Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Tetszik ami itt folyik. Dimmy bmeg ezért tartunk! 😀Bartu meg jó kis szituációs játékos lehet, szvsz mind ILB-ben mind OLB-ben lesznek snapjei.
Motta mellé meg szvsz v egy veterán v még egy újonc jönni fog biztosítéknak, hisz nem sokat láttunk belőle.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Midnight
1 233
Motta-ról vélemény?
több mint 10 éve
Adam Caplan @caplannfl 4 pJoe Hawley terms with #Falcons: 2 yrs/$6.5 m/$3 m guaranteed, per source.
több mint 10 éve
de azért Decoud helyére még jöhetne valaki!!!zsozso79Motta
több mint 10 éve
zsozso79
118
de azért Decoud helyére még jöhetne valaki!!!
több mint 10 éve
zsozso79
118
látva az igazolásokat ebből 3-4 lesz!! így pedig Mack lesz az 1/6-unk.Szóval szerintem Clowneyról lemondhatunk, sajnos!!!!
több mint 10 éve
Kezdőbe ideális esetben sehogy se fér szvsz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Midnight
1 233
bartu-ra gondoltam én is hogy mi lenne vele akkor? vagy csere lenne?
több mint 10 éve
Mintha vki azt ìrta volna h osit már cutoltuk...bartu esélytelen olb-nek?
több mint 10 éve
az a veterán OLB megvan már, legalábbis innentől nem hiszem, hogy Osi cut lesz.nálam az ideális F7 így nézne ki szeptemberben.
Umenyiora-Worrilow-Spoon-Mack
Babs-Soliai-Jackson
több mint 10 éve
Midnight
1 233
felmegyünk 1/2re, aztán 1/3ra, legközelebb meg majd 2022ben draftolunk..... 😀😀peachén is erre gondoltam xD
több mint 10 éve
Midnight
1 233
vannak még csodák 😀Khalil és Clowney draft össze jöhet vagy inkább ne álmodozzak ??? 😀Midnightlol hogyan?Gyurma Pappa
több mint 10 éve
felmegyünk 1/2re, aztán 1/3ra, legközelebb meg majd 2022ben draftolunk..... 😀😀
több mint 10 éve
Khalil és Clowney draft össze jöhet vagy inkább ne álmodozzak ??? 😀Midnightlol hogyan?
több mint 10 éve
Midnight
1 233
Khalil és Clowney draft össze jöhet vagy inkább ne álmodozzak ??? 😀
több mint 10 éve
csak mert egy picsa, így akar nyomást helyezni ránk, hogy 20 dolcsival több lóvét kapjon.... 😀😀Még fog kelleni azért egy veterán OLB-re, meg talán egy T-t is hoztok. Sajnos rendben lévőnek néztek ki 😕jóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀peachelőzetes számítások szerint olyan 8 milliónk maradt.shawnka
Nálunk jár éppen 😛Gyurma Pappaok, akkor basszunk ki még pár töltelék embert h legyen hely az újoncokra, szerződtessük byrdöt és mindenki feküdjön le szépen aludni... 😀peachjóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀peachelőzetes számítások szerint olyan 8 milliónk maradt.shawnka
több mint 10 éve
Még fog kelleni azért egy veterán OLB-re, meg talán egy T-t is hoztok. Sajnos rendben lévőnek néztek ki 😕jóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀peachelőzetes számítások szerint olyan 8 milliónk maradt.shawnka
Nálunk jár éppen 😛ok, akkor basszunk ki még pár töltelék embert h legyen hely az újoncokra, szerződtessük byrdöt és mindenki feküdjön le szépen aludni... 😀peachjóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀peachelőzetes számítások szerint olyan 8 milliónk maradt.shawnka
több mint 10 éve
ok, akkor basszunk ki még pár töltelék embert h legyen hely az újoncokra, szerződtessük byrdöt és mindenki feküdjön le szépen aludni... 😀jóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀peachelőzetes számítások szerint olyan 8 milliónk maradt.shawnka
több mint 10 éve
jóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀peachelőzetes számítások szerint olyan 8 milliónk maradt.
több mint 10 éve
jóvan, akkor kb fél óra alatt seggére vertünk a lóvénak.... 😀
több mint 10 éve
Én tényleg csak attól félek hogy még használhatatlanabb passzvédelmünk lesz a draft után.berger90😀 😀 😀
DQ elküldése már önmagában upgrade. többet ártott tavaly, mint bármelyik ellenfél a pályán.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Én tényleg csak attól félek hogy még használhatatlanabb passzvédelmünk lesz a draft után.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Soliai 11 milliót fog keresni 2014-ben. Viszont úgy lett megkötve a szerződés, hogy 2014 utáni cut esetén nem lesz cap bünti.