Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Na meg cap sincs, hogy így szezon előtt tradelgessünk nagy fizetésű emberekért...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Félek h Dimmy megint 2012-13-at játszik és az OL kárára erősíti más csapatrészeket.
Azon túl h kezdő RG-ben van egy vaskos kérdőjel (Garland?, Schweitzer?, Harlow?), még swing tackle-ünk sincs, Harlow mondjuk tackle volt college-ban, de kb. konszenzus volt h ő ink guard lesz a profik között. Utána meg már az idei UDFA dán harcos, Andreas Knappe jön a depth charton, bár ugye a dánok skilljeit már meg is énekeltek.
FA-n szétnézve Ryan Clady vagy William Beatty erősítést jelentene, persze egyikőjük sem az egészségéről híres.
Mindenesetre ha ne adj' Isten megsérülne Schraeder, akkor a Schweitzer-Harlow-féle jobbszárny lehet elintézné Mattynek, hogy 2009 után újra mulasszon meccset.
empty taxi
Dimmy akkor nagyjából tejhatalmat élvezett,most azért nincs így szerintem.Szóval én nem tartok tőle hogy jön a szokásos Dimmy féle roster madness. Leff is ott van még akiről nagyon szépeket mondanak,de nem lennék nyugodt egy Garland,Scweitzer, Harlow,Leff sorral. Marpetet áttették a Bucsban középre,esetleg az öreg Brawley-ra rá lehetne nézni, jó igaz nem volt olyan markáns játékos mint Freeney de betölthetne egy hasonló szerepet. Post June cut hullám még úgy is előttünk van,ott is eshet valaki,na meg Levitre is így érkezett két éve.
Kenny
Levitre-ért cseréltünk.
Persze TC után foghatunk vkit, de attól még per pill nem vagyok nyugodt.
Való igaz ott van egyensúlynak Pioli, de ha belegondolunk abba, hogy Quinn Seattle-ből jött és ott milyen OL van...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Félek h Dimmy megint 2012-13-at játszik és az OL kárára erősíti más csapatrészeket.
Azon túl h kezdő RG-ben van egy vaskos kérdőjel (Garland?, Schweitzer?, Harlow?), még swing tackle-ünk sincs, Harlow mondjuk tackle volt college-ban, de kb. konszenzus volt h ő ink guard lesz a profik között. Utána meg már az idei UDFA dán harcos, Andreas Knappe jön a depth charton, bár ugye a dánok skilljeit már meg is énekeltek.
FA-n szétnézve Ryan Clady vagy William Beatty erősítést jelentene, persze egyikőjük sem az egészségéről híres.
Mindenesetre ha ne adj' Isten megsérülne Schraeder, akkor a Schweitzer-Harlow-féle jobbszárny lehet elintézné Mattynek, hogy 2009 után újra mulasszon meccset.
empty taxi
Dimmy akkor nagyjából tejhatalmat élvezett,most azért nincs így szerintem.Szóval én nem tartok tőle hogy jön a szokásos Dimmy féle roster madness. Leff is ott van még akiről nagyon szépeket mondanak,de nem lennék nyugodt egy Garland,Scweitzer, Harlow,Leff sorral. Marpetet áttették a Bucsban középre,esetleg az öreg Brawley-ra rá lehetne nézni, jó igaz nem volt olyan markáns játékos mint Freeney de betölthetne egy hasonló szerepet. Post June cut hullám még úgy is előttünk van,ott is eshet valaki,na meg Levitre is így érkezett két éve.

több mint 7 éve

Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Kösz thornton, jó volt veled....
peach
Schweitzer anyukája megfenyegette. 😀
több mint 7 éve
Kösz thornton, jó volt veled....

több mint 7 éve
 www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Reassessing-the-Falcons-Defensive-Depth-Chart/6abb7e6c-5125-44aa-83a8-8345c954cfcb

nem néz ez ki rosszul

több mint 7 éve
😀😀😀
 twitter.com/m_ryan02/status/859486664808386560
több mint 7 éve
Quincy Mauger-ről mit tudtok vagy mit lehet tudni ?? A video alapján elég nagyot üt. 😊😂
Midnight
Ezzel ki is merültek az erősségei 😀
empty taxi
Legalább nagyot üt már ez is valami 😂. Empty vélemény a draft ról ?
Midnight
Lehet készül belőle cikk... 😊

Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Quincy Mauger-ről mit tudtok vagy mit lehet tudni ?? A video alapján elég nagyot üt. 😊😂
Midnight
empty taxi
Legalább nagyot üt már ez is valami 😂. Empty vélemény a draft ról ?
több mint 7 éve
Midnight

Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
több mint 7 éve
Campbell azért fel kellene hogy szedjen néhány kilócskát a SAM-hez. De örülök az ilyen "gondoknak". 😊
több mint 7 éve
Ha tippelnem kéne akkor Campbell megy át az erős oldalra és Riley lesz a WILL.
Az UDFA-k közül Darius Englishre érdemes figyelni, All-SEC második válogatott volt a legutóbbi szezonban, 6-6 magas, képzett pass rusher, akit ha úgy alakul coverbe is hátra lehet küldeni. A nagy baja h irgalmatlan vékony, ha a konditeremben munkára sikerül fogni ő jó lehet.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Köszi. Ez jó hír, ismerik is egymást, menő lesz ez így.
több mint 7 éve
Egyet aludva a draftra mégsem tűnik ez olyan rossznak.
McKinley,Riley instant kezdő,Harlow simán harcban lehet a kezdő posztért Schweitzerrel,Kazee mehet Poole helyére slotba aki ugye megy egy sorral hátrébb. Saubert pedig a 2017es Toilolo csak neki kicsit jobb keze van.Hill meg el fog férni az rb rotációban,mert tavaly is voltunk parában pár meccsen mert egy bevethető futónk volt,szóval az ő draftolása is indokolható.
Összeségében szerintem ez jó draft volt,szokás szerint kukázunk 1-2 használható udfat,meggyőzzük Freeneyt még egy évről és máris rendben vagyunk.
Kenny
Riley melyik poszton lesz instant kezdő a 3 LB poszt közül? Nagyon nem vagyok képben vele kapcsolatban.
Creepy
Jones mellett,egyetemen is együtt pusztítottak,most is együtt fognak.

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve
McKinley,Riley instant kezdő,Harlow simán harcban lehet a kezdő posztért Schweitzerrel,Kazee mehet Poole helyére slotba aki ugye megy egy sorral hátrébb. Saubert pedig a 2017es Toilolo csak neki kicsit jobb keze van.Hill meg el fog férni az rb rotációban,mert tavaly is voltunk parában pár meccsen mert egy bevethető futónk volt,szóval az ő draftolása is indokolható.
Összeségében szerintem ez jó draft volt,szokás szerint kukázunk 1-2 használható udfat,meggyőzzük Freeneyt még egy évről és máris rendben vagyunk.
Kenny
Riley melyik poszton lesz instant kezdő a 3 LB poszt közül? Nagyon nem vagyok képben vele kapcsolatban.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
nemhivatalos UDFA-k:

Deron Washington, FS, Pittsburgh State
Andreas Knappe, OT, Connecticut
Marcellus Branch, CB, Robert Morris
Jermaine Grace, DE/OLB, Miami
Chris Odom, DE, Arkansas State
Tyler Renew, FB, The Citadel
Robert Leff, OT, Auburn
Josh Magee, WR, South Alabama
Quincy Mauger, SS, Georgia
Darius English, DE, South Carolina
Will Freeman, OL/DL, Southern Miss
Austin Trainor, QB, UWG (tryout)
Travis Averill, C-G, Boise State
Ray Buchanan Jr., CB, Northern Iowa has rookie minicamp invite.
Deante Burton, WR, Kansas State
Reginald Davis, WR, Texas Tech
Christian Tago, LB, San Jose State
Taylor Reynolds, CB, James Madison

Mindig jövőre
több mint 7 éve
Ott is van az idei udfa gyemant Robert Leff szemelyeben.

több mint 7 éve
G, RB, CB/S és TE. Mit gondoltok róluk? Mit lehet tőlük várni?
több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok mit fognak mondani dimmyék. Sztem becumiztuk, hogy a letrade után beindult egy interior ol run és nem maradt olyan ember aki tetszett volna. Riley szvsz magasan lehetett a boardunkon mert nem volt pánik, gyorsan bent volt a pick mikor jöttünk. Lehet vissza kellett volna menni pár helyet az egyik 5. körössel, de sztem a chargers duplázására senki nem számított. Na m1, egyelőre swheitzer vs garland csata van rg-ben.
peach
Van még 3 pickünk "normális" helyen,szóval az bőven jó,továbbá bent van még Dorian Jonhson(esetleg Siragusa vagy Asiata aki még bent lehet) akiért még talán érdemes is lenne felmenni,safetyben pedig még bent van az én kis kedvencem Eddie Jackson.

több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok mit fognak mondani dimmyék. Sztem becumiztuk, hogy a letrade után beindult egy interior ol run és nem maradt olyan ember aki tetszett volna. Riley szvsz magasan lehetett a boardunkon mert nem volt pánik, gyorsan bent volt a pick mikor jöttünk. Lehet vissza kellett volna menni pár helyet az egyik 5. körössel, de sztem a chargers duplázására senki nem számított. Na m1, egyelőre swheitzer vs garland csata van rg-ben.

több mint 7 éve
 youtu.be/5msbq_eLd-U
Zseni a srác 😀
mustaine
Instant pisiteszt a draft után.
Bazzani
Ahogy gabo mondta tegnap: "Nem szóltak neki, hogy csak a meccsre kell bevenni a cuccot, a draftra nem." 😀

Madden hates me.
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
 youtu.be/5msbq_eLd-U
Zseni a srác 😀
mustaine
Instant pisiteszt a draft után.