Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
hajrá, ott leszünkMúltkoriban beszélgettem a blokkosokkal arról h akár rendszeresíteni is lehetne náluk a meccsnézést bowl.hu-s égisz alatt. Egy tesztalkalomnak ideális lenne ez akár az óriásokkal közösen. A hely egyébként közlekedés szempontjából ideális helyen van (4-6 Király utcai megállója).empty taxijövőhéten a Giants elleni diadalt nem akarjuk közösen nézni valahol?shawnkaa diadalt jelen pillanatban kétlem picit, de az ötlet jó. Endzone?berger90
több mint 10 éve
Múltkoriban beszélgettem a blokkosokkal arról h akár rendszeresíteni is lehetne náluk a meccsnézést bowl.hu-s égisz alatt. Egy tesztalkalomnak ideális lenne ez akár az óriásokkal közösen. A hely egyébként közlekedés szempontjából ideális helyen van (4-6 Király utcai megállója).jövőhéten a Giants elleni diadalt nem akarjuk közösen nézni valahol?shawnkaa diadalt jelen pillanatban kétlem picit, de az ötlet jó. Endzone?berger90
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Will Mo-nak lehet, hogy annyi a szezonSugar611Baj is meg nem is, mióta megkapta a lóvét konkrétan szar, hátha kiderül az amisról vagy southról h überkirály 😊 amúgy ennél szarabb a D úgysem lehet... Fire Mike Nolan!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Will Mo-nak lehet, hogy annyi a szezon
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Hagy illusztráljam a védelmet jelenlegi állapotában.ez mi a fszom, Tomorrowland? 😀😀
shawnka
több mint 10 éve
Ekkora szart ritkán látni, sztem megint belefutottunk az elég a mezt felvinni a pályára mert akkora királyok vunk mint amit a múlthét mutatott c. örökzöldbe beleértve a coach staffot is. Lehet most ízlelgetni a brét...
több mint 10 éve
Nézzük a jó dolgokat: továbbra is vezetjük a divíziót(2-0) és Hawley-n kívül senki nem nézett ki súlyosnak.Nézzük a rossz dolgokat: minden más.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Csak abban bízhatunk, hogy a div.ellenfeleink megtartják jó szokásukat (mínusz Bucs, ők erre a szezonra kimerítették a mázlifaktorukat), és jó pillanatokban szívnak, ahogy a Panthers csinálja második hete. De szerintem az is kevés lesz hozzá. Nincs elképzelés, összevissza játszunk, és majdnem olyan hullámzást tolunk, mint a Steelers (talán még nagyobbat is). De persze ne legyen igazam, csak nem nagyon érzem az akarást.Azért elég szar érzés, hogy a negyedik héten húzhatjuk le a szezont a picsába. Decemberben Niners, Seahawks, Packers (utóbbi ma űrjáték, mi lesz ott, úristen), belegondolni is borzastó.azért még korainak érzem a Lions-szerű hozzáállást!shawnka
Nagyon be fogok rúgni Londonban!berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Azért elég szar érzés, hogy a negyedik héten húzhatjuk le a szezont a picsába. Decemberben Niners, Seahawks, Packers (utóbbi ma űrjáték, mi lesz ott, úristen), belegondolni is borzastó.azért még korainak érzem a Lions-szerű hozzáállást!
Nagyon be fogok rúgni Londonban!berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Azért elég szar érzés, hogy a negyedik héten húzhatjuk le a szezont a picsába. Decemberben Niners, Seahawks, Packers (utóbbi ma űrjáték, mi lesz ott, úristen), belegondolni is borzastó.Nagyon be fogok rúgni Londonban!
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mike Nolan egy isten. Def. orientált draftból és a jackson- soliai fa igazolásokból sikerült egy még a tavalyinál is szarabb védelem szerűséget csinálnia. Vastaps!
több mint 10 éve
egy jó Hester fumble még pont belefért volna
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
jövőhéten a Giants elleni diadalt nem akarjuk közösen nézni valahol?shawnkaa diadalt jelen pillanatban kétlem picit, de az ötlet jó. Endzone?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
jövőhéten a Giants elleni diadalt nem akarjuk közösen nézni valahol?shawnkaTámogatom.
több mint 10 éve
jövőhéten a Giants elleni diadalt nem akarjuk közösen nézni valahol?
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Roddy játszik, Harry nem
több mint 10 éve
krankovics
407
Sziasztok, a londoni meccsre (Detroit Lions - Atlanta Falcons) nem érdekel Titeket jegy? Van 2 db eladó az endzone mögé, (111-es szektor, 6.sor). - 2014. október 26., 13:30. Akár egy nap alatt megjárható. Ha igen, érdeklődj PM-ben.több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Nem edzett:Hester,Douglas,Roddy,Smith.most már mindenki edz!!
Érdekes lesz a wr corp a hétvégén.Előre félek mivan ha egyikse tud játszani,akkor jöhet a Weems-Roby-JJ hármas.PS-ból pedig Reedy.
továbbá:
waive:Terren Jones T
sign:Reid Fragel T/TEKenny
www.thefalcoholic.com/2014/9/24/6839757/harry-douglas-injury-antone-smith-hester-return-practice
több mint 10 éve
Nem edzett:Hester,Douglas,Roddy,Smith.Érdekes lesz a wr corp a hétvégén.Előre félek mivan ha egyikse tud játszani,akkor jöhet a Weems-Roby-JJ hármas.PS-ból pedig Reedy.
továbbá:
waive:Terren Jones T
sign:Reid Fragel T/TE
több mint 10 éve
Nem várok túl nagy meccset, hogy őszinte legyek, szerintem döcögősen, de különösebb izgalom nélkül nyerni fogtok.Gyurma PappaHa az OL képes lesz helyt állni, akk nem lehet nagy gond.
A védelemnek az Air Turner mint támadófelfogás szvsz még fekszik is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ráadásul Rudpolh is megsérült.Nem tudom hogy az jó-e vagy sem nekünk.. de jővő héten a kezdőirányitó a Vikings-nál Teddy Bridgewater lesz...Keanoez várható volt, Casselt most unták meg Északon. Kennyvel értek egyet, Maponga Rudolphot fogja fogpiszkálónak használni Bridgewater után 😀berger90
Egyébként érdekes lesz az első full meccse Teddynek, ha kapni fog játékszereket, nem lesz rossz a srác, de azért a Vikes még nem a #1 seed várományosa idén. Viszont a Zimmerman védelem kemény, mint a vídia, fröcsögnek mindenhonnan a blitzek. Az is igaz, hogy blitz nélkül meg közepes a védelem, legjobb esetben is.
Nem várok túl nagy meccset, hogy őszinte legyek, szerintem döcögősen, de különösebb izgalom nélkül nyerni fogtok.
több mint 10 éve
Hát igen, meg ugye több csont is eltört Cassel lábában, szóval azért ez is benne lehet a váltásban...Nem tudom hogy az jó-e vagy sem nekünk.. de jővő héten a kezdőirányitó a Vikings-nál Teddy Bridgewater lesz...Keanoez várható volt, Casselt most unták meg Északon. Kennyvel értek egyet, Maponga Rudolphot fogja fogpiszkálónak használni Bridgewater után 😀berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Nem tudom hogy az jó-e vagy sem nekünk.. de jővő héten a kezdőirányitó a Vikings-nál Teddy Bridgewater lesz...Keanoez várható volt, Casselt most unták meg Északon. Kennyvel értek egyet, Maponga Rudolphot fogja fogpiszkálónak használni Bridgewater után 😀
Mindig jövőre