Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
én első körben mindenképp a D#-t erősíteném, tehát ha Clowney ki is megy akkor Khalil Mack-et húznám és csak utána erősíteném az O-t drafról meg FA-ről!
több mint 10 éve
Szerinted Fishertől meglepő húzás lenne? 😀😀Aztán lehet, a Texans kikapja 1/1-ben 😊 Ha van olyan csapat, aki képes nem QB-t húzni ilyen helyzetben, akkor az ők. De szerintem a Rams felszedi mindenképp, nem hiszem hogy feltradeltek 1/2-re, annyit nem hiszem hogy ér. Arra meg nem lehet számítani, hogy bármelyik QB needes csapat esetleg behúzza, de persze benne van a pakliban.Gyurma PappaRobert Quinn és Chris Long mellé, azé mindennek van határa kérem szépen! 😀 Bár lehet nincs.
Ha kimegy Clowney akkor meg húzunk OT-t, no problem, bár én akk se dőlnék a kardomba ha kivételesen lefelé tradelnénk egyet.empty taxi
Egyébként szerintem simán bent lesz, hacsak tényleg nem veri be a fejét valaki, mondjuk a Jags nem gondolja úgy hogy most a 3. körben nem hagyja ki a SB győztes QB-t 😊
Mondjuk ha bent lesz, ha nem, én lehet akkor is OT-t húznék a helyetekben, ha Baker jövőre végre játszik is rendesen, Holmes akkor sem túl jó a másik oldalon.
több mint 10 éve
Vagy szarunk a needekre, behúzzuk watkinst és olyan wr corp lesz itt ami még máshol sem volt soha.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A Texans nálam fix QB-pick, én a Rams helyében is azt húznék (én nem vagyok Jeff Fisher), de ők nem fognak, az utána jövő 3 csapatnak meg kb. a legnagyobb needje a QB, szal simán benne van Clowney egyébként.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tocy
1 140
A Texans és a Rams is marad a QB-juknál, de ha a Rams elviszi Clowneyt, az vicc lesz...a Texans akár, de Watt mellett nem biztos, hogy ez lenne a prioritásuk.
több mint 10 éve
Aztán lehet, a Texans kikapja 1/1-ben 😊 Ha van olyan csapat, aki képes nem QB-t húzni ilyen helyzetben, akkor az ők. De szerintem a Rams felszedi mindenképp, nem hiszem hogy feltradeltek 1/2-re, annyit nem hiszem hogy ér. Arra meg nem lehet számítani, hogy bármelyik QB needes csapat esetleg behúzza, de persze benne van a pakliban.Gyurma PappaRobert Quinn és Chris Long mellé, azé mindennek van határa kérem szépen! 😀 Bár lehet nincs.
Ha kimegy Clowney akkor meg húzunk OT-t, no problem, bár én akk se dőlnék a kardomba ha kivételesen lefelé tradelnénk egyet.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Aztán lehet, a Texans kikapja 1/1-ben 😊 Ha van olyan csapat, aki képes nem QB-t húzni ilyen helyzetben, akkor az ők. De szerintem a Rams felszedi mindenképp, nem hiszem hogy feltradeltek 1/2-re, annyit nem hiszem hogy ér. Arra meg nem lehet számítani, hogy bármelyik QB needes csapat esetleg behúzza, de persze benne van a pakliban.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
"I wish they could trade up for me," Clowney told ESPN.com, "but I hope I don't fall to No. 6. I like Atlanta -- a lot. They're pretty good. They've got some guys from South Carolina on the team, also. And it's close to home.szerintem lecsúszhat, az Oakland legendás draftja itt is működésbe lép. Feltrade nem lesz, meg annyit talán nem is ér.
láttok rá esélyt?lol
Mindig jövőre
több mint 10 éve
"I wish they could trade up for me," Clowney told ESPN.com, "but I hope I don't fall to No. 6. I like Atlanta -- a lot. They're pretty good. They've got some guys from South Carolina on the team, also. And it's close to home.én szeretném, ha lecsúszna hozzánk, de szerintem feltrade nem lesz 6. helyről
láttok rá esélyt?lol
illetve nem gondolom, hogy elfogadható áron feljebb mehetnénk elég helyet. ha előttünk még bent van, akkor az oaklanddel helyet cserélhetnénk egy 4. körért draft value chart alapján, de annyiért meg úgyse fogják odaadni. az a baj, hogy már 3. helyen se biztos, hogy bent lesz, az meg baromi sokba kerülne.
több mint 10 éve
I like Atlanta -- a lot. They're pretty good.lolAjajaj, valaki nagyot fog bukni a wonderlicen :p
több mint 10 éve
"I wish they could trade up for me," Clowney told ESPN.com, "but I hope I don't fall to No. 6. I like Atlanta -- a lot. They're pretty good. They've got some guys from South Carolina on the team, also. And it's close to home.láttok rá esélyt?
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
itt egy minket érintő ember: Greg Robinson OT, 145 kilósan 4,84et futott. DURVA!!www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000327861/Greg-Robinson-shows-off-his-speed?campaign=Facebook_videos_robinson
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Jól néznek ki, de ezmiez?peachsajnos semmi, nem valósulnak meg!! csak úgy valaki tervezte őket! de az összes rohadt jó szerintem:
dailysnark.com/32-nfl-teams-uniforms-redesigned/
több mint 10 éve
Végre úgy néznének ki a mezek, mintha elkezdődött volna tényleg a XXI. század 😀😀
több mint 10 éve
Jól néznek ki, de ezmiez?
több mint 10 éve
www.11alive.com/news/article/322012/40/New-images-of-Falcons-stadium-releasedÚjabb képek a fenti linken az új stadionról.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
pápá Garrett Reynolds!
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Tony a CBS-nél lesz elemző!!
több mint 10 éve
KC topikból loptam: network.yardbarker.com/nfl/article_external/power_rankings_kansas_city_chiefs_clark_hunt_named_named_top_half_owner_in_nfl/15814385Tulaj PR, végre egy lista ami nem draft order és TOP10-ben vagyunk 😀
Madden hates me.
több mint 10 éve
Hátha jó lesz, bár az ilyen három év szenvedés után főnix madárként feltámadásokban nem nagyon hiszek..peachPedig van is ilyen játékosunk, aki nem más mint Roddy 😊 mondjuk ő a 3. évében robbantott, de az első két év az felejthető nagyon.
Carimi jó nem hiszem, hogy jó lesz de egy próbát megér, rontani nem tud sok mindent, ha meg kaka akkor van még idő kivágni szezonig.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/02/18/roddy-white-arrested-for-failure-to-appear-in-court/Látszik mennyire megviselte a letartóztatás 😀😀
Ilyen hülyeséget, hogy valakit bíróság elé citálnak mert nem átlátszó fólia volt az autója ablakán. Lehet én sem megyek el, 168 dollárt megért 😊
több mint 10 éve
Hátha jó lesz, bár az ilyen három év szenvedés után főnix madárként feltámadásokban nem nagyon hiszek..
több mint 10 éve
jött Carimi a falba. 2011-es top LT volt, azóta bust poszton játszott. meglátjuk mire megy vele (ismét) Tice.
több mint 10 éve
Semmi olyan nincs rajta, amit ne tudtatok volna eddig is...Gyurma Pappaez benne a szar 😀