Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Scott Pioli(egykori Chiefs GM )lett Dimitroff jobbkeze.
több mint 10 éve
A pats jmdvel is az erhardt-perkinst tolta? Mert ők tudtak arra reagálni h kidöglött az összes te + wr, ellenben nekünk nem sikerült a sérült roddyra, utána meg jj kiesésére....csak mert ez is lehet egy viszonyìtási alap.peachA Pats vegytisztább E-P-t játszik, mint mi. Gyakorlatilag csak olyan minőségi célpontjaik vannak akik rövidpasszoknál jók elsősorban (ez részben azzal is összefügg h Brady is elsősorban a rövidpasszoknál jó), míg nálunk Mularkey után mindenki a hosszabb játékokért agitált, ezért van a playbookba elég sok Coryelles elem is (sőt a keret nagytöbbségének feküdne is a Coryell, csak a teljesen vegytiszta Coryellt egy fizikális védelem meg tudja ölni, pláne olyan fostaliga OL-lel, mint ami nekünk van) és itt érkeztünk el a gondolatmenetem végére: New Englandben volt olyan támadófal, ami elég időt hagyott a gyengébb elkapóknak is elszakadni, ill. Bradyről köztudott h nagyon higgadt a zsebben, ez szintén sok problémát áthidalt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A pats jmdvel is az erhardt-perkinst tolta? Mert ők tudtak arra reagálni h kidöglött az összes te + wr, ellenben nekünk nem sikerült a sérült roddyra, utána meg jj kiesésére....csak mert ez is lehet egy viszonyìtási alap.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Tony mégis csak megy a Pro Bowlra!!!! 😊www.thefalcoholic.com/2014/1/21/5333028/tony-gonzalez-is-headed-to-the-pro-bowl
ez az én faszságom, de mint minden edzőre (Smith, Nolan) Koetterre is azt mondom, hogy maradjon!! egy szar szezon után nem küldenék el senkit! ha viszont megy, akkor csak egy kérésem van, tényleg valami elismert szakember jöjjön ahogy empty is írta!!
ha hoznak valami gagyit mint a 2 fal edzőnek, akkor velem gyűlik meg a bajuk!! 😀
több mint 10 éve
A checkdown passzokban szvsz nagyobb %-ban van benne az h Matty nem akart ledögleni ezért ink odadobta a checkdownnak mintsem h megvárja h elszakadjon a primary target. Mindenesetre Koetternek is volt nem 1 hülyesége az is igaz, OK h szar az OL, de nem kellett volna szvsz akk sem annyira feladni a futást, mint ő tette azt sokszor. Ha megy Dirk akk számomra a legnagyobb kérdés az az h maradunk az Erhardt-Perkins alapú sémánál (ez Dimmy kedvence, bár idén a játékunk legink egy diszfunkcionális Coryell-offensere hasonlított) vagy hozunk vmi elismert szakembert, akinek hagyjuk, hogy a saját elképzelése szerint formálja az O-t.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Felőlem mehet idén szvsz ő is ludas volt a szar fal miatti gondokra, ill julio sérülésére annyi volt a válasza h akkor orrvézésig nyomjuk a checkdown passzokat... A tavalyi O jó volt, de idén nem bìrta kezelni a problémákat. Az, hogy tudnánk e most már jobbat találni helyette más kérdés...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Dirk Koetter a barnákhoz ment interjúra!
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Én még nemtudom, hogy kijutok e, sajnos közbejött pár pénzigényes dolog...peachha nyerek a lottón fizetem az összes Falcons fan útját!! 😀
több mint 10 éve
Én még nemtudom, hogy kijutok e, sajnos közbejött pár pénzigényes dolog...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
akkor ezt faszán megbeszéltük!! 😀
több mint 10 éve
Kérdezem én! Mikor lesz ennek a maroknyi de annál inkább elszánt csapatnak élőben látni Ryan, JJ, Rody, Spoon, Jones, Moore és hát írhatnék bárkit még remélem a visszavonult és visszatérő Favre mintájú Gonzót! Jó ez csak vicc volt? 😊hoppá hoppá rá kellene pillantani az infóra:tényleg akarunk egy csoportos túrát?? 😊 én benne vagyok!!Sugar611
www.nfluk.com/tickets6atos
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
hoppá hoppá rá kellene pillantani az infóra:tényleg akarunk egy csoportos túrát?? 😊 én benne vagyok!!
www.nfluk.com/tickets6atos
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
jövőre azért nem lesz sétagalopp ez az NFC South... jó ez a Panthers, a Saintsről meg már nem is beszélve!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Egyelőre játékosként többet tett le az asztalra, mint edzőként, meglátjuk.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Bryan Cox a new defensive line coachunk!
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
az pont 3al több mint amit mi! tehát upgrade!!! 😀 😀 amúgy jah Tice mellé pont jó lesz! 😀a Buccaneers pass rush edzője jön interjúra!!Sugar611az jó, ők azzal a kerettel 35 sacket tudtak feltenni a pályára.Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Tice mellé ideális választás 😀
több mint 10 éve
a Buccaneers pass rush edzője jön interjúra!!Sugar611az jó, ők azzal a kerettel 35 sacket tudtak feltenni a pályára.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
a Buccaneers pass rush edzője jön interjúra!!
több mint 10 éve
Szegény Hörinek ezt mostanában ne is hánytorgasd fel 😊ha megnézed, összyardok alapján az idei alapszakasz 15 legjobb futója közül mindössze 2 nem volt legalább 3. körös (Morris és Stacy), ilyen alapon (Brady-ből és Romo-ból kiindulva, akik a passzolásnál top15-ösök) mondhatnánk azt is, hogy elég várni a 6. körig a QB drafttal 😊baggioPár éve pont erről volt egy vitám Hörivel és Haromt-vel, mennyi első körben elkelt RB is van a legtöbb futott yardot termelő aktív játékosok között. atapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az overthecapet néztem korábban, de tuti én vok a barom de nekem túl sok volt a szám... 😀
több mint 10 éve
ha megnézed, összyardok alapján az idei alapszakasz 15 legjobb futója közül mindössze 2 nem volt legalább 3. körös (Morris és Stacy), ilyen alapon (Brady-ből és Romo-ból kiindulva, akik a passzolásnál top15-ösök) mondhatnánk azt is, hogy elég várni a 6. körig a QB drafttal 😊baggioPár éve pont erről volt egy vitám Hörivel és Haromt-vel, mennyi első körben elkelt RB is van a legtöbb futott yardot termelő aktív játékosok között.
Bár lehet, hogy ezt a hatást az is erősíti, hogy egy első körben draftolt futóról nehezebben mondanak le, ha nem teljesít, mint egy sokadik körösről. Ingram se a Saints játékosa lenne már szerintem, ha a negyedik körben draftoljuk.
több mint 10 éve
overthecap.com/teamcap.php?Team=Falcons&Year=2014
Madden hates me.