Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Vihetik Koettert, nem hullatnék érte könnyeket, de nem ő a legnagyobb problémánk jelenleg. Szóval megkéne őket győzni, hogy Nolan az ő emberük 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Srácok! úgy néz ki, hogy akkor a giants-es különítményből jönnék én is, és hozok magammal régi jó szokáshoz híven még 1 embert, aki amúgy semleges drukker!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Sziasztok,egy barátomnak van 2 eladó jegye a londoni meccsre (természetesen a Falcons-Lions-ra).
Az oldalvonal melletti részre, nagyon jó helyre szólnak.
Ha esetleg bárkit érdekel, a kz7941@yahoo.com emailcímen szívesen adok róla bővebb felvilágosítást.
Üdvözlet.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Vigyék😀Majd elhozunk valakit helyette a jax stábból..
több mint 10 éve
aszongyahogyMike Shulaval már dolgoztak együtt nálunk. Csodás offenzív kombó lenne. MJDt meg már mind a kettő ismeri. 😀
várj, ne nevessetek
tényleg
😀
légyszi
szóval
Koettert szeretné a Raiders HC posztrashawnka
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
aszongyahogynem ment, pedig próbáltam, de nagyon felröhögtem.
várj, ne nevessetek
tényleg
😀
légyszi
szóval
Koettert szeretné a Raiders HC posztrashawnka
Mindig jövőre
több mint 10 éve
aszongyahogyvárj, ne nevessetek
tényleg
😀
légyszi
szóval
Koettert szeretné a Raiders HC posztra
több mint 10 éve
Az a csoda h Lowery meg nem dőlt ki eddig.O lesz a következő.KennyA múlt meccsen azért már egy időre kiesett.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az a csoda h Lowery meg nem dőlt ki eddig.O lesz a következő.
több mint 10 éve
Cameron Bradfield is megjött. Őt mi vágtuk ki pár hete. Szerintem LTben elég jó csere, de RTben nem az igazi.iktriada Jaguars pad helyett a Falcons pad mindenképp előrelépés. Jól járt a cuttal.
több mint 10 éve
Az igazolásokhoz meg annyit h kiváncsian várom a Jake - Carimi - Konz - Asamoah - Schraeder OL-lel mire megyünk bár amilyen sérüléshullám ez a formáció sem lesz tartós.empty taxiez mondjuk úgy fog kinézni, hogy Jake - Blalock - Konz - Asa - Carimi
a padon ott lesz Schraeder, Gunn, Stone meg Bradfield.
Moore helyére jött Sean Baker, parádésak vagyunk hátul.
több mint 10 éve
Ez erős túlzás. Tavaly korrekt volt LTben, mikor Joeckel kidőlt (ez 10 és fél meccs). És anno élete első meccsén 2 órával a találkozó kezdete előtt tudta meg, hogy be kell ugrania kezdeni LTben a Steelers ellen, Pittsburghben, és nagyon jól oldotta meg a feladatát. Az RT nem az ő posztja, ez tény.Cameron Bradfield is megjött. Őt mi vágtuk ki pár hete. Szerintem LTben elég jó csere, de RTben nem az igazi.iktriad"Bradfield was a walking nightmare in Jacksonville"
aztköszi 😀Kenny
több mint 10 éve
Más nem, legalább schraderer miatt izgulhatunk, hogy megnyeri e a bunyóit 😀
több mint 10 éve
Beszéltem Zsófival (Blokk pultos, Wolves Ladies QB) azt mondta h eddig még nem volt náluk igény Gamepasses meccsnézésre, de technikát tud hozzá intézni úgyh semmi akadálya h odamenjünk, így foglaltam is asztalt. Akk mindjárt megyek is igét hírdetni ezügyben a Giants topikba.Az igazolásokhoz meg annyit h kiváncsian várom a Jake - Carimi - Konz - Asamoah - Schraeder OL-lel mire megyünk bár amilyen sérüléshullám ez a formáció sem lesz tartós.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Cameron Bradfield is megjött. Őt mi vágtuk ki pár hete. Szerintem LTben elég jó csere, de RTben nem az igazi.iktriad"Bradfield was a walking nightmare in Jacksonville"
aztköszi 😀
több mint 10 éve
Cameron Bradfield is megjött. Őt mi vágtuk ki pár hete. Szerintem LTben elég jó csere, de RTben nem az igazi.
több mint 10 éve
Holmes és Hawley IRW.Moore visszatérős IR
Az ki a tököm? Remélem vmi igazvér szintű playa...peachgoogle.
Tennesseeben volt alapember, de az elmúlt években a Lionsbe nem fért be.
több mint 10 éve
Az ki a tököm? Remélem vmi igazvér szintű playa...
több mint 10 éve
Hawley szezonjának valószínű annyi.Fantasztikus hírek..Leroy Harris-t megnézzük edzésen.Továbbá Gunn feljöhet a gyakorló csapatból.
több mint 10 éve
Akkor kezdjünk el névsort írni, csütörtökön meló után arra kerülök asztalt foglalni. Bár tudni kellene h közvetíti-e a TV a meccset, mert a Gamepass beszerzése a múltkor még csak téma volt náluk.endzoneba készültünk eddig , de mivel empty megemlített minket is így összehozhatnánk egy közöset
ATL @ NYG vasránap 19:00 Helyszín: Blokk café (4-6 Király utcai megálló)
Résztvevők:
empty
shawnka
berger
Kennyempty taxi
akár ezen a helyen is, csak tuti legyen gamepass, mert tv nem adja sztem!
ha ez besül még mindig lehet endzone , az egy jó hely ott Giants meccset mindig adják! 😊
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Minden pesti monnyon le... 😛
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Akkor kezdjünk el névsort írni, csütörtökön meló után arra kerülök asztalt foglalni. Bár tudni kellene h közvetíti-e a TV a meccset, mert a Gamepass beszerzése a múltkor még csak téma volt náluk.
ATL @ NYG vasránap 19:00 Helyszín: Blokk café (4-6 Király utcai megálló)
Résztvevők:
empty
shawnka
bergerempty taxi
Mindig jövőre