NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Creepy
890
Menő lesz. Vigyázza majd a fészkét. A PR osztálynak jár a pacsi azért. 😊
több mint 7 éve
Meg vagyok győzve. Bár valljuk be ezen forgatókönyv szerint ordas nagy malacunknak is lennie kellene, hogy beletaláljunk valakibe...Az látszik, hogy a needeket kb egyformán látjuk, bár irl érdekőne, hogy ki lesz a starter rg?Ez a scenario szerint Garland-Magnuson-Schweitzer-Thornton négyes nyomna position battle-t a TC-ben, azt ha egyik se lesz elég akkor még nyomhatunk egy trade-et a la LeVitre vagy kukázunk a kivágott veteránok között. Plusz Jahri Evans még FA, egy ilyen draft után lehet ajánlanék neki egy 1 éves szerződést, azt ha ő se megoldás akk TC után megköszönjük neki a részvételt.
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Az látszik, hogy a needeket kb egyformán látjuk, bár irl érdekőne, hogy ki lesz a starter rg?Ez a scenario szerint Garland-Magnuson-Schweitzer-Thornton négyes nyomna position battle-t a TC-ben, azt ha egyik se lesz elég akkor még nyomhatunk egy trade-et a la LeVitre vagy kukázunk a kivágott veteránok között. Plusz Jahri Evans még FA, egy ilyen draft után lehet ajánlanék neki egy 1 éves szerződést, azt ha ő se megoldás akk TC után megköszönjük neki a részvételt.
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Az látszik, hogy a needeket kb egyformán látjuk, bár irl érdekőne, hogy ki lesz a starter rg?
több mint 7 éve
Empty! Kérlek oszd meg velünk, hogy mit kontárkodtál vasárnap! 😉1 31 Atlanta Falcons Charles Harris, DE (Missouri)
peach
2 63 Atlanta Falcons Jaleel Johnson, DT (Iowa)
3 95 Atlanta Falcons Carroll Phillips, OLB (Illinois)
4 136 Atlanta Falcons Erik Magnuson, OG (Michigan)
5 174 Atlanta Falcons Josh Reynolds, WR (Texas A&M)
7 249 Atlanta Falcons Freddie Stevenson, FB (Florida State)
Akadnak benne reachek, de ink need alapon draftoltam, mint BPA-n.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Empty! Kérlek oszd meg velünk, hogy mit kontárkodtál vasárnap! 😉
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Creepy
890
Garrett Scantling focizni nembiztos hogy tud de gyors futó volt most WR-nek hoztuk.MVP volt a középiskolában, remélem nem hiába.
6atos
több mint 7 éve
Garrett Scantling focizni nembiztos hogy tud de gyors futó volt most WR-nek hoztuk.
több mint 7 éve
Creepy
890
Gabriel a Twitter huszár. 😀twitter.com/tgdadon1/status/850752616434987008
több mint 7 éve
Creepy
890
Azért érdekelne, mennyi az alap fizetése Tru-nak. Menő secondary lesz itt azért. 😊
több mint 7 éve
Trufant 5 éves hosszabbítást kapottwww.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/partying.gif
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Chester apánk szólt:twitter.com/atlantafalcons/status/850347470932426753
Uff.
több mint 7 éve
No akk az eredmény:Vol1 (CBS big board):
1/31 Derek Barnett, DE (Tennessee)
R U fuckin' kiddin' me? Fizikailag nem elit pass rusher, de képzett, TOP10 tehetség szvsz az idei drafton.
2/31 Chris Wormley, DT (Michigan)
Indoklást lásd peach hsz-ében.
3/31 Ethan Pocic, OL (LSU)
Komoly atléta és okos is, technikailag nem a legstabilabb, de azért nyersnek nem nevezhető.
4/29 Carroll Phillips, OLB (Illinois)
Egyetemen DE volt, de alkata, szerelési technikája és sebessége alapján is játszhat egy sorral hátrébb, nagyobb térben sincs elveszve.
5/30 Josh Reynolds, WR (Texas A&M)
BPA. JJ és Sanu mögött nincs másik magas elkapó, ő 6-3, már ezzel is magyarázható a kiválasztása. Vékony srác, ha úgy kerül rá izom, hogy nem veszít a sebességéből itt oriási steal.
7/31 Tedric Thompson S (Colorado)
Cseresafetynek több mint tökéletes, neki volt a legtöbb levédekezett passza az egész FBS-ben a legutóbbi szezonban.
Vol2 (Draft Utopia big board):
1/31 Takkarist McKinley, DE/OLB (UCLA)
Kell pass rusher is, plusz vele is tán be lehetne próbálni az SLB posztot, mert azért az nem Beasley világa. Persze full time DE-ként is megállná a helyét a takarító.
2/31 Caleb Brantley, DT (Florida)
Ajándék.
3/31 T.J. Watt, OLB (Wisconsin)
No így akk McKinley DE, a kis Watt meg SAM.
4/29 Ethan Pocic, OL (LSU)
Itt egy körrel később is bent volt 😊
5/30 Jake Butt, TE (Michigan)
Hogy mit keresett bent azt nem tom, de köszi 😊 Ha egészséges tud maradni akk tán még jobb is lehet, mint Hooper.
7/31 Alex Anzalone, LB (Florida)
Még egy nagy csúszó, aki sérülékeny.
Vol3 (NFLMock big board):
1/31 Forrest Lamp, OG (Western Kentucky)
A class legjobb interior OL-je.
2/31 Caleb Brantley, DT (Florida)
1/31-re is elégedett lennék vele IRL.
3/31 Carroll Phillips, DE/OLB (Illinois)
Hogy melyik egységben fog játszani, azt majd a következő pick eldönti.
4/29 Tanoh Kpassagnon, DE (Villanova)
Tanulj Tanoh, Falcon lesz belőled. Ritka egy freak, meglátjuk focizni tud-e a profik között.
5/30 Josh Reynolds, WR (Texas A&M)
A változatosság kedvéért.
7/29 Tedric Thompson, S (Colorado)
Ez is.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
S-ben sztem megvagyunk. neal-allen-kemal-poole-neasman + tereza bár vele nemtudom mivan most.Terézanyu már rég ki lett b*szva. 😊
peach
Ish pedig full time LB lesz.
Szóval a Neal-Allen-Poole-Neasman négyes van, szerintem valaki még jön, tavaly is öt S volt ha jól emlékszem.
A RB pedig a Free mizéria miatt érkezhet szvsz.
A TE-el én is így vagyok, Hooper blokkol és elkap, Toilolo blokkol, Perkins pedig elkap meg hátha megtanul blokkolni, rendben lesz az. Főleg hogy hoztunk két FB-t is.
több mint 7 éve
Ja, Levitre-ért járt a hatodik kör, ha jól tudom azért, mert minden meccsen kezdett.S-ben sztem megvagyunk. neal-allen-kemal-poole-neasman + tereza bár vele nemtudom mivan most. RB-t meg tök fölösleges pickelni szvsz free és tco mögé, bármelyik udfa vagy ward megteszi.
A negyedik kör mehetett volna S-re mondjuk, a többivel egyet értek. Esetleg a második edge helyett egy RB.
Creepy
A TE corpsban sztem nagyon bízunk. Ugye hooper egy elég korrekt rookie szezont rakott le, toilolohoz most vágtunk hozzá egy tisztességes szerződést, perkinst pedig tavaly csak azért képesek voltunk kereten tartani, hogy nehogy ellopják ps-ből. Én ide max egy veteránt várok még a tc előtt vagy ha úgy ítélik meg a cutok után.
Szerkesztette: peach
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Jézus ereje..Jöhet Butlerért 😀
pbs.twimg.com/media/C8wPYufXoAEYwJK?format=jpg&name=large
Creepy
több mint 7 éve
Vállalható csomag összességében, bár így LB-nélkül lenne némi hiányérzetem, én a WR depthnél személy szerint gyengébbnek érzem a TE-t, szal lehet ink odahúznék.Fél óra múlva végzek melóban ha hazértem példával is illusztrálom a dolgokat. 😊
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Ja, Levitre-ért járt a hatodik kör, ha jól tudom azért, mert minden meccsen kezdett.A negyedik kör mehetett volna S-re mondjuk, a többivel egyet értek. Esetleg a második edge helyett egy RB.
több mint 7 éve
Nem ismerem annyira az ide classt (sem) de kurvára unatkoztam 😀 cbs board alapján íme, a csoda:31: R1P31
G FORREST LAMP
WESTERN KENTUCKY
- nem szorul magyarázatra
63: R2P31
DL CHRIS WORMLEY
MICHIGAN
- poe csak egy évre írt alá, amúgy mennyiségileg és minőségileg is kell ember a rotációba
95: R3P31
EDGE DEMARCUS WALKER
FLORIDA STATE
- hiányposztra sztem bpa
136: R4P29
WR DEDE WESTBROOK
OKLAHOMA
- jól mutat a kezdő négyes, de egy-két sérülés és máris nem olyan fényes. Depth is indokolja.
174: R5P30
EDGE DAWUANE SMOOT
ILLINOIS
- dupláztam a posztra, hátha a kettőből meglesz legalább egy biermann 😊
249: R7P31
OT LEVON MYERS
NORTHERN ILLINOIS
- hopp, nincs 6. körösünk ez nekem újdonság. Így a legvégére maradt a fal szélébe egy depth emberke.
A 4. körös ilyen luxus pick izé, talán jobb lett volna ott hozni egy ot-t. Egyel kevesebb pickem volt mint hittem így lb papa nem is gyütt 😀
több mint 7 éve
Jézus ereje..Barom állat mindenhol akad 😀
pbs.twimg.com/media/C8wPYufXoAEYwJK?format=jpg&name=large
Creepy
több mint 7 éve
Ishmael LB....is!
6atos