Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
nem kell nekünk Antonio Cromartie??
több mint 10 éve
McClain megkapta az RFA tendert elég "cap-barát" áron(1,431M).
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Falcons Asking Osi Umenyiora To Take A Pay Cut:www.thefalcoholic.com/2014/3/6/5478386/falcons-asking-osi-umenyiora-to-take-a-pay-cut
több mint 10 éve
Szerintem Donald nem fog bent maradni a 2. körig. Bár ahogy olvasom elég jó DT-k lesznek a drafton és így lehet jót húzni a 2. körben is.jah, hátha megint sikerül egy akkora stealt húzni mint koncz 😀😀
Bár szerintem megint lesznek olyan húzások és ezáltal olyan csúszások, hogy csak fogunk pislogni mint ponty a szatyorban.zsozso79
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Snellingért igen nagy kár,jó kis kiegészítő ember volt.
több mint 10 éve
zsozso79
118
Szerintem Donald nem fog bent maradni a 2. körig. Bár ahogy olvasom elég jó DT-k lesznek a drafton és így lehet jót húzni a 2. körben is.Bár szerintem megint lesznek olyan húzások és ezáltal olyan csúszások, hogy csak fogunk pislogni mint ponty a szatyorban.
több mint 10 éve
Mit szólnátok Aaron Donald drafthoz 1/6-ra, ha nem megyünk fel Clowneyért.Donaldért szvsz sok az 1/6.
Bár szerintem ha nem Clowney, akkor Mack lesz az első körös pickünk. Tudom, hogy ő inkább 3-4 -es védő, de tud DE-t is játszani és a pass rush miatt szerintem őt húzza Dimi.
Esetleg ha a FA-ről szerzünk egy top DE-t, akkor tudom elképzelni egy OT-t elsőre.zsozso79
Mack meg ink OLB lenne 4-3-ban is, mint DE.
Viszont Donaldnak örülnék a 2. kör végén és még akk se dőlnék kardomba ha fölmennénk érte az 1. kör végére.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
zsozso79
118
Mit szólnátok Aaron Donald drafthoz 1/6-ra, ha nem megyünk fel Clowneyért.Bár szerintem ha nem Clowney, akkor Mack lesz az első körös pickünk. Tudom, hogy ő inkább 3-4 -es védő, de tud DE-t is játszani és a pass rush miatt szerintem őt húzza Dimi.
Esetleg ha a FA-ről szerzünk egy top DE-t, akkor tudom elképzelni egy OT-t elsőre.
több mint 10 éve
Olajos majd játszik jövőre,ha kibír egy felkészülést sérülés nélkül.Peters meg jó kis diszkontmegoldás 1 évre.
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy bármit rászántok egy FB-re, elég ritkán futottatok azzal, általában egy backes felállással dolgoztok.Snelling visszavonult.Ohhhh 😮 akkor FB is kell majd. Én Snellinget birtam jó kis igás ló volt. Drafton van jó FB vagy FA-ról lesz megoldva a potolás?Midnight
Pénzt kéne ebből csinálnom.shawnka
Közben peach válaszolt 😀
több mint 10 éve
Nem sokat használtuk FBként, ettől függetlenül hozunk majd egyet szvsz, mert az olajos 10-12 perceket bìr csak szezononként.... 😀
több mint 10 éve
Midnight
1 233
Snelling visszavonult.Ohhhh 😮 akkor FB is kell majd. Én Snellinget birtam jó kis igás ló volt. Drafton van jó FB vagy FA-ról lesz megoldva a potolás?
Pénzt kéne ebből csinálnom.shawnka
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Azt lehet tudni, hogy miért?peachtöbb időt akar a családjával tölteni
több mint 10 éve
Azt lehet tudni, hogy miért?
több mint 10 éve
Egyre több MD látom hogy kiviszik előlünk a legjobb DE-t lesz itt trade.....The Falcons have signed DT Corey Peters to a one-year deal.Sugar611Jók lesznek középen Babival.Nem lesz rossz az a fal ha lesz két normális DE.Kenny
De amennyi be szoktak jönni a dolgok biztos OT lesz v. akár LB biztos olyan amirenem is számítunk! 😊
több mint 10 éve
Tatupu hosszú nálunk töltött karrierje után a Broncosnál nézegetik.
több mint 10 éve
The Falcons have signed DT Corey Peters to a one-year deal.Sugar611Jók lesznek középen Babival.Nem lesz rossz az a fal ha lesz két normális DE.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
The Falcons have signed DT Corey Peters to a one-year deal.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
jó lenne ha lenne valami nagy dobásunk FA-n!Jairus Byrd:
www.thefalcoholic.com/2014/3/3/5464518/jairus-byrd-is-a-free-agent-falcons-may-be-in-hot-pursuit
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20140226/2014-nfl-mock-draft-database/
több mint 10 éve
dulkap
5
Azt is olvastam, hogy lehet beszállunk a Pitta-ért folyó harcba a Ravens- el szemben. Szerintem ha ez bejönne, akkor a 2. kört oda lehetne adni a Ramsnak és akkor max még egy 7.-et és csumi.zsozso79Pitta még 5 évre aláírt a Ravenshez.
több mint 10 éve
a Washington anno pont 1/6-ról ment 1/2-re RGIII-ért, három első és egy második kört adtak érte...Én tippem egy ilyen cserére: idei 1+2+4 és jövő évi 1+3.ÚHHHHHH ez azért kicsit sok lenne!
De szvsz nem akarnak semmi hasonlót.ulpianus
Ennyiért talán még a Texans is ide adná az 1/1-et.
Azért azt is mérd fel, hogy itt az 1/6-ról akarunk 1/2-re menni, nem pedig 1/huszon akár mennyiről 1/2-re.
De szerinte is az idei 1+2+4 és a jövő évi 2. tuti menne.zsozso79
Washington got:
2012 first-round pick (2nd overall)
St. Louis got:
2012 first-round pick (6th overall)
2012 second-round pick (39th overall)
2013 first-round pick (22nd overall)
2014 first-round pick (2nd overall)
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Atlanta Falcons soccer team: 😀www.facebook.com/photo.php?v=10152031765797842