Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
A franchise valaha volt egyik legjobb játékosa, de sajnos most ez volt a logikus lépés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
www.atlantafalcons.com/news/blog/article-1/Falcons-Release-Longtime-WR-White/15333db3-5e00-45e0-87cd-607e255ccee3Ennek is eljött az ideje...
több mint 10 éve
kérdés van-e benne még elég " kakaó" 😊2-3 évre jó lehet.Bár ha választani kell JPP és Williams között akkor inkább előbbi.
Keano
több mint 10 éve
Cutolták Mario Williamset,Dimmy,Pioli emeljétek a telefont MOST.Pár hete még úgy voltam vele, hogy inkább ne, de most inkább úgy, hogy igen húzzanak oda az ügynökéhez. Szóval én is adnám 😊
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Cutolták Mario Williamset,Dimmy,Pioli emeljétek a telefont MOST.
több mint 10 éve
Ha már mindenáron erőltetik a safety needet, akkor miért pont nelson? Éppen free safetyben volt a kevesebb bajunk allennel...
több mint 10 éve
www.thefalcoholic.com/2016/2/29/11132764/2016-nfl-free-agency-falcons-interest-danny-trevathan-matt-schaubElkezdődtek a pletykák,személy szerint az összes nevet adnám a listáról,Nelson 1 évre jó lehet,Schaub is talán.
több mint 10 éve
Ha már FA és C need akkor érdemes lehet elgondolkodni Whis-en. Nálunk jól játszott anno. Beilesztheto zbs es pbs falba is és ahogy olvastam a Jags nem nagyon kapkod ujra igazolni mert van más kezdő C-juk is kereten

több mint 10 éve
Remélem quinnék is olvasnak minket, annyira egy húron pendülünk emptyvel, hogy ez nem lehet véletlen. Tessék a bowl.hu véleménye alapján mozogni 😀 Am van még egy titkos tervem, miszerint joey mbu megtáltosodik, közel hasonló állat lesz mint a másik 3 betűs afrikai kollegája így a dt poszt örökre meg is oldódik... 😀
több mint 10 éve
Nem örülnék ha safetyre nagyobb lóvét költenénk, kapja meg az Ishmael-Allen kettős a lehetőséget, mögéjük jöhet vmi rutinos backup, de ne kezdő pénzért. Bevallom legjobban annak örülnék, ha a WR2-t (Marvin Jones, Rishard Matthews) oldanánk meg FA-ról, valahogy abban nem hiszek, hogy Raheem Morris kihozná egy rookieból a benne rejlő potenciált 😊. Illetve egy LB-nek is örülnék FA-n, ugye a Hawks-kapcsolat miatt sokan mondják Bruce Irvint, de én jobban szeretném Trevathant (ugye a DC-nk Richard Smith volt a pozíciós edzője Denverben) még úgy is, hogy nyilván többe fog kerülni.Drafton az 5 pick meg LB, TE, DT, DE, C posztokra menne, a sorrend nyilván képlékeny. Kb. nálam így nézne ki egy álom offseason 😊
Szerk. friss hír, hogy majdnem 4 millió $-t áthoztunk a 2016-os sapiba.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
A draft első köre szinte 100% hogy de vagy olb pick lesz szvsz. Ezeken a posztokon a legmélyebb a draft ráadásul ezek a legnagyobb needjeink is. Sztem bpa alapon needre fog jönni vki. Azon sem lepődnék meg ha a 2. vagy 3. körrel a trufant-alford húzás mintájára dupláznánk vmeik poziba. Akit még szvsz majdnem biztos, hogy húzni fogunk az egy wr legalábbis a piacnyitás előtt így tűnik. Mondjuk én jobban örülnék egy veterán már bizonyított elkapónak, hátha kibasznak párat két hét múlva 😊 hardy meg williams pedig lejátszhatja kiből lesz überfasza slot wr. Ezen kívűl még egy center beszerzése sem ártana sztem, de ugye volt már róla szó, hogy gradkowskival számolunk előzetesen. A safety továbbra sem akkora need mint ahogy kint minden szagértő gondolja. Ettől függetlenül ha quinnék úgy gondolják 2. körben v alatta, hogy bpa egy s akkor be fogják húzni és meglepődni sem fogok. TE posztem is így marad, hacsak henry nem csúszik le hozzánk a 2. körben. Ezeken kívűl kell még dt, ol, s, te, de, lb depth. Ezek occsó veteránok és udfa-k lehetnek.A piac nyitás után sokkal okosabbak leszünk, nagyon kíváncsi fogok hogyan fogunk manőverezni. Egyelőre ez olyan mint egy mock draft, tippelde...
több mint 10 éve
Üdv! Mint látszik ritkán szólok bele a beszélgetésekbe, inkább csak olvasok és infot gyűjtök innen, de most kiváncsi vagyok, hogy az offseason alatt várható eseményekről reálisak lehetnek e az elképzeléseim:1. a pass rush erősítésére a draft első köre szolgál, akár a második is
2. OL fejlesztése inkább FA piacról működhet
3. talán a safety posztra hozhatnak Quinnék egy nagyobb nevet
4. harmadik körben (meglepetésképp második körben) egy WR érkezhet még úgy is, hogy White marad
5. az 5 draft cetliből 4 a védelemre megy el, max egy WR érkezik a draftról
6. Tamme marad az elsőszámú TE, Toilolo mellé pedig esetleg minimumért érkezik valaki
előre is kösz a reakciókat, remélem nem voltak túl idióta felvetések 😊
Amúgy én optimista vagyok a jövő szezont tekintve annak ellenére, hogy a sorsolás keményebb lesz mint idén, de a védelem alakul, ami hiányzott az elmúlt években.. az O már más kérdés, idén kiderül, kell e új OC, vagy megtalálják az egyensúlyt .. de a fejlődés lehetősége szerintem megvan 😊
több mint 10 éve
Én nem látom honnan fogunk szedni soliai féle dt-t occsón. Durant cuttal is az a bajom h szaréhugyé volt egy elfogadható megoldásunk a posztra. Másik veterán egyáltalán nem bisztos h nem lesz szar. És ugye ő meg a legvékonyabb egységből ment...Am ha már tyjax, őt hamarabb küldtem volna el...
több mint 10 éve
Durant,soliai...eddig elég wtf módban toljuk.Egyikőjük sem pótolhatatlan.Utóbbi esetében nyilván a pénz döntött(én személy szerint sajnálom,de ha tényleg leader volt,akkor elég szépen leszerepelt)
peach
Idén az FA-n van Durantnél jobb player akit be lehet húzni,szóval azzal sincs különösebb gondom.
Tyson Jackson felkészül?
több mint 10 éve
Durant,soliai...eddig elég wtf módban toljuk.
több mint 10 éve
Tamba Halira nem kéne rámenni?? igaz már nem fiatal, idén lesz 33!
több mint 10 éve
Post June cuttal 5,4 misit spórolnánk Soliaion, annyiból még egy fiatalabb helyettes is kijöhet.Mindamellett ahogy a cikk is írja T-Jax-szel több értelme lenne szívózni a DL-ből.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ja. Csak nem értem miért kell tovább lyukasztani a rostert, ha nem volt a pályán szétesett a run D, sőt párszor még az O falat is sikerült bedöntenie meccsenként. Sztem igen korrekt szezon után baszakodunk vele...
több mint 10 éve
www.thefalcoholic.com/2016/2/19/11059730/report-dt-paul-soliai-to-refuse-pay-cut-likely-to-leave-atlantaIlyen egy igazi leader.
Solieai nem fogadja el a pay cutot. Kár érte.
bergerdani
több mint 10 éve
www.thefalcoholic.com/2016/2/19/11059730/report-dt-paul-soliai-to-refuse-pay-cut-likely-to-leave-atlantaSolieai nem fogadja el a pay cutot. Kár érte.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Két helyen van volt Hawks stáb (Jax meg itt), mindkettőnél feldobják a trade-et. Más racionális alapja nincs, maradni fog a helyén.Védőoldalon még a Raidersnél is, de egyébként jah.
gabokocka
Annál is inkább mert Ishmael személyében van alternatívánk arra a posztra a WillyMo cut után is.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Két helyen van volt Hawks stáb (Jax meg itt), mindkettőnél feldobják a trade-et. Más racionális alapja nincs, maradni fog a helyén.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
az ESPN egyik írója ma azt írta, hogy Roddy-t cuttolni kellene, Kam Chancellort pedig megszerezni egy trade keretein belül.Igen, van 5 pickünk kéne még abból költeni...pláne safetyre ami továbbra sem akkora need mint ahogy mondják. Pláne kancellárra aki szar szezonon van túl...áhh muszáj vmit írni.
Sugar611