Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Olyan érdekes, hogy a mi győzelmünk a szerencsének köszönhető és hogy millió sérült volt a GB-nél. Akár milyen cikket olvasok épp hogy meg dicsérik a csapatott. Remélem nyerünk két hét múlva hát ha akkor elismerik végre hogy erős a csapat bár ahogy nézem ott is fognak valami indokot találni hogy miért nyertünk, ha nyerünkPedig a Madden már év elején megjósolta, hogy ti nyeritek a Super Bowlt 😀
Midnight
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Olyan érdekes, hogy a mi győzelmünk a szerencsének köszönhető és hogy millió sérült volt a GB-nél. Akár milyen cikket olvasok épp hogy meg dicsérik a csapatott. Remélem nyerünk két hét múlva hát ha akkor elismerik végre hogy erős a csapat bár ahogy nézem ott is fognak valami indokot találni hogy miért nyertünk, ha nyerünk
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=M1USlpIPoYM&list=PLBQQIE4ZTvS_TF20AuWTsZzBXGE_IOxZe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Még egy kis Blank:www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154428300947842/

Madden hates me.
több mint 9 éve
Kicsit visszautalva a linkelt hsz.-hez azt hiszem nem mehetünk el szó nélkül chester utolsó 5-6 meccsen bekövetkezett formajavulása mellett.Ma reggel arra ebredtem hogy ezt leirom. De latom mar elkestem 😀 abszolut igazad van sztem.
peach
több mint 9 éve
www.cbssports.com/nfl/news/2017-super-bowl-falcons-owner-arthur-blank-taking-every-employee-to-houston/?linkId=33693917Blank imádni való figura aki él-hal a csapatáért. Ha valalki, ő megérdemelne nagyobb "hypeot"...
Blank minden alkalmazottat elrepít a Super Bowl-ra - class act.
Eléggé belopta a szívembe magát az öreg a viselkedésével 😊
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
www.cbssports.com/nfl/news/2017-super-bowl-falcons-owner-arthur-blank-taking-every-employee-to-houston/?linkId=33693917Blank minden alkalmazottat elrepít a Super Bowl-ra - class act.
Eléggé belopta a szívembe magát az öreg a viselkedésével 😊
több mint 9 éve
A passzjátékban pedig sok a vertikális elem (így szvsz túlzás WCO-nek beskatulyázni a rendszert, hiába azzal a nyelvezettel dolgozik a támadósor), ami miatt meg DB-k futkorásznak rengeteget.www.westcoastoffense.com/overview.htm
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Szép meglátás empty, ez a futtasuk a védelmet hagy fáradjanak észrevételre vevő vagyok, így hirtelen pörgetve az eseményeket a szezonban meg is veszem. 😉A neal féle cikket én is olvastam, szemmel látható a különbség a szezon kb második felében ez is ok.
A dimitroff féle lelki társulással kapcsolatban kissé szkeptikus vagyok viszont. Dimmy 2008 óta ténykedik itt, pioli csatlakozása előtti időkről viszont nem nagyon emlékszem 3. vagy hátsóbb körökből érkező játékosra aki tényezővé is vált volna. ricardo ellen nem ér mert smittyiék alatt a ps-ben rohasztottuk. free szintén második évére lett tényező. szóval pioli és a hawksos kultúrából érkező quinn sztem baromira egy húron pendül scoutolás terén, ráadásul eddig szerencsére meglehetősen hatékonyan is csinálják. a tehetség gondozás szintén erősödött. elhiszem, hogy dimitroff is osztja a nézeteiket, de biztos vagyok abban, hogy egyedül továbbra sem tudott volna olyan jól pickeln a hátsó körökben mint az elmúlt két évben. Ezzel is csak arra próbálok utalni, hogy valszeg ez a három ember jelenleg egy kíváló egyveleget alkot aminek a második évben már sb a jutalma.
Az al davis raiderst nem ismerem, de a hasonlóságokkal együtt simán eltudom képzelni, hogy dq nem a hiányosságok ellensúlyozása miatt nyúl a blitz csomagokhoz hanem mert így próbálja változatosabbá és innovatívabbá tenni a sémáját.
Kicsit visszautalva a linkelt hsz.-hez azt hiszem nem mehetünk el szó nélkül chester utolsó 5-6 meccsen bekövetkezett formajavulása mellett. Szvsz. az O ezen időszakban még egy szintel feljebb lépett és biztos vagyok benne, hogy ehhez köze van chesterhez akitől nem emlékszek olyan látványos hibákra mint a szezon első 10-11 meccsén.
több mint 9 éve
A tegnapi meccs hatására egyébként sokat gondolkodtam a siker további faktorairól.Ugye volt ez az agymenésem 2 hónappal ezelőtt az O hatékonyságáról, 1 dolog jutott még eszembe, amit akkor kihagytam a fejtegetésből: Shanny rendszere nem csak mentálisan (kurva nehéz elővételezni h mire készül az O), hanem fizikálisan is rendesen tudja fárasztani az ellenfél védelmét. Ugye rengeteg stretch futással élünk, ami miatt az ellen LB-jének gyakran kell kifutnia középről az oldalvonalig ahhoz, hogy szereljen, nagy utakat kell befutni snapről snapre emiatt fárasztó a dolog. A passzjátékban pedig sok a vertikális elem (így szvsz túlzás WCO-nek beskatulyázni a rendszert, hiába azzal a nyelvezettel dolgozik a támadósor), ami miatt meg DB-k futkorásznak rengeteget. Ráadásul ugye idén sok a no huddle, szal még cserélni se lehet nagyon a rengeteg futás közben/után. Emiatt összességében úgy gondolom, hogy nem kell félteni a támadósort akkor sem, ha a 4. negyedben szoros lesz az állás a Super Bowlon.
A másik, amin agyaltam, hogy mégis hogy a francban van az, hogy ez a D a bye week óta 18-19 pont körül enged átlagban. Logikus magyarázat az, amit többen hangsúlyoztak, hogy javult az egymás közti kommunikáció, ezért mernek a védőink gyorsabban játszani.
A gyorsaság kapcsán meg eszembe jutott egy cikk a napokban, ami arról szólt, h Quinn lelki társra talált Dimtroffban (tényleg a soulmate kifejezést használta a cikk) a scouting principle-ök terén, miszerint minden posztra gyors játékost keresnek. Kis túlzással úgy kapják a prospectek nálunk a draft grade-eket h megnézik a mért időket, ez alapján egy adag prospect kiesik a rostán, majd elkezdik nézni a megmaradtak game tape-jeit azt aki magas, gyors és még focizni is tud, ő kap 1. körös grade-t. Majd a meglévő hiányosságok súlyossága ill. mennyisége alapján alakul a további minősítés. Itt esett le a tantusz, hogy gyakorlatilag azokra az alapelvekre épül a jelenlegi csapat, amikkel az Al Davis vezette Raiders a 70-es években sikert sikerre halmozott. Röviden összefoglalva: Speed kills. Való igaz egy 21-23 éves srácot sokkal könnyebb megtanítani focizni, mint gyorsabban futni és van az a sebesség, amivel az ellenfél nem tudja felvenni a pályán a versenyt. No szóval mit is csinált az a Raiders, egyrészt voltak gyors lábú futói (hello Run D&C) meg voltak nagy és gyors elkapói, akinek Lamonica/Stabler/Plunkett mikor ki előrehajította a labdát (hello vertikális passzjáték). Védelem terén meg a 4 man rushban hitt az öreg és a többiek oldják meg hátul a cover feladatokat. Quinn és Dimitroff persze alkalmazkodókészségről is tanúbizonyságot tett (nem véletlen, hogy a késő davisi időszakban annyira sikertelen franchise volt a Raiders, mint amilyen), ez leginkább a védelemben érhető tetten. Davis a színtiszta emberfogás híve volt, Quinn cover sémái ellenben kifejezetten összetettek, bonyolultak. Quinn ugyanúgy elsősorban azt szereti, ha 4-man rush-sal megvan a nyomás, egyáltalán nem egy blitzőrült pali. Ellenben idén azért láttunk nem egy szépen megrajzolt blitzet is a csapattól, kíváncsi vagyok, hogy ez vmiféle konceptuális fejlődés eredménye, vagy esetleg csupán arról van szó hogy segíteni kell az erre szezonra ugyan előre lépő, ám azért most is ligaszinten leginkább átlagosnak nevezhető védőfalat.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Egyértelműen karrier meccset tolt...Hageman mindig ilyen faszán tolta, vagy kiugróan jó meccse volt a tegnapi?Villanásai voltak korábban mind a D-ben mind az ST-ben, ennyire konzisztensen jó meccse szvsz még nem volt.
tüsi91
empty taxi
több mint 9 éve
Hageman mindig ilyen faszán tolta, vagy kiugróan jó meccse volt a tegnapi?Villanásai voltak korábban mind a D-ben mind az ST-ben, ennyire konzisztensen jó meccse szvsz még nem volt.
tüsi91

Madden hates me.
több mint 9 éve
Hageman mindig ilyen faszán tolta, vagy kiugróan jó meccse volt a tegnapi?
több mint 9 éve
A capland.hu-n ugyanebből a típusból van Raiders-es, vedd fel velük a kapcsolatot, hátha beszereznek Falcons-osat is, ha van rá keresletKöszi a segítséget. A Raiderses sapka már régebbi, de végigpörgettem az oldalt.
baggio
több mint 9 éve
When Atlanta won the rights to host the 2019 Super Bowl in the new Mercedes-Benz Stadium, Blank sent a text message to Quinn.“I told him, ‘We want to play in the Super Bowl in 2019.’ He texted me back saying, ‘I plan on getting there sooner.’ So maybe I didn’t expect this but Dan did.”
Itt a teljes cikk: www.myajc.com/sports/football/falcons-win-crowning-moment-for-owner-arthur-blank/9rnVCTqt6PJynoldZRkkXL/
több mint 9 éve
Szerintem egy dologgal lehet ezt a Falcons O-t lenyomni kibasz.tt hosszú driveokat kell tolni kb 8-12 perceseket és Td vel kell befejezni. Ennyi mert ha nincs fent a pályán Ryanék, akkor pontot a D-tek annyit nem tud szerezni amennyi elég a SB-ra...ParadSECIgen, így nyert a Chargers is ellenünk.
több mint 9 éve
remélem BB-ék olvassák a topicot! 😀Sztem ugy lehet nyerni a Falcons ellen, hogy tobb pontot kell szerezni mint ok!!!4!asszem mindenféleképpen igazad van
ulpianus
Kenny
több mint 9 éve
Más, bocsi hogy kicsit eltérek a meccsektől. Esetleg valaki tudja, hol lehetne kapni a képen látható sapkát anélkül, hogy 20-30 dolláros kiszállítási díj lenne rajta?A capland.hu-n ugyanebből a típusból van Raiders-es, vedd fel velük a kapcsolatot, hátha beszereznek Falcons-osat is, ha van rá kereslet
bit.ly/2jIFDqD
Néztem ebayen, amazonon, nflshopon, és egy budapesti üzletben is, de pont elfogyott, így egyik sem nyert. $25-om lenne rá, de ha kicsit több, az sem baj. Esetleg valami ötlet, vagy tapasztalat?
nnnorbert

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sztem ugy lehet nyerni a Falcons ellen, hogy tobb pontot kell szerezni mint ok!!!4!asszem mindenféleképpen igazad van
ulpianus
több mint 9 éve
Sztem ugy lehet nyerni a Falcons ellen, hogy tobb pontot kell szerezni mint ok!!!4!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Szerintem egy dologgal lehet ezt a Falcons O-t lenyomni kibasz.tt hosszú driveokat kell tolni kb 8-12 perceseket és Td vel kell befejezni. Ennyi mert ha nincs fent a pályán Ryanék, akkor pontot a D-tek annyit nem tud szerezni amennyi elég a SB-ra. Ez persze igaz visszafelé is.vpimire gondolsz? kezdjünk oldalakon tartó elmélkedésbe, hogy vajon mi fog történni aminek persze a valóságban pont az ellenkezője fog bekövetkezni? 😊 nyugtázta mindenki, két hét múlva találkozunk 😉
amúgy szerintem a kulcs itt bb és patricia lesznek. az oké, hogy az öreg mestere annak, hogyan kapcsolja ki az ellenfél kulcsjátékosait offense oldalon. láthattuk ezt brown és bell ellen tegnap. azonban nálunk ebből van 5. kikapcsolod juliot és freemant? oké, de ott van még sanu, coleman és gabika. mind az 5 ember képes meccs eldöntő faktor lenni. rátolod ryanre a falat? az is megoldás lehet, a gb ellen 97es ratinget hozott nyomás alatt. vagy hagysz neki időt és inkább a coverre építesz? lásd az első pontot. sztem feladjuk a leckét bill bácsiéknak mit kezdjenek ezzel az o-val. remélem legalábbis.
a védelmünkel kapcsolatban nem tudom mire lehet számítani, se a gb se a hawks nem tesztelte le őket isten igazából. nem a legacélosabb egység, viszont van jó pár playmaker köztük, képesekek turnovereket gyártani. hiába haladt a hawks és a gb is, igazából mindkét meccs nagy részében preventen voltak. ezzel együtt is sikerült az első félidőben kétszer puntoltatniuk a packerst, ill. az első driveukat megfogni fg-n. a patriots o más kávé ház, sztem haladni tudtok majd ellenünk, kérdés, hogy sikerül e momentumokat gyártania az egységnek. azt hiszem igen, bár tegnap nagyon röfögött az a bizonyos malac, ha egy két labda ellenetek rosszul pattan azzal vége is lehet a dalnak.
peach
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Más, bocsi hogy kicsit eltérek a meccsektől. Esetleg valaki tudja, hol lehetne kapni a képen látható sapkát anélkül, hogy 20-30 dolláros kiszállítási díj lenne rajta?bit.ly/2jIFDqD
Néztem ebayen, amazonon, nflshopon, és egy budapesti üzletben is, de pont elfogyott, így egyik sem nyert. $25-om lenne rá, de ha kicsit több, az sem baj. Esetleg valami ötlet, vagy tapasztalat?
több mint 9 éve
vpimire gondolsz? kezdjünk oldalakon tartó elmélkedésbe, hogy vajon mi fog történni aminek persze a valóságban pont az ellenkezője fog bekövetkezni? 😊 nyugtázta mindenki, két hét múlva találkozunk 😉
amúgy szerintem a kulcs itt bb és patricia lesznek. az oké, hogy az öreg mestere annak, hogyan kapcsolja ki az ellenfél kulcsjátékosait offense oldalon. láthattuk ezt brown és bell ellen tegnap. azonban nálunk ebből van 5. kikapcsolod juliot és freemant? oké, de ott van még sanu, coleman és gabika. mind az 5 ember képes meccs eldöntő faktor lenni. rátolod ryanre a falat? az is megoldás lehet, a gb ellen 97es ratinget hozott nyomás alatt. vagy hagysz neki időt és inkább a coverre építesz? lásd az első pontot. sztem feladjuk a leckét bill bácsiéknak mit kezdjenek ezzel az o-val. remélem legalábbis.
a védelmünkel kapcsolatban nem tudom mire lehet számítani, se a gb se a hawks nem tesztelte le őket isten igazából. nem a legacélosabb egység, viszont van jó pár playmaker köztük, képesekek turnovereket gyártani. hiába haladt a hawks és a gb is, igazából mindkét meccs nagy részében preventen voltak. ezzel együtt is sikerült az első félidőben kétszer puntoltatniuk a packerst, ill. az első driveukat megfogni fg-n. a patriots o más kávé ház, sztem haladni tudtok majd ellenünk, kérdés, hogy sikerül e momentumokat gyártania az egységnek. azt hiszem igen, bár tegnap nagyon röfögött az a bizonyos malac, ha egy két labda ellenetek rosszul pattan azzal vége is lehet a dalnak.
több mint 9 éve
Milyen 'szörnyű' hogy 1/32-ről kell beszélni 😊
több mint 9 éve
Egyébként 1/32 lehet valami fasza DT draftolni??? 😊 😊 😊Messze van még, de persze, mint ahogy DE-t is 😊
6atos

Madden hates me.