NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Na mindenki örül, hogy 5 prime time meccsünk lesz, csak én pityergek, mert nem birok majd lazán leülni meccset nézni 7-kor, hanem felvételről kell megnéznem másnap és időközben nem megtudni az eredményt. #mindenszarSzintén zenész 😀
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Creepy
890
Na mindenki örül, hogy 5 prime time meccsünk lesz, csak én pityergek, mert nem birok majd lazán leülni meccset nézni 7-kor, hanem felvételről kell megnéznem másnap és időközben nem megtudni az eredményt. #mindenszar
több mint 7 éve
Moton nekünk sztem nem system fit, Isidorát még nem néztem meg annyira h markáns véleményem legyen róla, a másik 3-nak kifejezetten örülnék.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Creepy
890
Na a PFF kicentizte, melyik G-k lennének a legjobbak számunkra:twitter.com/pff/status/855228649322270721
több mint 7 éve
Creepy
890
Na, ki az akit nem szeretnénk itt látni? twitter.com/knoxbardeen/status/855078547421057024
több mint 7 éve
Creepy
890
Quinn interjúja tegnapról, ha valaki nem látta volna.Wes és Garland küzd a kezdő pozícióért, Ricoval meg van elégedve. Ez most smoke screen?
több mint 7 éve
Ez is csak engem igazol. Nem fért be, ennyi. Mondjuk favre sem biztos, hogy az lett volna aki ha itt marad, ill. mindenki jótékonyan elfelejti, hogy mikor beállt borzalmas volt, akárcsak gb-ben az első évében 😊Ryanre is azt mondták, hogy bust lesz aztán tessék...abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 16 éve folyamatosan van fr. qb a csapatnál, kivéve a vick féle csukdás évet. A 90-es éveket nem ismerem, de tudtommal redman is vállalható irányító volt, előtte meg ugye bartkowski... szóval itt hagyomány a jó qb, nem kell parázni 😀Azért Favret csak sikerült elcserélni. 😀
peach
Creepy
több mint 7 éve
Creepy
890
Ryanre is azt mondták, hogy bust lesz aztán tessék...abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 16 éve folyamatosan van fr. qb a csapatnál, kivéve a vick féle csukdás évet. A 90-es éveket nem ismerem, de tudtommal redman is vállalható irányító volt, előtte meg ugye bartkowski... szóval itt hagyomány a jó qb, nem kell parázni 😀Azért Favret csak sikerült elcserélni. 😀
peach
több mint 7 éve
Ryanre is azt mondták, hogy bust lesz aztán tessék...abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 16 éve folyamatosan van fr. qb a csapatnál, kivéve a vick féle csukdás évet. A 90-es éveket nem ismerem, de tudtommal redman is vállalható irányító volt, előtte meg ugye bartkowski... szóval itt hagyomány a jó qb, nem kell parázni 😀
több mint 7 éve
Creepy
890
Az. Ryan 32 éves, a mostani trendek szerint még 4-5 éve minimum van a ligában. Sztem majd 3 év múlva lesz esedékes kb ezzel foglalkozni. Persze csak ha hirtelen nem jön a fal, mint pl. schaubnak. Csere hátvédet viszont lehet nézegetni, nevelgetni.Igazad lehet. De úgy vagyok vele, hogy jobb félni, mint megijedni. Sloterre ráférne néhány év tanulás az NFL-ben a saját állítása szerint. Inkább ez, mint hogy kényszerből behúzzunk egy ordas nagy bustot, aztán szopjunk, mint a torkos borz.
peach
több mint 7 éve
Creepy
890
Letrade nélkül luxuspicknek érezném ennyi választásból csere QB-t hozni, pláne úgy, hogy Schaub azért nem aprópénzért írt alá.Hatodik körünk nincs, szóval a letrade által megszerzett pick magától értetődött.
empty taxi
De Schaubnak nem egy 1+1 éves szerződése van? Ez miatt ötlött fel bennem, hogy hátha ezért kapott ilyen szerződést. Aztán lehet, hogy csak én látok bele sokat.
több mint 7 éve
Letrade nélkül luxuspicknek érezném ennyi választásból csere QB-t hozni, pláne úgy, hogy Schaub azért nem aprópénzért írt alá.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Btw. olvastam, hogy Sloter ugyanilyen west coast no huddle meg play action offence-ben tolta le az utolsó évét az egyetemen mint amit mi tolunk, meg jól olvassa a D-t és a scoutok azért becsülik 6. körösnek, mert csak egy évet volt kezdő. Örülnék ha behúznánk és felépítenénk az a három év alatt, amit Matty még biztosan kihúz. Főleg hogy se Renfree se Simms a rosteren, azaz nincs harmadik QB. Vagy szerintetek még korai a jövőre gondolni a QB poszton?Az. Ryan 32 éves, a mostani trendek szerint még 4-5 éve minimum van a ligában. Sztem majd 3 év múlva lesz esedékes kb ezzel foglalkozni. Persze csak ha hirtelen nem jön a fal, mint pl. schaubnak. Csere hátvédet viszont lehet nézegetni, nevelgetni.
Creepy
több mint 7 éve
Creepy
890
Btw. olvastam, hogy Sloter ugyanilyen west coast no huddle meg play action offence-ben tolta le az utolsó évét az egyetemen mint amit mi tolunk, meg jól olvassa a D-t és a scoutok azért becsülik 6. körösnek, mert csak egy évet volt kezdő. Örülnék ha behúznánk és felépítenénk az a három év alatt, amit Matty még biztosan kihúz. Főleg hogy se Renfree se Simms a rosteren, azaz nincs harmadik QB. Vagy szerintetek még korai a jövőre gondolni a QB poszton?
több mint 7 éve
Tavaly is mozogtunk lefelé, mikor kevés pickünk volt (Houstonnal cseréltünk a 2. körben egy plusz 6. körért), mivel 6. körös pickünk idén sincs, így én is inkább lefelé mozgást érzem sanszosnak, nincs nagyon muníciónk felfelé tradelni, ugyanakkor ahogy peach is mondja, a needek száma alapján nem lenne az sem hülyeség, bár én nem tenném.Szvsz ha vmeik primer célpontunk csúszik nem tartom kizártnak, hogy felmenjünk a 20. pick környékére. Gondolom ez kb egy idei 3. + jövő évi 2. körbe kerülne. A kezdő 1-2 kivételtől már most megvan, azokat még pick veszteség mellett is be lehet foltozni idén az első két körben. Nem bánnám ha mennénk egy all int.Nem tudom, én nem örülnék egy felmozgásnak, inkább egy hátra trade-t szeretnék a második első felébe..a két második körös húzással jobban ki tudnék békülni, főleg, hogy nem bővelkedünk pickekben, a DL merítés meg elég mély és az O-line prospecteknél sem a menőket (kivéve Lamp) nézegettük meg. | Dimi nem szokott lefelé mozogni, szóval erről azonnal le is lehet tenni. |
peach
Creepy
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Szvsz ha vmeik primer célpontunk csúszik nem tartom kizártnak, hogy felmenjünk a 20. pick környékére. Gondolom ez kb egy idei 3. + jövő évi 2. körbe kerülne. A kezdő 1-2 kivételtől már most megvan, azokat még pick veszteség mellett is be lehet foltozni idén az első két körben. Nem bánnám ha mennénk egy all int.Nem tudom, én nem örülnék egy felmozgásnak, inkább egy hátra trade-t szeretnék a második első felébe..a két második körös húzással jobban ki tudnék békülni, főleg, hogy nem bővelkedünk pickekben, a DL merítés meg elég mély és az O-line prospecteknél sem a menőket (kivéve Lamp) nézegettük meg. | Dimi nem szokott lefelé mozogni, szóval erről azonnal le is lehet tenni. |
peach
Szerkesztette: Creepy
több mint 7 éve
Szvsz ha vmeik primer célpontunk csúszik nem tartom kizártnak, hogy felmenjünk a 20. pick környékére. Gondolom ez kb egy idei 3. + jövő évi 2. körbe kerülne. A kezdő 1-2 kivételtől már most megvan, azokat még pick veszteség mellett is be lehet foltozni idén az első két körben. Nem bánnám ha mennénk egy all int.
több mint 7 éve
Creepy
890
Na itt van Hardy magyarázata, miért váltott. #respect #saynotoWeemstwitter.com/freakmagic2/status/854176658391257088
több mint 7 éve
Creepy
890
Szerintem Willis is egy állat, ő is beleférne 1/31-re.
több mint 7 éve
Keion Adams, DE, Western Michigan (PRO)Isaac Asiata, G/C, Utah (WOR)
Bobby Baker, SS, Georgia State (LOC)
Budda Baker, S, Washington (PRI)
Derek Barnett^, DE/3-4OLB, Tennessee (WOR, PRI)
Mikey Bart, DE, North Carolina (LOC)
Tarell Basham^, DE, Ohio (PRI, WOR)
Garett Bolles, OT, Utah (WOR)
Tyus Bowser^, OLB, Houston (SR, PRI)
Richie Brown, ILB/OLB, Mississippi State (EW)
Ray Buchanan Jr., CB, Northern Iowa (LOC)
Barrett Burns, TE, Appalachian State (LOC)
Austin Calitro, ILB, Villanova (EW)
Austin Carr, WR, Northwestern (EW)
Tyler Catalina, G, Georgia (LOC)
Aviante Collins, G, TCU (WOR)
Marcus Cox, RB, Appalachian State (LOC)
Tim Crawley, WR, San Jose State (PRO)
Jason Croom, TE, Tennessee (LOC)
Julie'n Davenport, OT, Bucknell (WOR)
Kevin Davis, ILB, Colorado State (EW)
Reggie Davis, WR, Georgia (LOC)
Robert Davis, WR, Georgia State (LOC)
Chaz Elder, FS, South Carolina (LOC)
Darius English, DE/3-4OLB, South Carolina (LOC)
Evan Engram, TE, Ole Miss (SR)
Taylor Gadbois^, OT, Southeastern Louisiana (LOC, PRI)
Antonio Garcia^, OT, Troy (SR, LOC)
Treyvon Hester, DT, Toledo (LOC)
Brian Hill, RB, Wyoming (WOR)
T.J. Holloman, ILB, South Carolina (LOC)
Daquan Holmes, CB, American International (LOC)
O.J. Howard, TE, Alabama (PRI)
Kareem Hunt, RB, Toledo (STM)
Francis Kallon, DT, Georgia Tech (LOC)
Cam Keizur, C, Portland State (PRI)
Keith Kelsey, ILB, Louisville (LOC)
Tanoh Kpassagnon, DE/3-4DE, Villanova (WOR)
Forrest Lamp^, G, Western Kentucky (SR, COM, WOR)
Corey Levin, G, Chattanooga (LOC)
Marlon Mack, RB, South Florida (STM)
Quincy Mauger, S, Georgia (LOC)
Elijah McGuire^, RB, La.-Lafayette (WOR, PRI)
Takkarist McKinley, OLB/DE/3-4OLB, UCLA (PRI)
Fabian Moreau, CB, UCLA (EW)
Hardy Nickerson, ILB/OLB, Illinois (EW)
Antonio Pipkin, QB, Tiffin (SR)
Donnel Pumphrey, RB, San Diego State (SR)
Greg Pyke, G/OT, Georgia (LOC)
Haason Reddick, OLB, Temple (WOR)
Taylor Reynolds, CB, James Madison (PRI)
Duke Riley, OLB/ILB, LSU (SR)
Derek Rivers, DE, Youngstown State (WOR)
Isaac Rochell, DE/DT, Notre Dame (LOC)
Nick Schuessler, QB, Clemson (LOC)
Kyle Sloter, QB, Northern Colorado (LOC)
Eric Smith, G/OT, Virginia (LOC)
Jonnu Smith, TE, Florida International (WOR)
Maurice Smith, FS, Georgia (LOC)
Grover Stewart, DT, Albany State (STM)
Cameron Sutton, CB, Tennessee (WOR)
Sam Tevi, OT, Utah (WOR)
Justin Thomas, RB, Georgia Tech (LOC)
Noel Thomas, WR, Connecticut (PRO)
Dalvin Tomlinson^, DT/NT, Alabama (COM, LOC)
Jeremy Tyler, SS, West Virginia (LOC)
Tanner Vallejo^, ILB, Boise State (WOR, PRI)
Ryan Watson, DT, Purdue (LOC)
Kermit Whitfield, WR, Florida State (EW)
Darrell Williams, OT, Western Kentucky (WOR)
Stanley Williams, RB, Kentucky (LOC)
Jordan Willis, DE/3-4OLB/OLB, Kansas State (WOR)
Eddig feléjük mutattunk komolyabb érdeklődést, kivastagítottam azt a 4 nevet, akiknek közülük 1. körben örülnék. Barnett és Howard szvsz TOP10 játékos ezen a drafton, ha bent vannak 1/31-re őrült jó value mind2. Lámpaerdő a legnagyobb hiányposztra jönne, így ő is no brainer, Takarító meg még egy pass rush fegyver lenne Quinn kezében, ami szintén nem jönne rosszul.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nem nagyon értem miért, de ő tudja. 😊 #offseason #reallyboredJól kib*szott a hardy mezes arcokkal 😀
twitter.com/FalconsKelsey/status/853973274707075072
Creepy
több mint 7 éve
Creepy
890
Nem nagyon értem miért, de ő tudja. 😊 #offseason #reallyboredtwitter.com/FalconsKelsey/status/853973274707075072
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Menő lesz. Vigyázza majd a fészkét. A PR osztálynak jár a pacsi azért. 😊Meg a Fradinak 😀
Creepy