NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyébként kajak nem baszna fel ennyire az egész, ha 20 meccsen keresztül nem ugyanazt a balfaszkodást kéne nézni. Legalább változatosan lennénk szarok, de nem, menetrendszerűen történik majd minden meccsen ugyanaz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kurvára elfogy lassan a türelmem, hogy elbasszam a vasárnap estéimet azzal, ahogyan ezek a túlfizetett szerencsétlenek balfaszkodnak 3 negyeden keresztül.
több mint 10 éve
baszhatjuk ezt az évet is, dárdainak dec. 31-ig van szerződése az mlsz-el....
több mint 10 éve
de most komolyan, kit lehetne hozni Mikey Mike helyére?Dan Quinn? Rexy? Gus Malzahn? Art Briles?
több mint 10 éve
Midnight
1 233
NA az idei szezon is kuka :/
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ez is csak azért van, mert hétköznap, amikor hétvégézek mindig 10-re járok. 😀Én meg 8-ra. Nem is értem mi bajod a bolttal, 9-re járni, anyám hasában nem voot ilyen úri dolgom... 😀peachKapd be. Én fél8-ra megyek!empty taxiMost tudatosult bennem, hogy megint esti meccsünk lesz...náccerű (Y)peachha a sport2 adná, tuti küldenék sms-t, hogy "reggel kilencre kell mennem dolgozni, de itt vagyok veletek"berger90
insert anyázás:
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
közben kiderült, hogy csak délre kell bemennem. Viszont kilencig szopok, az nem win-win.Kapd be. Én fél8-ra megyek!empty taxiMost tudatosult bennem, hogy megint esti meccsünk lesz...náccerű (Y)peachha a sport2 adná, tuti küldenék sms-t, hogy "reggel kilencre kell mennem dolgozni, de itt vagyok veletek"berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Én meg 8-ra. Nem is értem mi bajod a bolttal, 9-re járni, anyám hasában nem voot ilyen úri dolgom... 😀Kapd be. Én fél8-ra megyek!empty taxiMost tudatosult bennem, hogy megint esti meccsünk lesz...náccerű (Y)peachha a sport2 adná, tuti küldenék sms-t, hogy "reggel kilencre kell mennem dolgozni, de itt vagyok veletek"berger90
több mint 10 éve
Kapd be. Én fél8-ra megyek!Most tudatosult bennem, hogy megint esti meccsünk lesz...náccerű (Y)peachha a sport2 adná, tuti küldenék sms-t, hogy "reggel kilencre kell mennem dolgozni, de itt vagyok veletek"berger90
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Clanner
1
Sziasztok!Van egy eladó jegyem a londoni meccsre. Ha valakit érdekel, keressen e-mailben (vagy privátban).
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Most tudatosult bennem, hogy megint esti meccsünk lesz...náccerű (Y)peachha a sport2 adná, tuti küldenék sms-t, hogy "reggel kilencre kell mennem dolgozni, de itt vagyok veletek"
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Most tudatosult bennem, hogy megint esti meccsünk lesz...náccerű (Y)
több mint 10 éve
Tomcsik
8 018
Remek állítólag Briggs és Bostic se hadrafogható...A Jones, Greene, Williams 3 as lesz az LB sorunk...Drága jó ...
több mint 10 éve
Semmi extrát nem magyaráz a cikk, Blalock jó volt amíg le nem döglött, Gunn meg kb. a legszarabb volt a Giants ellen. Matthews és Asamoah jó, ez nem meglepetés. Szerintük Holmes IR-re kerülésével leszünk bajban, de ugye hozzá képest szvsz Carimi upgrade. Kéne olyan 5 meccs, ahol folyamatosan pályán lehet a Jake - Blalock - Konz - Asamoah - Carimi fal és megnézni, hogy utána hogy áll a rangsor.Tegyük hozzá, hogy abban, hogy a fal nem néz ki szarul vastagon benne van Ryan is.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Hát szemre sokkal jobb a fal mint tavaly, mégis 3 hsz-el lentebbi link mégsem ezt támasztja alá....de nemtom, majd valaki okosabb elmagyarázza... 😊
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Nem láttam idén még meccset tőletek, ezért érdeklődnék, hogy Tice munkáját milyennek látjátok? Milyen gyakran kell extra besegítést (legyen az HB vagy TE) alkalmazni? Ha kell, akkor inkább Matthewsnak vagy Cariminek? Apropó Carimi milyen? Futásnál jól dolgozik, pass protection rossz? Blitzek felvétele mennyire megy a faltól? Mert nálunk teljesen fogalmatlanok voltak Tice idejében.tüsi91Az első héten Carimi egy teljes félidőt nyomta Jake helyén LT-ben, és nagyon szépen oldotta meg a dolgot. Ezt betudhatjuk persze a Saints passrush-hiányának, de ígéretes volt akkor is, mikor a Vikes ellen kidőlt a fél OL (itt jött a TE besegítés, Toilolonak konkrétan tacklet kellett játszania az utolsó percekben...)
Egyáltalán nem végzi rosszul a munkáját, a sérülésekről nem ő tehet. Jake LT-be áthelyezése szerencsés lépésnek bizonyult Baker IR-je után, de ha ennél tovább gyengül a fal, az sem az ő hibája lesz.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
A csávó valami überpeches ebből a szempontból, szóval ha ő hibázik abból tuti pick lesz.Egy taktikánk lehet, csinljunk több pontot mint a bears. Viccen kívűl 😀 ill. nyílván kellenek abTO-k, ez az egyetlen amiben D kb nem a liga top3 legszarabbjapeachkész szerencse, hogy Cutler megbízható ilyen szempontból 😀berger90
Nem láttam idén még meccset tőletek, ezért érdeklődnék, hogy Tice munkáját milyennek látjátok? Milyen gyakran kell extra besegítést (legyen az HB vagy TE) alkalmazni? Ha kell, akkor inkább Matthewsnak vagy Cariminek? Apropó Carimi milyen? Futásnál jól dolgozik, pass protection rossz? Blitzek felvétele mennyire megy a faltól? Mert nálunk teljesen fogalmatlanok voltak Tice idejében.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Egy taktikánk lehet, csinljunk több pontot mint a bears. Viccen kívűl 😀 ill. nyílván kellenek abTO-k, ez az egyetlen amiben D kb nem a liga top3 legszarabbjapeachkész szerencse, hogy Cutler megbízható ilyen szempontból 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/10/08/offensive-line-rankings-2/az előrelépés megkérdőjelezhetetlen... 😀😀
több mint 10 éve
Egy taktikánk lehet, csinljunk több pontot mint a bears. Viccen kívűl 😀 ill. nyílván kellenek abTO-k, ez az egyetlen amiben D kb nem a liga top3 legszarabbja
több mint 10 éve
Vieri
383
Én legjobban a saját védelmünktől és az edzői play-hívásoktól tartok!!! A kettő együtt nagyon veszélyes kombináció, szopunk is miattuk eleget. Ha az O nagyon jó napot fog ki akkor lehet esélyünk, mert a DOME-ban lesz a meccs.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 018
Hello srácok jövök a szokásos meccs előtti kérdéseimmel. Mit vártok a meccstől? Mi lehet a leghatékonyabb taktika, fegyver ellenûnk? Kiktől/ mitől tartotok a legjobban?
több mint 10 éve
Jah az utóbbi időben már többet játszott, mint Bartu.www.atlantafalcons.com/team/depth-chart.htmlMár a vikes ellen is kezdett nem? Legalábbis ahogy láttam sok snappet kapott és nem is volt rossz. Benne van potenciál szvsz.peach
Friss DC, Shembo a kezdőbe került.empty taxi
Madden hates me.
több mint 10 éve
www.atlantafalcons.com/team/depth-chart.htmlMár a vikes ellen is kezdett nem? Legalábbis ahogy láttam sok snappet kapott és nem is volt rossz. Benne van potenciál szvsz.
Friss DC, Shembo a kezdőbe került.empty taxi
több mint 10 éve
www.atlantafalcons.com/team/depth-chart.htmlFriss DC, Shembo a kezdőbe került.
Madden hates me.