NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Oké,hogy leszavazták a 40yardos kick off szabályt,de ki a tököm fogja odarúgni Hesternek?Nyilván senki,még ezek után sem nagyon tudom hova tenni a szerződtetését.Kennyszerencsére puntolnak is ebben a sportágban 😀
több mint 10 éve
Oké,hogy leszavazták a 40yardos kick off szabályt,de ki a tököm fogja odarúgni Hesternek?Nyilván senki,még ezek után sem nagyon tudom hova tenni a szerződtetését.
több mint 10 éve
Ewing nálunk kötött ki. Gondolom Caldwell jól ismeri(netán anno ő javasolta a pickjét?), szóval nem kell túl messzire költöznie Atlantából.
több mint 10 éve
Sztem senki nem lepődne meg... 😊peachHa egy évben nem tradelnétek, az lenne meglepő 😀
több mint 10 éve
És vajon kit néztünk ki ilyen nagyon, hogy még a 6. helyről is feljönnénk? Matthews, Robinson, Clowney, Mack??? Nem hiszem el, hogy ezek közül valamelyik ne lenne bent 6. helyen és tutira jó húzás lenne.Az biztos, hogy én agybajt kapnék egy feltradenél.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Sztem senki nem lepődne meg... 😊peachhát nem az tuti, de akkor ez azt jelenti, hogy rámegyünk Clowney-ra!!
több mint 10 éve
Sztem senki nem lepődne meg... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Atlanta Falcons are open to trading up in draft, per league sources. Falcons are first team known to be willing to go up.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Massa és Maponga esetében látok rá esélyt, Malíciát már a draft idején utáltam, Matthews meg az egyik legjobb ST-er a csapatban úgyh fix h rosteren lesz, abban mondjuk enm igazán hiszek h a védelemben impakt lesz.K/P-t én azért számolom, mert igen tragikus rúgókért is adtak ki csapatok draftcetliket a múltban. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
valóban, úgy emlékeztem, hogy 4. körös volt... 😊 én a kickert/puntert nem számolom, mert csak a jags és a raiders szokott 3. és 1. körben st játékosokat húzni 😀 quizzt kifelejtettem... összességében ez akkor sem veretes névsor és akkor még finom voltam 😊 ( walker elengedését már akkor is utáltam ez azóta sem változott )valóban, csak nem volna baj ha végre belenyúlnánk vmi hátsó körös tutiba 😀 a fentebb említett két udfa-n kívül csak sörös mondható meghatározó játékosnak, esetleg peters....peachPeters 3. körös volt.
Sörösön kívül aki hátsó körös és jól használható szvsz az Bosher és Quizz, ill. Walker volt még sztem jó pick, de ugye őt elengedtük Jokelandbe most meg már a Chiefsbe van.empty taxi
szerk.: a várható sémaváltással láttok e arra esélyt, hogy legalább szituációs játékosként a csodálatos maponga,goodwin,massa,matthews quartettből bármelyik is elkezd nfl játékosra hasonlító teljesítményt produkálni?
több mint 10 éve
Azt a plusz 4. köröst nem ártana hasznosan kihasználni, mert felb@szom magam és felhívom Putyint hogy foglalja el Atlantát kerítse be és legyen mackófarm az egész!!!!
több mint 10 éve
valóban, csak nem volna baj ha végre belenyúlnánk vmi hátsó körös tutiba 😀 a fentebb említett két udfa-n kívül csak sörös mondható meghatározó játékosnak, esetleg peters....peachPeters 3. körös volt.
Sörösön kívül aki hátsó körös és jól használható szvsz az Bosher és Quizz, ill. Walker volt még sztem jó pick, de ugye őt elengedtük Jokelandbe most meg már a Chiefsbe van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
valóban, csak nem volna baj ha végre belenyúlnánk vmi hátsó körös tutiba 😀 a fentebb említett két udfa-n kívül csak sörös mondható meghatározó játékosnak, esetleg peters....
több mint 10 éve
és közben jött egy 4. és két 7. körös pick kompenzációként. kiváló.
több mint 10 éve
Nem meglepő módon 2013-ban Bartu és Worrilow kaparták össze a legtöbb dollárt a pályán mutatott játékukkal. Ez természetesen az alapbér mellé kapják juttatásként. Bartu 262 927, míg Worrilow 254 761 dollárt szerzett.
több mint 10 éve
azért a 20. helynél szerintem előrébb járunk...szerintem meg reális,pocsék szezonunk volt,hoztunk használható embereket de nemtudni hogy hogyan válnak be,ugyanez igaz a sémaváltásra.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000335306/article/power-rankings-who-can-bump-seattle-seahawks-from-no-1Sugar611
több mint 10 éve
Dimarco mellé majd jön valaki udfa-ról aztán kész.Olajost sajnálom szimpatikus játékos,ha nem megy szét a térde akkor sokáig maradhatott volna.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
5.
több mint 10 éve
Olajos 5 . 6. körös volt...
több mint 10 éve
Remek (Ewing), egy újabb elpazarolt magas (talán 3. körös) draft pick. Hesterre és a szerződésére meg már tényleg nem tudok mit mondani. Nem értem a logikát.deadmikeEwing mindig is csak gambling volt. Benne volt, hogy nem fogja bírni a térde, meg az is, hogy úgy töri az utat, ahogy azt Wisconsinban tette. nem jött be a projekt, tovább kell lépni. Tetszik ennyiből a FO hozzáállása, hogy nem erőltetik éveken keresztül azt, ami nem megy (Turner) és inkább nézelődnek más irányba.
több mint 10 éve
Remek (Ewing), egy újabb elpazarolt magas (talán 3. körös) draft pick. Hesterre és a szerződésére meg már tényleg nem tudok mit mondani. Nem értem a logikát.
több mint 10 éve
Tök m1, majd kukázunk egyet...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Falcons Release Fullback Bradie Ewing.igaz, hogy csak 1 meccset bírt szezononként, de akkor is. most már se Snelling se Ewing...
több mint 10 éve
Nemtom minek erőlködnénk vele WRként, mikor rogers több mint bìztató volt tavaly, 5. számúnak meg ott van a davis-jonhson kettős. max velük leboxolhatja, de sztem nem jobb náluk, ráadásul előbbiek nem 31 évesek...