, DT-, OG-depth az ahol csehül állunk számszakilag, szal akár még meg is eshet.
2. Kicserélünk a 2. körből extrapick(ek)ért. Abból a szemszögből egyébként szerencsénk van h Lamp sem ment ki, a 2. napos OG-kínálatban meg sztem egyébként is több jó opció volt nekünk, így akár bele is férhet a hátracsere.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Én örülök. Jelenleg vállsérülésből épül fel, őt is kicsinek tartják a DE poszthoz, mint Beasley-t annak idején és a tehnikát még lehet fejleszteni, de gyors, hatalmas az upside és nagyon dolgozik benne a küzdőszellem. Pl. amikor Dimi felhívta, az első mondatában az is benne volt, hogy "..nyerjük meg azt a SB-t..". 😀 Sanders mondta neki még a pódiumon, hogy tanulja meg kontrollálni magát és az érzelmeit jól kezelje, akkor még sokra viheti (elkezdett üvölteni mint egy vadállat, amikor felment a pódiumra 😀). 😊
több mint 7 éve
Megmondtam vagy megmondtam, hogy megyünk majd felfele? 😊 amúgy örülünk vincent?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Creepy
890
Na mégiscsak feltrédeltünk..Lamp meg bent maradt. Ki érti ezt? 😀
több mint 7 éve
érzek egy finom feltradet.Sztem meg kicserélünk az 1. körből.
Kenny
Madden hates me.
több mint 7 éve
Arms
22
Sziasztok!Mivel én viszonylag kevés hasznát veszem, a képen láthatóval megegyező zászló ingyen és bérmentve átvehető Miskolc Egyetemvárosban vagy Barcikán.
thumbs.ebaystatic.com/images/g/Sc8AAOSwEzxYRJr7/s-l225.jpg
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=D6raJluIg40az elfogyasztott italmennyiség egyenes arányosságban van a reachek számával 😀nősülés? 😊Hivatalos nevén EL GM játék élő draft, de az elfogyasztott alkoholmennyiség alapján simán lehetett volna legénybúcsú is 😀
Creepy
empty taxi
Kenny
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Akartuk Pepperst, de már bereacheltek érte, bocsi. 😀 De én Willist láttam legjobbnak, második kör elejét jósolnak neki, Rivers második kör vége, Feeney második közepe, Harris pedig nem sistem fit, meg szar a futás ellen.az elfogyasztott italmennyiség egyenes arányosságban van a reachek számával 😀nősülés? 😊Hivatalos nevén EL GM játék élő draft, de az elfogyasztott alkoholmennyiség alapján simán lehetett volna legénybúcsú is 😀
Creepy
empty taxi
Kenny
több mint 7 éve
nősülés? 😊Hivatalos nevén EL GM játék élő draft, de az elfogyasztott alkoholmennyiség alapján simán lehetett volna legénybúcsú is 😀
Creepy
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
nősülés? 😊
több mint 7 éve
Empty most ne maradj le. 😊Vannak, akik igazolni tudják a távollétem okát 😀
Creepy
Madden hates me.
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Falcons on the Clock! Szurkolói mock draft játék!docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Creepy
890
Na Gabriel nem írta alá a tendert. Mostmár nem tárgyalhat senkivel. Ha június 15-ig nem írja alá az egy éves 2.8 millás szerződést, akár a tavalyi fizetésének 115%-át is fizethetjük neki, ami 660k. És én simán játszatnám ennyiért. Nehogy már egy olyan játékos diktálja a tempót, akit kivágott a Browns, majd volt egy jó szezonja és senki sem akart érte egy második kört sem adni, akármilyen hasznos is volt tavaly. Főleg hogy most Free is nagy pénzt szeretne. Nem vetne jó fényt a franchise-ra szvsz.Na, kirongyoltam, erre Gabriel aláírta..ennyit erről. 😀
Creepy
több mint 7 éve
Creepy
890
Empty most ne maradj le. 😊
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
A Steelers után majd ti jöttök, úgy hogy készüljetek!docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
több mint 7 éve
Creepy
890
Na Gabriel nem írta alá a tendert. Mostmár nem tárgyalhat senkivel. Ha június 15-ig nem írja alá az egy éves 2.8 millás szerződést, akár a tavalyi fizetésének 115%-át is fizethetjük neki, ami 660k. És én simán játszatnám ennyiért. Nehogy már egy olyan játékos diktálja a tempót, akit kivágott a Browns, majd volt egy jó szezonja és senki sem akart érte egy második kört sem adni, akármilyen hasznos is volt tavaly. Főleg hogy most Free is nagy pénzt szeretne. Nem vetne jó fényt a franchise-ra szvsz.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Nézegettem a sorsolásunk és nem tűnik olyan nehéznek. Akár egy 13-3 is benne lehet, ha hozzuk a tavalyi formát ami szerintem el várható a fiúktól, de ha nem jön össze az se baj. Így draft előtt ki mit vár a csapattól az idei szezonra?
több mint 7 éve
Creepy
890
Quinn mindig tud újat mutatni. 😊twitter.com/RapSheet/status/855436413319487491
Szerkesztette: Creepy